flying_ladybird 30.06.08, 12:56 wiecie może jakie premiery szykują się w te wakacje? ja jeszcze nie znalazłam nic ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska_77r Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 30.06.08, 13:34 Wchodzi Walle, film animowany o robociku wysypiskowym:) Zapowiada się naprawdę ciekawie. Oto link to zwiastuna: youtube.com/watch?v=v_UWshM6q5Q Odpowiedz Link Zgłoś
flying_ladybird Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 30.06.08, 14:44 rzeczywiście zapowiada się super, z tego co wiem to wchodzi 18 lipca do kin. a jak już jesteśmy przy animacjach to w piątek wchodzi kung fu panda. ktoś już to widział? raczej dla dzieci, czy nie tylko? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flying_ladybird Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 01.07.08, 11:07 z tego co widziałam na innych forach to parę osób było już na pokazach przedpremierowych - komentarze są bardzo pozytywne: youtube.com/watch?v=wZ-GLH77v1k Odpowiedz Link Zgłoś
loo-na Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 01.07.08, 22:02 jesli już mowa o pandzie;) velo20.wrzuta.pl/film/nOVcwiScLl/prawie_jak_marcin_prokop Odpowiedz Link Zgłoś
marika_k1 Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 03.07.08, 10:17 flying_ladybird napisała: > rzeczywiście zapowiada się super, z tego co wiem to wchodzi 18 lipca do kin. a > jak już jesteśmy przy animacjach to w piątek wchodzi kung fu panda. ktoś już to > widział? raczej dla dzieci, czy nie tylko? ;) Tak, uz 18 lipca będzie można odejżeć Wall-e go w kinach:) Co do Pandy to widziałam tylko zapowiedzi, ale mam zamiar także na ten film sie wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
marika_k1 Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 06.07.08, 14:41 Kung Fu Panda jest ok, ale itak nie przebije Wall-e go:) youtube.com/watch?v=v_UWshM6q5Q Jeszcze tylko kilka dni i będzie można zobaczyć go w kinach, a póki co musi wystarczyć zwiastun:) Odpowiedz Link Zgłoś
baska_77r Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 08.07.08, 09:06 Tak tak, popieram. Jakoś dużo reklam się pojawiło ostatnio Wallego. Musze sie na niego wybrac:) Odpowiedz Link Zgłoś
marika_k1 Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 10.07.08, 22:22 baska_77r napisała: > Tak tak, popieram. Jakoś dużo reklam się pojawiło ostatnio Wallego. Musze sie n > a > niego wybrac:) No tak, sporo ich jest:) Ja już nie mogę się doczekać 18 lipca, a jak na razie to bylam na Kung Fu Panda i moge polecic:) Odpowiedz Link Zgłoś
flying_ladybird Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 08.07.08, 11:49 Już w piątek wchodzi hancock - nie za bardzo lubię Smitha, ale gra w coraz ciekawszych filmach. Ten chyba jest taki dość wakacyjny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska_77r Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? IP: *.cyan.fastwebserver.de 08.07.08, 12:22 O, to trzeba będzie zobaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słup tel N Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? IP: *.eranet.pl 08.07.08, 13:07 Oj polecam polecam. ja już go widziałem i nie jest to co myślicie bo nie uznaje pirackich produkcji. 3 dni temu wróciłem ze Stanów i tam widziałem film. Jak dla mnie to naprawdę dobre kino: wartka akcja no i dobra kreacja (choć nie aż tak jak w "Jestem Legendą") Willa sprawiają, że wszystkim fanom kina mogę polecić z czystym sumieniem. Mozna sie posmiać :)))a tak a propo fanów kina to polecam wszystkim miłośnikom kina konkursik: www.cinema-city.pl/kinograj/ - już nie wspominam o nagrodach ale samo sprawdzenie swojej wiedzy też jest wielką frajdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
flying_ladybird Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 10.07.08, 09:40 Te filmiki na youtubie to właśnie chyba z tym konkursem są związane. Byłam na stronie cinema city i ten quiz wygląda całkiem przyzwoicie. hyba się skuszę, a nuż wygram fordzika :) a już na powaznie to fajnie, że coraz więcej jest konkursów filmowych, bo to bardzo wdzięczny temat, no i mozna sie czegoś nowego dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
marika_k1 Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 11.07.08, 18:30 Co do nowości na wakacje, to kilka ich się zapowiada, zarówno jak chodzi o filmy animowane, jak i o komedie.. Pozostaje nam tylko cierpliwie czekać, a następnie wymieniać się wrażeniami i opiniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miksa Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:03 filmiki sa zapowiedzia kolejnych etapów w konkursie poniewaz jest on podzielony na 8 etapów kazdy zapowiada inny gatunek filmowy. teraz byl juz ostatni musical pl.youtube.com/watch?v=T9UzMcUUTdI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:12 kazdy filmik jest zapowiedzia kolejnego etapu w konkursie, podzielony on jest na 8 czesci kazda czesc to inny gatunek filmowy. teraz jest juz ostatni etap musical pl.youtube.com/watch? v=T9UzMcUUTdI Odpowiedz Link Zgłoś
przyjazny_log bollywood :) 10.07.08, 11:21 Om Shanti Om i Rebeliant - bollywood :) Odpowiedz Link Zgłoś
loo-na Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 17.07.08, 15:33 ja to czekam juz na piątek na walle'go ;) jest juz nowy filmik, jesli chodzi o animację: youtube.com/watch?v=uV4BIIbZIks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hollaa Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 23:47 Wall.e - rewelacja. Frontiere(s)- moze byc. Han.- taki sobie. Panda - nie podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
flying_ladybird Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 23.07.08, 15:28 8 sierpnia wchodzi nowy Batman z nieodżałowanym Heathem Ledgerem w roli Jokera. Na swiecie juz w ubiegły piatek była premiera. Czekam z niecierpliwością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:35 w oczekiwaniu na wielkie kino polecam hollywoodzką produkcje w krzywym zwierciadle: www.youtube.com/watch?v=VYERvgq7abw Odpowiedz Link Zgłoś
joh Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 24.07.08, 10:04 A ja czekam na Mamma mia - brodwayowski musical na podstawie piosenek Abby ze śpiewającą i tańczącą Meryl Streep, niestety u nas premiera dopiero 29 sierpnia:-( Widzialam też ostatnio w kinie zajawkę nowego filmu Isabel Coixet "Elegia"/Elegy( której "Życie ukryte w słowach" jest jednym z moich ulubionych filmów ) - premiera u nas 5 września Czekam tez na nowego W.Allena Vicky Cristina Barcelona, ale data premiery tego filmu w Polsce to oczywiscie wielka niewiadoma, 2009?? Odpowiedz Link Zgłoś
duzaelzbieta Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 24.07.08, 13:44 Wiesz...to zależy co kto lubi. Moimi ulubionymi gatunkami sa thrillery i filmy science fiction, dlatego zwróciłam uwagę na drugą część X files. Jeśli lubisz ten gatunek to zdecydowanie polecam (co prawda jeszcze nie widziałam) ale z trailerów mozna wnioskować, że nie będzie ze nie bęzie nudy :))) Dodatkowo polecam konkursik związany z gatunkiem science sfiction i nie tylko... Więcej pod ponizszym linkiem: pl.youtube.com/watch?v=VYERvgq7abw Pozdrawiam i miłego ogladania oraz GRY !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? IP: 77.79.230.* 29.07.08, 20:44 ja tam lubię najbardziej filmy przygodowe. Chiciaż ostatni Indiana Jones mnie nie zachwycił:( czekam wreszcie na porządny film przygodowy. Na razie pozostaje mi oglądać parodie;) patrz.pl/filmy/jednorazowa-przygoda-prokopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangoor Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:39 paradia niezła, ale w sumie niewiele różni się od nowego Indiany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loo-na Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? 07.08.08, 11:41 a to zapowiedz chyba jakiegos horroru pl.youtube.com/watch? v=y-59Eg_TN6U chociaz nie wiem czy sie smiac czy bac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksik Re: jakieś ciekawe filmy wchodzą w te wakacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:15 ostatni juz etap musical pl.youtube.com/watch?v=T9UzMcUUTdI 30 wielki finał :) Odpowiedz Link Zgłoś