Dodaj do ulubionych

Kill Bill: Volume 2

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 17:02
Gratuluje szybkosci. Vol 2 u nas 3 miesiace przed swiatowa
premiera. Ql ;>
Obserwuj wątek
    • Gość: Pat Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.europarl.eu.int 17.12.03, 09:05
      no to nie tylko u nas: w Beneluksie wchodzi w połowie lutego:)
      • Gość: karola Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.mia.bellsouth.net 23.04.04, 17:44
        ludzie, co wy za glupoty wypisujecie? Premiera byla rozno tydzien temu, jest moj watek, w
        ktorym chwale film.
        Nie rozmumiem tych, ktorzy sypia wulgaryzmami przy kazdej okazji, rowniez premiery Kill Bill 2.
        Nie dosc, Panowie, ze macie braki w ortografii i gramatyce, to jeszcze te zbedne aluzje do
        rzekomo zydowskiego pochodzenia Tarantino.
        Pokopcie sobie w zamian pilke.
      • Gość: williamek Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.unimaas.nl 25.04.04, 17:23
        Nie, tak samo jak w polsce, dopiero w tym tygodniu
    • Gość: pkin Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 09:42
      chyba po czterech latach się obudziłą
      • Gość: Mzks Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.net 18.12.03, 12:16
        No coz, nawet w kinach puszczaja juz pirackie filmy :))
        Glogow gora !!!!
    • Gość: webn Premiera 16.04.2004 - GW slabo poinformowana IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.01.04, 09:20
      najlepsze info na onet.pl
      • Gość: magdalena Re: Premiera 16.04.2004 - GW slabo poinformowa IP: *.visp.energis.pl 15.04.04, 21:35
        onet tez slabo - zdarzylo mi sie sprawdzic info na onecie i zdziwic sie w kinie
        - takich seansow nie bylo, zle godziny podali. A na wyborczej zawsze sie zgadza.
        zobaczymy jak dlugo ;-)

pozdr
        m
    • Gość: Angelus Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 13:10
      I mi się bardzo podobała i na 2 wybiorę się na 100%, szkoda że 3 za 15 lat :-(
    • Gość: AAAAAA Re: Kill Bill: Volume 2 IP: 81.6.129.* 23.04.04, 11:33
      JAKIŚ IDIOTA W RECENZJI STRZELIŁ SAME SPOILERY!!!! Skończyłem czytać te pseudo-
      recenzję w połowie a i tak dowiedziałem się za dużo.

DZIĘKUJE PANU KURR... MAĆ ZA ZEPSUCIE MI FILMU!!!
      • Gość: rzepka Re: Kill Bill: Volume 2 IP: 217.153.123.* 27.04.04, 12:17
        Zgadzam sie calkowicie - koles odjebal same spoilery a nie recenzje. Po prostu
        wola o pomste do nieba.
        Na szczescie jego misterny plan aby zjebac ludziom przyjemnosc spalil na
        panewce, bo mam zasade od kilku lat, ze nie czytam recenzji przed pojsciem do
        kina, bo mnie kiedys pan sobolewski (specjalnie z malej litery) uraczyl
        streszczeniem filmu zamiast recenzji i zjebal mi seans.
        Mossakowski dolacza do listy kolesi, ktorych sie nie czyta!!!!!!!!!!!!
        pozostaje tylko Szczerba, za wysublimowane aluzje.
        pozdro
        rzepka
    • Gość: Marol KILL PHILL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:05
      Ale kuzwa tee gadki, tee sceny walki, kuuuzwa, i JA Chce Ten Poster ..chce go,
      chce go, chce go . !!! i Jak nigdy, nie lubilem tych rachit bladych po tyfusie
      lasek (..dlugie nosy, male cycki, wielkie stopy) .. Taak po obejrzeniu szalonej
      Umy napierdololo kak Kombajn Buszujacy w Zborzu. !! Loll .. I love this game ..
      Ss szkoda tylko ze podobno Kill FILL 1 sa 2 wersje. Jedna USA i jedna
      Japonska .. ze sceny zbyt brutalne sa w czarno bialym. Kuuuuuuzwa poco to tak.
      Ameryka sie konczy. Czas na Azjeee !! Przeciez .. kolor zapach timbre krwi
      juhy farby, to jest to czym Tarantino zawsze napierniczal jak wirtuoz, jak
      maestro rzezni no5. !! Soo Rence Precz od Kill Filla 2 .. Chrzanione bigoty i
      cenzory !!. Jak sie nie podoba - na bolka i reksia ale jusz !! NIECH ZYJE
      Kuentin Kentonow Keuntonowicz Tarantow.. Uuuura uraaa uraaa !! A te rysowane
      gowna jak Duuuurny Matrix 3 (co koles bierze w ryj i wybucha ..no looooool,) i
      te te Hulki SpermaMeny i inne popluczyny po tych debilach z LA .. niech sie
      schowaja .. i wogole WON MI Z MOJEGO KINA
      i KOMPA !!

PS

Aaaa i Kto wie gdzie moglbym kupic taka kose jak ma Uma ... hhhiehie, booo
      teges, tez misie zalegly w lesie nie opodal - brudne szczury w adidasach .. i
      moze bym wkoncu tamm posprzatal .. AAAHHAHAHAHAHAH Baaaanzaaaii ...
      Haaaadzimeee Adziaaaaaaa !!! :)
    • Gość: Marol KILL PHILL 2 ..O RETY ALE TO MOZE BYC LIPA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:39
      Hhhe ..ale zdjecia z tymi kurde dziadami Co To Ma Byc ?.. jakis siwy
      kretyn 'pijany mistrz' ?? Ten koles co doslownie parodie kung fu na polsacie
      odpierdacza w Sloo Moo, noo ten tamm skisly mokasyn czy zdechly chrabaszcz.
      Chooolera cos czuje ze KILL FILL 2 moze sie okazac totalnym szjiiitem
      jak 'Desperado 2','Matrix 2','Podwojne Zycie Weneryka' etc etc. Normalka zrobic
      hit jedynke ..dwojke po pydzie i jaaaaazda kasaa sie zwracaa jak z nowej
      spalonej fabryki. Znamy te numery Rozen Krancu Szlomo Tarantinsky .. eeech ty
      mala izraelicka papuszko, jak mnie naciagniesz na gowno zginiesz !!!
      Hoolywodzki sciemniaczu wkurwiaczu. Aleee jaaakby tak gadali jak we 'Wscieklych
      Kotach' albo w 'Pulpecie' .. hmmm Noo dooopra zoooobaczymy. Ale w razie czego
      na popremiere 'A NIE MOWILEM' !!! hhiehhie :)

PS

Ale troche sciema jest co.. gosciowa modliszka wazaca 50 kg napierdacza kolesi
      knurow po 100 kg lamie rence, obcina lby, nogi z plucami wbija paznokietki w
      deche, zero zadyszki nic kuzwaa, jaaa jaaa, zdeka to troche to przegiete .. .)
    • Gość: Marek Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.freedom2surf.net 23.04.04, 12:51
      Pomyliles sie, swiatowa premiera byla tydzien temu - 16 kwietnia. Od tego dnia
      rowniez film jest w kinach w USA i w UK. Polecam oficjalna strone filmu:
      killbill.movies.go.com oraz angielska siec filmowa VUE (polaczone dawne
      UCS i WarnerVillage): www.myvue.com.

Pozdro
      • Gość: annika Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.rene.com.pl 23.04.04, 18:30
        Dla mnie super! bylam na maratonie, najpier byl k.b 1 a potem 2. czekalam na 2
        czesc w sumie od zeszlego roku, ale warto bylo. cos wspanialego mowie wam!
        a zakonczenie, po prostu klasyka. w czasie filmu balam sie, i plakalam!
        poszlabym jeszcze raz go obejrzec !!!
    • Gość: franio123 Pełno krwi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 20:16
      Czy na tym filmie znowu poleje się morze krwi tak jak w jedynce?
    • Gość: Marus Super IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 24.04.04, 00:13
      Byłem dzisiaj - jedyn słowem super, druga czesc zdecydowanie lepsza od
      pierwszej..
      • Gość: alvin first impression IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.04, 00:51
        naaaaprawde dobry, najlepsze jest to ze tarantino jak zwykle zaskakuje, nie ma
        zadnej powtorki z vol.1 a mogl tak zrobic, ale nie!! zupelnie cos innego, duzo
        spokojniejszy, melancholijny, liryczny nawet ale rowniez momentalmi bardziej
        przesmiewczy (a moznaby pomyslec ze to juz niemozliwe;)), cale 135 z zapartym
        tchem siedzialem, perelka!!!! ten czlowiek naprawde wie jak robic kino
    • mrmisio KILL BILL II (opinie) 24.04.04, 17:14
      KILL BILL II (opinie)

KILL BILL II ::: Przyznaję się bez bicia i z ręka na sercu, że na KILL BILL II czekałem przez pół roku z większym zaangażowaniem niż na taki bardziej rozreklamowany MATRIX: REWOLUCJE... Jednakże wrażenia mam w głównym sensie dość podobne. W obu przypadkach film jest zdecydowanie inny od poprzednika, w czym nie zaspokaja pokładanych nadziei, a na dodatek po pokazowej części pierwszej dostajemy spokojną, niewidowiskową część kolejną ... Niestety... tinyurl.com/2uxy4

-------
      Teksty sa dlugie, stad tutaj tylko na zachete fragmenty, które dostępne sa w calosci na niezaleznym portalu SKY.NET (1999-obecnie). Jest to niezależny serwis poświęcony wymianie opinii, myśli i idei. SKY.NET zajmuje się szeroko pojętą fantastyką - fantasy, science fiction, cyberpunk, horror, gry komputerowe. Publikowane są także felietony i opinie dotyczące kina współczesnego, literatury, muzyki, multimediów i wszystkich pozostałych aspektów związanych z otaczającym nas światem - zarówno wirtualnym jak i rzeczywistym.

Zapraszamy.

tinyurl.com/ypzxl <--> new.sky.net.pl/modules/news/
    • Gość: . 5 palcow w Serce ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.04.04, 22:22
      I nie jest to spojler , bowiem tytul filmu mowi wszystko .
      Tarantino , robi to co lubi i niezle sie bawi !
      A robi to niezle , i choc po obejrzeniu czegos nam brakuje -/ calosci /.
      To nie jest ,jednak taki wielki minus i napewno glupotom bedzie porownywanie
      tych dwoch czesci .
      Sama zas fabula opiera sie na braku porozumienia sie stron /dziecko/ i w
      koksekwecjii , mamy masakre w kaplicy i zemste Mamby .
      Napisy koncowe - sWIETNE i tak ,inne...

• Gość: natka kto napisał tą żałosną recenzje? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 26.04.04, 19:01
      nie wiem kto napisał ten komentaż, a raczej recenzję, ale nie dość że jak mi
      się wydaje wcale nie oglądał filmu, to do tego jest żałosnym recenzentem, nawet
      nie wie o co chodzi w tym filmie.
    • Gość: Szymon Kill Bill I i II IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.04, 23:59
      Po obejrzeniu KB I i KB II mimo ,że znacznie się od siebie różniących mogę
      powiedzieć ........... PANIE TARANTINO dziękuje za dobry kawałek rozrywki
    • Gość: flaktar Lepsza od jedynki - polecam IP: *.intra / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 08:50
    • Gość: Smoke_a_Lot Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 14:35
      Kawal dobrej roboty, mniej dynamiczny, melanchlijny, refleksyjny, wzrusza,
      bawi. Cos pieknego, dialogi na najwyzszym poziomie. MISTRZ MISTRZ TARANTINO
      MISTRZ, bardzo goraco zachecam do wizyty w kinie
    • Gość: maja zawiodlam sie IP: *.80-202-238.nextgentel.com 03.05.04, 10:04
      A ja sie na drugiej czesci zawiodlam, nudzilam i wogole. Nie bylo zadnych niespodzianek i naglych zmian akcji. Jedyna niespodzianka, ze w sumie Mabma tutaj tak jak w pierwszej czesci nie mordowala, udalo jej sie jedynie jedna osobe zabic.
      Pierwsza czesc mimo, ze krwawa ale byla wspaniala, od razu jak sie tylo ukazala kupilismy ja na dvd i obejrzelismy dwa razy. Drugiej czesci chyba nie kupimy.
      QWedlugg mnie i meza zbyt dlugie teksty, nudne gadki, wszystko bylo zbyt oczywiste, jak np. metoda 5 palcowa - od momentu poczatkowej wzmianki na ten temat wiedzielismy oboje, ze metoda ta zostanie wykorzystana w koncowych scenach ( nie chce pisac dokladnie co i jak jezeli ktos filmu nie widzial).

