Gość: bells91 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 22:36 "stosując psychopopulistyczne sztuczki" koooocham Juliana :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dominik Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: 212.240.134.* 22.12.08, 12:31 Oj glupi jest ten krytyk jak but. A Madagaskar 2 wymiata. Bylem z dzieciakami w kinie 6 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpiuś Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.chello.pl 22.12.08, 13:22 Hehe ten pismaczek ocenil zgodnie z linią pismaka wybiórczej .Jak nie jadą po Kaczorze to lichy film,powinny byc co 3 min ukazywane wpadki Kaczyńskich plus 2 pingwiny ktore sa homo oraz zebra która nie chce byc biało-czarna ale zgodnie z linią "only red i dodatkowo sierpy i młoty" .Żenadą jest że nawet filmy dla dzieciaków wybiórcza przerabia zgdonie z linią partii o przepraszam adasia Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Przed premierą: Madagaskar 2 22.12.08, 13:37 Pimpuś, czyś ty na głowę upadł? Twój komentarz jest tak denny że nawet nie wiem jak go skomentować! Skąd sie biorą tacy ludzie którzy wszędzie doszukują sie układu, spisku bądź "grupy trzymającej władzę"??? Odpowiedz Link Zgłoś
asp99 Re: Przed premierą: Madagaskar 2 22.12.08, 14:54 nick pimpiuś i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Przed premierą: Madagaskar 2 22.12.08, 15:52 Zgadzam się z opinią autora artykułu. Najbardziej mnie wkurzały motywy z Króla Lwa. Odpowiedz Link Zgłoś
chaosmaker Re: Przed premierą: Madagaskar 2 22.12.08, 16:06 2jka jest o niebo lepsza od jedynki!!! ogladalem juz 3 razy i w styczniu pojde raz jeszcze do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: 212.160.148.* 22.12.08, 16:07 a mnie rozbija jeden fakt .... skad ci wszyscy ludzie komentujacy MAdagaskar 2 ... premiery jeszcze nie bylo :P 6 grudnia w kinie ?? chyba ci sie filmy pomylily ... naogladali sie piratow albo co gorsza samych zwiastunow i narzekaja... poprostu gazeta nie jest patronem medialnym i zalezy jej na krytycznym podejsciu do tego filmu!!! czysty PR i robienie szopki wokol produktu do promowania ktorego sie nie zalapali ... slabiutki artykul ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: 89.188.192.* 22.12.08, 16:12 niestety 2 cześć jets dużo gorsza od pierwszej, mało śmieszna, za mało wyginającej ciało piosenki- coś jakby robuione na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vind Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.acn.waw.pl 22.12.08, 16:24 podejście krytyczne jak krytyczne... autor recenzji zauważa wady, ale do kina iść nie odradza. so takie it easy. swoją drogą, genialne są te wasze spiskowe komentarze, naprawdę - ubaw po pachy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goodeinstein Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: 195.20.110.* 22.12.08, 16:55 Krytyk jest słaby jak kijanka. Nie słuchać go i do kina marsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk krytyka Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: 94.251.138.* 22.12.08, 17:03 ten krytyk jest do bani, ja bym mu nie płacił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.aster.pl 22.12.08, 17:07 Nic by się nie stało gdyby wywalić tego krytyka na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrufek Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.range81-151.btcentralplus.com 22.12.08, 17:07 no i podziekowac nalezy za spojlery... recenzje filmu, to trzeba umiec napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Italiano Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.retsat1.com.pl 22.12.08, 17:12 do Gościa: 6 grudnia w kinie nie widzę najmniejszego problemu wystarczy rozejrzeć się dookoła, a okaże się, że madagaskar 2 był w kinie już 30 października (m.in. w Rosji) a od tego czasu premiera odbyła się w wielu innych krajach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: husker Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: 87.205.147.* 22.12.08, 17:26 ja i tak obejrzę, dla pingwinów, w jedynce tylko one i Julian coś fajnego pokazały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk do bani Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.socal.res.rr.com 22.12.08, 19:46 I przed zalosnymi krytykami uchowaj nas panie! Amen. Nie sluchajcie tego pseudo krytyka. Jak ktos oczekuje "arcydziela" (dla krytykow) to musi pojsc na przeglad filmow alternatywnych gdzie po obejzeniu filmu widz wie jeszcze mniej niz przed. Film super i to nie tylko dla dzieci. Mam nadzieje ze dubbingiem nie zabija tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.12.08, 20:12 hmm... jutro będę w samolocie i niech ktoś sprzeda tekst że mam dwie wiadomości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galadh Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 20:41 hm, a ja bym dała zupełnie inną recenzję tego filmu. byłam na pokazie przedpremierowym z całą salą dzieciaków a śmiali się tylko dorośli. madagaskar 2 obfituje w sceny i teksty, które mogą zrozumieć jedynie dorośli (7latek nie będzie raczej wiedział, na czym polega urok kciuka przestawnego). Mnóstwo rewelacyjnych i jakby nie spojrzeć świeżych scen. Król lew? mnie by nawet nie przeszkadzało, jakby Alex pierwotnie nazywał się Simba... to tam zwyczajnie pasowało. A ludzie z miejskiej dżungli Nowego Jorku? Hipochondryczne żyrafy? Julian, który mówi o podziałach klasowych? Gdzie ten film był dla dzieci? Dubbing też miły dla ucha. No, ale nie z każdą recenzją trzeba się zgadzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
chaosmaker Re: Przed premierą: Madagaskar 2 22.12.08, 21:18 widziałem w Rosji, jak ktoś pisze w Rosji w kinie był już w listopadzie... co bądź z rosyjskim dubbingiem, ale jak ktos zna jezyk to nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 21:22 Zabawne, że w ludziach budzi się taka agresja po przeczytaniu recenzji filmu animowanego. Po fanach gatunku spodziewałabym się czegoś łagodniejszego ;) no i odwieczny problem? niemożliwe, żeby film spodobał się wszystkim. Recenzja wydaje się być dość obiektywna i to się chwali - kapryśny wskazuje na dobre i złe strony filmu. Agresorom wskazuje, że autor mimo kilku mało przychylnych opinii zachęca, by pójść do kina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 21:25 hahaha, autor został zamieszany w spiskowa teorię dziejów :D ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 22:31 O, wreszcie jakieś fajne krytyczne spojrzenie na Madagaskar 2! :) Zgadzam się w 100% z recenzentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.chello.pl 22.12.08, 22:31 wg mnie 2-ga część jest rewelacyjna, nieco głębszy humor, naprawdę świetna zabaw dla dzieci jak i dorosłych (na podstawie wersji angielskojęzycznej, z odrobiną rosyjkiego ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.acn.waw.pl 22.12.08, 23:09 Juz jedynka byla strasznie slab, widze ze nic sie nie poprawilo... Odpowiedz Link Zgłoś