Dodaj do ulubionych

Hitler's Daughter - zwiastun filmu

• Gość: rydzykowi chwd Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.olesno.info.pl 29.07.09, 16:31
      powiesić go za jaja !!!
    • Gość: Master Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.rybnik.vectranet.pl 29.07.09, 16:53
      Zapłacę każdą sumę żeby zobaczyć ten HIT ! Nawet pójdę do kina na ten film dwa
      razy. Śmierć Czarnej Sekcie !
    • Gość: basia Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.chello.pl 29.07.09, 17:07
      ten film walczy z polską- oskarża o zbrodnie hitlerowskei polskich
      księży- to nie atak na rydzyka tylko na kościół i polska kulturę, to
      nie corka hitlera tylko zachoni atak na Polskę- oskarżają nas o
      nazizm
    • Gość: maczek Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.dint.wroc.pl 29.07.09, 18:33
      To nie film o katolikach, tylko o sekcie jaką jest Rodzina Radia Maryja.
    • Gość: wtf Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.acn.waw.pl 29.07.09, 18:39
      GW pokazuje Polakow jako antysemitow-FU, Oswiecim tez tam sie przewinal wiec
      chyba pomylili kraje , czyzby zapomnieli kto tych zydow wymordowal, to sie
      nazywa antypolonizm !!!
    • Gość: aso Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.debica.star.net.pl 29.07.09, 19:22
      Dla mnie porównywanie kogokolwiek do Hitlera jest niedopuszczalne, autor tego
      zwiastuna porównuje pielgrzymów do Wojsk Trzeciej Rzeszy, przedstawiając taki
      obraz dowodzi swojej intelektualnej pustki i daje powody myśleć ludziom na
      zachodzie, że jednak były "polskie obozy śmierci". Dla mnie to niedopuszczalne.
    • Gość: mezo Katolik zniesie drugi policzek ale kopania w d.... IP: 80.54.24.* 29.07.09, 20:38
      To już przesada żeby się to tym bez napletków czkawką nie
      odbiło. Obrażanie i poniżanie katolików tylko ich wzmacnia i daje
      powód do zwarcia szeregów. Polaków nic bardziej nie mobillizuje jak
      atak wrażej watahy.
    • Gość: Gina Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.jjs-isp.pl 30.07.09, 01:02
      Jews, please tell me why are you hated? why Korol suggested the
      history may repeat? this movie was made to your harm in
      fact...Poland is not the only place where you may feel not welcome.
      This is fenomena of all ages that you as the people are the subject
      of many negative opinions. Why is that so? If you answer that
      question the movies like the one watched before may never appear
      again.
      • mirawayne Re: Hitler's Daughter - zwiastun filmu 31.07.09, 03:23
        Gość portalu: Gina napisał(a):

> Jews, please tell me why are you hated? why Korol suggested the
        > history may repeat? this movie was made to your harm in
        > fact...Poland is not the only place where you may feel not welcome.
        > This is fenomena of all ages that you as the people are the subject
        > of many negative opinions. Why is that so? If you answer that
        > question the movies like the one watched before may never appear
        > again
        ======================================================================you you
        wish that this is that way, but most of the Jew hates are fanatic Muslims who
        hate Jews, Christians,Buddhist and so on next is fanatic Catholics like you who
        hate is not much different, next is the hate of neo Nazi who are tolerated in
        Poland, And the most anti semites in Europe are in Poland starting with the
        leader of RM.Is hate part of catolic religion? I don't think so,
        forgiveness,tolerance is but is not practise of RM and Rydzyk.
    • Gość: wookiee Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.icpnet.pl 30.07.09, 11:08
      podaba mi sie pierwsza czesc skierowana przeciw rydzykowi :D
      ale tej drugiej nierozumiem w sumie to rozumiem i naplul bym w twarz autorowi
      i wszystkim takim jak on ludziom ktory bardziej interesuje 120 anty-semickich
      incydentow niz histria ich wlasnego kraju i co ma KU**A mac do tego
      wszystkiego oswiecim??? twierdzenie ze poziom anty-semityzmu w Polsce jest
      nawet relatively high jest wyssana z palca pie... i nie ma wogole
      najmniejszego znaczenia... a ilu bylo atakow na samych polakow??? moze ponad
      250 000 i czy to oznacze ze polacy sa anty polakami ??? 120 to i tak nie duzo
      a Polacy tez umierali w oswicimiu i Tysiace Polakow umarlo za zydow a ilu
      zydow umarlo za polakow??? woleli kolaborowac z niemcami i wydawac w ich rece
      waznych dzialaczy dzieki ktorym wojna mogla skonczyc sie wczesniej....
      poprostu gowno prawda
    • Gość: polka Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 30.07.09, 21:26
      Papież Pius X (1835-1914) powiedział: "W naszych czasach, bardziej niż kiedykolwiek, główną siłą ludzi złych jest lękliwość i nieudolność dobrych, a cała żywotność królestwa Szatana ma swoje korzenie w opieszałości chrześcijan". Dlatego nie pozostaje nam nic innego jak w poczuciu solidarności z tymi, których spotyka krzywda, powtórzyć: Alleluja i do przodu!
    • Gość: elizka Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 30.07.09, 22:09
      Chrześcijanin wie, że tam, gdzie Bóg jest na pierwszym miejscu, tam wszystko jest na miejscu właściwym. Dlatego też chce w pokorze przeżywać życie, pamiętając o słowach Apostoła Narodów: „…niech nikt w swej pysze nie wynosi się nad drugiego. Któż będzie cię wyróżniał? Cóż masz, czego byś nie otrzymał?” (1 Kor 4, 6nn.) – które mogą stać się mottem egzystencji każdego z nas.
      Ten fragment bójki celowo sfingowany nie dyskredytuje Radia Maryja ani Ojca Rydzyka to zbyt szlachetne kamienie. Brytyjski reżyser namówiony przez ateistę mieszkającego w Polsce jest małym człowiekiem. Próżnym i pysznym.
    • mirawayne Hitler's Daughter - zwiastun filmu 31.07.09, 02:44
      Nareszcie swiat zobaczy jak hitlerowskie nazi działają w Polsce pod czarna
      sukienka katolickiej religii pod działaniem grzyba muchomora Rydzyka
    • Gość: obiektywny Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 31.07.09, 22:17
      Ta nienawiść jest irracjonalna. Żaden Polak w stosunku do żadnego narodu i do żadnej religii nigdy do takiej nienawiści się nie posunął. Taka nienawiść wypala i niszczy, ale nie nas, przez nich znienawidzonych, ale ich niszczy, ich, to znaczy tych, którzy drogą kłamstwa i manipulacji dają upust swojej nienawiści, a dają dlatego, że ktoś zapala im zielone światło. Te prowokowane przez media - a obecnie, jak widać, i przez przemysł filmowy - seanse nienawiści mogą być kierowane tylko przeciwko Polakom i tylko przeciwko katolicyzmowi.
    • Gość: rezo Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 31.07.09, 22:22
      Tylko człowiek pozbawiony wiedzy, nie mówiąc już o sumieniu, może wkraczać tak brutalnie i bez wyobraźni w obszary napięć narodowych i religijnych, kreowanych sztucznie dla doraźnych interesów lub jakiejś obłędnej ideologii. Autor filmu nie zdaje sobie sprawy z tego, że za tak zdobyty rozgłos przyjdzie mu zapłacić wielką cenę, bo film ten będzie wielkim niewypałem, nie tylko ideowym, ale i artystycznym. Autor jest amatorem, którego wpuszczono w temat potrzebny wyłącznie do pewnych rozgrywek, ale szytych grubymi nićmi. Tak grubymi jak jego filmowe manipulacje, które rozpozna nie tylko każdy specjalista od filmu, ale przeciętny odbiorca. Gdyby temat ten był potraktowany serio, to produkcję podjęłaby jedna z wielkich wytwórni filmowych, gdzie co jak co, ale na amatorstwo nie ma miejsca.
    • Gość: ELIK26 Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 03.08.09, 09:41
      Mam 26 lat słucham Radia Maryja możecie mnie nazywać ,,mocherowym beretem". Ja jestem dumna z tego Radia z tych madiów. Swoje dzieci na pewno wychowam w duchu jaki otrzymałam przez te media tj. w prawdzie katolickiej pełnej miłości do każdego człowieka bez względu na jego rasę, pochodzenie czy wyznanie religijne.
      Radio Maryja nauczyło mnie pokornej modlitwy do Pana Boga za Was wszystkich, za Ojczyznę, za rodzinę, za przyjaciół i wrogów.
      Obca mi jest nienawiść.
      Ta złość, nienawiść w stosunku do Radia Maryja jest chora, bardzo chora. Ta choroba przechodzi w pandemię. Trzeba te osoby bardzo chore z nienawiści leczyć.
    • Gość: zuza Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 03.08.09, 10:03
      Fragment sprowokowanego zajścia, a nie bójki, ma być obiektywną oceną rozgłośni Ojca Rydzyka ! to jest nienormalne!
    • Gość: uwagiluzne Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.09, 13:54
      najstraszniejsze jest to, że kościół katolicki nie reaguje. Rydzyk jest ciągle
      głosem kościoła. Wstyd.
    • Gość: EdKu Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: 213.76.147.* 03.08.09, 14:26
      Należy odróżnić katolików od wyznawców Radia Maryja i o. Rydzyka!
    • Gość: wandeczka Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.pool.einsundeins.de 03.08.09, 15:23
      Moim zdaniem pomysł na film jest wyjątkowo głupi i nieudolny, a do
      tego krzywdzący.
      Nie jestem zwolenniaczka ojca rydzyka - ale tak obiektywnie patrząc -
      jaką on ma siłę rażenia? Nastroi bojowo babcie i dziadków w
      kościele i to wszystko. potem taka wojownicza babcia splunie na
      kogoś, kto sobie w koisku przed nią kupił "GW" i to byłoby na tyle.
      Porównywanie Rydzyka do Hitlera, a jego poplecznikow do
      hitlerowskiej armii to jest duze przegiecie i ja bym na jego miejscu
      skierowala sprawę do sądu.
    • singingtroll Hitler's Daughter - zwiastun filmu 03.08.09, 18:05
      a ja nie chce aby ten film był gdziekolwiek pokazywany poza Polską może. Nie popieram i nie trawię Ojczulka ale on jest pryszczem z powodu, którego nie warto robić afery i oczerniać polaków za granicą i robić z nich antysemickie potwory. A zresztą już ktoś powiedział, że "tam gdzie nie ma antysemityzmu to żyd go stworzy". To mi wygląda na jakąś pogiętą prowokację. I nie myślcie, że po takim filmiku "świat" pozna prawdę o RM, oni to wszystko będą generalizować jak zwykle i traktować tan film jak ogólny film o polakach i katolikach.
      • gio69 Nie pokazywać, dlaczego? 23.10.09, 14:00
        Po co fałszować to, co jest "oczywistą oczywistością" Tacy są Polacy w
        katolickiej Polsce!!!
    • Gość: Tomi Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 04.08.09, 11:34
      Co za hipokryzja!
      Najlepiej, aby na świecie żyli ludzie politycznie poprawni. Czyli ślepo, naiwnie, bez swojego zdania, bez prawdy,poddańczo posłuszni władzy, podporządkowani bezkrytycznie uznawali wciskaną im ciemnotę.
      To co jest wykorzystane w tym filmiku świadczy o małości ludzi poprawnie polityznych, którzy za cenę trzech srebrników potrafią sprowokować sytuację aby za wszelką cenę oszkalować, potępić , ośmieszyć, zabić tych którzy sa wierni prawdzie.
    • Gość: gosciu Wciąż jesteśmy w Polsce IP: *.chello.pl 23.10.09, 13:03
      jeżeli jakiemuś żydowi się to NIE PODOBA I CHCE TU RZĄDZIĆ mogę dać kopa na
      rozpęd kierunek madagaskar
    • Gość: bojc Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: 89.229.102.* 09.02.10, 11:10
      I po co ta cała zadyma. I tak wszyscy wiedzą o co chodzi. A tak naprawdę to
      odpier...cie się od T. Rydzyka. Nie wasz zasrańcy interes.
    • Gość: dorastającawPolsce Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.centertel.pl 04.03.10, 15:35
      Film o okropieństwach, które wkłada ludziom do głowy ojciec Rydzyk - tak. Ale nie taki. Granie na silnych emocjach poprzez nazwisko Hitlera jest co najmniej niesmaczne, a podciąganie pod ideologię toruńskiego księdza i jego zwolenników poglądów całego narodu nieprawdziwe i niepotrzebne.
      Jedyna korzyść z tego filmu, czy też może raczej z tego trailera jest taka, że w komentarzach widać jak wszyscy się okropnie nienawidzimy. Nie występuję tu z pozycji obrońców kościoła katolickiego, gdyż w pewnym sensie do niego nie należę jako osoba, nawet jeśli wierząca, to na pewno nie praktykująca z punktu widzenia samej instytucji, lecz z pozycji obrony jakichś podstawowych wartości i wzajemnego szacunku.
      Katolicy widząc, że atakowany jest ksiądz podnoszą larum pełne emocjonalnych reakcji i słów typu "propaganda", "chcecie oczernić nasz kościół" itp. A czy utożsamiacie się z księdzem Rydzykiem? Możecie się podpisać pod jego wypowiedziami? Zastanówcie się czy to, że wyżej wymieniony nosi sutannę i ma święcenia czyni z niego dobrego człowieka, którego należy bronić. Bo Kościół Katolicki ponoć miał być budowany na ideologii miłości. A on głosi pogardę i nienawiść.
      Co do pozostałych - po pierwsze także mylicie kościół ze zwolennikami Rydzyka. Nie jestem "praktykującą katoliczką", nie zgadzam się z wieloma naukami kościoła, ale nie podoba mi się obrzucanie go błotem i deklarowanie jakim to się jest "antykatolikiem". Nie bycie katolikiem nie znaczy, że trzeba od razu katolików zwalczać. Jakiekolwiek akcje "anty" są z gruntu przepełnione niczym innym jak tylko agresją. Nie podoba Wam się nauka kościoła? To nie chodźcie do niego, nie mieszajcie się do cudzej religii. Mi jak dotąd jest z takim trybem życia bardzo dobrze. Fakt, że byłoby dobrze gdyby kościół przyjął tę samą zasadę - tj. niemieszania się tam gdzie nie powinien, ale to już inna sprawa. Niemniej nie ma sensu wykrzykiwać o "cholernych katolach". Po co od razu taki atak na całą grupę? A i w stosunku do samych emerytów z otoczenia Rydzyka, jak to mówicie "moherów", jakkolwiek ich ideologia byłaby niesłuszna wypadałoby mówić z nieco większym szacunkiem niż "armia fanatycznych starych pierdziochów". O własnej babci, która być może słucha lub słuchała(by) tego radia też byście tak mówili? Gratuluję dobrego wychowania i szacunku do ludzi starszych (i ludzi w ogóle).
      Agresja między autorami komentarzy poraża - wystarczy, że jedna osoba się wypowie, a druga zarzuca jej "wyszkolenie przez partię" albo pisze "żeby Was szlag jasny trafił" i określa ich jako "szambo" (swoją drogą czy to nie brzmi znajomo??).
      I na koniec jeszcze takie małe spostrzeżenie - niektórzy z Was oburzają się z powodu antysemickiego obrazu Polaków w tym filmie. Ale to nie przeszkadza Wam pisać o Żydach (vel. judaistach, jak kto woli) - "ci bez napletów". Gratuluję klasy. W dodatku właśnie w pewnym sensie potwierdzacie wymowę tego filmu.
      Wszystko to bardzo smutne. A przynajmniej uważam tak ja - osiemnastoletnia Polka, która chciałaby spędzić resztę życia we własnym kraju, a nie zagranicą. Pod warunkiem, że to w ogóle będzie możliwe i że panującą tu atmosferę będzie się dało znieść.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka