Gość: Rotor IP: *.agora.pl 22.06.09, 11:27 Ciccolina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tutor Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.agora.pl 22.06.09, 11:29 A ten żółty kwiatek na ostatnim zdjęciu - wypisz wymaluj Lechu brezydent nadęty obrażalski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.cable.ubr16.sgyl.blueyonder.co.uk 22.06.09, 11:41 swietne, niezla ma koles wyobraznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafu.de Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.chello.pl 22.06.09, 11:43 ale faaaajnie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje id Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 11:52 cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barman Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 11:59 OUTSTANDING Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: Kraina Czarów Burtona IP: 78.133.192.* 22.06.09, 12:24 Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekceważka Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 22.06.09, 12:46 Genialne. Może wreszcie "Alicja w Krainie Czarów" doczeka się ekranizacji z prawdziwego zdarzenia - ale to już zależy od scenariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LepszyKrytyk Re: Kraina Czarów Burtona IP: 194.209.146.* 22.06.09, 13:00 @Krytyk: To ty jestes BEZNADZIEJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakie Re: Kraina Czarów Burtona IP: 213.25.195.* 22.06.09, 13:07 O matko, już się boję. Jak zwykle Burton zrobi film dla dzieci - nie dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:01 Co film Burtona to arcydzieło. Już nie mogę się doczekać. I uwielbiam obsadę, cieszę się że Johnny Depp i Helena B Carter znowu wystąpią razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweasdzxc Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:31 żółty kwiatek jak prezydent RP XD XD XD po kolejnych wyborach NIE WIEŻCIE DeWiAnToM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 15:09 niesamowita charakteryzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 15:17 Blondyna wyglada jak Bloom w LotR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko pierdzikant Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 15:19 w - spacja - głąb a nie: wgłąb "Wgłęby" nie istnieją, no chyba ze po II stronie lustra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:39 no ja tam byłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Kraina Czarów Burtona IP: 193.55.52.* 22.06.09, 15:59 nie pasuje mi ta Hathałejowa... ta biala ksiezniczka powinna miec zdecydowanie zimowy typ urody- z jasnymi oczami i brwiami... a ta jest sztuczna do bólu, wyglada jak maska cyganki doklejona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kraina Czarów Burtona IP: 80.54.60.* 22.06.09, 17:23 Tutor napisał: "A ten żółty kwiatek na ostatnim zdjęciu - wypisz wymaluj Lechu brezydent nadęty obrażalski..." Dokładnie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.09, 18:22 z tym preziem święta prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geser Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.chello.pl 22.06.09, 19:13 Było smaszno, a jaszmije smukwijne Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. "Ach, Dżabbersmoka strzeż się, strzeż! Szponów jak kły i tnących szczęk! Drżyj, gdy nadpełga Banderzwierz Lub Dżubdżub ptakojęk!" W dłoń ujął migbłystalny miecz, Za swym pogromnym wrogiem mknie? Stłumiwszy gniew, wśród Tumtum drzew W zadumie ukrył się. Gdy w czarsmutśleniu cichym stał, Płomiennooki Dżabbersmok Zagrzmudnił pośród srożnych skał, Sapgulcząc poprzez mrok! Raz-dwa! Raz-dwa! I ciach! I ciach! Miecz migbłystalny świstotnie! Łeb uciął mu, wziął i co tchu Galumfująco mknie. "Cudobry mój; uściśnij mnie, Gdy Dżabbersmoka ściął twój cios! O wielny dniu! Kalej! Kalu"! Śmieselił się rad w głos. Było smaszno, a jaszmije smukwijne Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. więcej komentować chyba nie trzeba ... Tim Burton - jak dla mnie "Wizjoner Sztuki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geser Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.chello.pl 22.06.09, 19:21 wiem, że to z Alicji po drugiej stronie lustra ale nic innego równie oddającego "abstrakcję" J.C. nie znalazłem np chyba, że to ONI: www.youtube.com/watch?v=krmowThBYUk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parapet Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.cable.quicknet.nl 22.06.09, 21:49 Ktoś pamięta może American McGees Alice (bodajże) ? To była gra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kraina Czarów Burtona IP: 89.229.52.* 22.06.09, 22:05 Ludzie, jaka Biała Królowa? Taka postać nie występuje w Alicji w Krainie Czarów. Jest tylko Królowa Kier i Księżna, która powinna być brzydka jak noc. Skąd jakaś Biała Królowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Kraina Czarów Burtona IP: 188.33.6.* 22.06.09, 23:06 Ta - American McGee's Alice jeszcze długo nic nie pobije, nawet Burton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 23:06 na tej stronie jest wiecej zdjec. a do osoby o nicku "ona", burton nie musi trzymac sie scisle scenariusza. w koncu jest juz film disneya sprzed pol wieku, ktory to robi. www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1194668/First-glimpse-Johnny-Depp-Helena-Bonham-Carter-Alice-Wonderland-movie.html zapowiada sie rewelacyjnie, nie moge sie doczekac, tak szczerze mowiac Odpowiedz Link Zgłoś