Ale w sumie czas w kinie nie byl stracony, musielismy zobaczyc zakonczenie. Ale jak juz wspomnialam, rozczarowanie....

wytlumaczcie mi moze dlatego ten film jest taki wielki i lepszy od czesci pierwszej? Byc moze nasze znuzenie filmem wynikalo zbyt poznej godziny seansu?
      • franzmaurer Re: zawiodlam sie 03.05.04, 16:47
        Ani się nie zdziwiłem, ani nie narobiłem w majty, ani się nie popłakałem bo i z
        czego...
        Quentin się bawi jak zwykle tyle, że mnie już te zabawy trochę nudzą. Jedni
        robią "Straszne Filmy" a Quentin kręci swoje parodyje kung-fu-spagetti-B-Movie

Zrobiłby jakąś kolejną Dżeki Brałn zamiast nurzać się w makaronie przez cztery
        godziny...
        • Gość: klip Kto nie oglądał niech nie czyta. IP: *.2.Core.net.pl 06.05.04, 22:10
          Ale teksty Pai Mei świetne,choc sposob zejścia nie pasuje do niego.
          No i Bill w niczm nie przypominający uroczego staruszka z legend kung-fu.
      • born_tired Re: zawiodlam sie 09.05.04, 20:46
        czy nie wydaje ci sie,ze scena zabici billa 5 palcami bez wczesniejszej
        wzmianki o tym ciosie byla by do konca sensowna?

jezeli wedlug ciebie nie bylo zadnych zmian akcji itd,
        to gratuluje stalowych nerwow

czy ne uwazacie,ze troche bez sensu jest porownywanie obu czesci,
        bo to sa 2 rozne filmy

obydwa bdobre(mnie osobiscoie bardziej podoba sie2)

• Gość: maharadża cani Re: zawiodlam sie IP: 194.146.201.* 09.05.04, 21:02
        Jeśli szukasz nagłych zmian akcji polecam 'Rambo', i muskularny Sylwek
        biegający po ekanie nie używa zbyt wielu słow, co powinno Ci odpowiadać. Jeśli
        wiedzialas jak potoczy sie akcja i nazywasz Tarantino 'przewidywalnym' po
        jakiego chuja szlas na film Wróżko za dyche.

Dialogi w Kill Bill'u byly wysmakowane, czuc celebracje kazdego slowa. Aktorzy
        byli swiadomi, ze uczestnicza w czyms niebanalnym. Dróga częsc byla doskonałym
        uzupełnieniem pierwszej, porównywanie jest tu zupelnie nie na miejscu. Czesc 2.
        doskonale harmonizuje z 1. . Jesli chodzi o metode 5-palcowa to mysle ze byla
        ci znana poza filmem do innych celow... koncze
      • Gość: Humbak Re: zawiodlam sie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 30.05.04, 01:33
        Mnóstwo ludzi twierdzi, że się im vol. 2 dłuży, ale to wcale nie jest nudny
        film. Dialogi też trzeba umieć docenić. Co by ci ludzie zrobili na filmach
        Kurosawy? A orzecież to mistrz.
    • Gość: Yachoo Kill Bill Vol. 2 IP: *.zigzag.pl 29.05.04, 11:28
      Zapowiada się nieźle. Po pierwszej części narobiłem sobie smaku na drugą.
      Tarentino zrobił dobrą rzecz, wystawiając ten film...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka