Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 17:26 komunista amerykański che... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulos Ćwierćwykształciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 17:51 To jeszcze raz dowodzi, że aktorzy to zwykłe tępaki do odtwarzania ról. I tchórze, bo większość działa pod presja środowiska, nawet nie wiedząc o co w tym wszystkim chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Dla Polski co lepsze? IP: *.kolornet.pl 15.09.08, 18:42 nie wiem czy nie McCain bo nie da ruskim robić co będą chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Hollywood loves Barack IP: 67.130.145.* 15.09.08, 18:43 sami z moimi przyjaciolmi amerykanskimi ktorzy maja olbrzymi dom w Malibu , Kalifornia zorganizowalismy tzw lawn fund raising dla okolo 120 gosci, Obama przemawial pol godziny , zebralismy 110 tys dolarow na rzecz kampanii prezydenckiej.Jestem demokrata i pomagam w kampani prezydenckiej jako woluntariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Hollywood loves Barack 16.09.08, 09:03 Jestem demokrata i pomagam w kampani prezydenckiej jako woluntariusz. Ty nie jesteś demokrata tylko idiota, zwany przez Lenina pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a [...] IP: *.generacja.pl 15.09.08, 19:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barak Re: Hollywood loves Barack IP: *.chello.pl 15.09.08, 19:43 komunista ale lepszy od naszych liberałów ... nie bierze pieniedzy na kampanie od państwa wszystko pochodzi z prywatnych donacji... ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Hollywood loves Barack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 20:57 Dobry komunista to oksymoron:(( A Hollywood wiadomo lewacki od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Hollywood loves Barack IP: *.dyn.optonline.net 16.09.08, 05:56 Lewacka to jest administracja w Waszyngtonie. Prywatyzacja zyskow i nacjonalizacja kosztow. I rzadowe zapomogi dla kolesi na lewo i prawo. Niczym sie nie rozni od czasow Gierka. Ot taki paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Wszyscy cwiercinteligenci poprzednicy 15.09.08, 21:04 Scierpiec nie mozecie,ze Obamie sie powodzi w drodze do Waszyngtonu i dlatego macie takie zdanie jakie wyrazacie.Macie racje - glosujcie na tego starego palanta McCaina i jego dziwke Pallin co to nawet wlasnych dzieci wychowac na porzadnych obywateli nie potrafi.Zwolenniczke broni,wojen i innych "z serca uczynkow"dla wspolobywateli...Nie daj Boze zeby ta parka wygrala bo wtedy Ameryka juz totalnie sie zapadnie po 8 latach "genialnego" sterowania przez oszusta Buszyne. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: Wszyscy cwiercinteligenci poprzednicy 15.09.08, 21:57 Ales im dowalil. Cala ta banda darmozjadow, ktorzy "ciezko" haruja za miliony dolarow i na wszystkim sie znaja od gospodarki, przez ekonomie do polityki, a najbardziej na narkotykach, prawnikach rozwodowych i drogich ciuchach, jest dodatkowym powodem aby nie glosowac na mesjasza. A co do "dziwki Palin" to masz jakies dowody, czy tylko starasz sie dowartosciowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Wszyscy cwiercinteligenci poprzednicy 15.09.08, 22:13 >Cala ta banda darmozjadow, ktorzy "ciezko" haruja za miliony dolarow< Jakbys byl aktorem obszczymurku to tez moglbys zarabiac miliony dolarow ale nie jestes wiec boli,ze innym sie udalo.Ta banda darmozjazdow jak klasyfikujesz aktorow Hollywoodu wiecej przeznaczyli na cele dobroczynne niz ty kiedykolwiek zdazysz pomyslec,ze takie kwoty istnieja.Co do Pallin to jest ograniczona suka ktora nie dosc,ze sie nie umie wyslowic,nigdzie nie byla,pseudo matka,nawiedzona wojennie i nic dobrego Ameryce nie przyniesie.Juz w dunskiej tv podali,ze prowadzila niejasne interesy wiec nie trzeba bedzie dlugo czekac na prawdziwy obraz "idealnej"hamerykanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarecki Re: Wszyscy cwiercinteligenci poprzednicy IP: 206.15.98.* 15.09.08, 22:16 Od Twoich wypocin, az bije "inteligencja"... Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Wszyscy cwiercinteligenci poprzednicy 15.09.08, 22:24 Ciesze sie,ze ktos mnie docenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: Wszyscy cwiercinteligenci poprzednicy 15.09.08, 23:43 Jakas tam suka cie docenia, niedowartosciowany ynteligencie. Ciesze sie, ze twoj idol Obama umie sie wyslowic, zwlaszcza jak jest odlaczony od telepromptera. Wszystkie "yyyy", "uuuuu" i "aaaa" nalezy uznac za przejaw glebokiej inteligencji i glebi intelektualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: Wszyscy cwiercinteligenci poprzednicy 15.09.08, 23:45 I nie zazdroszcze zadnemu z aktorow. Wiekszosc z nich to nieszczesliwe indywidua, ktore polowe czasu spedzaja na kanapach psychoanalitykow lub na odwyku (vide Lindsay Lohan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa40 Re: Wszyscy cwiercinteligenci poprzednicy IP: 206.71.248.* 16.09.08, 03:12 Tak. Lepiej głosować na Baraka HUSAJNA Obamę. Mieliśmy już w NY czarnego burmistrza Dinkinsa. Za dobrze białym się nie wiodło... Dopiero Giuliani zrobił porządek. A tu mamy i murzyna, i muzułmanina. Ot, tego teraz Ameryka potrzebuje, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Wszyscy cwiercinteligenci poprzednicy IP: *.dyn.optonline.net 16.09.08, 05:50 "muzulmanina"? Od kiedy to 'rewelacje' oszolomionych blogerow sa faktami? Teraz za to jest Bush i efekty jego rzadow widac dzisiaj na Wall Street. A nalezy przypomniec, ze McCain w 90% przypadkow glosowal tak jak sobie zyczyl Bush, w wilu z nich byl 'za' a nawet 'przeciw'. Podobnie zreszta jak Palin, rzekoma konserwatywna finansistka ktora najpierw zadluzyla miasto ktorego byla burmistrzem a potem popierala most donikad (choc oczywiscie potem zrobila 180, gdy juz sprawa bylaskandalem w calych USA). Gratuluje "odpowiedzialnych" kandydatow. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Hollywood loves Barack 15.09.08, 21:25 Kochali rozdawaczy demokratów zawsze. Niektórzy udawali desperację gdyby miał wygrać Bush. Nawet obiecywali wyprowadzkę do Kanady. Barbara Stereisand, Bruce Springsten i inni tacy tam. Po prostu żyją w innym świecie. Równoległym. Jak Kaczyńscy. Obama przegra. Dla Murzynów jest zbyt biały a dla białych - zbyt czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Re: porannakawa20, glupota 16.09.08, 10:23 "Kochali rozdawaczy demokratów zawsze." Czy to nie demokraci rzadzili dwie kadencje i upozadkowali finanse? Czy to nie demokraci chcieli wprowadzic powszechne ubezpieczenia zdrowotne i powszechny system emerytalny? Czy to nie republikanie rozpetali wojny w Azji, zdemolowali gospodarke, budzet i image USA? Co do tych wojen, swego czasu mialy miejsce tzw. procesy norymberskie. Jesli sie przeczyta uwaznie akt oskarzenia, nasowa sie pytanie kiedy Bush, Chaney, Rumsfeld, Wolfowitz, Rice i inni zostana postawieni przed Miedzynarodowym Trybunalem? > Niektórzy udawali desperację gdyby miał wygrać Bush. Nie udawali, byli zdesperowani. Nie dziwi mnie to. Ciekawe jaki wrzask podnioslby sie w Polsce gdyby alkoholik, religijny fundamentalista, nieudacznik i oskarzany o przestepstwa facet mialby zostac glowa panstwa? Do tego dochodzi, ze jego dziadek byl jednym z wlascicieli Brown Bank, banku swietnie zarabiajacego na nazistach. Jedna z "inwestystcji" byl Auschwitz. W tej sprawie do tej pory nie mozna mu bylo doreczyc pozwu.;/ >Nawet obiecywali wyprowadzkę do Kanady. >Barbara Stereisand, Bruce Springsten i inni tacy tam. Robert Redford, Sandra Bullok, Nicolas Cage i inni tacy tam "przeniesli" swoje "siedziby" do Europy. Obama przegra. > Dla Murzynów jest zbyt biały a dla białych - zbyt czarny. Tu sie z Toba zgadzam. Obama popelnil jeszcze jeden blad, nie nominowal Clinton na swojego vice. Mam nadzieje, ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Hollywood loves Barack 15.09.08, 21:30 kiedyś siedziałem w pewnej knajpie i piłem sobie jak zwykle piwo nagle pojawił się starszy pan podchodził do każdego i się z każdym witał potem siadł za fortepianem i zaczął grać pomyślałem dziwny facet ale sympatyczny i jakiś mi znajomy (to było w miasteczku carmel) muszę przyznać, że po przeczytaniu powyższych paru zdań jestem mocno zdziwiony bo byłem pewny, że clint eastwood jest po stronie baracka obamy Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Zgraja ćpunów, rozpustników i degeneratów 15.09.08, 21:54 znalazła swego. To samo "uzyteczni idioci" na ulicach Berlina - te same brednie od czasów Stalina, Chruszczowa i Breżniewa można im wciskać do głowy. Na szczęście Ameryka jest wielka, bo jest mądrzejsza od Hollywood i dlatego nie wybierze Husseina na swego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Zgraja ćpunów, rozpustników i degeneratów IP: *.dyn.optonline.net 16.09.08, 05:54 Uzyteczni idioci to ci, ktorych obecna administraca rznie kijem od miotly w okolice dwunastnicy, a ktorym sie wydaje, ze jest im od tego lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me 'celebryci' ? sa postepowi -> to nie Polaczki IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 15.09.08, 23:15 strasznie mnie smiesza te nowe polskie angloizmy hehe celebryci a tak w ogole to Polaczki sa takie durne ze dali sobie zainstalowac tarcze ktora w zalozeniu ma bronic hameryke a teraz jak widac duzo dupkow chcialoby zeby wygral ten popieprzony dziadzio-warmonger. no ale jak sie ma w kraju u wladzy zydkow ktorzy kaza walcza za Israel i koncerny, to czego sie spodziewac po zwyklych obywatelach,.,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wally Re: 'celebryci' ? sa postepowi -> to nie Pol IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.08, 23:32 Pomyliłeś wątki - tu piszemy na temat "Hollywood loves Barack " Odpowiedz Link Zgłoś
klubowicz4 Re: 'celebryci' ? sa postepowi -> to nie Pol 15.09.08, 23:36 Ten "dziadzio" dupku żołędny, siedział w Wietnamskiej niewoli POMIMO że zaproponowali mu zwolnienie - jego ojciec był admirałem US Navy, wiec to jest człowiek, który wie co to wojna, i jest ostatnim, który chciałby wysłać kogoś na wojnę. Czasem jednak inaczej się nie da. A Ty jak tak Żydów nie lubisz, to się przenieś do Iranu - tam Żydzi nie rządzą. Widać że Cię stara biła w dzieciństwie. I nie zapomnij, że Żydzi zabili Jezusa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwigvanbeethoven Re: 'celebryci' ? sa postepowi -> to nie Pol IP: *.rev.stofanet.dk 16.09.08, 08:53 Jezus sam sie zabil - mial nieodpowiednie poglady w stosunku do wiekszosci.Co do wysylania kogos na wojne to glownie Ameryka przoduje w tym procederze bo mieszac w wewnetrzne sprawy innych narodow to oni potrafia,oj potrafia....I nie pindol,ze czasami inaczej sie nie da bo wszystko mozna zalatwic po ludzku jak sie ma wole,a nie jest wojennym oszolomem. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Kogo obchodzi kto kogo kocha lub z kim spi w 16.09.08, 07:38 Hollywood ? Przeciez w tym sie nie mozna polapac. Tak naprawde to nie ma znaczenia kto bedzie prezydentem. Bedzie musial robic co mu kaza sponsorzy. U nas jest tak samo. Jareczek czy szlachcic kaszubski Donek powoduje ze my nieswiadomi kulis, klocimy sie na forum GW czy z rodzina lub sasiadami. Przyklad ? Baza rakietowa USA w Polsce. Chlopcy skakali sobie do oczu by dobrze zrobic Jankesom. Itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cokolwiek to tak jak Doda kiedy glosowala na PO IP: 193.203.192.* 16.09.08, 11:19 podobny elektorat - 90% wyborcow nie zna nawet programu Odpowiedz Link Zgłoś