Gość: toto IP: *.mpips.gov.pl 26.06.02, 12:04 człopaki, czy ze związku z dziewczyną zawsze wychodzicie tylko i wyłącznie dlatego, że pojawiła się inna, czy są jakieś inne przyczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thesims Re: ta trzecia? 26.06.02, 12:11 dla mnie nuda i rutyna to glowne przyczyny. Uwielbiam ranek nastepnego dnia po rozstaniu, i to uczucie wolnosci. Zazwyczaj po "rozstaniowej" rozmowie wybucha placz, jest duzo tlumaczenia itd, wiec staram sie zawsze robic to w piatek albo w sobote. Potem potrzebuje troche czasu zanim sie zaangazuje na nowo. Jestem bardzo lojalny i wierny i nawet gdy juz wiem ze to koniec to nigdy nie zdradzam dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: ta trzecia? a może kuśka.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 26.06.02, 12:23 a co na to kuśka??? czy jest lojalny??? Odpowiedz Link Zgłoś
kuska_64 Re: ta trzecia? a może kuśka.... 26.06.02, 12:46 facet (przez male f), wylazi ci sloma z butow, zauwazyles? nie dorastasz nawet najgorszej jakosci pedalowi do piet. twoj poziom intelektualny jest plytki i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: ta trzecia? a może kuśka.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 26.06.02, 13:08 nie unoś się, bo to na coś szkodzi i ożesz nie spełniać wymogów partnera.... Odpowiedz Link Zgłoś