Dodaj do ulubionych

potrzebna kamera endoskopowa

23.08.13, 13:40
Potrzebuję w miarę szybko nabyć kamerę endoskopową. Ostatnią którą posiadałem zniszczył mi pracownik a sklep w którym kupowałem ten sprzęt już nie istnieje. Mógłby ktoś bardziej biegły w temacie poradzić mi może jakiś sklep internetowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Frodo Re: potrzebna kamera endoskopowa IP: *.emfme.net 23.08.13, 19:19
      Ostatnio były takie w Lidlu, może nie był to profesjonalny sprzęt ale z doświadczenia wiem że mają dobrej jakości rzeczy. Szkoda, że z miesiąc wcześniej nie potrzebowałeś.
    • sawickal Re: potrzebna kamera endoskopowa 24.08.13, 14:19
      W tym momencie przydałaby się nawet taka aczkolwiek wolałbym coś lepszego. Julijan1 i jak sprawuje się z tego Spy-Shopu ? Nie było problemów z przesyłką, nie chciałbym żeby ucierpiała podczas podróży.
      • julijan1 Re: potrzebna kamera endoskopowa 24.08.13, 23:05
        Z tego co mi wiadomo to cały czas działa. Sprzęt jest wysokiej jakości i w przystępnej cenie. Oczywiście można byłoby kupić kamerę za kilka tysięcy ale w tym przypadku ta jest wystarczająca. O co do przesyłki to paczka z kamerką była dobrze zabezpieczona i przesyłana kurierem, nie było żadnych uszkodzeń.
    • Gość: Elektronik Re: potrzebna kamera endoskopowa IP: *.toya.net.pl 11.11.13, 14:15
      Nowa tania kamera endoskopowa tel.881 605 990

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka