Gość: muszka IP: *.laczpol.net.pl 22.09.06, 20:38 czy znacie jakieś środki wymiotne sprzedawane bez recepty. mogą być ziołowe. czasem tak się najem, że aż mnie brzuch boli, więc dlaczego sobie nie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muszka Re: środki wymiotne IP: *.laczpol.net.pl 22.09.06, 20:50 nie bulimia tylko wizyta u cioci na imieninach, a potem kilogramy lecą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: środki wymiotne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:52 lepiej mysleć o kilogramach nakładając sobie odpowiednie porcje i to nie tylko u cioci ale przede wszystkim na codzień. a już nieoceniony jest np. fitness zamiast wymuszonego rzygania d niczego dobrego nie prowadzącego. zastanów się dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łazaa Re: środki wymiotne IP: *.centertel.pl 29.10.14, 10:58 oj nie pie... zadane jest konkretne pytanie, jakbym chciala na wyklady to bym sie gdzie indziej pytala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: środki wymiotne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 20:58 więc dlaczego sobie nie pomóc. zaszkodzić, kochanie, zaszkodzić i naprawdę twoim zdaniem istnieją "środki wymiotne sprzedawane bez recepty. mogą być ziołowe"? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 ja znam - przestan ZREC!! 22.09.06, 21:23 Prosiak nie jestes, chyba umiesz odstawic jedzenie od geby, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnania Re: środki wymiotne 22.09.06, 21:26 napij się naparu z piołunu brrr... efekt murowany (jeśli to podtrucie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia26 Re: środki wymiotne IP: *.cable.satra.pl 26.09.06, 17:01 A mnie sie cos zdaje ze chcesz sie odchudzac i zamiast sobie odmawiac zarcia to chcesz isc na latwizne i poprostu zwracac to co zjesz. Skutki takiego postepowania moga byc oplakane. Kwas zoladkowy uszkadza przewod pokarmowy co powoduje bolesne nadzerki przelyku a Twoje zeby beda poprostu w oplakanym stanie. Jednym slowem gratuluje pomyslowosci. Jesli nie chcesz przytyc to poprostu wiecej sie ruszaj i mniej jedz. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: środki wymiotne 26.09.06, 18:23 to juz lepiej krople zoladkowe jesli nie potrafisz zmniejszyc ilosci jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: środki wymiotne IP: 195.136.141.* 26.09.06, 21:43 Propnuję zjeść smażoną rybę z kefirem z kapustą kiszoną a potem parę śliwek. Nastąpi szybkie oczyszanie organizmu ale dołem.hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: środki wymiotne IP: 195.136.141.* 26.09.06, 21:46 To się nazywa hiperfagia czyli obżarstwo, znam to z autopsji, trzeba pracować nad sobą - ćwiczyć silną wolę albo udać się do lekarza, który przepisze odpowiednie leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna środek wymiotny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 21:53 ona zadała pytanie o środek wymiotny a nie rady dobry jest -acodin (należy rozgryść i spr. połknąć,jest zbyt gorzki by połknąć ale zwymiotujesz) -woda z solą (żołądek nie toleruje i zwymiotujesz ale naszykuj tej zwykłą wodę) -dziki szczaw czyli Kobylak (3 łyżki do małej szklanki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: środek wymiotny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 11:36 Pomijam fakt, że wątek sprzed lat... Ale. Poważnie uważasz, że jeśli ktoś prosi o radę - w stanie, który ewidentnie może zagrażać zdrowiu to trzeba jej udzielić? Jeśli ktoś przyjdzie do ciebie i powie, że chce skoczyć z okna to .. go popchniesz? Masakra... poza tym polecasz acodin, który działa jak narkotyk - substancja zażywana w dawkach większych niż zalecone przez lekarza staje się substancją psychoaktywną . Może powodować zatrucie, uzależnienie lub śmierć. I nie powiesz mi, że dziewczyna, która ma problemy z jedzeniem, będzie umiała kontrolować leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Szok IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.14, 12:10 Acodin w życiu, kiedyś jako małolata łyknęłam 13 tabletek, żeby się pośmiać, mało nie zeszłam.. Nie mogłam oddychać, ruszać rękami, chodzić, myślałam że umrę.. Dzięki Bogu. Nie należy przesadzać z tymi tabletkami Odpowiedz Link Zgłoś