missy3 24.09.05, 21:13 Zastabawiam mnie chłopaki jak byście się zachowali jakby okazało się iż wasza dziewczyna z którą jesteście ma silikon?? Przeszkladzało by to wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyskopata Re: silikon 24.09.05, 21:15 zdecydowanie wolę naturalne ale na pewno fakt że ma silikon nie spowodowałby żadnych gwałtownych decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm_no1 Re: silikon 24.09.05, 21:19 Zdecydowanie popieram przedmowce... Natura na pierwszym miejscu! :) Ale tak naprawde wiele by to nie zmienilo... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: silikon 24.09.05, 21:32 Przeszkadząłoby mi jakby miała sylikon zamiast mózgu:P Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: silikon 25.09.05, 07:17 Ucieszylbym sie ze nie musze zapierdzielac w niedzielny poranek po to scierwo do Castoramy. Wiec ja bylbym za :). Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: silikon 25.09.05, 10:08 Eee... no kochana, to trzeba samemu, wlasnymi paluszkami, wtedy najwieksza radocha z pracy przy silikonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: silikon 25.09.05, 13:51 A ja zauważyłam, że mężczyźni bardzo entuzjastycznie reaguja na silikon, w przeciwieństwie to wypowiadająychc się na forum (ktoś tu kłamie ;), ciekawe z czego to wynika, jeden tylko moj kolega stweirdzil kiedys, ze jednak nie podobaj mu sie juz silokonowe cycki, bo nie lubi blizn na piersiach. I rzeczywiscie, w czoraj obejrzalam sobie "Chcę być piękna" na tv4 i pokazywali tam jedna babke ktora powikeszala sobie biust i zmniejszala brodawki, ale ją pocieli, wygladalo to obrzydliwie, takie blizny zostaja juz na zawsze, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiekzbuszu Re: silikon 25.09.05, 13:55 silikonowe baniaki sa ohydne , zanurz je w wodzie to zobaczysz jak naturalnie wygladaja :) - nikt nie jest sedzia we wlasnej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: silikon 25.09.05, 15:10 Mialem te niewatpliwa przyjemnosc obcowania z paniami ktore sobie udoskonalaly biust, aplikujac wkladki. widzialem z bliska i jakos nigdy nie widzialem zadnych blizn. W zasadzie to chyba niemozliwe, bo powstaje to przez wyciecie brodawki, wtloczenie wkladki i ponowne go zaszycie. Po tym jak sie zagoi dookola sutka, to wszystko wyglada jak naturalna otoczka brodawki. Wiem, ze tak funkcjonuja te nowoczesniejsze metody, ale pewnie nie mozna tak w kazdym wypadku zadzialac. Jedynie u jednej dziewczyny widzialem pionowe kreski, od brodawki w dol. Widoczne, z bliska na skorze - po prostu blizny byly jasniejsze, nie opalone [widac po operacji polubila opalanie topless;)] Wygladalo jakby wykonywala tylko zabieg podniesienia, ale nie bylem az taki smialy by wnikac w szczegoly. Mimo wszystko nie bylismy az tak blisko emocjonalnie ;). Tak czy siak - wrazenia dotykowe byly dla mnie jak najbardziej pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
baba.ze.wsi ma silikon???? 25.09.05, 16:09 przydałby sie do uszczelniania wanny.. tylko taki grzybobójczy proszę i z wyciskarką:PPPP missy3 napisała: > Zastabawiam mnie chłopaki jak byście się zachowali jakby okazało się iż wasza > dziewczyna z którą jesteście ma silikon?? Przeszkladzało by to wam? Odpowiedz Link Zgłoś