Gość: TW Krost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 12:13 Ja wolałbym komedię pt. "Ja i mój ubek": Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hazardowo.pl Tym to powinien po Rysiu juz sobie dać spokój z .. 12.06.08, 12:32 ... sikłelami do kultowych filmów. Podobnie jak ich reżyserzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Gomułka vs. Balcerowicz 12.06.08, 12:59 Nowa polska rzeczywistość też jest dość wesoła. Ale inaczej. Co to jednak przeszkadza twórcom kręcić odlotowe komedie? Ja tylko na Kiepskich miałem czasami momenty nieskrępowanego śmiechu. To jednak dosyć chudo jak na tak prężnie rozwijającą się gospodarkę. Tą (prawie) całą resztę (razem z Kłopotowskim i stowarzyszeniem filmorobów) można o kant dupy rozbić. Wtedy, w PRL-u gnębiła twórców (widać nie do końca) wszechobecna cenzura - a teraz (widać dużo skuteczniej) co? Panu Markowi życzę dużo powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Gomułka vs. Balcerowicz 12.06.08, 16:08 Popieram przedmówcę. Właśnie z tych powodów "szczególnie nie chodzę do kina na filmy polskie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziut Znowu wyruszy Rejs IP: *.nj.pl 12.06.08, 13:01 Czyżby ktoś tu zapomnniał, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Znowu wyruszy Rejs IP: *.nj.pl 12.06.08, 13:05 Spokojnie, RW Krost, spokojnie... Twoje obsesje i psychiczne odchylenia są już dziś uleczne - i to na koszt NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Re: Znowu wyruszy Rejs 12.06.08, 13:52 Przeżyliśmy "Rysia", przeżyjemy i Rejs 2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Do trzech razy sztuka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 14:13 Były "Dylematu 5", był "Ryś", czekamy na "Rejs 2". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jz Re: Znowu wyruszy Rejs IP: *.gprs.plus.pl 13.06.08, 00:53 Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy przeżyjemy, Ryś był jednym z najgorszych filmów, jakie oglądałem, potem było Dylematu 5, każdy, kto widział, domyśli się co myślę na ten temat. Może chociaż Rejs ocalić przed żenującą próbą zarobienia pieniędzy na legendzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinoman Jezusie, żeby tylko nie było tam Żaka i Barcisia.. IP: *.eu.org 12.06.08, 17:23 ani Mroczków, ani Cihopek, ani Kożuchowskiej, ani Bachledy Zębuś, ani Agaty Buzek i innych "zasłużonych aktorów". Ciebie prosimy... wysłuchaj nas panie Piwowski Ceterum censeo, Rejs II to będzie chała. I nie pytajcie skąd wiem, po prostu będzie. I co ja robię? wychodzę z kina, panie... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Znowu wyruszy Rejs 12.06.08, 18:59 Odpieprz się TW Kroście :) Wracaj do IPN-owskiego szamba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bełkot Znowu wyruszy Rejs IP: *.centertel.pl 12.06.08, 21:23 Ruszyły zdjęcia, mają ruszyć, rozpoczęły się prace nad sequelem. Co za bełkot, co za wiadomość? Ble, ble, ble. Piwowski nie nakręci filmu, bo on do tego się nie nadaje. Nie umie, a kultowy Rejs "wyszedł" mu przez przypadek, a jego udział jako reżysera był znikomy. I tak egzystuje na tym przez 40 lat. Poza tym ten mały człowieczek juz jest w wieku emerytalnym i skoro przez 30 lat ciągle mówi że nakręci, to tak będzie mówić. A jakie on ma dokonania ? Ble, ble, ble. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anor Znowu wyruszy Rejs IP: *.ramtel.pl 12.06.08, 22:11 rys za 2 gim 3 cim razem zyskuje na uroku anor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Znowu wyruszy Rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 22:57 i kto za to płaci?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignorant Re: Znowu wyruszy Rejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 00:58 Społeczeństwo...:) A i tak z przedmówcami sie mi nie sposób zgodzić, bo jak chłopu trafna analiza tego bajzla jaki mamy w społeczeństwie wyjdzie to co błyskotliwszy się pośmieje z siebie pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Mam nadzieje 13.06.08, 03:31 A ja mam nieplono nadzieje,ze ten statek na ktorym bedzie sie dziala akcja Rejsu2 bedzie tym samym statkiem i wezmie zatonie w pierwszy scenie i bedzie po wyscigach! A Piwoskiego nie stac na kupienie drugiego...skoro szuka kasiory u zgredow pamietajacych Rejs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki musi byc tez co drugie slowo k-wa IP: 78.52.224.* 13.06.08, 06:32 Ryś byl jednych z najgorszych filmow jakie widzialem w ostatnim czasie a sporo filmow ogladam. przeciez tam nie bylo sie z czego smiac poprostu prymityw i tyle te wszystkie stare komedie byly krecone w czasach komuny i dopiero pozniej zyskaly na wielkiej popularnosci, teraz z tego mozna sie posmiac ale z tych marnych kontynuacji niestety nie ma z czego, rejsu2 nie bedzie bo on tylko tak gada juz od 10 lat albo i dluzej aktualne polskie komedie to co drugie slowo k-wa, mordobicie i gole dupy, popatrzcie na starsze filmy tam nie ma przemocy wulgaryzmow i oglada je sie lepiej niz kazda powstala komedie po 1990 roku, poprostu mozna sie przy takim filmie zrelaksowac. Odpowiedz Link Zgłoś