Dodaj do ulubionych

Makabra na premierze

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.08, 14:38
Czy mi się wydaje, czy pod koniec relacji, gość który zaprasza na
film pokazał wszystkim FUCK-a? To znaczy iść, albo sp...ać?
Obserwuj wątek
    • mamma_roma Re: Makabra na premierze 18.04.08, 14:49
      hehe:) ja chyba i tak wybiorę tą drugą opcję
    • lindow1 Makabra na premierze 18.04.08, 15:10
      Zwyczajne bezmózgowie: "dzieci lubią się bać" - gaworzy panienka, mająca się za aktorkę. A PRZY OKAZJI: czy ci -panowie w czerni i fioletach,skoro zastępują , niczym niegdysiejsi sekretarze jedynej słusznej, nie powinni mieć wpływu, w tym żałosnym klechostanie, na takie produkcje, i takie teksty,żeby deprawujące obrazy, jeśli już są - niechaj będą, ale bez afirmacji debilów. Chyba, że Armagedon stoi pod bramami ostoi katolicyzmu -POLSKI - więc niech się dzieje wola boska (my mamy czarnych w dupie -zapalimy papieroska). Mózgi progenitury przestawiajmy na luz.
    • Gość: no1 Makabra na premierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 20:19
      łał ! nie wiedziałem, że polacy kręcą horrory [i nie o wojnie], no no coś się zmienia?! hehe nie wydaje mi się
    • Gość: Filip nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 23:25
      film owszem spełnia kryteria horroru, ale wlasciwie o niczym nie opowiada, nie
      przekazuje waznych tresci. moglby byc dobry, gdyby pociagnieto pewne watki. a
      tak, to posluzyly tylko jako zaskoczenie. ale rzeczywiscie dobre zdjecia i nawet
      w pewnych momentach film jest zabawny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka