Gość: ^zlo^ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 17:02 Gratuluje szybkosci. Vol 2 u nas 3 miesiace przed swiatowa premiera. Ql ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pat Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.europarl.eu.int 17.12.03, 09:05 no to nie tylko u nas: w Beneluksie wchodzi w połowie lutego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.mia.bellsouth.net 23.04.04, 17:44 ludzie, co wy za glupoty wypisujecie? Premiera byla rozno tydzien temu, jest moj watek, w ktorym chwale film. Nie rozmumiem tych, ktorzy sypia wulgaryzmami przy kazdej okazji, rowniez premiery Kill Bill 2. Nie dosc, Panowie, ze macie braki w ortografii i gramatyce, to jeszcze te zbedne aluzje do rzekomo zydowskiego pochodzenia Tarantino. Pokopcie sobie w zamian pilke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: williamek Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.unimaas.nl 25.04.04, 17:23 Nie, tak samo jak w polsce, dopiero w tym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkin Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 09:42 chyba po czterech latach się obudziłą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mzks Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.net 18.12.03, 12:16 No coz, nawet w kinach puszczaja juz pirackie filmy :)) Glogow gora !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webn Premiera 16.04.2004 - GW slabo poinformowana IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.01.04, 09:20 najlepsze info na onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Premiera 16.04.2004 - GW slabo poinformowa IP: *.visp.energis.pl 15.04.04, 21:35 onet tez slabo - zdarzylo mi sie sprawdzic info na onecie i zdziwic sie w kinie - takich seansow nie bylo, zle godziny podali. A na wyborczej zawsze sie zgadza. zobaczymy jak dlugo ;-) pozdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelus Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 13:10 I mi się bardzo podobała i na 2 wybiorę się na 100%, szkoda że 3 za 15 lat :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAAA Re: Kill Bill: Volume 2 IP: 81.6.129.* 23.04.04, 11:33 JAKIŚ IDIOTA W RECENZJI STRZELIŁ SAME SPOILERY!!!! Skończyłem czytać te pseudo- recenzję w połowie a i tak dowiedziałem się za dużo. DZIĘKUJE PANU KURR... MAĆ ZA ZEPSUCIE MI FILMU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepka Re: Kill Bill: Volume 2 IP: 217.153.123.* 27.04.04, 12:17 Zgadzam sie calkowicie - koles odjebal same spoilery a nie recenzje. Po prostu wola o pomste do nieba. Na szczescie jego misterny plan aby zjebac ludziom przyjemnosc spalil na panewce, bo mam zasade od kilku lat, ze nie czytam recenzji przed pojsciem do kina, bo mnie kiedys pan sobolewski (specjalnie z malej litery) uraczyl streszczeniem filmu zamiast recenzji i zjebal mi seans. Mossakowski dolacza do listy kolesi, ktorych sie nie czyta!!!!!!!!!!!! pozostaje tylko Szczerba, za wysublimowane aluzje. pozdro rzepka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol KILL PHILL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:05 Ale kuzwa tee gadki, tee sceny walki, kuuuzwa, i JA Chce Ten Poster ..chce go, chce go, chce go . !!! i Jak nigdy, nie lubilem tych rachit bladych po tyfusie lasek (..dlugie nosy, male cycki, wielkie stopy) .. Taak po obejrzeniu szalonej Umy napierdololo kak Kombajn Buszujacy w Zborzu. !! Loll .. I love this game .. Ss szkoda tylko ze podobno Kill FILL 1 sa 2 wersje. Jedna USA i jedna Japonska .. ze sceny zbyt brutalne sa w czarno bialym. Kuuuuuuzwa poco to tak. Ameryka sie konczy. Czas na Azjeee !! Przeciez .. kolor zapach timbre krwi juhy farby, to jest to czym Tarantino zawsze napierniczal jak wirtuoz, jak maestro rzezni no5. !! Soo Rence Precz od Kill Filla 2 .. Chrzanione bigoty i cenzory !!. Jak sie nie podoba - na bolka i reksia ale jusz !! NIECH ZYJE Kuentin Kentonow Keuntonowicz Tarantow.. Uuuura uraaa uraaa !! A te rysowane gowna jak Duuuurny Matrix 3 (co koles bierze w ryj i wybucha ..no looooool,) i te te Hulki SpermaMeny i inne popluczyny po tych debilach z LA .. niech sie schowaja .. i wogole WON MI Z MOJEGO KINA i KOMPA !! PS Aaaa i Kto wie gdzie moglbym kupic taka kose jak ma Uma ... hhhiehie, booo teges, tez misie zalegly w lesie nie opodal - brudne szczury w adidasach .. i moze bym wkoncu tamm posprzatal .. AAAHHAHAHAHAHAH Baaaanzaaaii ... Haaaadzimeee Adziaaaaaaa !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol KILL PHILL 2 ..O RETY ALE TO MOZE BYC LIPA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:39 Hhhe ..ale zdjecia z tymi kurde dziadami Co To Ma Byc ?.. jakis siwy kretyn 'pijany mistrz' ?? Ten koles co doslownie parodie kung fu na polsacie odpierdacza w Sloo Moo, noo ten tamm skisly mokasyn czy zdechly chrabaszcz. Chooolera cos czuje ze KILL FILL 2 moze sie okazac totalnym szjiiitem jak 'Desperado 2','Matrix 2','Podwojne Zycie Weneryka' etc etc. Normalka zrobic hit jedynke ..dwojke po pydzie i jaaaaazda kasaa sie zwracaa jak z nowej spalonej fabryki. Znamy te numery Rozen Krancu Szlomo Tarantinsky .. eeech ty mala izraelicka papuszko, jak mnie naciagniesz na gowno zginiesz !!! Hoolywodzki sciemniaczu wkurwiaczu. Aleee jaaakby tak gadali jak we 'Wscieklych Kotach' albo w 'Pulpecie' .. hmmm Noo dooopra zoooobaczymy. Ale w razie czego na popremiere 'A NIE MOWILEM' !!! hhiehhie :) PS Ale troche sciema jest co.. gosciowa modliszka wazaca 50 kg napierdacza kolesi knurow po 100 kg lamie rence, obcina lby, nogi z plucami wbija paznokietki w deche, zero zadyszki nic kuzwaa, jaaa jaaa, zdeka to troche to przegiete .. .) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.freedom2surf.net 23.04.04, 12:51 Pomyliles sie, swiatowa premiera byla tydzien temu - 16 kwietnia. Od tego dnia rowniez film jest w kinach w USA i w UK. Polecam oficjalna strone filmu: killbill.movies.go.com oraz angielska siec filmowa VUE (polaczone dawne UCS i WarnerVillage): www.myvue.com. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.rene.com.pl 23.04.04, 18:30 Dla mnie super! bylam na maratonie, najpier byl k.b 1 a potem 2. czekalam na 2 czesc w sumie od zeszlego roku, ale warto bylo. cos wspanialego mowie wam! a zakonczenie, po prostu klasyka. w czasie filmu balam sie, i plakalam! poszlabym jeszcze raz go obejrzec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio123 Pełno krwi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 20:16 Czy na tym filmie znowu poleje się morze krwi tak jak w jedynce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marus Super IP: *.net.pl / *.devs.futuro.pl 24.04.04, 00:13 Byłem dzisiaj - jedyn słowem super, druga czesc zdecydowanie lepsza od pierwszej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alvin first impression IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.04, 00:51 naaaaprawde dobry, najlepsze jest to ze tarantino jak zwykle zaskakuje, nie ma zadnej powtorki z vol.1 a mogl tak zrobic, ale nie!! zupelnie cos innego, duzo spokojniejszy, melancholijny, liryczny nawet ale rowniez momentalmi bardziej przesmiewczy (a moznaby pomyslec ze to juz niemozliwe;)), cale 135 z zapartym tchem siedzialem, perelka!!!! ten czlowiek naprawde wie jak robic kino Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisio KILL BILL II (opinie) 24.04.04, 17:14 KILL BILL II (opinie) KILL BILL II ::: Przyznaję się bez bicia i z ręka na sercu, że na KILL BILL II czekałem przez pół roku z większym zaangażowaniem niż na taki bardziej rozreklamowany MATRIX: REWOLUCJE... Jednakże wrażenia mam w głównym sensie dość podobne. W obu przypadkach film jest zdecydowanie inny od poprzednika, w czym nie zaspokaja pokładanych nadziei, a na dodatek po pokazowej części pierwszej dostajemy spokojną, niewidowiskową część kolejną ... Niestety... tinyurl.com/2uxy4 ------- Teksty sa dlugie, stad tutaj tylko na zachete fragmenty, które dostępne sa w calosci na niezaleznym portalu SKY.NET (1999-obecnie). Jest to niezależny serwis poświęcony wymianie opinii, myśli i idei. SKY.NET zajmuje się szeroko pojętą fantastyką - fantasy, science fiction, cyberpunk, horror, gry komputerowe. Publikowane są także felietony i opinie dotyczące kina współczesnego, literatury, muzyki, multimediów i wszystkich pozostałych aspektów związanych z otaczającym nas światem - zarówno wirtualnym jak i rzeczywistym. Zapraszamy. tinyurl.com/ypzxl <--> new.sky.net.pl/modules/news/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . 5 palcow w Serce ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.04.04, 22:22 I nie jest to spojler , bowiem tytul filmu mowi wszystko . Tarantino , robi to co lubi i niezle sie bawi ! A robi to niezle , i choc po obejrzeniu czegos nam brakuje -/ calosci /. To nie jest ,jednak taki wielki minus i napewno glupotom bedzie porownywanie tych dwoch czesci . Sama zas fabula opiera sie na braku porozumienia sie stron /dziecko/ i w koksekwecjii , mamy masakre w kaplicy i zemste Mamby . Napisy koncowe - sWIETNE i tak ,inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka kto napisał tą żałosną recenzje? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 26.04.04, 19:01 nie wiem kto napisał ten komentaż, a raczej recenzję, ale nie dość że jak mi się wydaje wcale nie oglądał filmu, to do tego jest żałosnym recenzentem, nawet nie wie o co chodzi w tym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Kill Bill I i II IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.04, 23:59 Po obejrzeniu KB I i KB II mimo ,że znacznie się od siebie różniących mogę powiedzieć ........... PANIE TARANTINO dziękuje za dobry kawałek rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaktar Lepsza od jedynki - polecam IP: *.intra / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 08:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoke_a_Lot Re: Kill Bill: Volume 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 14:35 Kawal dobrej roboty, mniej dynamiczny, melanchlijny, refleksyjny, wzrusza, bawi. Cos pieknego, dialogi na najwyzszym poziomie. MISTRZ MISTRZ TARANTINO MISTRZ, bardzo goraco zachecam do wizyty w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja zawiodlam sie IP: *.80-202-238.nextgentel.com 03.05.04, 10:04 A ja sie na drugiej czesci zawiodlam, nudzilam i wogole. Nie bylo zadnych niespodzianek i naglych zmian akcji. Jedyna niespodzianka, ze w sumie Mabma tutaj tak jak w pierwszej czesci nie mordowala, udalo jej sie jedynie jedna osobe zabic. Pierwsza czesc mimo, ze krwawa ale byla wspaniala, od razu jak sie tylo ukazala kupilismy ja na dvd i obejrzelismy dwa razy. Drugiej czesci chyba nie kupimy. QWedlugg mnie i meza zbyt dlugie teksty, nudne gadki, wszystko bylo zbyt oczywiste, jak np. metoda 5 palcowa - od momentu poczatkowej wzmianki na ten temat wiedzielismy oboje, ze metoda ta zostanie wykorzystana w koncowych scenach ( nie chce pisac dokladnie co i jak jezeli ktos filmu nie widzial). Ale w sumie czas w kinie nie byl stracony, musielismy zobaczyc zakonczenie. Ale jak juz wspomnialam, rozczarowanie.... wytlumaczcie mi moze dlatego ten film jest taki wielki i lepszy od czesci pierwszej? Byc moze nasze znuzenie filmem wynikalo zbyt poznej godziny seansu? Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: zawiodlam sie 03.05.04, 16:47 Ani się nie zdziwiłem, ani nie narobiłem w majty, ani się nie popłakałem bo i z czego... Quentin się bawi jak zwykle tyle, że mnie już te zabawy trochę nudzą. Jedni robią "Straszne Filmy" a Quentin kręci swoje parodyje kung-fu-spagetti-B-Movie Zrobiłby jakąś kolejną Dżeki Brałn zamiast nurzać się w makaronie przez cztery godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Kto nie oglądał niech nie czyta. IP: *.2.Core.net.pl 06.05.04, 22:10 Ale teksty Pai Mei świetne,choc sposob zejścia nie pasuje do niego. No i Bill w niczm nie przypominający uroczego staruszka z legend kung-fu. Odpowiedz Link Zgłoś
born_tired Re: zawiodlam sie 09.05.04, 20:46 czy nie wydaje ci sie,ze scena zabici billa 5 palcami bez wczesniejszej wzmianki o tym ciosie byla by do konca sensowna? jezeli wedlug ciebie nie bylo zadnych zmian akcji itd, to gratuluje stalowych nerwow czy ne uwazacie,ze troche bez sensu jest porownywanie obu czesci, bo to sa 2 rozne filmy obydwa bdobre(mnie osobiscoie bardziej podoba sie2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maharadża cani Re: zawiodlam sie IP: 194.146.201.* 09.05.04, 21:02 Jeśli szukasz nagłych zmian akcji polecam 'Rambo', i muskularny Sylwek biegający po ekanie nie używa zbyt wielu słow, co powinno Ci odpowiadać. Jeśli wiedzialas jak potoczy sie akcja i nazywasz Tarantino 'przewidywalnym' po jakiego chuja szlas na film Wróżko za dyche. Dialogi w Kill Bill'u byly wysmakowane, czuc celebracje kazdego slowa. Aktorzy byli swiadomi, ze uczestnicza w czyms niebanalnym. Dróga częsc byla doskonałym uzupełnieniem pierwszej, porównywanie jest tu zupelnie nie na miejscu. Czesc 2. doskonale harmonizuje z 1. . Jesli chodzi o metode 5-palcowa to mysle ze byla ci znana poza filmem do innych celow... koncze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: zawiodlam sie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 30.05.04, 01:33 Mnóstwo ludzi twierdzi, że się im vol. 2 dłuży, ale to wcale nie jest nudny film. Dialogi też trzeba umieć docenić. Co by ci ludzie zrobili na filmach Kurosawy? A orzecież to mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yachoo Kill Bill Vol. 2 IP: *.zigzag.pl 29.05.04, 11:28 Zapowiada się nieźle. Po pierwszej części narobiłem sobie smaku na drugą. Tarentino zrobił dobrą rzecz, wystawiając ten film... Odpowiedz Link Zgłoś