Dodaj do ulubionych

środki wymiotne

IP: *.laczpol.net.pl 22.09.06, 20:38
czy znacie jakieś środki wymiotne sprzedawane bez recepty. mogą być ziołowe. czasem tak się najem, że aż mnie brzuch boli, więc dlaczego sobie nie pomóc.
Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: środki wymiotne 22.09.06, 20:40
      Bo to się nazywa bulimia.
      • Gość: muszka Re: środki wymiotne IP: *.laczpol.net.pl 22.09.06, 20:50
        nie bulimia tylko wizyta u cioci na imieninach, a potem kilogramy lecą
        • Gość: mika Re: środki wymiotne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:52
          lepiej mysleć o kilogramach nakładając sobie odpowiednie porcje i to nie tylko
          u cioci ale przede wszystkim na codzień. a już nieoceniony jest np. fitness
          zamiast wymuszonego rzygania d niczego dobrego nie prowadzącego. zastanów się
          dziewczyno.
          • Gość: łazaa Re: środki wymiotne IP: *.centertel.pl 29.10.14, 10:58
            oj nie pie... zadane jest konkretne pytanie, jakbym chciala na wyklady to bym sie gdzie indziej pytala
    • Gość: aga Re: środki wymiotne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:58
      więc dlaczego sobie nie pomóc.

zaszkodzić, kochanie, zaszkodzić
      i naprawdę twoim zdaniem istnieją "środki wymiotne sprzedawane bez recepty.
      mogą być ziołowe"?
    • maialina1 ja znam - przestan ZREC!! 22.09.06, 21:23
      Prosiak nie jestes, chyba umiesz odstawic jedzenie od geby, czy nie?
    • krolewnania Re: środki wymiotne 22.09.06, 21:26
      napij się naparu z piołunu brrr... efekt murowany (jeśli to podtrucie)
    • Gość: ??????? [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: agunia26 Re: środki wymiotne IP: *.cable.satra.pl 26.09.06, 17:01
      A mnie sie cos zdaje ze chcesz sie odchudzac i zamiast sobie odmawiac zarcia to
      chcesz isc na latwizne i poprostu zwracac to co zjesz. Skutki takiego
      postepowania moga byc oplakane. Kwas zoladkowy uszkadza przewod pokarmowy co
      powoduje bolesne nadzerki przelyku a Twoje zeby beda poprostu w oplakanym
      stanie. Jednym slowem gratuluje pomyslowosci. Jesli nie chcesz przytyc to
      poprostu wiecej sie ruszaj i mniej jedz.
      • cytrusowa Re: środki wymiotne 26.09.06, 18:23
        to juz lepiej krople zoladkowe jesli nie potrafisz zmniejszyc ilosci jedzenia.
        • Gość: kasia Re: środki wymiotne IP: 195.136.141.* 26.09.06, 21:43
          Propnuję zjeść smażoną rybę z kefirem z kapustą kiszoną a potem parę śliwek.
          Nastąpi szybkie oczyszanie organizmu ale dołem.hi hi hi
          • Gość: asia Re: środki wymiotne IP: 195.136.141.* 26.09.06, 21:46
            To się nazywa hiperfagia czyli obżarstwo, znam to z autopsji, trzeba pracować
            nad sobą - ćwiczyć silną wolę albo udać się do lekarza, który przepisze
            odpowiednie leki.
    • Gość: Anna środek wymiotny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 21:53
      ona zadała pytanie o środek wymiotny a nie rady

dobry jest
      -acodin (należy rozgryść i spr. połknąć,jest zbyt gorzki by połknąć ale zwymiotujesz)
      -woda z solą (żołądek nie toleruje i zwymiotujesz ale naszykuj tej zwykłą wodę)
      -dziki szczaw czyli Kobylak (3 łyżki do małej szklanki)
      • Gość: Pati Re: środek wymiotny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 11:36
        Pomijam fakt, że wątek sprzed lat...
        Ale.
        Poważnie uważasz, że jeśli ktoś prosi o radę - w stanie, który ewidentnie może zagrażać zdrowiu to trzeba jej udzielić?
        Jeśli ktoś przyjdzie do ciebie i powie, że chce skoczyć z okna to .. go popchniesz?
        Masakra...

poza tym polecasz acodin, który działa jak narkotyk - substancja zażywana w dawkach większych niż zalecone przez lekarza staje się substancją psychoaktywną . Może powodować zatrucie, uzależnienie lub śmierć.
        I nie powiesz mi, że dziewczyna, która ma problemy z jedzeniem, będzie umiała kontrolować leki.
    • Gość: gość Szok IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.14, 12:10
      Acodin w życiu, kiedyś jako małolata łyknęłam 13 tabletek, żeby się pośmiać, mało nie zeszłam..
      Nie mogłam oddychać, ruszać rękami, chodzić, myślałam że umrę.. Dzięki Bogu. Nie należy przesadzać z tymi tabletkami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka