Dodaj do ulubionych

TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 21:06
TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest forum Mężczyzna, a z waszą chorą orientacją termin Mężczyzna jest
NIEKOMPATYBILNY!
Wystąpcie do admina, żeby założył wam forum PARÓWA (tylko niech go nie wsadzi
do Kulinarne, bo się ktoś porzyga).
I spadajcie stąd, to jest forum do gadek o niuniach, a wy pedalskie nasienie
wypłaszacie normalnych facetów.
Obrzydlistwo, żeby facet faceta... w dupę... bueeeeeeeeeeee
Obserwuj wątek
    • geograf kulturalny ignor proponuję... 20.08.02, 21:07
      ...bo po co strzępić opuszki palców na klawiaturze??
      • Gość: Krzycho Re: kulturalny ignor proponuję... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 21:08
        Cos mi sie chyba z glowa porobilo, nie ma tematu, a ja sie wlaczam do dyskusji?
        Pewnie ktos pierdnal elektronicznie, bo echo poszlo ;)
      • Gość: HomoFob Re: kulturalny ignor proponuję... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 21:16
        Tylko stuknąć w klawiaturę i już się ciota odzywa. Morda pedale, nie do ciebie
        to było tylko do normalnych! Zjeżdżaj stąd!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: michał chamstwo won IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 21:20
          Gość portalu: HomoFob napisał(a):

> Tylko stuknąć w klawiaturę i już się ciota odzywa. Morda pedale, nie do
          ciebie
          > to było tylko do normalnych! Zjeżdżaj stąd!!!!!!!!!!!!!!!

nie sądzę, żebyś z tego forum w ogóle korzystał, jako że język wypowiedzi,
          kultura, obycie i inne twoje cechy dyskwalifikują cię jako dyskutanta... a
          skoro nie korzystasz z forum, daj robić innym z niego właściwy użytek... sam
          pobaw się grami komputerowymi, najlepiej mordobiciami, bo inne są pewnie dla
          ciebie zbyt trudne...

PS nie powinieneś korzystać z forum mężczyzna, skoro tak naprawdę jesteś
          pospolitym gówniarzem...
          • Gość: HomoFob Re: pedały won IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 21:28
            Mówiłem wyraźnie: morda kajdaniarze pedalskie!!!
            • Gość: gungan Re: pedały won IP: *.acn.waw.pl 20.08.02, 21:54
              czy nie mowilem juz ze wiekszosc homofobow to kryptogeje...przyznaj sie:
              chcialbys ale sie wtydzisz muahahaha
          • Gość: gungan Re: chamstwo won IP: *.acn.waw.pl 20.08.02, 21:29
            a ty znowu o tym dyskutancie...czy to twoj nadworny tekst do obrazania ludzi?
            powtarzasz sie :))))
            • Gość: michał Re: chamstwo won IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 10:39
              Gość portalu: gungan napisał(a):

> a ty znowu o tym dyskutancie...czy to twoj nadworny tekst do obrazania ludzi?
              > powtarzasz sie :))))

wydaje mi się, że fragment o gówniarzu jest bardziej obraźliwy :-) co ja biedny
              poradzę na to, że większość głosów sprzeciwu to głosy chamskie i wulgarne... no
              jak tu się nie powtarzać... :-)
    • Gość: Blashpemy Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 61.8.120.* 21.08.02, 02:05
      Stary, za pozno. Pedaly juz sie tu zadomowily od dawna. Szkoda klawiatury.
      Popatrz tylko na odzew - przede mna chyba same cioty odpowiedzialy na twoj
      post. To chyba duzo wyjasnia.
      • Gość: HomoFob Re: Do Blashpemy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 08:42
        Niestety zdaje się, że masz rację. Ale mnie to złości. Gdzie mogę udać się z
        moim męskim szowinizmem? Na Kobiecie same feministki, na Mężczyźnie pedalstwo,
        a gdzie Normalni, zwykli miłośnicy młodych panienek.
        To zmierzch cywilizacji
        • sloggi Re: Do Blashpemy 21.08.02, 08:55
          Miłośnicy panienek zamiast wlepiać pryszczate ryło w monitor chodzą w miejsca,
          gdzie takie cizie można poznać i..... :)
        • Gość: michał o młodych panienkach i miłośnikach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 10:41

> Niestety zdaje się, że masz rację. Ale mnie to złości. Gdzie mogę udać się z
          > moim męskim szowinizmem? Na Kobiecie same feministki, na Mężczyźnie
          pedalstwo,
          > a gdzie Normalni, zwykli miłośnicy młodych panienek.
          > To zmierzch cywilizacji

Hehe, jak jesteś miłośnikiem młodych panienek, to nie zajmuj się internetem, tu
          ich nie znajdziesz, miłośników młodych panienek znajdziesz na piwq, a młode
          panieneki... no to chyba takiemu miłośnikowi nie muszę wyjaśniać gdzie ich
          szukać... powodzenia :-)
        • Gość: Blasphemy Re: Do Blashpemy IP: 61.8.120.* 22.08.02, 04:53

> Niestety zdaje się, że masz rację. Ale mnie to złości. Gdzie mogę udać się z
          > moim męskim szowinizmem? Na Kobiecie same feministki, na Mężczyźnie
          pedalstwo,
          > a gdzie Normalni, zwykli miłośnicy młodych panienek.
          > To zmierzch cywilizacji

ano niestety taka jest prawda. Jeszcze rok temu to bylo rzeczywiscie forum
          Mezczyzna zanim zmienilo sie na forum Pederasta. Pedaly chyba nie maja nic
          innego do roboty niz siedzenie na internecie i zalewanie watkow swoimi durnymi
          postami. Zmierzch cywilizacji.. no, moze nie jest tak zle. W koncu pedaly sie
          nie rozmnazaja, wiec raczej ich przybywac nie bedzie. A co do tych pederastow
          co sie rzucaja na ciebie na tym watku - jedyna rada to pelny ignor. Po prostu
          nie czytaj / nie reaguj na te ich popiskiwania i odpisuj tylko na to co cie
          interesuje.
          • Gość: Krzycho Re: Do Blashpemy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 09:25
            Tylko co ma poradzic biedny heteryk, ktorego nic procz pedalow nie interesuje?
          • Gość: Wytrysk Re: Do Blashpemy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 13:52
            Gość portalu: Blasphemy napisał(a):

> Gość portalu: HomoFob napisał(a):
            >
            > > Niestety zdaje się, że masz rację. Ale mnie to złości. Gdzie mogę udać się
            > z
            > > moim męskim szowinizmem? Na Kobiecie same feministki, na Mężczyźnie
            > pedalstwo,
            > > a gdzie Normalni, zwykli miłośnicy młodych panienek.
            > > To zmierzch cywilizacji
            >
            > ano niestety taka jest prawda. Jeszcze rok temu to bylo rzeczywiscie forum
            > Mezczyzna zanim zmienilo sie na forum Pederasta. Pedaly chyba nie maja nic
            > innego do roboty niz siedzenie na internecie i zalewanie watkow swoimi
            durnymi
            > postami. Zmierzch cywilizacji.. no, moze nie jest tak zle. W koncu pedaly sie
            > nie rozmnazaja, wiec raczej ich przybywac nie bedzie. A co do tych pederastow
            > co sie rzucaja na ciebie na tym watku - jedyna rada to pelny ignor. Po prostu
            > nie czytaj / nie reaguj na te ich popiskiwania i odpisuj tylko na to co cie
            > interesuje.

Ciągnie was do pedalskich wątków jak do miodu,czym to tłumaczysz ? podniecają
            cię te teksty ? chyba tak bo radzisz ignor,a wchodzisz i stukasz.Może jeszcze
            się nie określiłeś do końca,zamiast pisać pierdoły zrób to,bądż mężczyzną a nie
            takim nie wiadomo czym.
      • Gość: gungan Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.08.02, 08:55
        sam jestes ciota...spierdalaj krzywy ryju
        • Gość: HomoFob Re: do gungun IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 09:29
          Twoją wypowiedź potraktuję milczeniem z wyższością
          • Gość: Wytrysk Re: do gungun IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 09:59

> Twoją wypowiedź potraktuję milczeniem z wyższością

Poświęcasz się tematowi od wczoraj,jesteś bardzo zainteresowany pedałami i ich
            życiem.Jak chcesz spróbować to mogę ci się spuścić w ucho,no chcesz?
            • Gość: michał Re: do gungun IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 10:43
              haha, motyw niemalże z Ferdydurke Gombrowicza... ;-) gwałt przez ucho - do tej
              pory uważałem to za przenośnię... :-)))
              • Gość: Wytrysk Re: do gungun IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 11:10
                Michale możliwości jest wiele,a tak bardzo zainteresowanemu,trzeba wskazać
                drogę i nowe możliwości :))pozdrawiam :))
              • Gość: zoch Re: do gungun IP: 5.2.1R1D* / *.gt.saix.net 21.08.02, 11:11
                Popieram, precz!!!
                Przeciez wszyscy beda wowczas szczescliwi, my prawdziwi mezczyzni i wy pedalki.
                Mezczyzna to nie homoseksualista. A pedaly to nie prawdziwi mezczyzni mamy
                zupelnie inne przyjemnosci i sposob patrzenia na wiele spraw.
                • Gość: Wytrysk Re: do gungun IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 11:32
                  Następny czub,po co wchodzisz na ten wątek,wejdż na jakiś z cycatymi babami,tam
                  odnajdziesz siebie,zwały silikonu cie uszczęśliwią i będziesz mógł się zwalić
                  przed monitorem.
                  • Gość: Gucwa Propozycja IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.08.02, 12:40
                    dysputa przybiera na sile.... ale da się zauważyć gołym okiem że na tym forum
                    wiekszość wątków dotyczy gejów.... gej kocha, gej pije, gej leje, gej sra, wali
                    w d... itd.
                    Może zatem utworzyć faktycznie forum tylko i wyłacznie dla orientacji homo....
                    Ja osobiście preferuję kobitki i ich miłe koteczki :))))
                    • Gość: michał Re: Propozycja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 14:42
                      nikt ci nie przeszkadza założyć wątku na ten temat, zamiast krytykować zrób coś
                      od siebie...
                      • Gość: HomoFob PROŚBA DO PEDAŁÓW!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 19:20
                        Wystąpcie do admina o forum Pedał, myślę, że widząc ilu was jest chętnie
                        przystanie na propozycję. Nie zaśmiecajcie naszego forum. Co będzie jeli
                        wejdzie tu jakaś słodka panienka chcąca porozmawiać z Facetem? Przecież
                        ucieknie uznając, że jakieś 80% płci męskiej w istocie płcią męską nie jest. A
                        tak BTW to choroba, ciężka dysfunkcja umysłowa, jaką jest homoseksualizm nie
                        jest chyba powodem do dumy i obnoszenia się. Jeśli już musicie to może na Forum
                        Niepełnosprawni? (przepraszam niepełnosprawnych z dysfunkcją narządów ruchu za
                        takie kukułcze jajo jakie chciałbym im podrzucić, ale tu pedały są naprawdę NIE
                        DO ZNIESIENIA!!! Tfu! Jak ja nie znoszę odmieńców. W realu ich nie atakuję, ale
                        też w realu pedalstwo na szczęście siedzi cicho. Tylko tu...
                        • Gość: Krzycho Re: PROŚBA DO PEDAŁÓW!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 19:32

> Nie zaśmiecajcie naszego forum. Co będzie jeli wejdzie tu jakaś słodka
                          panienka chcąca porozmawiać z Facetem? Przecież ucieknie uznając, że jakieś 80%
                          płci męskiej w istocie płcią męską nie jest.
                          Wiem, ze to co teraz napisze moze byc dla Ciebie bolesne, ale pora chyba zebys
                          to sobie uswiadomil. Od wielu wiekow wiadomo, ze gej jest jedynym prawdziwym
                          przyjacielem kobiety. Jesli slodka panienka wejdzie tutaj, zeby porozmawiac z
                          facetem, bedzie zachwycona, ze znalazla partnerow do rozmowy. Bo niby o czym
                          mialaby z Toba rozmawiac? O pilce noznej? Z facetami po prostu nie warto
                          damskiego jezyka strzepic, bo i tak na niczym sie nie znaja.
                          Pozdrawiam nieodmiennie
                          • muminek-1 Re: PROŚBA DO PEDAŁÓW!!! 23.08.02, 09:24
                            Prosze Krzysiu sam sie przyznalaes ze nie jestes f a c e t e m.
                            To wiesz co to znaczy- ani z ciebie kobieta ani facet co to biedaku jestes???
                        • Gość: dr h Re: PROŚBA DO PEDAŁÓW!!! IP: *.acn.waw.pl 22.08.02, 19:54
                          Nie jestem gejem ale moglbys troche pohamowac pysk. "Nie znosze odmiencow"-to
                          twoje slowa. Rozumiem ze kazdy osobnik niezaleznie od plci musi znajdowac sie w
                          przepisowej normie? Rzady Wielkiego Brata czy co. Naraziles mi sie tym tekstem.
                          Rozumiem ze ludzi chorych i niepelnosprawnych tez nie szanujesz. Znaczy ludzie
                          na wozku, po polio, z wadami genetycznymi to dla ciebie smiecie. Zalosny
                          czlowieku doczekasz sie ze na ciebie spadnie jakies nieszczescie a wtedy
                          bedziesz mocno sie gryzl w jezyk.
                          • Gość: HomoFob Do żałosnego pseudodoktorka h IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 21:21
                            Zjazd człowieczku żałosny tak okrutnie poprawny politycznie. Nie możesz
                            pogodzić się z tym, iż prawdą jest to, że nie wszyscy ludzie są
                            pełnowartościowi. Koniec i kropka. Jesteśmy fragmentem łańcucha ewolucji i
                            odmienni fizycznie czy psychicznie są tego łańcucha ODPADKIEM. Wiem że to
                            prawda okrutna, ale prawda.
                            • Gość: dr h Re: Do żałosnego pseudodoktorka h IP: *.acn.waw.pl 22.08.02, 23:51
                              Nie jestem poprawny politycznie popaprancu ale najzwyczajniej mam sumienie.
                              Mysle ze ty tez lecz anonimowosc pozwala ci na pelna swobode. Zastanow sie co
                              mowisz i miej nadzieje ze nigdy sie to na tobie nie zemsci...
                              • Gość: Wytrysk Re: Do żałosnego pseudodoktorka h IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 02:43
                                Zemści się napewno i dobrze :)
                            • Gość: michał Re: Do żałosnego pseudodoktorka h IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 08:49

> Zjazd człowieczku żałosny tak okrutnie poprawny politycznie. Nie możesz
                              > pogodzić się z tym, iż prawdą jest to, że nie wszyscy ludzie są
                              > pełnowartościowi. Koniec i kropka. Jesteśmy fragmentem łańcucha ewolucji i
                              > odmienni fizycznie czy psychicznie są tego łańcucha ODPADKIEM. Wiem że to
                              > prawda okrutna, ale prawda.

Homofob, ciekawe, czy jak kiedyś okaże się, że twoje cechy predestynują cię do
                              bycia odpadkiem, to czy będziesz się nadal tak wyrażał... pamiętaj, że może się
                              kiedyś okazać, że cierpisz na jakąś chorobę genetyczną, która ujawnia się
                              dopiero po pewnym czasie... ale przykład może być i prostszy - w wypadku
                              samochodowym stracisz nogę... jako pieszy... i co, popełnisz samobójstwo, jako
                              niepełnowartościowy członek społeczeństwa? trochę myśl i bądź konsekwentny w
                              tym co piszesz...
                              • muminek-1 Re: Do żałosnego pseudodoktorka h 23.08.02, 09:43
                                Nie udawaj takiego wielkiego bohatera Michale!!!
                                • geograf Re: Do żałosnego pseudodoktorka h 23.08.02, 11:16
                                  a jakiego on bohatera udaje??
                                  dyskutuje- to wszystko.
                                  Na dodatek rzeczowo, co nie każdemu na tym forum sie zdarza...
                                  • Gość: marcin Re: Do żałosnego pseudodoktorka h IP: *.ipt.aol.com 26.08.02, 07:04
                                    geograf napisał:

>...........
                                    > Myśląc o śmierci nie myślcie o końcu. To dopiero początek...

Prosze, te Twoje "zlote mysli" z pamietnikow, nawet gdyby pochodzily
                                    od "wielki" tego swiata (kimkolwiek by byli, nie znam) sa biedne, prosze
                                    skoncz madralo.
                                    To nie "Przekroj"
                                    • geograf Re: Do żałosnego pseudodoktorka h 27.08.02, 13:59
                                      Gość portalu: marcin napisał(a):

>
                                      > Prosze, te Twoje "zlote mysli" z pamietnikow, nawet gdyby pochodzily
                                      > od "wielki" tego swiata (kimkolwiek by byli, nie znam) sa biedne, prosze
                                      > skoncz madralo.
                                      > To nie "Przekroj"

Sygnature każdy ma prawo sobie wybrac. Jaką tylko chce. Może być także czarna w białe ciapki- nic Ci do tego.

Ale..czy nie miałeś już sie doc zego przyczepić więc dla zasady doczepisłeś się chociaż do tego??
                                      Ech....
                            • Gość: Nachwil Re: do HomoFoba IP: *.net.autocom.pl 27.08.02, 02:18
                              Drogi HomoFobie,
                              Poglady masz iscie faszystowskie i absolutnie mi wstretne, ale jako ze brzmisz
                              szczerze i inteligentnie, nie potrafie nie czuc do Ciebie sympatii. Mam
                              nadzieje, ze na sieci ostro przerysowujesz, ale pewno sie ludze. Ale nie po to
                              sie tu wirtualnie produkuje.
                              Chcialem tylko powiedziec, ze dr h. mnie tez wkurza. Pretensjonalny,
                              protekcjonalny i... ale dosc tej aliteracji.
                              Pozdrawiam
                              • Gość: HomoFob Re: do Pana Nachwila IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 15:13
                                Pozdrowienia szczere i inteligentne Panu Nachwilowi
                                składa Pan HomoFob
                                Pzdr
                • Gość: mar Re: do gungun IP: *.ipt.aol.com 26.08.02, 06:56
                  zoch, to od zochy, tak??
    • Gość: Portofolio ZABIĆ HOMOFOBA. NIECH TO BEDZIE NAUCZKA DLA RESZTY IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 23.08.02, 09:54
      jak w temacie. smiecie powinno sie palic w wielkich piecach. bo chyba nikt nie
      ma watpliwosci ze homofob, jednostka rozsiewajaca nienawisc i nie wnoszaca
      poza nienawiscia nic do spoleczenstwa - powinna zostac zlikwidowana.
      • Gość: Gucwa Re: ZABIĆ HOMOFOBA. NIECH TO BEDZIE NAUCZKA DLA R IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 23.08.02, 10:59
        ciebie powinno się posadzić na rosnący bambus...
        • Gość: michał Re: ZABIĆ HOMOFOBA. NIECH TO BEDZIE NAUCZKA DLA R IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 11:56
          jestem zmuszony cię poprzeć, gucwa... nie wyznaję wprawdzie teorii o supremacji
          naszej orientacji nad heteroseksualną, jednak coraz bardziej nie chce mi się
          wierzyć, żeby portofolio był homo... węszę prowokację...
      • Gość: dr h Re: ZABIĆ HOMOFOBA. NIECH TO BEDZIE NAUCZKA DLA R IP: *.acn.waw.pl 23.08.02, 12:08
        Wszystko jedno co powiesz o nienawisci uwazam ze jakiekolwiek odniesienie do
        piecow a tym samym do holocaustu jest troche nie na miejscu.
    • pantarej Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.02, 21:26
      HomoFob - dajesz im powody do pisania jeszcze bardziej ostrych rzeczy. Acha, i
      hamuj swoje wypowiedzi ( bez przeklinania ).
    • rzulvv Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.02, 01:39

> TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > To jest forum Mężczyzna, a z waszą chorą orientacją termin Mężczyzna jest
      > NIEKOMPATYBILNY!
      > Wystąpcie do admina, żeby założył wam forum PARÓWA (tylko niech go nie wsadzi
      > do Kulinarne, bo się ktoś porzyga).
      > I spadajcie stąd, to jest forum do gadek o niuniach, a wy pedalskie nasienie
      > wypłaszacie normalnych facetów.
      > Obrzydlistwo, żeby facet faceta... w dupę... bueeeeeeeeeeee

podpisuje sie pod tym cala moja rzulta skorupa.do tych chorych kutasow jeszcze
      nie dotarlo ze to forum MEZCZYZNA a nie pedalow.wlocza sie po katach bo nikt
      nigdzie nie chce nawet splunac tfuuuuuuu. cocksuckers!
      • Gość: Krzycho Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 01:59
        To jest forum dla mezczyzn, a nie dla placzliwych dupkow!
        Co tu robisz, sloneczko?
        • Gość: HomoFob Re: do krzycha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 23:58
          pytał cię ktoś pedale?! Morda w kubeł
          • Gość: Krzycho Re: do krzycha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 00:03

> pytał cię ktoś pedale?! Morda w kubeł
            W tym kraju i na wiekszosci forow w Necie panuje wolnosc slowa. Ty piszesz, ja
            komentuje i tak to sie toczy...
            Nieodmiennie pozdrawiam
    • Gość: mariusz Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rochester.rr.com 28.08.02, 19:49
      witaj,

Twoj list nie byl zbyt mily. Nie wiem kim jestes ale na pewno masz wiele do
      powiedzenia na temat swoich klopotow seksualnych.
      Wiele "pedalow" zyje obok ciebie i wcale nie sa tacy jak sobie ich wyobrazasz.
      Wielu z nich stlukloby ci twoj pysk gdyb tylko wiedzieli kim jestes.

Swoja droga, ciekawe czy jestes typem macho czy taz sam jestes troche
      zniewiescialy i nie morzesz tego zniesc.

My jestesmy mezczyznami z krwi i kosci i wielu z nas mogloby cie wiele nauczyc.
      No, to trzymaj sie homofobie. Oby Twoja meskosc zwyciezyla! (jesli ja masz:-)

Mariusz
      • Gość: HomoFob Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 22:34
        Gość portalu: mariusz napisał(a):
        > witaj,
        > Twoj list nie byl zbyt mily.

Wcale nie miał być miły!!!

> Nie wiem kim jestes ale na pewno masz wiele do
        > powiedzenia na temat swoich klopotow seksualnych.

Nie mam jako na szczęście kłopotów sex. i wasze zboczenie także mnie ominęło.

> Wiele pedalow zyje obok ciebie i wcale nie sa tacy jak sobie ich wyobrazasz.
        > Wielu z nich stlukloby ci twoj pysk gdyb tylko wiedzieli kim jestes.

Powodzenia, pedryle nie mają w sobie tyle agresji, żeby to zrobić, to
        zniewieściałe cioty w zaciszu własnego mieszkania zakładające damską bieliznę.

> Swoja droga, ciekawe czy jestes typem macho czy taz sam jestes troche
        > zniewiescialy i nie morzesz tego zniesc.

Wszystko ze mną OK, a propos MOŻESZ to się pisze przez samo Ż, słaby jesteś nie
        tylko seksualnie ale i ortograficznie jak widzę.

> My jestesmy mezczyznami z krwi i kosci i wielu z nas mogloby cie wiele
        nauczyc.
        > Mariusz

Ha ha ha MĘŻCZYZNAMI!!! Ha ha ha. Jesteście CIOTAMI, nieudanymi egzemplarzami
        Homo Sapiens, wybrakowanymi w najważniejszej dziedzinie. Ot takie ODPADKI
        EWOLUCJI. I odrażające to i niepotrzebne nikomu. A nawet żuki gnojarze są
        przyrodzie potrzebne, ale wy NIE!!!

A propos Droga Mariuszko czy w Rochester dorabiasz, że tak powiem w
        tamtejszym "środowisku"?
        • Gość: Robal Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 29.08.02, 13:53
          Drogi Homofobie, walczysz z wiatrakami! Ich jest tu po prostu więcej, poza tym
          mają sadomasochistyczną przyjemność w kontrowaniu każdego postu hetero,
          zwłaszcza Twojego. Jedyne wyjście, to właśnie forum Pedał - ma być czat z
          adminami niebawem, nasze zadanie to w sposób zmasowany postawić na nim tę
          kwestię!!!
    • poison1 Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.02, 15:15
      Po otrzymaniu postu od niejakiego Krzycha dołączam swój głos , bo sami się o to
      proszą.
      • Gość: Krzycho Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 21:10
        poison1 napisała:

> Po otrzymaniu postu od niejakiego Krzycha dołączam swój głos , bo sami się o
        to proszą.
        No pieknie, prosze pani, pieknie. Nie dosyc, ze nie ma Pani zwyczaju czytac
        wczesniejszych postow w ramach forum, to jeszcze donosi Pani na mnie na innych
        forach. Ale co mi tam, choc na usta cisnie mi sie okrzyk: "Homofobi do gazu!",
        zmilcze, bo jestem prawdziwym facetem!
        Pozdrawiam nadal!
        • poison1 Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.02, 10:27
          Gość portalu: Krzycho napisał(a):

> poison1 napisała:
          >
          > > Po otrzymaniu postu od niejakiego Krzycha dołączam swój głos , bo sami się
          > o
          > to proszą.
          > No pieknie, prosze pani, pieknie. Nie dosyc, ze nie ma Pani zwyczaju czytac
          > wczesniejszych postow w ramach forum, to jeszcze donosi Pani na mnie na
          innych
          > forach. Ale co mi tam, choc na usta cisnie mi sie okrzyk: "Homofobi do
          gazu!",
          > zmilcze, bo jestem prawdziwym facetem!
          > Pozdrawiam nadal!

Coś ci się chyba pomyliło, nie uważasz? Nie przypominam sobie abym o tobie
          pisała na innym forum. Chyba , że myli Ci się foum z wątkiem.
          Nie wiedziałam , że homoseksualizm ma coś wspólnego z faszyzmem.
          Człowiek całe życie się uczy.
          • Gość: Krzycho Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 11:24
            poison1 napisała:

> Coś ci się chyba pomyliło, nie uważasz? Nie przypominam sobie abym o tobie
            pisała na innym forum. Chyba , że myli Ci się foum z wątkiem.
            > Nie wiedziałam , że homoseksualizm ma coś wspólnego z faszyzmem.
            > Człowiek całe życie się uczy.

Szanowna Pani!

Rzeczywiscie, myli mi sie forum z watkiem. Co ma to wspolnego z
            homoseksualizmem i/lub faszyzmem, pozostaje dla mnie zagadka, ale wierze, ze
            wyjasni mi Pani te zaleznosc, ja tez bowiem chcialbym sie czegos jeszcze
            nauczyc.

Dla ulatwienia zalaczam swoja odpowiedz z watku Samotnosci ponizej

> Dzięki za pozdrowienia!
            > Mała uwaga, zwrot "pełna życzliwości" oczywiście powienien zamykać się w
            cydzysłowie.
            Wierze, ze ironia broni sie sama ;)
            > Długo myślałeś, zanim to napisałeś? Tylko kto się z tego śmieje oprócz Ciebie?
            O partnera do siedzenia ze mną nie musisz się martwić, bo to na szczęscie nie
            Twój problem. Martw się raczej o swoich partnerów do łóżka, bo z czasem może
            ich być coraz mniej.
            Myslalem pare sekund, poniewaz skomentowalas post napisany w odpowiedzi na
            inny, moj, ale nie zadawszy sobie trudu jego przeczytania. Kto ma sie z tego
            smiac, nie wiem. Jesli wlaczasz sie do dyskusji, sprobuj dowiedziec sie, o czym
            mowa, w przypadku forum nie jest to trudne.
            Do lozka wystarcza mi jeden staly partner. Czego i Tobie zycze. Z czasem jest
            go coraz wiecej, czego z kolei Tobie nie zycze, chociaz dziekuje za troske o
            moje zycie erotyczne ;)
            Nie napisalem wcale o samotnosci, roznicujac w jakikolwiek sposob samotnosc
            geja czy heteroseksualisty, a o samotnosci w ogole. Zakladam, ze zgadzamy sie z
            tym, ze kazdy czlowiek ma prawo do bliskosci i milosci drugiej osoby.
            > I jak tu być tolerancyjnym dla odmienności? No nie da się i już.
            Da sie. Trzeba tylko nas sluchac, a nie zyc w przekonaniu ze nie warto, skoro
            wiesz lepiej.
            Pozdrawiam
            • poison1 Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.02, 12:51
              Gość portalu: Krzycho napisał(a):

> poison1 napisała:
              >
              > > Coś ci się chyba pomyliło, nie uważasz? Nie przypominam sobie abym o tobie
              >
              > pisała na innym forum. Chyba , że myli Ci się foum z wątkiem.
              > > Nie wiedziałam , że homoseksualizm ma coś wspólnego z faszyzmem.
              > > Człowiek całe życie się uczy.
              >
              > Szanowna Pani!
              >
              > Rzeczywiscie, myli mi sie forum z watkiem. Co ma to wspolnego z
              > homoseksualizmem i/lub faszyzmem, pozostaje dla mnie zagadka, ale wierze, ze
              > wyjasni mi Pani te zaleznosc, ja tez bowiem chcialbym sie czegos jeszcze
              > nauczyc.
              >
              > Dla ulatwienia zalaczam swoja odpowiedz z watku Samotnosci ponizej
              >
              > > Dzięki za pozdrowienia!
              > > Mała uwaga, zwrot "pełna życzliwości" oczywiście powienien zamykać się w
              > cydzysłowie.
              > Wierze, ze ironia broni sie sama ;)
              > > Długo myślałeś, zanim to napisałeś? Tylko kto się z tego śmieje oprócz Cie
              > bie?
              > O partnera do siedzenia ze mną nie musisz się martwić, bo to na szczęscie nie
              > Twój problem. Martw się raczej o swoich partnerów do łóżka, bo z czasem może
              > ich być coraz mniej.
              > Myslalem pare sekund, poniewaz skomentowalas post napisany w odpowiedzi na
              > inny, moj, ale nie zadawszy sobie trudu jego przeczytania. Kto ma sie z tego
              > smiac, nie wiem. Jesli wlaczasz sie do dyskusji, sprobuj dowiedziec sie, o
              czym
              >
              > mowa, w przypadku forum nie jest to trudne.
              > Do lozka wystarcza mi jeden staly partner. Czego i Tobie zycze. Z czasem jest
              > go coraz wiecej, czego z kolei Tobie nie zycze, chociaz dziekuje za troske o
              > moje zycie erotyczne ;)
              > Nie napisalem wcale o samotnosci, roznicujac w jakikolwiek sposob samotnosc
              > geja czy heteroseksualisty, a o samotnosci w ogole. Zakladam, ze zgadzamy sie
              z
              >
              > tym, ze kazdy czlowiek ma prawo do bliskosci i milosci drugiej osoby.
              > > I jak tu być tolerancyjnym dla odmienności? No nie da się i już.
              > Da sie. Trzeba tylko nas sluchac, a nie zyc w przekonaniu ze nie warto, skoro
              > wiesz lepiej.
              > Pozdrawiam

Widać młody jeszcze jesteś, bo nie pamiętasz jak faszyści wysyłali do gazu (co
              zasugerowałeś żeby zrobić ze mną w poprzednim poście).. Ale w sumie masz
              szczęście, bo też by cię tam wysłali:)))
              Skończyłam (z tobą)
              • geograf Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.02, 13:16
                Droga koleżanko!!
                Czy umiemy rozróżniać nazizm i faszyzm??

Faszyzm-ideologia dążąca do stworzenia jednego, silnego PAŃSTWA (charakterystyczna dla Włoch Mussoliniego i II wojny światowej)

Nazizm- ideologia postepowania charakterystyczna w dążeniu do jednego NARODU (Hitler, II wojna- te sprawy)

Więc zanim zaczniesz obrzucac kogokolwiek inwektywami sprawdź o czym mówisz, zebyś nie musiała palić się ze wstydu jak swego czasu pewne młoda posłanka Samoobrony gdy Faszystą nazwała doktora historii dyskutującego z nią w "Kropce nad i"....

pozdrawiam
                • poison1 Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.02, 15:36
                  geograf napisał:

> Droga koleżanko!!
                  > Czy umiemy rozróżniać nazizm i faszyzm??
                  >
                  > Faszyzm-ideologia dążąca do stworzenia jednego, silnego PAŃSTWA
                  (charakterystyc
                  > zna dla Włoch Mussoliniego i II wojny światowej)
                  >
                  > Nazizm- ideologia postepowania charakterystyczna w dążeniu do jednego NARODU
                  (H
                  > itler, II wojna- te sprawy)
                  >
                  > Więc zanim zaczniesz obrzucac kogokolwiek inwektywami sprawdź o czym mówisz,
                  ze
                  > byś nie musiała palić się ze wstydu jak swego czasu pewne młoda posłanka
                  Samoob
                  > rony gdy Faszystą nazwała doktora historii dyskutującego z nią w "Kropce nad
                  i"
                  > ....
                  >
                  >
                  > pozdrawiam
                  >
                  • geograf Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.02, 17:15
                    inteligentny człowiek, albo ten, który chce sprawiac takie wrażenie zna znaczenie słów, których używa- taka prawda koleżanko trucizno.
                    Dla mnie tez to jeden gnój- ale skoro gadasz...to wiedz o czym...
    • Gość: Stanley NIEDOROZWÓJ. IP: *.k.mcnet.pl 29.08.02, 18:33
      Serce rośnie, że jeszcze rodzaj męski nie wyginął. Podpisuje się pod wnioskiem,
      zresztą dawno w moim manifeście pt. "CZY PEDALSTWO = JEDZENIU KUPY?" to
      proponowałem. Tylko nazwa parówa nie bardzo pasuje, chociaż parówki smakują
      podle to cenię je wyżej od każdego pedała - proponuję nazwę "Kał między
      zębami", "Sraka w nosie" albo " Kloaka w ustach".

I generalnie bez tej agresji. Pedały, oni są tacy śmieszni - żeby jeden facecik
      drugiemu facecikowi ładował w d...a potem do buzi - pamiętam w szkole
      podstawowej (na początku) robiliśmy sobie takie kawały, ktoś komuś nalał do
      zupy, kozę z nosa wsadził w kanapkę...a tu dorośli faceci ejakulują sobie do
      buzi, wg mnie to prostu niedorozwój.
      • Gość: Wytrysk Re: NIEDOROZWÓJ. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 18:50
        Gość portalu: Stanley napisał(a):

> Serce rośnie, że jeszcze rodzaj męski nie wyginął. Podpisuje się pod
        wnioskiem,
        >
        > zresztą dawno w moim manifeście pt. "CZY PEDALSTWO = JEDZENIU KUPY?" to
        > proponowałem. Tylko nazwa parówa nie bardzo pasuje, chociaż parówki smakują
        > podle to cenię je wyżej od każdego pedała - proponuję nazwę "Kał między
        > zębami", "Sraka w nosie" albo " Kloaka w ustach".
        >
        > I generalnie bez tej agresji. Pedały, oni są tacy śmieszni - żeby jeden
        facecik
        >
        > drugiemu facecikowi ładował w d...a potem do buzi - pamiętam w szkole
        > podstawowej (na początku) robiliśmy sobie takie kawały, ktoś komuś nalał do
        > zupy, kozę z nosa wsadził w kanapkę...a tu dorośli faceci ejakulują sobie do
        > buzi, wg mnie to prostu niedorozwój.

W odróżnieniu od ciebie pedały chodzą do dobrych szkół i je kończą.Tobie chyba
        zasmakowała ta zupa o której piszesz za dużo jej jadłeś i to rzuciło ci się na
        mózg zżerając go dokumentnie.Nic nie jest ci już w stanie pomóc,gębę masz
        upapraną tą kupą o której piszesz.Podniecają cię fekalia-na zdrowie.
        • Gość: Stanley Re: NIEDOROZWÓJ. IP: *.k.mcnet.pl 29.08.02, 19:42
          Taaa, a po twoim poście zwaliłem się na monitor. Mój ty śliczny zasrańcu.
          • Gość: Wytrysk Re: NIEDOROZWÓJ. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 19:51
            Jeżeli cię to uszczęśliwi mogę ci nasrać na klatę,zwalisz się po raz drugi.
            • Gość: Stanley Re: NIEDOROZWÓJ. IP: *.k.mcnet.pl 30.08.02, 12:29
              Dla ciebie to pewnie łatwizna. No ale jak przez walenie w dupę zwieracze ci nie
              działają i cały czas ci cieknie...Zatykasz jakoś odbyt sobie ? Jak wy pedały
              rozwiązujecie ten problem. Proszę napisz.
    • Gość: Nobel Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.02, 09:20
      Szkoda mi Ciebie człowieku bardzo,

niech żyje świadomość intelektualna Polaków...

• tanix Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.02, 12:49
        Czy moglbys z laski swojej nie uogolniac? Uwagi co do intelektu Polakow, po
        klotni z jednym gowniarzem na forum swiadcza o tobie. Jezeli tak bardzo
        pogardzasz Polakami to moze czas sie przeprowadzic. Polecam Irak
        • Gość: Stanley Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.k.mcnet.pl 30.08.02, 15:11
          A ja polecam Danię tam będziesz mógł wziąć ślub ze swoim kolesiem.
          • Gość: ramzes:) TEPIC JELOPOW I PROSTAKOW! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.02, 15:46

> A ja polecam Danię tam będziesz mógł wziąć ślub ze swoim kolesiem.

i jeszcze w
            niemczech
            holandii
            francji
            usa
            kanadzie
            anglii
            pewnie wkrotce w czechach..

ramzes:)
            • Gość: Stanley Re: TEPIC JELOPOW I PROSTAKOW! IP: *.k.mcnet.pl 30.08.02, 16:39
              Z hasłem się zgadzam przykro mi, że miarą postępu cywilizacyjnego dla ciebie
              jest to czy pedały mogą brać ślub i walić się w parku legalnie czy nie.
              Poza tym jak pamiętam odwalasz dla naszego kraju kawał dobrej roboty w
              Reichu zarażając szkopów wirusem pedalstwa, także jest szansa, że naszych
              ulubionych sąsiadów w 100 rocznicę wybuchu II wojny światowej szlag trafi bez
              jednego wystrzału. Jesteś piątą kolumna XXI wieku.

Tylko nie wracaj do Polski.
              • geograf Re: TEPIC JELOPOW I PROSTAKOW! 31.08.02, 17:18
                Ramzes zapomniał jeszcze o możliwości zawarcia związku wobec rpawa w Finlandii...

> Z hasłem się zgadzam przykro mi, że miarą postępu cywilizacyjnego dla ciebie
                > jest to czy pedały mogą brać ślub i walić się w parku legalnie czy nie.

Homoseksualizm nie jest nigdzie zakazany ani karany.
                Jesteś typowym przykładem heteryka, który nie potrafi uargumentowac swojej nienawiści i sprzeciwu- legalizacja związków homo wcale nie spowoduje, że nagle Homo zaczną sie całowac na ulicy, czy ich liczba zacznie rosnąć- skąd wiesz co robi Twój sąsiad w nocy??
                Jedynie chodiz o PRAWO (w sensie jakiegoś kodeksu etc.)..

ECH....
            • Gość: a psik Re: TEPIC JELOPOW I PROSTAKOW! IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 30.08.02, 17:04
              gwoli scislosci - w Kanadzie nie mozna - bylo to poruszane na jednym z watkow w
              dziale "Gazeta Wyborcza"
              • Gość: ra Re: TEPIC JELOPOW I PROSTAKOW! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.02, 19:30
                Gość portalu: a psik napisał(a):

> gwoli scislosci - w Kanadzie nie mozna - bylo to poruszane na jednym z watkow
                w
                >
                > dziale "Gazeta Wyborcza"

ok, pomylka..
    • Gość: MiB TO PRAWDA...ROZPANOSZYŁY SIĘ PEDZIE IP: 217.96.9.* 03.09.02, 11:53
      Na kazdym forum wpychaja swoje....Nas turystyce również.
      Szanowni panowie pedały, nie wpieprzajcie wszedzie swych zapędów
      homo....jestescie pono mniejszościa, a ja tu widzę prawie przewagę.
      Przyda sie wam troche wiecej dyskrecji, macie chyba swój światek i tam sie
      zdrowo wyżywajcie. Nie interesuje mnie to co robicie, nie wpychajcie mi sie
      tylko nachalnie przed oczy.
      • Gość: Krzycho Re: TO PRAWDA...ROZPANOSZYŁY SIĘ PEDZIE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 12:40
        Gość portalu: MiB napisał(a):

> Na kazdym forum wpychaja swoje....Nas turystyce również.
        > Szanowni panowie pedały, nie wpieprzajcie wszedzie swych zapędów homo....
        jestescie pono mniejszościa, a ja tu widzę prawie przewagę.
        > Przyda sie wam troche wiecej dyskrecji, macie chyba swój światek i tam sie
        zdrowo wyżywajcie. Nie interesuje mnie to co robicie, nie wpychajcie mi sie
        tylko nachalnie przed oczy.
        Tak, tak, macie swoj swiatek, bo swiat jest dla heterykow, prawda? Turystyke
        tez pewnie uprawiamy inaczej (rozowymi boeingami), wiec na forum turystyka nam
        nie wolno. Oczywiscie, o niczym innym nie marzysz, jak wakacje w Sitges czy na
        Mykonos ;)
        Powiem krotko - faceci, przestancie tak rozpaczliwie sciskac posladki!
        Pozdrawiam
        • Gość: HomoFob PEDRYLE W KOŃCU WYZDYCHAŁY!!! IP: 203.215.161.* 04.09.02, 18:04
          PEDRYLE W KOŃCU WYZDYCHAŁY!!!
          W końcu przestały się udzielać, ale co z tego jeśli normalni ludzie już prawie
          tu nie zaglądają. Tfu.
          Pedale krzyśku masz rację - świat NIE JEST WASZ. Więc WON!!!
          • sloggi Re: PEDRYLE W KOŃCU WYZDYCHAŁY!!! 04.09.02, 18:35
            Może i wyzdychały.
            Dziś przejrzałem Twoją pisaninę - nie napisałeś żadnego postu o kobietach,
            piwie, sporcie, smokingach, cygarach, samochodach i na jakikolwiek inny temat
            niż homoseksualizm.
            Zamiast pisać wulgaryzmy napisz - jakie tak naprawdę masz zainteresowania poza
            prześladowaniem ciot i cioteczek ?
      • poznan_o Re: TO PRAWDA...ROZPANOSZYŁY SIĘ PEDZIE 04.09.02, 19:36
        Gość portalu: MiB napisał(a):

> Na kazdym forum wpychaja swoje....Nas turystyce również.
        > Szanowni panowie pedały, nie wpieprzajcie wszedzie swych zapędów
        > homo....jestescie pono mniejszościa, a ja tu widzę prawie przewagę.
        > Przyda sie wam troche wiecej dyskrecji, macie chyba swój światek i tam sie
        > zdrowo wyżywajcie. Nie interesuje mnie to co robicie, nie wpychajcie mi sie
        > tylko nachalnie przed oczy.

przepraszam wszystkich ale beda tzw. brzydkie slowa - w..rwil mnie na maxa ten
        caly MiB i inne HomoFoby

ty głupi chuju, a co ty wiesz o pedalach?? NIC NIE WIESZ a jak nie wiesz to sie
        nie wypowiadaj OK??
        co to znaczy ze sie wpychaja na TURYSTYKE???? nie mozna BO CO???
        ruszyles swoj tylek gdzies?, wchodziles na szczyty gorskie, byles na Gerlachu?,
        przeszedlbys przez gory na Syberii, jezdziles na rowerze w Andach, wiedz ze
        wielu pedalow to robi. a ty pewnie zesralbys sie ze strachu.
        zastanow sie co piszesz!! czlowieku

jeszcze raz przepraszam :)
        milego wieczoru zyczy poznan_o

• Gość: Wiecie Kto BRAWO, Z KUTASAMI - HOMOFOBAMI TRZEBA OSTRO IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 19:54
          TYM CHUJOM HOMOFOBOM NIE MOZNA POBLAZAC, BO TO ROBACTWO SIE ROZPELZNIE PO
          CALYM NECIE.
        • Gość: HomoFob Re: TO PRAWDA...ROZPANOSZYŁY SIĘ PEDZIE IP: 203.215.161.* 04.09.02, 20:17
          poznan_o napisał:
          > przepraszam wszystkich ale beda tzw. brzydkie slowa - w..rwil mnie na maxa
          ten
          > caly MiB i inne HomoFoby

Zjeżdżaj rozkalibrowany lachociągu!!!

> ty głupi chuju, a co ty wiesz o pedalach?? NIC NIE WIESZ a jak nie wiesz to
          sie
          >
          > nie wypowiadaj OK??
          > co to znaczy ze sie wpychaja na TURYSTYKE???? nie mozna BO CO???
          > ruszyles swoj tylek gdzies?, wchodziles na szczyty gorskie, byles na
          Gerlachu?,
          > przeszedlbys przez gory na Syberii

Na Syberii to cie chyba Czukcze jebali w dupe, nie?

> jezdziles na rowerze w Andach

Na tym rowerze to jeździłeś bez siodełka w ogródku jordanowskim chyba, po tym
          jak pan wychowawca kazał ci się bawić swoim siusiakiem i brać go do pyska a
          potem zrobił ci zły dotyk JEBANA KURWO!!!
          • poznan_o no coz... ja tobie poradze. IGNOR 04.09.02, 23:42
          • Gość: Joanna Re: TO PRAWDA...ROZPANOSZYŁY SIĘ PEDZIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 07:32

> poznan_o napisał:
            > > przepraszam wszystkich ale beda tzw. brzydkie slowa - w..rwil mnie na maxa
            >
            > ten
            > > caly MiB i inne HomoFoby
            >
            > Zjeżdżaj rozkalibrowany lachociągu!!!
            >
            > > ty głupi chuju, a co ty wiesz o pedalach?? NIC NIE WIESZ a jak nie wiesz t
            > o
            > sie
            > >
            > > nie wypowiadaj OK??
            > > co to znaczy ze sie wpychaja na TURYSTYKE???? nie mozna BO CO???
            > > ruszyles swoj tylek gdzies?, wchodziles na szczyty gorskie, byles na
            > Gerlachu?,
            > > przeszedlbys przez gory na Syberii
            >
            > Na Syberii to cie chyba Czukcze jebali w dupe, nie?
            >
            > > jezdziles na rowerze w Andach
            >
            > Na tym rowerze to jeździłeś bez siodełka w ogródku jordanowskim chyba, po tym
            > jak pan wychowawca kazał ci się bawić swoim siusiakiem i brać go do pyska a
            > potem zrobił ci zły dotyk JEBANA KURWO!!!
            Szanowny Panie. Od razu zaznaczam że jestem kobietą, aby nie usiłował mi pan
            czynić podobnych propozycji, jak innym uczestnikom. Będąc nową uczestniczką
            tego forum czytam wszystko po kolei. Muszę przyznać że mnie zatkało. Pisze pan
            że być może zajrzy tu jakaś kobieta, i wypłoszą ją pederaści. Oto i jestem. Nie
            oni mnie przerazili, tylko pan.Czy naprawdę uważa pan, że jakąkolwiek kobietę
            przy zdrowych zmysłach może zainteresować osoba wypowiadająca się z taką
            nienawiścią i tak wulgarnie? Jaką by miała gwarancję że podobnie potężna
            agresja i nienawiść nie dotknie jej, kiedy np. coś się panu w niej nie spodoba?
            Jeżeli pan twierdzi że każdy przypadek choroby czy ułomności psychicznej czy
            fizycznej nadaje się do likwidacji, jest odpadkiem, to żadnej przyzwoitej
            dziewczyny która ma odrobinę serca pan nie zdobędzie. Co by się stało gdybym
            będąc pańską żoną urodziła dziecko z zespołem Downa? Pewnie kazał by pan mi
            wykonać aborcję już gdybym dowiedziała się o tym będąc w ciąży, a potem wyrzekł
            się dziecka odpadku? A kiedy pańscy rodzice będą starzy i zachorują np. na
            Alzheimera, zechce pan ich pewnie zlikwidować? Na pewno też żadna osoba
            wyznająca prawdziwie chrześcijaństwo nie podpisze się pod tym. Ani pod
            deklaracją nienawiści. Czy wyznaje pan jakąś religię (raczej nie)
            A tak przy okazji: czy Platona, Szekspira, Michała Anioła, Czajkowskiego też
            pan uważa za bezużyteczne śmieci? Czy miarą człowieczeństwa mają być jego
            stosunki seksualne?
    • orionx Ratunek dla pederastów...przeczytajcie 05.09.02, 11:24
      Spróbujcie (zboczone/kochające inaczej - wybierz sam) ludziska poczytać ten
      artykuł:
      kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1094671&KAT=239
      • Gość: Krzycho Dziekujemy za taki ratunek... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 13:05
        orionx napisał:
        > Spróbujcie (zboczone/kochające inaczej - wybierz sam) ludziska poczytać ten
        artykuł: kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1094671&KAT=239

Przeczytalismy! Czolgalismy sie po podlodze ze smiechu. Jesli ktos chce
        sie "leczyc" z homoseksualizmu, a do tego sa ludzie, ktorzy wierza, ze "lecza",
        nikt nie jest im w stanie tego zabronic. Ale jesli sa ludzie, ktorym odpowiada
        to, ze sa gejami i chca tak zyc, kochac, budowac zwiazki itd. to kto ma im tego
        prawo zabraniac?
        A teraz dam cytat:
        Po pierwsze, związki są mimo wszystko symbiotyczne: jeden człowiek żyje kosztem
        drugiego. Altruizm występujący w związkach jest "odświętny", czyli
        krótkotrwały, natomiast codzienność jest zazwyczaj przygnębiająca. Ten altruizm
        jest też w jakimś sensie posesywny: jestem ofiarny dla drugiego, ale liczę, że
        ten drugi będzie mi nieustannie pomagał żyć, a jeśli mi nie pomaga, wpadam w
        rozpacz. Zjawiskiem nagminnym w związkach jest niezdrowa zazdrość, która w
        zasadniczy sposób uderza w suwerenność drugiej osoby, wyraża bowiem postawę:
        musisz ze mną być, bo ja nie jestem w stanie żyć bez ciebie.
        O jakie zwiazki tu chodzi? Czy aby na pewno na takie zachowania geje maja 100%
        wylacznosci? Ja tego nie zauwazylem, w koncu zyje wsrod heterykow.
        Pozostala czesc artykulu tez nalezy najpierw odwrocic, a potem oceniac... albo
        poplakac sie ze smiechu na tymi, pozal sie Boze, fachowcami.
        Pozdrawiam nieodmiennie!
        • Gość: orionx Początki..sa zawsze trudne IP: 217.96.9.* 05.09.02, 13:33
          stary, cieszę się, że chociaż przeczytałeś.
          A że tarzałeś się ze śmiechu - cóż reakcje ludzkie bywaja różne.
          art. dotyczy przede wszystkim tych , którzy chcieliby zmienić swoja orientację
          seksualną.
          sorki ale powiem szczerze (i jak mniemam nienowoczesnie i nie w smak tzw.
          europedałom) ale uwazam pederastię za zboczenie, dodam jednak że nie nadaję
          temu takiej rangi jak np. pedofilii, zoofilii i innym obrzydlistwom. Ale jednak
          dla mnie jestescie zboczki.
          • sloggi GRZECZNIE PYTAM 05.09.02, 13:45
            Czy kolega rozróżnia terminy pederasta i pedał ?
            • Gość: Orionx Re: GRZECZNIE PYTAM IP: 217.96.9.* 05.09.02, 14:19
              Oczywiście,
              semantyka jets chyba taka:
              a)pederasta=homoseksualista facio
              b)pedał= 1. część roweru, obracana nogą - nadaje napęd łańcuchowi
              2. patrz pkt. a) - zwyczajowe okreslenie, bardzo nośne
              • Gość: Wiecie Kto GRZECZNIE odpowiadam IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 14:36
                Gość portalu: Orionx napisał(a):

> Oczywiście,
                > semantyka jets chyba taka:
                > a)pederasta=homoseksualista facio
                > b)pedał= 1. część roweru, obracana nogą - nadaje napęd łańcuchowi
                > 2. patrz pkt. a) - zwyczajowe okreslenie, bardzo nośne

1. PEDERASTA = OSOBA UPRAWIAJACA STOSUNKI ANLNE (HOMO LUB HETEROSEKSUALNA)

2. PEDAL = WULGARNE OKRESLENIE GEJA.

moze zamiast za bezmyslne stukanie w klawiaturke wzialbys sie za ksiazki? to
                naprawde nie boli
              • sloggi Re: GRZECZNIE PYTAM 05.09.02, 14:38
                Pederasta = pedofil ( pedo-dziecko rastia-uzależnienie )
                Pedał = pedie ( ten sam )
                • Gość: Wiecie Kto ?????? IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 16:16
                  no nie - teraz tobie cos sie przekrecilo. od kiedy to pederasta jest
                  pedofilem????? boszzz....
                  • sloggi Re: ?????? Do wiecie kto 05.09.02, 16:28
                    Idę mgłą i sączę sobie poncz,
                    w prawo Nowy, w lewo Stary
                    który jest który - bo oba Sącz.
                    Czy to ta mgła ?
                    A może ten poncz ?
                    Pomóż mi Boże wybrać tenże Sącz.
                    Idę i buczę
                    idę i ryczę
                    Aż wkońcu zaszedłem pod Marcinkowice
                    ..........
                    • Gość: camel dziadek mroz? IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.02, 21:54
                      juz byl tu kiedys co takie rymy czestochowskie klepal..
                      poziom ten sam...

camel

> Idę mgłą i sączę sobie poncz,
                      > w prawo Nowy, w lewo Stary
                      > który jest który - bo oba Sącz.
                      > Czy to ta mgła ?
                      > A może ten poncz ?
                      > Pomóż mi Boże wybrać tenże Sącz.
                      > Idę i buczę
                      > idę i ryczę
                      > Aż wkońcu zaszedłem pod Marcinkowice
                      > ..........
                      >
          • Gość: Krzycho Re: Początki..sa zawsze trudne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 16:24
            Gość portalu: orionx napisał(a):

> stary, cieszę się, że chociaż przeczytałeś.
            > A że tarzałeś się ze śmiechu - cóż reakcje ludzkie bywaja różne.
            > art. dotyczy przede wszystkim tych , którzy chcieliby zmienić swoja
            orientację seksualną.
            > sorki ale powiem szczerze (i jak mniemam nienowoczesnie i nie w smak tzw.
            europedałom) ale uwazam pederastię za zboczenie, dodam jednak że nie nadaję
            temu takiej rangi jak np. pedofilii, zoofilii i innym obrzydlistwom. Ale jednak
            dla mnie jestescie zboczki.

Zal mi Cie facet, jak rozumiem taka jest rowniez Twoja ocena milosci, jaka Ty
            potrafisz obdarzyc drugiego czlowieka. Uwazasz, ze jestes zboczony, bo mozesz
            sie w kims zakochac. O czynnosciach, ktore Kant okreslil niegodnymi filozofa
            nawet nie wspominam. Ale pewnie robisz to, bo uwazasz, ze prokreacja jest Twoim
            obowiazkiem. Mowie szczerze.
            Pozdrawiam
      • Gość: michał dla chrześcijan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 18:46
        świetnie, ale z jednym zastrzeżeniem - to powinni czytać tylko katolicy, dla
        mnie to się nie stosuje, bo nie jestem i już...
    • Gość: ruen Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.0.69.* 05.09.02, 15:59
      tak tak i jako odpadki ewolucji istniejemy od tysiecy lat, wiec jestesmy
      widocznie potrzebni temu swiat,inaczej juz dawno bysmy zagineli na przestrzeni
      dziejow, natura tak to urzadzila czy ci sie to podoba czy nie , wiec sie
      odpierdol i zajmij czyms innym, ale chyba nic inego cie nie interesuje,
      wspolczuje
    • Gość: Weronika Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.itpp.pl 29.09.02, 16:12
      WYBACZ, ALE NIE CHCIAŁABYM Z TAK GŁUPIM FACETEM, JAKIM TY JESTEŚ, MIEC DO
      CZYNIENIA. MÓWISZ, O NIUNIACH... CIEKAWA JESTEM JAKIE MASZ NASTAWIENIE DO
      KOBIET? CHYBA TYLKO I WYŁĄCZNIE SAMCZE .....

ZNAM WIELE OBRZYDLIWOŚCI W ZYCIU, GORSZYCH OD TYCH, CO ROBIĄ GEJE CZY LESBIJKI,
      DO NICH ZALICZAM TAK OBRZYDLIWE ZACHOWANIE, JAKIM JEST TWOJE ZACHOWANIE.

> NIEKOMPATYBILNY!
    • Gość: Gejątko Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.10.02, 20:16
      Wal sie mlocie!!! zal mi ciebie i takich patalochow jak ty, ty ze swoimi
      wypowiedziami poinienes trafic na forum ALFONS!!!!!! pierdol sie
    • Gość: pawel (gej) Re: TĘPIĆ PEDALSTWO NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 21:13

> NIEKOMPATYBILNY!

Wiesz co? Gdybym mial byc takim - pozal sie Boze - mezczyzna jak ty, to wole
      byc pedalem.

• Gość: Jaxx Walka z wiatrakami IP: *.lama.net.pl / 192.168.4.* 10.10.02, 21:51
      Niestety ze zgrozą przyznaje, że podobne tępienie nie ma sensu bo geje się tu
      plenią jak pantofelki w stawie. W gejach wk... nie to ze popychają innych
      facetów w dupala tylko to że się z tym afiszują jakby to było mistrzostwo
      świata.
      • Gość: Krzycho Sprobuj powalczyc ;) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 23:11
        Gość portalu: Jaxx napisał(a):

> Niestety ze zgrozą przyznaje, że podobne tępienie nie ma sensu bo geje się tu
        plenią jak pantofelki w stawie. W gejach wk... nie to ze popychają innych
        facetów w dupala tylko to że się z tym afiszują jakby to było mistrzostwo
        świata.

Ty na przyklad nie opanowales tej trudnej sztuki. A odbyt jest w koncu strefa
        erogenna u kazdego mezczyzny, podobnie jak kazdy facet posiada prostate, ktora
        az sie prosi o pieszczoty. Ale jesli nie lubisz, kiedy ktos Ci robie dobrze, to
        naprawde jest Twoj problem - tylko ze to mozna leczyc!
        Pozdrawiam!
      • Gość: Orion Walka z bezczelnoscią..powiedzmy wiatraków IP: 217.96.9.* 15.10.02, 13:57
        Masz 100% racji Jaxx i wyartykułowałeś to nadzwyczaj trafnie.
        A pedzio dalej opowiada jak to dupcia jest przyjemna i ta jego prostata, co to
        domaga się pieszczot. Hahahahahah. Zero wstydu i konsternacji. Na szczęście dla
        wiekszości facetów to OHYDA, błeeeeeee. Juz nie moge o tym pisac bo mnie zemdli.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Krzycho Re: Walka z bezczelnoscią..powiedzmy wiatraków IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 15:12
          Jak rozumiem, straciles prostate. Przykre, choc sie zdarza. Mam nadzieje, ze
          przynajmniej nie masz klopotow z trzymaniem moczu.
          Zdrowia zycze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka