Dodaj do ulubionych

obsesja dzieci

22.08.11, 21:57
czy wszyscy mezczyzni maja obsesje swoich potomkow?
pytam, bo moj obecny kandydat na partnera /2sztuki na karku z poprzedniego zwiazku/
tak ma.
czegokolwiek bysmy nie robili, wystarczy 1 telefon od mlodych, i po zabawie.
kiedy sie wkurzam, slysze:
ze jestem bez serca
ze przeciez nie moge wiedziec jak to jest /nie mam zadnego bagazu/
itp.
mam takie dziwne wrazenie, ze to on ma w dupie jak ja sie czuje z ta partyzantka.
kur, ze nie dokoncze!
Obserwuj wątek
    • wartosc.energetyczna Re: obsesja dzieci 22.08.11, 22:03
      dziwne żeby kandydatka na partnerkę była ważniejsza od dzieci. dziwne że kandydatka na partnerkę się dziwi (dzieci nie wyskoczyły chyba wczoraj z kapusty?)
    • bzz_bzz Re: obsesja dzieci 22.08.11, 22:25
      Nie wszyscy. Niektórzy się dziećmi w ogóle nie interesują. Najlepiej brać bezdzietnego, albo wychowującego. I to dopóki dzieciak jest mały. Starsze ciężko do siebie przekonać. Ja bym się nie dała... :D
    • emre_baran moze ... 22.08.11, 22:29
      ... to nie jego dzieci, a moze to nie dzieci wogule ...
      • bzz_bzz Re: moze ... 22.08.11, 22:31
        Moim zdaniem, to jednak jeszcze dziecko. Zazwyczaj są jeszcze dziećmi...
    • e-no-kolego Re: obsesja dzieci 22.08.11, 22:43
      ze jesteśś bez serca! ;))
    • nfrv Re: obsesja dzieci 23.08.11, 08:04
      o kurcze, lilka.
      jestes odwazniejsza niz polska ulaneria.

i w stadzie, w ktorym ewolucyjnie poziom umyslowy jest ponizej tego w wielu stadach zwierzecych, czeka cie ten sam los.

sprawia mi pewien bol patrzenie jak ten prymityw bedzie po tobie jechac.
      nie czytaj wiecej tego watku, kobieto!!!!!!!!!!!
    • adela38 Re: obsesja dzieci 23.08.11, 08:53
      Nie wszyscy. W sytuacji, gdy jest przychowek z bylego zwiazku czasem facet z nim tez bierze mentalny rozwod laczac go z byla partnerka, placi i tylko czasami widuje lub nie, co z punktu widzenia nowej partnerki jest o niebo lepsze i to z kazdej strony, bo nawet jakby miala z nim dzieci to po rozwodzie mialaby szanse, ze nie platal by sie i nie mieszal w jej zyciu.
      Generalnie jak facet ma fiksacje na punkcie dzieci z byla jedyna rada jest jak najszybsze wymiksowanie sie ze zwiazku. wierz mi, ze to co juz teraz czujesz jest tylko przygrywka, a z czasem urosnie z tego mega problem. Na swiecie polowa ludzi to faceci i poszukaj kogos, komu ty pedziesz ta najeazniejsza.
    • lepian4 Re: obsesja dzieci 23.08.11, 09:28
      Jesli sie twoj oblubieniec przejmuje twoimi fochami, to faktycznie ma przejebane
    • malpiszonica Re: obsesja dzieci 23.08.11, 09:34
      mam wrażenie, że są dwie skraje męskie postawy - albo olewa byłe dzieci albo w poczuciu winy, że je zostawił, skacze dookoła nich jak szalony
      mnie mój niedoszły kiedyś powiedział, że nie będziemy mogli mieć dzieci, bo to by sprawiło przykrość jego nastoletniej córce!
      przy czym nie było mowy, że jej też nie będzie wolno mieć dzieci, żeby mi nie było przykro, że ona ma jak ja przez nią nie mogłam...
    • zed-is-dead Ty jesteś w jego życiu 23.08.11, 09:35
      obcą babą.
      A dzieci, to jego krew.
      I dlatego pchanie się w związki z dzieciatymi, jeśli samemu nie ma się dzieci - jest pozbawione sensu i przyszłości.
    • allerune Re: obsesja dzieci 23.08.11, 10:16
      > czegokolwiek bysmy nie robili, wystarczy 1 telefon od mlodych, i po zabawie.
      > kiedy sie wkurzam, slysze:

oczywiście Ty jako matka olałabyś dwójkę swoich małych dzieci (gdybyś je miała) aby imprezować z facetem?

tutaj jest też odpowiedź dla pań pytających czy facetom przeszkadza gdy kobieta ma dzieci... tak, przeszkadza!
      • masher Re: obsesja dzieci 23.08.11, 14:06
        z tym przeszkadzaniem bym nie przesadzal. po prostu trzeba jakos te relacje ulozyc i jesli ktos zechce traktowac jak swoje to nie bedzie wiekszych problemow. jedno jest pewne, zaden facet nie marzy o wychowywaniu nie swoich dzieci, bo wiadomym ze jakies cyrki beda. a to z eksem a to pewnego dnia sie uslyszy "ty nie jestes moim ojcem wiec nie mow mi co mam robic". po prostu trzeba sie z pewnymi rzeczami liczyc. majac wybor czasem wybierze sie brak "obciazenia"
    • e-no-kolego Re: obsesja dzieci 23.08.11, 10:37
      lilllian napisała:

> czy wszyscy mezczyzni maja obsesje swoich potomkow?
      Nie wszystcy. Po za tym - co to jest wg Ciebie obsesja?

> pytam, bo moj obecny kandydat na partnera /2sztuki na karku z poprzedniego zwia
      > zku/
      > tak ma.
      > czegokolwiek bysmy nie robili, wystarczy 1 telefon od mlodych, i po zabawie.
      Może coś się stało? Nie spytałaś?

> kiedy sie wkurzam, slysze:
      > ze jestem bez serca
      Nie jesteś oczywioście bez serca, tylko może niedojrzała?

> ze przeciez nie moge wiedziec jak to jest /nie mam zadnego bagazu/
      > itp.
      Innego argumentu nie było? Brzmi równie niedojrzale. Co to kur.na za argument? Możesz wiedzieć, bo np. on może Tobie wszystko opowiedzieć.

> mam takie dziwne wrazenie, ze to on ma w dupie jak ja sie czuje z ta partyzantk
      > a.
      Jesteś 100% kobietą - jakkoleś ma swoje sprawy nie kręcące się wokół Ciebie to oczywiście ma Cię w doopie. ;)

> kur, ze nie dokoncze!
      To ja dokończę:
      Przeczytaj dwa razy i pomyśl. Może coć Ci przyjdzie do głowy( a frustracje odrzuć) :)
    • papryczka.chili Re: obsesja dzieci 23.08.11, 10:56
      nie moj nie ma obesesji czasem wykazuje "zmęczenie materiału jak córka skacze po nim i chce się bawić"..a on po pracy ma leżenie i pierdzenie:D
    • gaddzina Re: obsesja dzieci 23.08.11, 13:04
      Rodzice maja na ogol obsesje na punkcie swoich dzieci. Tez uwazam, ze to chore. Ale pewnie zmienie zdanie, jak bede mial wlasne bachory ;-)
    • facettt a sio mi z tym na FK ! 23.08.11, 13:58
      tam dostaniesz mega wsparcie, chusteczke na otarcie lez podadza i kaza tego s...syna przepedzic na cztery wiatry :)
    • masher Re: obsesja dzieci 23.08.11, 14:03
      ale chyba wiedzialas z kim sie wiazesz i ze ma dzieci. zakladam ze jest ojcem z doskoku, czyli tyle ile mu ex pozwoli. czyli na polskie warunki- plac i moze ci pozwole widziec maluchy. wiec nie dziw sie ze facet kazda taka chwile poswieca im a nie tobie. pomijam juz to ze to sa jego dzieci i co by sie nie dzialo jest ojcem i rzuci wszstko w diably byle im pomoc ;)
    • yoko0202 sprawdź sobie w wikipedii 23.08.11, 14:13
      czy gdzieś tam definicję słowa 'obsesja' a potem napisz ten post jeszcze raz, albo w sumie może już lepiej nie pisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka