Gość: joana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 00:32 No właśnie, ciekawa jestem, jaki typ panów lubi kobiety z tego znaku? Lubimy być trochę niezależne, mamy duzo energii, lubimy wolność... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WM O co chodzi z tymi znakami? To chyba forum dla IP: 209.26.56.* 27.07.04, 00:51 doroslyuch? Kto sie takimi idiotyzmami zajmuje. Juz to widze. Czesc jak masz na imie? Podobasz mi sie ale powiedz mi z pod jakiego jestes znaku. Kuku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: O co chodzi z tymi znakami?????????????? IP: *.acn.waw.pl 27.07.04, 11:04 Takie pytania moze stawiac nastolatka albo kompletnie niedojrzala dziewczyna. Przeciez to absurd. Ludzie sa rozni. A kobiety podobaja sie facetom bo maja to "cos". Spod jakiego sa znaku dowiaduja sie POZNIEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelis Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? 27.07.04, 04:54 Cos mi sie wydaje ze ktos mysli o popelnieniu ksiazki pt Astrologia dla Zakochanych czy cos w tym stylu, i zbiera materialy. Sluchaj, twoje pytanie jest troche bez sensu. Podobnie jak i inne typu jacy sa faceci spod znaku Barana itp. Na osobowosc czlowieka (jesli juz traktujemy astrologie powaznie) sklada sie wiele czynnikow. Znak sloneczny to tylko podstawowa 'natura' rozpatrywanego osobnika. W zyciu realizuje sie przez, eee, znak wschodzacy (po angielsku ascendant, nie jestem pewien jak po polsku), w zyciu romantycznym poprzez znak, w ktorym jest Venus w momencie urodzin (wiec twoja kobieta Strzelec moze miec Venus w Skorpionie i miec podejscie Skorpiona do spraw milosnych). Preferencje co do plci przeciwnej okresla pozycja Venus u facetow, Marsa u kobiet, zas typ uczuciowosci jest zdeterminowany przez pozycje Ksiezyca. No i potem dochodza jeszcze aspekty miedzy planetami. Slowem, pytanie 'czy facetom podoba sie kobieta Strzelec' jest tak naprawde bez sensu. Tym bardziej ze jednym facetom na pewno sie podoba, a drugim nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? 27.07.04, 10:16 Nie. Właśnie zakończyłem taki związek i powiem Ci że to było pasmo nieszczęść. "Wolny strzelec" jak najbardziej nadaje się na jednorazową przygodę. Partnerki na całe życie trzeba szukać w innych znakach. Po pierwsze są bardzo niezrównoważnone psychicznie. Nie wiedzą czego chcą i non stop zmieniają plany. Nie zwracają uwagi na innych i są samolubne. Gorąco nie polecam :///// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Nie musi wszystkim podobać się Strzelczyni:-) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 27.07.04, 10:54 rudy_g napisał: > Nie. Właśnie zakończyłem taki związek i powiem Ci że to było pasmo nieszczęść. > "Wolny strzelec" jak najbardziej nadaje się na jednorazową przygodę. Partnerki > na całe życie trzeba szukać w innych znakach. > Po pierwsze są bardzo niezrównoważnone psychicznie. Nie wiedzą czego chcą i non > > stop zmieniają plany. Nie zwracają uwagi na innych i są samolubne. > Gorąco nie polecam :///// Tak wypowiada się facet, który chce podporządkować sobie kobietę. Aby, ona robiła tylko to, co on chce. Kiedyś jeden taki mi powiedział, że nie znosi kobiet Strzelczyń, a miał dla siebie pecha do nich. Musiał mieć jakieś zbierzne linie w swoim horoskopie ze Strzelcami. Był to typ mężczyzny lubiącego mieć całkowitą rację i innych sobie podporządkowywał. Prawnikiem był, akurat niezbyt uczciwym. Strzelczynie mają najwięcej punktów ze wszystkich znaków pod względem budowania harmonii w związku. A, najbardziej później w małżeństwie. I taka jest prawda. Czego byśmy nie zrobiły, aby nasz ukochany szczęśliwy był!!! Tylko jest tutaj też kwestia dopasowania uosobienia. Mam sporo energii i lubimy też naszą wolność. Także z kimś, kto ma przeciwne(skrajne cechy) niestety nie zbuduje się trwałego związku. Najlepiej jest w połączeniu znaków ognia i powietrza. Oczywiście trzeba uwzględnić co powyżej nadmienione było, że to jest tylko znak w Słońcu, a mamy wpływy też innych znaków zodiaków. Ja np. jestem Strzelcem z ascedentem w Raku. Wenus mam w Byku. Marsa w Skorpionie. Mam dużo wody w swoim horoskopie i też przyciągam znaki wodne. Dobrze mi się też z nimi rozumie, ale ich ciężkie emocje(zagłębianie się i nasilanie ich) są dla mnie na dłuższą metę nie do wytrzymania. Lubię lekkość czuć na sercu. Radość:-) Tak naprawdę Strzelec nie przejmuje się, co inni myślą o nim, o niej. Nie wszystkim musimy się podobać, a też nie wszyscy nam się podobają:-) Lubimy ruch i też podobnych ludzi. Po co mamy wszyscy za bardzo męczyć się ze swoimi przeciwieństwami? Trzeba spotkać kogoś podobnego. A, zabawne jest, że na początku mężczyźni szukają spokojnej, uległej dziewczyny, a jak zobaczą, że nudno im z nią, to coś zaczynają za nami oglądać się:-))) Nie jest też dobre jak dwa ognie na dłuższą mętę spotkają się. Bo, wtedy wystrzały armatnie rozlegają się:-)A, Strzelec ceni sobie też spokój. Nie można patrzeć w datę urodzenia, ale nosem wyczuć, czy to jest ten, czy nie ten:-) Ile jest rozwodów z powodu rozbieżności charakterów, temperamentów. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nie musi wszystkim podobać się Strzelczyni:-) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 31.10.04, 12:52 Przyznaje rację Pani/Panu Asik "Tak naprawdę Strzelec nie przejmuje się, co inni myślą o nim, o niej. Nie > wszystkim musimy się podobać, a też nie wszyscy nam się podobają:-) > Lubimy ruch i też podobnych ludzi. Po co mamy wszyscy za bardzo męczyć się ze > swoimi przeciwieństwami? Trzeba spotkać kogoś podobnego. A, zabawne jest, że na > > początku mężczyźni szukają spokojnej, uległej dziewczyny, a jak zobaczą, że > nudno im z nią, to coś zaczynają za nami oglądać się:-))) > > Nie jest też dobre jak dwa ognie na dłuższą mętę spotkają się. Bo, wtedy > wystrzały armatnie rozlegają się:-)A, Strzelec ceni sobie też spokój" Dokładnie tak. Nie rozumiem tych którzy mówią że przeciwieństwa się przyciągają, z ze zbytnim podobieństwem też bez przesady. Przeciwieństwa: po co mi coś czego nie lubie, nie akceptuje Zbytnie podobieństwa: po co mi coś co już mam Wzajemne uzupełnienie, a podobieństwo w celach, dążeniach, w sposobie pojmowania świata, uczuć, relacji- taki jest strzelec- napewno jeden z nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 18:37 Witam... Wiesz, rudy, musiałeś być rzeczywiscie facetem apodyktycznym, który lubi kobietę mieć "pod butem".../ coś z rodzaju : ja mam jaja, więc JA tu rządzę.../ Tak sie składa, że jestem Strzelcem, i miałam takiego DYKTATORA za męża... wytrzymaliśmy ze sobą 11 lat tylko dzięki MOJEJ cierpliwości i umiłowaniu swiętego spokoju...ale i kiedyś ja miałam już dość... Mogę o sobie powiedzieć, że jestem osobą ZDECYDOWANĄ ,wiem, czego chcę, lubię "partnerski" układ w małżeństwie... Może to Ty nie trafiłeś na kobietę dającą się podporządkować całkowicie...i dlatego MUSISZ szukać żony z innego znaku - Strzelec nie nadaje się "na smycz"... Pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Apodyktyczny ??!!??!! 28.07.04, 09:39 To chyba nie ja. Jestem zwolennikiem zdrowego partnerskiego związku. Tak samo cenię sobie swoją wolność i niezależność. Z tego co zaobserwowałem w naszym związku to brakowało zrozumienia z jej strony. Bo ja jej nie ograniczałem a nawet wspomagałem. Z drugiej strony nie miałem takiej wolności i zrozumienia. Pytałaś się co myślę o kobietach z pod tego znaku to Ci powiedziałem. Bez ochoty na polemikę co do naszego związku a tym bardziej bez analizowania mojej osoby na podstawie jednej wypowiedzi. Jak widać cudownych psychologów nie brak na tym forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Apodyktyczny ??!!??!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 28.07.04, 12:54 rudy_g napisał: > To chyba nie ja. > Jestem zwolennikiem zdrowego partnerskiego związku. Tak samo cenię sobie swoją > wolność i niezależność. Z tego co zaobserwowałem w naszym związku to brakowało > zrozumienia z jej strony. Bo ja jej nie ograniczałem a nawet wspomagałem. Z > drugiej strony nie miałem takiej wolności i zrozumienia. > Pytałaś się co myślę o kobietach z pod tego znaku to Ci powiedziałem. Bez > ochoty na polemikę co do naszego związku a tym bardziej bez analizowania mojej > osoby na podstawie jednej wypowiedzi. > Jak widać cudownych psychologów nie brak na tym forum. > Pozdrawiam Czytałam Twój wątek odnośnie Twojego związku. Dziwne odniosłam wrażenie, że nie jesteś szczery. Wiesz, że zrobiłeś coś źle i asekurancko zapytałeś się, czy ktoś jeszcze spoliczkował swoją dziewczynę. Jak ludzie odpisali Ci, że to jest złe, nie bije się innych, a jeszcze słabsze fizycznie kobiety, że to nie jest męskie, to wtedy wycofałeś się i całą winą zwaliłeś na nią:-) Ale, tak robią mężczyźni. Najlepiej zwalić winę na kogoś innego, na kobietę, bo wtedy Ty pozostajesz bez winy:-) Jakkolwiek ona dla Ciebie źle zachowywała się, to nie można bić jej. To świadczy o Twoim nieopanowaniu i ch...Jeśli tak zachowywała się, to czy zastanowiłeś się, czy może czymś nie przyczyniłeś się. Ale, mężczyzna nie przyzna się do winy i nie chcąc naprawić swego błędu, woli znaleźć inną dziewczynę. Myśli, że przy innej będzie lepiej. I wciąż szuka i szuka następnej, aż do śmierci:-) Jakoś szybko ją przestałeś kochać, jeśli naprawdę ją kochałeś. Powiedziałeś, że tak bardzo ją kochałeś, bo była Twoją pierwszą dziewczyną. Czy mężczyzna najbardziej kocha swoją pierwszą dziewczynę, a następnie mniej:-)? To trzeba teraz pytać się mężczyznę, czy jest pierwsza:-))))Bo jak nie, to nie ma po co zajmować się takim. A, Twoja opinia o Strzelczyniach nie jest obiektywna, bo mówiłeś tylko i wyłącznie w złości na Twoją już nie dziewczynę. A, nie można złości na jedną osobę przenosić na wszystkich, że wszyscy są tacy sami. Mężczyźni mają problem, aby nie poprzez swój egoizm i zaspokajanie tylko swoich potrzeb dać faktycznie kobiecie to, co ona potrzebuje. A, pisząc tutaj tak o tym, że tak cenisz swoją wolność i niezależność i nie miałeś tego w Waszym związku świadczy, że to Ty miałeś z tym problem. Gdybyś umiał jej dać to tak naprawdę, jak mówisz, to nie byłoby u Was z tym problemu. Widocznie chcąc zachować swoją wolność i niezależność, dałeś jej powody do nieufania Ci. Widzisz, żadna kobieta nie podwarzy od razu słów swojego chłopaka, jeśli on wcześniej nie będąc szczerym, uczciwym wobec niej nie spowoduje tym, że ona straci do niego zaufanie. I stąd jej sms'y i sprawdzanie. Może stosowałeś jakieś niedomówienia, chcąc zachować swoją wolność i niezależność. Znam wiele Strzelczyń. Różne są one. Jedne mniej, inne bardziej ogniste. Ale, żadna inna kobieta nie potrafi uszanować tak czyjeś wolności i pewnej niezależności, jak Strzelczyni. Bo, sama tego potrzebuje i wie co to jest:-) Pewnej niezależności, bo przy całkowitej niezależności nie ma żadnego związku. Jeśli dwie osoby są ze sobą, to jest też pewna ich zależność od siebie. A, tylko ktoś podobny nam, może dać nam to, co my potrzebujemy. A, mężczyźni chcą zachować swoją niezależność i wolność tak naprawdę nie dają jej w zamian. Tylko tak mówią:-) Mówisz tylko, jak Ty starałeś się, a ona była taka zła. Gdybyś naprawdę starał się i słuchał ją, czego ona chce, to bylibyście razem. Widzisz, bo faktycznie natura kobiety, to że jest ona bardziej emocjonalna powoduje też, że łatwiej jej odczytać potrzeby drugiej osoby i dzięki temu łatwiej jemu to dać:-) Pozdrawiam. A, dobrze uczyć się też na swoich błędach i naprawiać je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 18:42 P.S. Ja spotkałam wiele osób z tego znaku - kobiet i facetów, każdy z nich miał podobne cechy - temperament, ruch, energię, poczucie humoru...Można ich łatwo odróżnić w tłumie...Są optymistami życiowymi... Uwazam, że mój post jest jak inne - dlaczego AŻ "niepoważny" ? Lubie ludzi i interesuje mnie ich opinia o innych... Nie jestem psychologiem /chociaż nie jest mo to obce/ i nie piszę ŻADNEJ pracy na taki temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelis Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? 28.07.04, 07:16 Gość portalu: joana napisał(a): > P.S. Ja spotkałam wiele osób z tego znaku - kobiet i facetów, każdy z nich miał > > podobne cechy - temperament, ruch, energię, poczucie humoru...Można ich łatwo > odróżnić w tłumie...Są optymistami życiowymi... > Uwazam, że mój post jest jak inne - dlaczego AŻ "niepoważny" ? Lubie ludzi i > interesuje mnie ich opinia o innych... > Nie jestem psychologiem /chociaż nie jest mo to obce/ i nie piszę ŻADNEJ pracy > na taki temat ! Nie irytuj sie na mnie Joasiu. Patrzylem na liste postow i widzialem cala serie pytan tego typu, myslalem ze wszystkie twoje. Przepraszam za pochopny wniosek ze tworzysz jakies dzielo. Nie powiedzialem ze pytanie bylo niepowazne, tylko ze bez sensu, no bo tak szczerze uwazam. Te atrybuty Strzelca ktore wymieniasz powyzej mozna dopasowac do nieomal kazdego znaku - na poczatek idealnie pasuja wszystkie znaki ognia, nie tylko Strzelec. Mowisz ze mozna Strzelcow latwo wylapac w tlumie - otoz jesli wierzyc astrologom, wyglad czlowieka jest determinowany przez znak wschodzacy (nie sloneczny) oraz planety ktore sie w nim znajduja. Notabene w poprzednim poscie zapomnialem dodac ze wedlug astrologow pozycja Merkurego determinuje typ umyslowosci. Na marginesie - moze znow wyciagam pochopne wnioski, ale zdaje mi sie ze jesli ktos wali w postach duzymi literami DYKTATORA, MOJEJ cierpliwosci itp to z ta cierpliwoscia jest krucho ;) Mysle ze rzeczywiscie masz w sobie duzo Strzelca lub jakiegos innego ognia. No mniejsza, nie mam zadnego interesu zeby ci dzialac na nerwy, wiec splywam dostojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Co za dziecinne pytanie:-( IP: *.mad.east.verizon.net 27.07.04, 21:01 Pokaz mi zdjecie i powiem ci czy mi sie podobasz. Zacznij cos gledzic o znakach to od ciebie, jak od kazdego wariata, uciekne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Co za dziecinne pytanie:-( IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 27.07.04, 22:10 Gość portalu: Max napisał(a): > Pokaz mi zdjecie i powiem ci czy mi sie podobasz. Zacznij cos gledzic o znakach > > to od ciebie, jak od kazdego wariata, uciekne. Biedny jesteś, bo żyjesz w swoim zamkniętym świecie:-)) A, Strzelczyni nawet na takiego nie spojrzy. Wie, kto jest jej wart. Wariaci mówią, że to inni są wariatami. A, oni są o'k:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xena Re: Co za dziecinne pytanie:-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 01:03 Maxiu, ależ jesteś płytki...O d takiego jak ty, to każda zwieje, niezależnie od znaku zodiaku... Może ty pokaż swoje zdjęcie, a ja ci odpowiem, czy jesteś wariatem, czy nie... Było miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max :-)))))))))))))))))))))))) IP: *.mad.east.verizon.net 28.07.04, 13:19 Ty wybierasz partnera na podstawie znakow zodiaku a ja jestem plytki? Heheh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: :-)))))))))))))))))))))))) IP: *.zywiec.plusnet.pl 28.07.04, 13:25 :))))))Może jakimś swoim 7 zmysłem służącym do określania charakteru przez łącza komputerowe, odgadła, że jesteś Rybą... która pływa w zbyt płytkiej wodzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: :-)))))))))))))))))))))))) IP: *.mad.east.verizon.net 28.07.04, 13:36 Mam watpliwoscie czy czlowiek kierujacy swoje zycie znakami zodjaku ma jakis umysl:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: :-)))))))))))))))))))))))) IP: *.zywiec.plusnet.pl 28.07.04, 13:38 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Max:-)))))))))))))))))))))))) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 28.07.04, 14:27 Jesteś faktycznie płytki Maxu i na pewno mózgu nie używasz, bo nie powiedziała Xena tego, że ona sama wybiera partnerów na podstawie znaków zodiaku:-))) Przytaczam Ci jej słowa: "Maxiu, ależ jesteś płytki...O d takiego jak ty, to każda zwieje, niezależnie od znaku zodiaku... Może ty pokaż swoje zdjęcie, a ja ci odpowiem, czy jesteś wariatem, czy nie... Było miło..." Nie musisz nawet pokazywać swojego zdjęcia. Bo z chłopakiem też rozmawia się. A, z kimś takim płytkim jak Ty, niestety nie da się. Nowe przysłowie: Otwórz buzię, a okaże się, czy jesteś płytki i czy warto, abyś był jakieś dziewczyny chłopakiem niezależnie od znaku zodiaku:-))) A, jak widać z rozmowy Totempotem i Maxa, płytki z płytkim może sobie pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: Max:-)))))))))))))))))))))))) IP: *.zywiec.plusnet.pl 28.07.04, 16:24 Pytanie było czy kobieta Strzelec podoba się facetom...a to przepraszam mamy na czole napisane spod jakiego jesteśmy znaku zodiaku ?...mamy tylko 12 typów osobowości ?...pytanie samo z siebie jest głupie i płytkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Max:-)))))))))))))))))))))))) IP: *.mad.east.verizon.net 28.07.04, 17:04 Asiku, broniac autorke watku, albo rzucajac sie na mnie za to ze smieje sie z kogos kto do znakow zodiaku przywiazuje jakies znaczenie jest dla mnie dowodem ze Xena sama ma kuku pod tym wzgledem. Moze widzisz w jej poscie jakas inna przyczyne nazwania mnie plytkim? Watpie ze to zrozumiesz:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Max:-)))))))))))))))))))))))) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 28.07.04, 20:24 "Moze widzisz w jej poscie jakas inna > przyczyne nazwania mnie plytkim? Watpie ze to zrozumiesz:-(" Widzisz, to tak, jak Ty nazwałeś ludzi, którzy interesują się astrologią (prościej znakami zodiaku) "Pokaz mi zdjecie i powiem ci czy mi sie podobasz. Zacznij cos gledzic o znakach to od ciebie, jak od kazdego wariata, uciekne." Nie miej wątpliwości nigdy w kogoś, że ktoś może coś zrozumieć. Dlaczego wątpisz? Czy dlatego, że jestem kobietą? Ta męska chęć bycia górą, a może góru kobiety:-) Jak kobieta chce mężczyznę zakręcić, to wystarczy jemu mówić: jaki mądry jesteś! Ja jestem uczciwa i jak wiem, że to jest nie prawda, po prostu nie mówię tego. A, jeśli pytanie w tym wątku nie podoba się, to po prostu nic nie mów(nie pisz). Milczenie złotem jest. Głębiej rozumiejąc to pytanie, to chodzi o to, czy kobieta o takich cechach, jak opisuje się Strzelca podoba się facetom. Nie przy pierwszym spotkaniu, ale jak dłużej kogoś już poznasz. Jeśli to pytanie jest dla Ciebie głupie, to czy Ty zawsze tylko mądre zadajesz? Pewnie i tak nie przyznasz się:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 00:59 Asik, "święte słowa"...Pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny A skad mamy wiedziec czy kobieta to strzelec ? IP: *.amt.com.br 28.07.04, 02:54 Ile ty masz lat? dwanascie? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? 28.07.04, 09:51 Gość portalu: joana napisał(a): > No właśnie, ciekawa jestem, jaki typ panów lubi kobiety z tego znaku? > Lubimy być trochę niezależne, mamy duzo energii, lubimy wolność... ++++++++++ Kobieta strzelec bardzo podoba sie mezczyznom, zwlaszcza okreslonych zawodow, na przyklad: lesnik, policjant, zolnierz, cowboy. Laczy ich wspolne zamilowanie do broni palnej. Ale kobieto strzelcze! Nie zapominaj, ze taki mezczyzna duza uwage przyklada tez do broni bialej, a zwlasza do swojej "lancy". Poswiec jej odpowiednia uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.zywiec.plusnet.pl 28.07.04, 11:45 Ja słyszałam, że wszystkie Strzelce mają platfusa i krzywe nogi... co druga ma zeza, a ta co zeza nie ma, ma garbaty nos i krzywe zęby, bo te dolne zachodzą na górne... Do tego jest bałaganiarą, nie umie gotować i chodzi w brundnych majtasach przez tydzień....jak mężczyznom może się podobać ktoś taki... A mówią, żeby dzieciom nie udostępniać internetu pod nieobecnośc rodziców...i mają rację... Joana, ile Ty masz lat ? gimnazjum już skończyłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Czy facetom podoba się kobieta-urodzona w Sanoku? IP: *.flextronics.com 28.07.04, 17:16 To jest tak samo glupie pytanie jak pytanie w tytule tego watku: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? Mozna sie dowiedziec z pod jakiego jest znaku lub gdzie sie urodzila ale co z ta wiedza zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:02 A tak na marginesie - zadałam pytanie w poście :czy mężczyznom podoba się kobieta Strzelec... Chodziło mi o Wasze doświadczenia życiowe, ale nie tylko...Ileż razy czytałam np. w ogłoszeniach matrymonialnych : poznam pana/panią.....nachętniej spod znaku....etc. Czy ci wszyści ludzie zamieszczający podobne ogłoszenia są głupcami, dziecinnymi ludżmi, którzy rozgraniczają osobowości ludzkie na 12 typów wg zodiaku? Poznałam w swoim życiu wielu ludzi spod różnych znaków i wiem, że każdy znak ma określone cechy charakteru, które się często powtarzają... A co do ognistych znaków, to niestety ale róznią się od siebie...np Barany są bardzo nerwowe, apodyktyczne, lubią rządzić...temperament O.K., ale np. wolność to ONI muszą mieć, partnerowi jej nie przyznając.../stanowi WŁASNOŚĆ Barana/ Ja swojemu byłemu partnerowi pozostawiałam duży margines wolności i niezależności, ale wykorzystał to przeciwko mnie... / kto nie wierzy, niech zmierzy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.mad.east.verizon.net 28.07.04, 21:33 "Czy ci wszyści ludzie zamieszczający podobne ogłoszenia są głupcami, dziecinnymi ludżmi, którzy rozgraniczają osobowości ludzkie na 12 typów wg zodiaku?" Tak:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:11 Dla wszystkich zainteresowanych : mam ponad XXX -ci lat, więc szkołę juz dawno skończyłam...Prowadzę własną firmę a astrologia, psychotronika, psychologia i psychiatria to mój "konik", więc proszę mnie nie obrażać !!! Nie lubie piłki nożnej, boks, w któtym facecli leją się po mordach /pardon/żeby pokazać kto jest lepszy - uważam ża głupi...więc może zacznę ODPOWIEDNIO nazywać tych wszystkich, którzy to lubią ? / to jest dopiero faszyzm.../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.mad.east.verizon.net 28.07.04, 21:40 >Dla wszystkich zainteresowanych : mam ponad XXX -ci lat, więc szkołę juz dawno >skończyłam...Prowadzę własną firmę a astrologia, psychotronika, psychologia i >psychiatria to mój "konik", więc proszę mnie nie obrażać !!! Wiek i ukonczenie szkoly o niczym niestety nie swiadczy:-) >Nie lubie piłki nożnej, boks, w któtym facecli leją się po >mordach /pardon/żeby >pokazać kto jest lepszy - uważam ża głupi...więc może zacznę ODPOWIEDNIO >nazywać tych wszystkich, którzy to lubią ? >/ to jest dopiero faszyzm.../ Glupie porownanie! My nie wybieramy partnerow na podstawie meczow bokserskich. Juz to widze. Ogloszenie: Szukam partnerki jesli Gwardia pokona jutro Katowice. Jesli przegra nic z tego:-) Zainteresowane kobiety prosze pisac pod jakwygratociepokocham@domwariatow.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:45 Maxiu, idż już lepiej spać, dobranocka dla dzieci już dawno była... Nie odpisuj na posty, których nie rozumiesz...Pewnie jesteś blondynem... I jak by tu tłumaczyć, niczego nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.mad.east.verizon.net 28.07.04, 21:56 Maxiu, idż już lepiej spać, dobranocka dla dzieci już dawno była... Nie odpisuj na posty, których nie rozumiesz...Pewnie jesteś blondynem... I jak by tu tłumaczyć, niczego nie rozumiesz... :-) Ty, XXX letnia kobieta ktora Baranami i Wagami zycie sobie kieruje nazywa mnie dzieckiem. Kochanie, zlotko, kruszynko ja smialem sie z choroskopow i astrologii w 12 roku zycia. Jako dorosly czlowiek to mnie juz to nawet nie bawi. Chyba zdajesz sobie sprawe ze naprawde masz..jak to fachowo powiedziec...kuku! Naprawde nie rozumie jak dorosla kobieta moze byc tak beznadziejnie glupia. Az mi sie ciebie szkoda nagle zrobilo:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.zywiec.plusnet.pl 29.07.04, 14:29 :))))) albo :szukam partnerki z piąchą jak bochen chleba. Wybiorę tę, która mocniej mi przywali lewym sierpowym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.zywiec.plusnet.pl 29.07.04, 14:42 a ja bym to nazwała generalizacją tematu...zadając to pytanie od razu z góry założyłaś, że Strzelce są takie i takie, a Wagi są takie a takie a barany takie i takie...to jest płytkie... Jezeli tak się bardzo interesujesz psychologią to powinnaś zdawać sobie sprawę z tego, że na charakter i zachowanie ludzi większy wpływ mają doświadczenia życiowe i środowisko w którym przebywają, wzorce czerpane z dzieciństwa, własne przemyślenia niż znak zodiaku... Znam kilka Strzelców, bo z ciekawości popytałam wczoraj spod jakich znaków zodiaku są moi znajomi ( popatrzyli na mnie nieco dziwnie) i jakoś nie zauwazyłam, aby moje koleżanki były przedsiębiorcze zaradne i każda jest inna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 29.07.04, 16:40 Gość portalu: totempotem napisał(a): > a ja bym to nazwała generalizacją tematu...zadając to pytanie od razu z góry > założyłaś, że Strzelce są takie i takie, a Wagi są takie a takie a barany takie > > i takie...to jest płytkie... > Jezeli tak się bardzo interesujesz psychologią to powinnaś zdawać sobie sprawę > z tego, że na charakter i zachowanie ludzi większy wpływ mają doświadczenia > życiowe i środowisko w którym przebywają, wzorce czerpane z dzieciństwa, własne > > przemyślenia niż znak zodiaku... > Znam kilka Strzelców, bo z ciekawości popytałam wczoraj spod jakich znaków > zodiaku są moi znajomi ( popatrzyli na mnie nieco dziwnie) i jakoś nie > zauwazyłam, aby moje koleżanki były przedsiębiorcze zaradne i każda jest inna.. > . To Ty, tak pewnie widzisz swoje koleżanki. Bo, ja znam wiele Strzelczyń, które są samodzielne i zaradne. Jedna nawet w Islandii sama mieszka i studiuje. A, nie jest jej łatwo. A, prawdą jest to, że każda jest otwarta na wszelką wiedzę i same też nie zdziwiłyby się na takie pytanie. Mamy w sobie dużo tolerancji i zrozumienia dla innych. Z tego co piszesz widzę, że Ty z góry zakładasz, że ktoś tak myśli, jak akurat Ty rozumiesz to pytanie. A, to znaczy, że myślisz płytko. Bo, nawet nie przyjmujesz do wiadomości wytłumaczenia dokładnego autorki swoich intencji. Pytanie cały czas dla Ciebie brzmi, jak Ty tego chcesz."...zadając to pytanie od razu z góry > założyłaś, że Strzelce są takie i takie, a Wagi są takie a takie a barany takie" To Ty zakładasz, że ona tak to widzi. Wymieniła kilka cech i postawiła wielokropek. Chodzi jej o takie kobiety, które charakteryzują się takimi cechami. A, że interesuje się astrologią(starożytna nauka) to wymieniła ten znak. Bo też sama jest nim. Jeśli komuś przeszkadza czyjeś pytanie, to niech nic nie mówi. Bo, w obliczu jakieś nauki okazuje się ignorantem. Błędem było zadawanie tego pytania tutaj, gdzie każdy każdemu nawrzucać chce. Chyba dla własnej przyjemności i udowodnienia sobie, że nie jest takim dupkiem jak inni malują go:-)Nie zadaje się pytań ludziom, którzy nie znają się. Nie mają wiedzy na pewien temat. Są tacy, którzy nie wiedzą, ale wypowiadają się. Ale, żeby podkreślić swoją mądrość wyśmiewają innych. Czyż nie? I tutaj byłoby mi wstyd Zenku, mówić, komentować coś, o czym nie mam zielonego pojęcia, ludziom, którzy dobrze znają pewne zagadnienie. A, Wy wszyscy przyczepiliście się do Tego znaku zodiaku. Jak takie upierdliwe trutnie. Nic innego nie przyjmujecie do wiadomości. Tylko Wam przyjemność sprawia wyśmiewanie się z kogoś i obelżywe wyzywanie. A, czy Wy lepsi jesteście? Tacy mądrzy? Nie, bo z Waszych słów wynika, że jesteście grubiańscy. Zamknięci na innych ludzi. Dla Was tylko Wasze racje liczą się. Nie mam ochoty więcej mieć do czynienia z takimi ludźmi i myślę, że inni w Waszym otoczeniu też pewnie tak myślą i robią. Chyba, że boją się, że zostaną sami:-)i na nic lepszego ich nie stać. A, to jest tylko ich takie złe myślenie pewnie spowodowane Waszą chęcią wywyższenia się, poprzez ich poniżenie (zdołowanie)Tak z psychologii ludzie niektórzy robią. Widzisz astrologia, jak i psychologia uwzględnia to, że od momentu narodzin przez całe życie podlegamy różnym warunkom i doświadczeniom i cały czas nasz charakter kształtuje się i zmienia. Starczy tego mojego tłumaczenia, bo i tak nie chcecie pewnych rzeczy zrozumieć. Gdyby tylko tacy ludzie na świecie byli, to nauka i inne dziedziny nie zrobiłyby postępu. Byśmy cały czas w epoce kamienia łupanego żyli. A, wiecie, że istnieje coś takiego jak KOMUNIKACJA. Psycholodzy wiedzą, że istnieje rozbieżność w zrozumieniu czyiś słów przez innych. Po prostu rozumiemy kogoś poprzez nasze schematy. Tak jak my sami to widzimy. I to tutaj nastąpiło:-)) Tylko trzeba mieć trochę kultury. Każdy ma prawo do mówienia co chce. A, jak komuś nie podoba się, to nie obraża się kogoś. Nie jest tutaj ważne Wasze zdanie. Nawet nie odpowiadacie na zadane pytanie. Tylko wyrażacie Waszą opinię, która autorki akurat tutaj nie interesuje. Ona dobrze wie, to co między tymi wyśmiewiskami mówicie. Tylko ignorantom takich pytań nie zadaje się. Jeśli chcecie się dowartościować to zróbcie to w inny sposób. Człowiek powinien uczyć się przez całe życie. Tego Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.zywiec.plusnet.pl 30.07.04, 12:12 Nasmarowałaś tu jakiś elaborat, z którego dla mnie wynika, że sama ( zacytuję Towje słowa): z góry zakładasz, że ktoś tak myśli, jak akurat Ty rozumiesz... Nie weszłam na forum, żeby się dowartościować, tylko wyrazić swoje zdanie na temat segregowania ludzi wg znaków zodiaku...najwyraźniej nastąpił jakiś błąd w komunikacji, a dokładniej, źle sformuowane pytanie, które sugeruje, że tylko Strzelce są ambitne zaradne itd Z Twojej wypowiedzi wynika, że nie jesteś tak tolerancyjna jak piszesz...ignorujesz i besztasz zdanie innych na określony temat. Nic dziwnego, że postrzegasz Strzelce jako osoby zaradne ambitne itd, bo wśród osób zaradnych są też Strzelce, ale są i Koziorożce, Wodniki, Ryby, Barany, Byki, Bliźnięta, Raki, Lwy, Panny, Wagi, Skorpiony... Z wypowiedzi większości facetów wynika, że na znaki zodiaku nie zwracają najmniejszej uwagi przy wyborze partnerki, bo uważają to za zbędną pierdołę. "Po prostu rozumiemy kogoś poprzez nasze schematy. Tak jak my sami to widzimy." To też jest cytat z Twojej wypowiedzi - myślę, że zafiksowałyście się w swoich schematach i dostrzegacie w tym pytaniu nie ogół kobiet, które mają cechy Strzelca ( co już mi się wydaje głupie i zaszufladkowane), tylko właśnie kobietę Strzelca, bo w innym przypadku pytanie zostałoby sformuowane w inny sposób. W prawidłowej komunikacji nie ma miejsca na domysły - przy tak zadanym pytaniu sprawa jest oczywista a intencje piszącego są zupełnie oddzielną sprawą. Więc albo trzeba bardziej precyzować pytania i nie czepiać się, że inni je jakoś tam rozumieją, albo pogodzić się z tym, że w taki sposób zostało się zrozumianym. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gacus2 Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? 30.07.04, 13:29 Uwielbiam myśliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.zywiec.plusnet.pl 30.07.04, 14:10 Że co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xena Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:50 No właśnie...pytanie nie było : czy wybralibyście /lub szukacie na partnera - kobietę spod znaku Strzelca... ale czy macie doświadczenia z kobietami spod tego znaku...I jakie one są... P.S. niektórzy nie umieją czytać...ZGROZA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:07 Widzisz Maxiu - wreszcie trafiłeś w sedno sprawy !!! Każda kobieta dla ciebie będzie głupia, czy jest blondynką czy brunetką, czy lubi box czy też interesuje się "głupimi" horoskopami, czy też "głupią" psychologią...KAŻDEJ przypniesz łatkę... Po co zaglądasz na takie forum, gdzie piszą sami głupcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.mad.east.verizon.net 28.07.04, 22:24 Mylisz sie. Tylko ty jestes dla mnie wariatka bo okazujesz wariackie, abra kadabra, tendencje. Pytanko: Nie wiesz jak odpowiadac na posty? Jak to sie dzieje ze odpowiadasz na moj wpis ale nie pod moim postem? Masz ztym trudnosci? PS daje slowo ze jestem strzelcem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 29.07.04, 09:33 Mylisz sie. Tylko ty jestes dla mnie wariatka bo okazujesz wariackie, abra > kadabra, tendencje. > > Pytanko: > > Nie wiesz jak odpowiadac na posty? Jak to sie dzieje ze odpowiadasz na moj wpis > > ale nie pod moim postem? Masz ztym trudnosci? > > PS daje slowo ze jestem strzelcem:-) Max'u i dziwisz, się że ktoś nazywa Cię płytkim. Jak Ty kogoś o innym zdaniu od Ciebie nazywasz wariatem. To i tak delikatnie jest powiedziane. Z delikatnością typową kobiet. Nie chcemy używać słów grubiańskich jakich pewnie Ty byś użył. Widać z tego, że Twój rozwój intelektualny zatrzymał się w wieku 12 lat. Widzisz są dwa typy Strzelców. Jedni to prymitywne istoty, niewyuczalne, krzykliwe i agresywne, a drugi typ, który rozwinął się i wyszedł ze swojej prymitywnej postaci, lubiący ludzi, uczący się wciąż, otwarty na wszystkie nauki, przekazujący innym swoją wiedzę i doświadczenia. Mówi się, że taki Strzelec jest jak apostoł. Naucza:-) Naprawdę bardzo powierzchownie tłumaczysz sobie słowa innych ludzi. Normalnie Strzelec zagłębia się we wszystko. Szuka tego, czego inni nie widzą. A, Ty może widzisz tylko to, co chcesz widzieć. Szczególnie teraz jak utwierdzasz swoje zdanie. A, błędnie cały czas rozumiesz, że Joana kieruje się w życiu znakami zodiaku. Nie mówi cały czas tego, jak Ty jej to wmawiasz. Bo, nie robi tego wybierając sobie ludzi, tylko później zauważa pewne prawidłowości. Ci, co są przy niej, są bez względu na swoje znaki zodiaku. Ona pyta się jak w dłuższej znajomości, jak znasz już jakiego znaku jest dziewczyna, czy podoba się taka Strzelczyni? Nawet poniżej swojego pytania zamieściła niektóre cechy takiej kobiety: "No właśnie, ciekawa jestem, jaki typ panów lubi kobiety z tego znaku? Lubimy być trochę niezależne, mamy duzo energii, lubimy wolność..." Prawdą jest, że ile różnych kobiet jest na świecie, tak i mężczyzn różnych i lubiących różne kobiety. Ja Tobie odpowiem od razu, że dwa Strzelce jak widać też tutaj, to nie jest dobry układ na dłuższą, bliższą znajomość. Bo męski Strzelec jest zarozumiały i tak przeświadczony o swojej racji, nawet jak myli się, że właśnie tak, jak Ty tutaj zachowuje się. ":-) Ty, XXX letnia kobieta ktora Baranami i Wagami zycie sobie kieruje nazywa mnie dzieckiem. Kochanie, zlotko, kruszynko ja smialem sie z choroskopow i astrologii w 12 roku zycia. Jako dorosly czlowiek to mnie juz to nawet nie bawi. Chyba zdajesz sobie sprawe ze naprawde masz..jak to fachowo powiedziec...kuku!" A, u mnie zauważyła dopiero ostatnio w wieku moim 31 lat, że wszystkie moje najlepsze jeszcze ze szkolnej ławy koleżanki są ze znaku Barana. Dziwne, co? Po prostu jedynie my podobne mamy upodobania i jesteśmy też w stanie cały czas ze sobą nadążyć. Inne niestety, zostały w tyle. Można dostosowywać się, ale ja wiem już, że na siłę niestety nic nie utrzymasz. Np. Nie mam znajomych z marudnego dla mnie i ciężkiego Byka. Nie dlatego, że dowiedziałam się, że jest ktoś z tego znaku, tylko, że obydwoje pewnie nie odpowiadaliśmy sobie. Jesteśmy tak różni. Ja lubię ruch i ciągłe zmiany. Szukam nowych rzeczy i poznaję je. Być ciągle wśród ludzi. Lubię lekkość i radość czuć. A, taka osoba lubi być w miejscu, lubi sobie ponarzekać. Nie lubi zmian. Może ze swego upodobania do trwania w jednym miejscu starać się na siłę kogoś do ziemi przybić poprzez pewną zaborczość i tyranię. Ale, jak nie uda się jej tego dostać, czego akurat ona chce, to nie widzi też dla nas utrzymywania dalszej znajomości. I dlatego nie mam znajomych Byków. To jest tylko jeden przykład takiej skrajności upodobań i temperamentów. Jak dowiedziałeś się już z tego wątku, że horoskop inwidualny składa się z mieszaniny wielu znaków i różnych linii. Czyli jak mylisz się tutaj też z braku wiedzy, nie ma pod tym względem tylko 12 typów ludzi, ale tyle, że myślę, że astrologowie też tego nie są w stanie wyliczyć. Nie wypowiadam się dalej na ten temat, bo nie analizowałam tego dogłębniej. A, astrologia już ze Starożytności wywodzi się. Jeśli, zaprzeczasz temu to po prostu ignorantem jesteś. Trzeba być otwarty na wszystko. Tylko dzięki temu możemy cały czas rozwijać się, a nie pozostaniemy na poziomie 12 lat. Jak nie podoba Ci się pytanie tego wątku, albo nie rozumiesz jego, to nic nie pisz. Zostaw to. A, jeśli chciałbyś się dowiedzieć, co autor dokładnie miał na myśli, to zapytaj się, ale grzecznie. Nikt chamów nie lubi(przapraszam, ale należy Ci się). To, że Tobie nie podoba się, to nie oznacza, że innym też tak samo. Przecież każdy jest inny:-)Możesz mieć odmienne zdanie, ale naucz się je inaczej wypowiadać, nie obrażając autora. Bo, on też może mieć rację:-) "Milczenie jest złotem" "Nie wiesz jak odpowiadac na posty? Jak to sie dzieje ze odpowiadasz na moj wpis > > ale nie pod moim postem? Masz ztym trudnosci?" Nie bądź złośliwy, bo to tylko tutaj świadczy o Twojej ignorancji do wiedzy. Widzisz, to zależy też od programu. Często jak wysyłasz swoją odpowiedź na czyjś post, to nasza odpowiedź może niestety wylądować nie pod tym postem, pod którym miała. Dlatego ja wpisuję też do swojej odpowiedzi ten post, do którego odpowiadam:-)A, może chciała być też grzeczna i nie wpychać się przed moją odpowiedzią Tobie. Nie bądź taki czepliwy. Pozdrawiam. P.S. Moja Babcia, która Strzelcem była ze znaku Słońca(bo to jest tylko znak Słońca)całe życie uczyła się i w wieku ok.70 lat skończyła Uniwersytet Trzeciego Wieku. A, też lubiła ruch. Do końca swoich dni. Poddała się śmierci jak sparaliżowana nie mogła już tak chodzić. Iść ciągłe do przodu ze wszystkim:-) Chciałabym też tak długo chcieć i móc uczyć się i rozwijać i dłużej:-)I Tobie tego życzę. Miłego dnia, bo zapowiada się też ładny i słoneczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.mad.east.verizon.net 29.07.04, 15:39 Wow!! tyle sie rozpisalas a nic nie ma ciekawego do przeczytania:-(posmiac sie mozna z naiwnosci, nic wiecej:-) >Jak nie podoba Ci się pytanie tego wątku, albo nie rozumiesz jego, to nic nie >pisz. Zostaw to. A wiesz dlaczego "Joana" napisala ten watek? Jest strzelcem i szukala opini ze strzelcy sa najlepsi. Zobacz jak sie "Joana", (ktora zreszta wystepuje pod wieloma nikami-prawda hehe), rzucila sie na Rudego ktory tak o strzelcu odpowiedzial: 'jak najbardziej nadaje się na jednorazową przygodę. Partnerki na całe życie trzeba szukać w innych znakach.' Hehe! Nagle po takiej odpowiedzi nie chodzilo "wam", jej o jakie ktos mial doswiadczenie ze strzelcem" tylko o wspaniala opinie o strzelcu ktorej Rudy nie mial:-) - Zobacz wasze/twoje oburzone odpowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=14462425&a=14468683 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=14462425&a=14481244 Ty tez jestes strzelcem ze sie tak oburzylas? heheheh co za zbieg okolicznosci:- ) Jestesci/jestes plytkimi/plytka bab ktora szuka potwierdzenia wsrod obcych ludzi na anonimowym forum ze jestes wspaniala kobieta z idealnym charakterem, niesamowitymi zaletami. I to wszystko dlatego ze jestes strzelcem. Jestes po prostu samotnym swirem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:55 Tak maxiu, jestem strzelcem, ale w przeciwieństwie do ciebie - nie mam "wygórowanego" zdania na swój temat...I nie szukałam potwierdzenia, że strzelec jest najlepszy...Ja znam swoją wartość, nie musze jej udowadniać na forum, a pytanie w głównym poście miało raczej charakter poznawczy, bo lubię ogólnie ludzi i ciekawa jestem ich zdania na różne tematy... po tym poście pewnie zmienię zdanie... Niestety - chamstwa nie lubię !!! Jak ci to sprawia przyjemność - to wyżyj się ! ale każdy psycholog potwierdzi, że to TY masz problem ze sobą... Pewnie jesteś starym, zgorzkniałym trepem, który, z braku innego zajęcia wyrzuca swoją "żółć" na forum, okazując nienawiść i chamskie zachowanie wobec osoby, której w życiu nie widział..., a przy okazji - określa swój "poziom" intelektualny, potwierdzając tym samym, że nadaje się tylko do dyskusji : "wszystkie kobiety są głupie" autorstwa schizoo... / może powinieneś założyć oddzielne forum zrzeszające takich facetów, jak ty...mielibyście wspólny język ! / I napewno twoje IQ jest szokująco wysokie... P.S. Przykro mi, że musiałam się zniżyć do twojego poziomu, ale cierpiwość moja ma swoje granice...nie lubię, jak ktoś mnie obraża... możesz mi co najwyżej buty wiązać ! Zamykam ten temat, bo mam już dość wulgarnych odpowiedzi...to szokujące... Zastanawiam się, dlaczego większość wypowiadajacych się tu facetów myśli, że każda, co napisze taki post - "poluje" na faceta...haha...to śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelec Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.acn.waw.pl 18.08.04, 21:30 To dokładnie tak, jak ja: też niczego tak nie znoszę jak chamstwa. Tak to już jest między nami, Strzelczyniami! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Dziewczyno ile ty masz lat? IP: 5.5.* / 80.58.50.* 28.07.04, 22:10 Blagam cie na kolanach powiedz nam ze masz 10 lat. Dorosly czlowiek nie moze byc az tak naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Dziewczyno ile ty masz lat? 28.07.04, 22:28 Gość portalu: Ola napisał(a): > Blagam cie na kolanach powiedz nam ze masz 10 lat. Dorosly czlowiek nie moze > byc az tak naiwny. Ona podobno ma ponad 30-ci lat, a to oznacza, ze ma prawo glosowac i wybierac ludzi ktorzy nami rzadza (ciekawe, czy prezydenta tez wybiera wedlug znakow zodiaku). Takich ludzi powinno sie izolowac za murem z drutem kolczastym i pilnowac, zeby swoja psychoza nie zarazali innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: what a Re: Dziewczyno ile ty masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:56 > Ona podobno ma ponad 30-ci lat, a to oznacza, ze ma prawo glosowac i wybierac > ludzi ktorzy nami rzadza (ciekawe, czy prezydenta tez wybiera > wedlug znakow zodiaku). Takich ludzi powinno sie izolowac za murem z drutem > kolczastym i pilnowac, zeby swoja psychoza nie zarazali innych. Ale to już było... niestety. Brawo, to może za drutem kolczastym powinniśmy też zamykać wszystkich, którzy tylko myślą inaczej niż ty? Gratuluję geniuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:31 Tak ,mam tsy latka i ide spać,bo nie lubię odpowiadać na głupie pytania...ludzi "wyłącznie" dorosłych... Przynajmniej teraz wiem, że psychologia to dziedzina dla wariatów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Strzel sobie w glowe z takimi pytaniami. IP: 217.172.70.* 29.07.04, 04:30 Zawsze ma się nadzieje ze takimi bredniami ludzie po prostu się bawią. A tu dorosła osoba zadaje, na poważnie, takie idiotyczne pytanie. Kobieto! Wstydu nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: :-)))) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 29.07.04, 15:45 Gość portalu: Zenek napisał(a): > Zawsze ma się nadzieje ze takimi bredniami ludzie po prostu się bawią. > A tu dorosła osoba zadaje, na poważnie, takie idiotyczne pytanie. > Kobieto! Wstydu nie masz? Faceci to ciekawy gatunek:-)))) Z takim to żadna, która szanuje się nawet nie umówi się. A, co dopiero mówić o dłuższej znajomości. Co tutaj ma wstyd do tego:-)))? Wstydzić się można ukazać swoją nagość. A, z tego wszystkiego widać jak niektórzy(mam nadzieję, że tylko niektórzy) mężczyźni ignorantami dla wszelkiej nauki są. Tacy płytcy. Zamnknięci w swoim świecie i łudzący się, że świat jak oni, z tyłu pozostanie. Obudźcie się, bo to jest era lotów kosmicznych. A, jeśli ktoś ma inne od Was zdanie, to uszanujcie to. A, nie udawajcie mądrzejszych niż jesteście. Jeśli nie będziecie umieli tego zrobić, to spotkacie tylko głupią dziewczynę i jedynie taka będzie mogła Was takim zaakceptować. Wiecie, dlaczego Bóg stworzył blondynkę? Aby, mogła takich mężczyzn pokochać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max HEEEEEEEEEEE! IP: *.mad.east.verizon.net 29.07.04, 16:18 "A, z tego wszystkiego widać jak niektórzy(mam nadzieję, że tylko niektórzy) mężczyźni ignorantami dla wszelkiej nauki są." O jakiej nauce ty mowisz? Astrologia??????? HEHE:-) Fajna nauka. Ktora to uczelnia ma taki kierunek? Znasz jakiegos magistra tej dziedziny nauki? Moze skonczylas takie studia? Naiwnosc naprawde nie ma granic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: HEEEEEEEEEEE! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 29.07.04, 17:53 Nauka nie musi być wykładana na jakimś Uniwersytecie. Nauka to jest badanie studiowanie, nauczanie o czymś. Badanie różnych rzeczy. Są różne nauki, a nie tylko te, które są wykładane na uczelniach. Jeśli Twój świat zamyka się tylko na tym, co przedstawiają Ci nasze uczelnie. Skąd u nas też wciąż nowe kierunki (nauki) na naszych uczelniach? Wcześniej, jak Ci ktoś mówił o obecnie nowych kierunkach też tak mówiłeś:-))Nigdy, nie mów nigdy. Widzisz u nas w Polsce może(nie wiem, bo nie interesowałam się) nie ma jeszcze, bo jest wielu takich ignorantów jak Ty. A, za granicą jest. Wiem np o Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IP: *.mad.east.verizon.net 29.07.04, 18:07 PADAM!! ZE SMIECHU OCZYWISCIE!!!! Kocham cie, naprawde. Juz dawno sie tak nie bawilem. Nauka to: "Badanie różnych rzeczy." No to ja tez jestem naukowcem. Badam zone ile sie da:-) PS Na jekiej to uczelni w Kanadzie wykladaj astrologie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Nie ma sie co smiac z tych znakow. IP: *.mportalik.com / 62.233.244.* 29.07.04, 15:49 Do tej pory mialem w zyciu 6 dziewczyn. Cztery znich byly strzelcami i kazda znich, bez wyjatku, okazala sie parszywa, zarozumiana, zadufana w sobie egoistka, nie zdolna do wspolzycia z normalnymi ludzmi. Moj kolega doswiadczyl to samo i ja jestem zupelnie przekonany ze kobieta strzelec nie nadaje sie do wspolzycia. Ja teraz kobiety legitymuje i nie trace czasu z kobietami z pod tego znaku. Nie ma sie z czego smiac, cos w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Nie ma sie co smiac z tych znakow. IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 29.07.04, 18:05 Gość portalu: Marek napisał(a): > Do tej pory mialem w zyciu 6 dziewczyn. Cztery znich byly strzelcami i kazda > znich, bez wyjatku, okazala sie parszywa, zarozumiana, zadufana w sobie > egoistka, nie zdolna do wspolzycia z normalnymi ludzmi. Moj kolega doswiadczyl > to samo i ja jestem zupelnie przekonany ze kobieta strzelec nie nadaje sie do > wspolzycia. Ja teraz kobiety legitymuje i nie trace czasu z kobietami z pod > tego znaku. > > Nie ma sie z czego smiac, cos w tym jest. I tu kolegę rozumię. Ma mieć prawo swoje zdania o innych. A, przynajmniej po tylu dziewczynach może już mówić o czymś, że jemu nie pasują kobiety spod Strzelca. Zastanowiłabym się jedynie, że jeśli z tyloma dziewczyna nie udało jemu się stworzyć coś dłuższego i tyle różnych dziewczyn miał, to może kolega ma jakiś problem. Po prostu sam nie umie się dogadać. Też kiedyś znałam jednego Marka, a o innych zasłyszanych wiem, że trudni są do życia. Wszystko musi być po ich myśli. W małżeństwie, aż do tyrani u nich dochodzi. Coś z tymi Markami musi być. I jeszcze myślisz, że jesteś normalny, a inni nie:"nie zdolna do wspolzycia z normalnymi ludzmi". Zdanie kolegi nie liczy się, bo mężczyźni są solidarni ze sobą.Sczególnie kolega przecież nie powie nic przeciwko drugiemu koledze.:-) A, dobrze robisz, bo jeśli Tobie nie odpowiadają Strzelczynie po tylu próbach (że tyle trafiło Ci się ich:-)), to lepiej od razu daj sobie spokój. Po co się dalej męczyć. Pozdrawiam i szczęścia Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Motyle,rosa i piekna dziewica:-))))))))))))))))) IP: *.mad.east.verizon.net 29.07.04, 18:31 Pytanie bylo czy strzelec sie facetom podoba. Juz drugi raz rzucasz sie na kogos kto odpowiedzial nie. O co ci chgodzi? Jestes strzelcem i gwiazdy ci mowia ze jestes najbardziej subtelna niewiasta w calym, znanym ludzkosci kosmosie, jestes niezwykle wiotka, w bialej kiecce i z gustownym tomikiem utworow wierszowanych, bosa stopa po trawie zroszonej a wokolo fruwaja barwne motyle, czyli dusze twoich bylych, wzgardzonych kochankow, od czasu do czasu przysiadajac na twoim popiersiu, falujacym spazmatycznie pod bialym giezlem dziewiczym...itd? Czego ty chcesz? Zycie dalo co w dupe i szukasz oparcia na forum na podstawie swojego znaku? No dobra niech ci bedzie jestes: najbardziej subtelna niewiasta w calym, znanym ludzkosci kosmosie, jestes niezwykle wiotka, w bialej kiecce i z gustownym tomikiem utworow wierszowanych, bosa stopa po trawie zroszonej a wokolo fruwaja barwne motyle, czyli dusze twoich bylych, wzgardzonych kochankow, od czasu do czasu przysiadajac na twoim popiersiu, falujacym spazmatycznie pod bialym giezlem dziewiczym...itd? :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena WLASNIE o to jej chodzi!! BRAWO za bystrosc IP: 65.199.38.* 29.07.04, 19:08 Wystarczy przeczytac jej posty na tym forum i zorietowac sie ze ona broni kazdego strzelca pomimo tego ze ich nie zna. Dla tak naiwnej osoby, ktora jak trafnie zauwazyles sama jest strzelcem, zle opinie o jakim kolwiek strzelcu swiadczy zle o niej samej-(to jest choroba). Dlatego atakuje osoby ktore niepomyslnie dla strzelcow odpowiedzialy na pytanie. Takie zachowanie spotyka sie u dzieci i u doroslych ludzi z prawdzimi zaburzeniam psychicznymi. Swoja droga ladnie o tej rosie i motylkach napisales:-) Zenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: WLASNIE o to jej chodzi!! BRAWO za bystrosc:-) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 30.07.04, 19:13 Ale, Bożenko uśmiałam się:-))))) Tak szczerze. Bez złośliwości do Ciebie. Każdy wariat, chory psychicznie mówi, że jest zdrowy na umyśle, a to inni są chorzy:-)Zapytaj się lekarza. Widzę tutaj, ile wariatów jest w naszym społeczeństwie i nawet nie wiedzą o tym. To prawda. Nasze społeczeństwo chore jest. Z przykrością stwierdzam, że na głupotę i wulgarność ludzi nie ma lekarstwa. Pozdrawiam i leczcie się wszyscy na tym forum, co podobnie zachowują się, jak Wy. Czytam wszystkie Wasze wątki na tym forum i śmieję się z Was głośno:-):-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: WLASNIE o to jej chodzi!! BRAWO za bystrosc:- 31.10.04, 00:30 Cos Ty na bakier jestes z ta psychologia...Slyszalas o czyms takim jak wglad w chorobe? ------------------ Forum bez cenzury Prawdziwy Mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Motyle,rosa i piekna dziewica:-)))))))))))))) IP: 217.215.76.* / *.spa.s.bonet.se 30.07.04, 00:12 Swietne! Ja tez odnioslem podobne o niej wrazenie. Wspaniale ujete:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek O jednym strzecu: IP: *.eraarhiiv.ee / *.eraarhiiv.ee 29.07.04, 19:23 Dziwne za taki wlasnie watek dzisiaj znalazlem bo wczoraj z wielka ulga pozbylem sie kobiety strzelca. Wiem ze jest strzelcem bo przez tydzien w ktorym ja znalem nie potrafila o niczym innym rozmawiac. Jeszcze tak glupiej i pustej dziewczyny nigdy nie spotkalem. W sobote poszla ze mna na impreze, poznala moich przyjaciol itd. Kazdej osoby spytala sie o znak zodiaku. Wmawiala koledze ze dziewczyne, z ktora juz jest od pieciu lat, musi rzucic bo jest pod zlym dla niego znakiem. Oglosila ze slub to juz tylko kwestja czasu bo nasze znaki swietnie sie zgadzaja. Tyle wstydu sie jeszcze nigdy nie najadlem. Komplenta wariatka opetana tymi bredniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hidalgo Re: O jednym strzecu: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:47 Wariatki są wszędzie...wariaci też....strzeżmy się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hidalgo Re:tak btw.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:49 .. moze to była Joana? I teraz szuka pocieszenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re:do wszystkich autorów tego postu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 00:34 To moje ostatnie zdanie na temat postu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=14462425&a=14540738 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Najwiecej winaminy maja polskie dziewczyny IP: 61.66.137.* 30.07.04, 01:52 ale niektore sa bardzo glupiutkie. Mam nadzieje ze Joana nie jest jeszcze w wieku w ktorym ma prawo do glosowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Ciekawy temat na forum Mezczyzna IP: *.co.in 30.07.04, 01:56 Forum wariatow by sie przydalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unisex Re: Ciekawy temat na forum Mezczyzna IP: *.com.tw / *.HINET-IP.hinet.net 30.07.04, 02:06 I ona jest w tym tak bardzo powazna:-) Jakas stara baba znudzona bo faceci swirow nie znosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 30.07.04, 17:54 hihi, szczerze jak zobaczylam taki temat na forum Mezczyzna to sie przestaraszylam ze trafilam do na stronke dla malolatow :) ale sie usmialam - dobre, dobre !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
my_day Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? 02.08.04, 01:04 Po przeczytaniu wszystkich postów, nie mogłam sie oprzeć, aby nie wyrazić swojej opini.Nie na zadane pytanie w wątku, lecz o całości forum. To totalna porażka. Temat padł, a wypowiedzi są wręcz ochydne. Zastanawiam się po co zabieracie głos, skoro nie macie nic do powiedzenia temacie???? To przeciez kompletnie nielogiczne!Każdy z Was ma o sobie wysokie mniemanie, a po tresci (sensie) Waszych wypowiedzi widać całkowite ograniczenie w relacjach międzyludzkich i niekompetencje. Krytyka, krytyka i jeszcze raz krytyka osoby, otwierajacej wątek. Ludzie może pora ocknąć się z letargu. Przecież nie o to chodzi! Każdy ma prawo do wyrażania swojej opini-wiem, z tym, że po to forum jest podzielone tmatycznie, aby wypowiadać sie na temat, na który ma sie cos do powiedzenia. Przerażające jest to, że wiekszość z Was lubi debaty na temat hm.. własciwie "o niczym" zdołować kogoś, zdeptać, ośmieszyć ,obrzydliwość. W tym, owszem, jesteście kompetentni aż do bólu! Moje gratulacje! Po jaką cholere zabieracie głos??Hmm.. jak przysłowie mówi"uderz w stół a nożyce się odezwą" Jeden ośmieszy, a drugi mu wtóruje. Godne pożałowania. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: 207.232.252.* 02.08.04, 03:54 <Po jaką cholere zabieracie głos??> Po top żeby się jej pozbyć. Ile razy można zakładać idiotyczne, na poziomie nastolatka watki typu kto lubi Barana albo co się wam podoba w Strzelcu. Osoba zakładająca te watki sama na nich siedzi i pod rożnymi nikami atakuje ludzi którzy odważa się na jej pytanie odpowiedzieć nie po jej myśli. Teraz już wiesz po jak cholerę zabieramy glos. Odpowiedz Link Zgłoś
my_day Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? 02.08.04, 12:05 Można i nie można, nie chce wdawać się w dyskusję. Szkoda mojego cennego czasu. Wiem natomiast, że każdy ma prawo do tego, aby go szanować bez wzgledu na to czym sie interesuje, o czym mówi, pisze.. Pozbyć sie kogoś, więc trzeba mu "nawtykać"?????To jest dopiero sposób!Brawo!Bardzo na poziomie. > zakładająca te watki sama na nich siedzi i pod rożnymi nikami atakuje ludzi > którzy odważa się na jej pytanie odpowiedzieć nie po jej myśli. Być może jest tak jak piszesz. Nie sprawdzałam wszystkich IP przy każdej odpowiedzi. Ataki owszem były ale, na osoby, które próbowały zabrać głos w temacie. Lecz nie sadzę, że Ci potrzebuja grona adwokatów. Pisząc cokolwiek na tym wątku, nie miałam zamiaru nikogo bronić, tylko zastanawiajace jest to, że mianujecie sie w wiekszości na osoby dojrzałe, a w tak prymitywny sposób chcecie dać do zrozumienia, że tematy takie jak ten są: > idiotyczne, na poziomie > nastolatka watki typu kto lubi Barana albo co się wam podoba w Strzelcu. Zastanów się, czy sami nie dajecie powodów do tego, żeby zaliczyc Was do osób małoletnich? No tak, ale teraz to można byłby otworzyć nowy wątek, a nie o to chodzi. Czy wogóle jest sens pisać cokolwiek na tym forum, aby nie zostać obsypanym masą epitetów. Nie chcę ich nawet przytaczać. Jak prowadzić konwersacje z kims, kto ma tak ograniczony sposób patrzenia na życie? To przerażające. Czy nie prościej byłoby dać do zrozumienia,że coś nikogo nie interesuje, nie zabierając głosu? Poprostu ominąć ten wątek?? Zaglądając na to forum, gdzie było tyle postów, myślałam, że temat jest bardzo interesujacy, lecz ku mojemu ździwieniu, to co przeczytałam było poprostu śmieszne. Prześcigacie się w ilości, jakości poniżeń skierowanych do złożycielki wątku. Moja drobna sugestia - moze by zmienić temat tego watku??Ale miałby wzięcie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? IP: *.klik.net.pl / 80.53.98.* 02.08.04, 14:47 ---Pozbyć sie kogoś, więc trzeba ---mu "nawtykać"?????To jest dopiero sposób!Brawo!Bardzo na poziomie. A znasz inny sposob? Ja jej juz nie widze na forum. > zakładająca te watki sama na nich siedzi i pod rożnymi nikami atakuje ludzi > którzy odważa się na jej pytanie odpowiedzieć nie po jej myśli. ----Być może jest tak jak piszesz. Nie sprawdzałam wszystkich IP przy każdej ----odpowiedzi. Ataki owszem były ale, na osoby, które próbowały zabrać głos w ----temacie. Lecz nie sadzę, że Ci potrzebuja grona adwokatów. Ty tego naprawde nie widzisz? Nie widzisz ze glupia baba zaklada watki zeby sobie poprawic samopoczucie? Ona chciala pochwaly strzelcow. Ona chciala odpowiedzi w ktorych przystojni faceci wychwalaja jak bardzo zajebiste sa kobiety z pod znaku strzelac. Xena, Joana, itd to jedna i ta sama osoba. Pisząc cokolwiek na tym wątku, nie miałam zamiaru nikogo bronić, tylko zastanawiajace jest to, że mianujecie sie w wiekszości na osoby dojrzałe, a w tak prymitywny sposób chcecie dać do zrozumienia, że tematy takie jak ten są: . ----Czy wogóle jest sens pisać cokolwiek na tym forum, aby nie zostać obsypanym ----masą epitetów. Nie chcę ich nawet przytaczać. Oczywiscie ze jest. Zobacz inne watki. Czemo dziwi cie tak strasznie ze dorosli ludzie smieja sie z 30 letniejk kobiety ktora woerzy w czary mary, gwiazdy i babe jage? ---Jak prowadzić konwersacje z kims, kto ma tak ograniczony sposób patrzenia na ---życie? To przerażające. Ograniczonym sposobem patrzenia sie na zycie jest przywiazywanie jakiego kolwiek znaczenia do astrologii. To jest --Czy nie prościej byłoby dać do zrozumienia,że coś nikogo nie interesuje, nie ---zabierając głosu? Poprostu ominąć ten wątek?? I co to pomoze? Bylo ich pare a ona sama je roznymi nikami podnosila ignorujac subtelne nasze uwago ze to nie forum dla dzieci. ---Zaglądając na to forum, gdzie było tyle postów, myślałam, że temat jest ----- ----bardzo ---interesujacy, lecz ku mojemu ździwieniu, to co przeczytałam było poprostu ---śmieszne. Bardzo smieszne:-) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
my_day Re: Czy facetom podoba się kobieta-Strzelec? 02.08.04, 20:12 Ok.niech tak zostanie:) Może za mało przestudiowałam watków na tym forum lub też cos przeoczyłam. Jakoś nie mam juz checi dyskutować o tym, że owa osoba jest taka i owaka i co wypada lub nie i w jaki sposób powinno sie kogoś wykopać. Bardzo dziękuje za wyjasnienienie, myslę, że to w zupełności wystarczy .. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś