Dodaj do ulubionych

Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch"

IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.08, 22:18
widziałem to miesiąc temu w milanos włatcy móch w dotatkach
Obserwuj wątek
    • Gość: chancia Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 22:45
      ja byałam na superhero i wcale to nie leciało !!
    • Gość: aa Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.multimo.gtsenergis.pl 17.01.09, 12:54
      kocham wlatcuf to jest super mam kilka pytan dlaczego kinowa wersje nie bedzie w takich barwach jak z matrixa co jest w normalnej wersji dlaczego przekliniak teraz jest w w 2d wyglada beznadziejnie a 3d to co innego ta panda tez mogla by byc w 3d kiedy bedzie w angli bo mial byc a raczej nie bylo kiedy nowy odcinek uszczucie wyzsze aha dlaczego brakuje pojazdow na ulicy tylko jest ciagle ten traktor i dwa inne autobusy ta czerwona fura czesia jeden jeep karetka i cadillac jako auto rodzicoaw angdzeliki a ostatnio w odcinku z papier marszcze kiosk ruchu wygladal dziwnie wrecz beznadziejnie brak nowych glosow przydal by sie jeszcze ktos do podkladania glosu i jeszcze ta perspektywa chodzi mi o bohaterow w prawdzie sie przyzwyczailem ale mogli by chodzic jakos inaczej i miejscami nie powinno wygladac ze sa tacy plascy aha wiecej tekstur nie wiem czy dzieki temu serial bedzie lepszy ale w jakims stopniu mogloby sie poprawic a te zarty z nauczycielki odpowiedzialnosc zbiorowa chodzenie do kata jakie to prawdziwe wydaje mi sie jakbym byl w szkole glos pani fral zajebiaszczy u mnie w szkole wychowawczyni ulozyla lawki w podkowke ha ha ha ha i inne ciekawe numery czasem przyjechala karetka policja nie wiem wypadalo by jeszcze wymyslic pedagoga szkolnego jakas wariatke kocham ten serial znam odcinki praktycznie na pamiec xd
    • Gość: JA a kto:D Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.cust.tele2.pl 05.02.09, 20:38
      No no Czesiu dajesz czadu:D
      Aleluja jał ziom JE!!...
      Czechu śpiewaj dalej:D
    • Gość: ALEXA Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.sileman.net.pl 07.02.09, 14:44
      Maślana jest szczodry,
      Konieczko jest mądry,
      Anusiak-Odbyciak,
      Ja mówię "Dzieńdobry",
      Facetka jest stara,
      A Marcel coś jara,
      Andżela to sromka,
      I GRA GITARA!!!!

SUPER MOMENT xD Na pewno będę w kinie...
    • Gość: Roxi Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:48
      zajebiaczy filmik sie zapowiada i napewno obejżę go w kinie... ale mam
      pytanko... gdzie mogę znaleźć tekst piosenki promującej film?;];]
    • Gość: xxx Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 23:07
      trochę przesadzili z tym kościołem :/ jestem urażona, chociaż lubię Czesia
    • Gość: Gość: czesio_fanka marzenie Czesia IP: 91.123.214.* 08.02.09, 20:07
      Marzenie Czesia wreszcie się spełniło zaśpiewał swój Gorzki żal a nawet
      nakręcił teledysk i słyszałam że będzie płyta ze ścieżką dzwiękową więc nawet
      nagrał płytę.ZAJEWIOCHA ZAJEBIASZCZO I EEEEE BRAK MI SŁÓW.
    • Gość: rem Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.09, 15:45
      siułap, siułap :)
    • Gość: swir Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 15:10
      hujni ajak h... pedzle jebane jebac was h...e zryte
    • Gość: omg Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.02.09, 14:24
      i kto to ku... oglada? czy wy macie gowno zamiast mozgu?
    • Gość: kuba Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 07:32
      takie sobie ale czesio lol xd
    • Gość: andzelika24 Tylko u nas: zupełnie nowy zwiastun "Włatcy móch" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 19:16
      zupełnie nowy, hę? Można go zobaczyć na youtube.pl już od kilku miesięcy! A WM
      są dopiero od lutego!!!

Żenada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka