Dodaj do ulubionych

Kirk Lazarus do Oscara!

IP: *.eranet.pl 09.12.08, 19:16
Ledgera i tak nie przebił, więc nie ma się czym jarać
Obserwuj wątek
    • Gość: asiap Re: Kirk Lazarus do Oscara! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:32
      eee.. tak jakby ledger już nie żyje więc każdy może go pobić
    • Gość: BGDM Re: Kirk Lazarus do Oscara! IP: *.eurobuild.pl 10.12.08, 11:44
      "Jeśli fikcyjna postać mogłaby dostać Oscara"-drogi panie dziennikarzu jeżeli pisze się o Oskarach to należało by trochę poczytać o ich historii bo nie wiem czy zdaje sobie pan sprawę ale już kiedyś fikcyjna postać była oficjalnie nominowana do Oscara także możliwe jest aby fikcyjne postaci te Oskary otrzymywały, chodzi mi o Donald Kaufman, który wspólnie z Charlie Kaufmanem (on akurat istnieje) miał nominacje za scenariusz do filmu Adaptacja, zresztą otrzymali oni kilka innych nagród filmowych m.in BAFTA, a i miał jeszcze nominacje do Złotego Globu. Następnym razem jak będzie chciał Pan o czymś pisać to proszę zapoznać się z tematem bo z tego co pamiętam rzetelność powinna być najważniejsza w pracy dziennikarza.
    • furry Re: Kirk Lazarus do Oscara! 10.12.08, 11:44
      Znowu reklamujecie tą żenującą komedię?

Tylko po co?
    • mamma_roma Re: Kirk Lazarus do Oscara! 10.12.08, 12:03
      why so serious, BGDM? przecież to zupełnie inny przypadek
    • Gość: BGDM Re: Kirk Lazarus do Oscara! IP: *.eurobuild.pl 10.12.08, 12:07
      żaden inny przypadek, człowiek twierdzi ze otrzymanie Oskara przez fikcyjna postać jest niemożliwe a jest, koniec i kropka, denerwujące jest to ze teraz każdy szumnie określa się mianem dziennikarza a zapominają o podstawowych zasadach warsztatu, a jedna z takich zasad jest właśnie rzetelność, nie znam innych prac tego autora ale w tej jest ten rażący błąd i tyle, już jakoś tak jest ze jestem serious w takich sprawach, nic nie poradzę :)
    • Gość: BGDM Re: Kirk Lazarus do Oscara! IP: *.eurobuild.pl 10.12.08, 12:24
      hehe już trochę to zmienili, polecał bym jednak coś bardziej chwytliwego, "czy dojdzie do precedensu i pierwszy raz w historii fikcyjna postać otrzyma Oscara?". Należało by się tez skromne "dziękuję" za zwrócenie uwagi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka