mloda1232 12.12.05, 23:50 Co na Was działa najlepiej?Wiem ze to głupie pytanie, ale już nie wiem jak działać na tego mało wylewnego i bardzo skrytego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda1232 Re: Jak Was poderwać? 12.12.05, 23:51 oczywiście chodziło mi o słowo poderwać Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Jak Was poderwać? 13.12.05, 00:09 spróbuj ze mną, ja jestem łatwy Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: Jak Was podwrwać? 13.12.05, 00:43 bez owijania zaprosic na sex albo powiedziec o co chodzi wprost Odpowiedz Link Zgłoś
libero3 Re: Jak Was podwrwać? 13.12.05, 01:42 Spojrzeniem, uśmiechem. Działa cuda Odpowiedz Link Zgłoś
kama987 Re: Jak Was podwrwać? 13.12.05, 07:40 Moj facet jest taki sam a jednak mnie poderwał w nietypowym miejscu. Nie podrywaj, jeśli nie jesteś oczywiście dziwką. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka220 Re: Jak Was podwrwać? 13.12.05, 21:20 BZDURA,bzdura,bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKA DZIWKA? CZEMU MA GO NIE PODERWAĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
wila300 Re: Jak Was podwrwać? 13.12.05, 21:49 Bo tylko dziwki podrywają facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianka05 Re: Co za bzdury gadacie. 14.12.05, 19:26 Dlaczego tak mówicie? a co to niby tylko dziwki i pasztety podrywają facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
magdziorek20 Re: Co za bzdury gadacie. 16.12.05, 23:13 dziwki pasztety??... buuu błąd własnie dziwki i psztety nie podrywaja... to na nie trzeba gwizdnąc i juz sa na zawołanie... willo szkoda ze nie umiem na ciebie zagwizdac... Odpowiedz Link Zgłoś
magdziorek20 Re: Co za bzdury gadacie. 16.12.05, 23:16 a i wspołczuje waszym facetom jak nie podrywacie ich... pewnie juz sie wami znudzili... hehe i pewnie sztywniary z Was, bo chyba zapominacie ze uśmiech czy rzucone spojrzenie tez sie zalicza do podrywania Odpowiedz Link Zgłoś
wila300 Re: Co za bzdury gadacie. 16.12.05, 23:17 Nieraz muszą się starać, by ktoś chciał na nie zagwizdać. Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: Co za bzdury gadacie. 17.12.05, 00:32 wila ..kobieto..jak nie podrywa, to jest skazana na tego ,ktory sie nia zainteresuje, a niekoniecznie tego ,ktory ją zainteresuje. i dotyczy to rowniez atrakcyjnych kobiet, bo sam fakt, ze mezczyzna zwroci na nie uwage, nie oznacza, ze bedzie w jego guscie, choc przyzna,ze nie brak jej urody etc. czyli w erze rownauprawnienia mamy siedziec i czekac , co sie trafi, a na pewno nie mowic ,czego chcemy na prawde , a juz na pewno nic nie robic, bo jak usta kobieta nieproszona otworzy , to pewnie zaraz bedzie chciala ten jezyk gdzies wlozyc albo jeszcze cos innego nimi zrobic...w jakim TY swiecie zyjesz? kobiecosc, delikatnosc, subtelne gesty to nie kurest.. to normalne zachowanie kobiety, ktora produkuje hormony w odpowiedniej ilsoci i chce z kims osc przez zycie, chyba ze wg Ciebie to jest jakims zwyrodnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wila300 Re: Co za bzdury gadacie. 17.12.05, 01:18 Tylko przeważnie te kobiety ktore tak bardzo staraja się, szukają, podrywają całymi latami nie mogą nikogo znaleźć i sa samotne a kobiety ktore niewiele robia nie mają problemu ze znalezieniem odpowiedniego partnera. Dziwne prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: Co za bzdury gadacie. 18.12.05, 00:05 odpowiedniego? czy tego, ktory je chce, a czy jest `odpowiedni` to inna sprawa. czy potem te kobiety latami godza sie tak, jak od samego poczatku na to,ze on podejmuje dezycje(za nie..bo tez od poczatku taki to bylo uklad, on wybral , one sie tylko zgodzily. ale potem to , na co moga sie godzic daleko moze odbiegac od tego,czego rzeczywiscie chcialyby). Odpowiedz Link Zgłoś
wila300 Re: Co za bzdury gadacie. 18.12.05, 01:28 Najczęściej jest tak że facet który został poderwany chętnie skorzysta z nadarzajacej się okazji poźniej szybko powie "Do widzenia" i pójdzie poszukać prawdziwej kobiety ktorą zdobędzie bo jest z natury zdobywcą a nie ofiarą. Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: Co za bzdury gadacie. 18.12.05, 10:08 jesli męzczyźni wiedzą, ze zostali poderwani...`Podryw` przez kobiete niekoniecznie musi oznaczac `meską` wersję zdobywania, czsem ostentacyjnego zabiegania o wybranke. Kobiety są subtelniejsze i dysponuja szeregiem gestów, mimiki etc, ktore moga wykorzystac by zainteresowac sobą meżczyzne(ktory zainteresowal je same wczesniej)- i to wg mnie tez jest podryw, a przede wszystkim taki mam na mysli, jesli Tobie kojarzyly sie moje wypowiedzi ze zdobywaniem mezczyzn rodem z nocnych klubow, gdzie mozna spotkac panie same zaczynajace rozmowe i ubiorem juz na samym wstepie obiecujace wiele...to nie, nie taki podryw mialam na mysli, bo w tym przypadku faktycznie to tylko kwestia czasu, jak szybko meczyzna poszuka nastepnej. Do kin niedlugo wchodzi film : `Pamietnik gejszy` , ewentualnie moze czytalas ksiazke. cytat(moze niedoslowny, ale sens zachowany) `..prawdziwa gejsza potrafi zarzymac mezczyzne jednym spojrzeniem..` to jest nachalne? ;-)a uwierz mi, ze jednym spojrzeniem mozna poderwac, a potem pozwolic na reszte `podrywu` mezczyznie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wila300 Re: Co za bzdury gadacie. 18.12.05, 11:54 W takim razie może podrywam zupełnie nieświadomie, niezdając sobie z tego sprawy, bo bardzo często podrywa mnie mężczyzna który mi się podoba, na ktorego zwróciłam uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek.wa_wa Re: "dziwki" i podrywanie 21.12.05, 10:58 magdziorek20: > dziwki pasztety??... buuu błąd własnie dziwki i psztety nie podrywaja... DOKŁADNIE ! pasztety mająkompleksy a "dziwki", czyli kobiety o zdecydowanie ponadprzeciętnej ilości zaliczonych partnerów seksualnych, właśnie dla tego zaliczyły tak dużo facetó, bo NIE podrywają nieśmiałych i skrytych facetó, lecz łąskawie pozwalają się podrywaćtym śmiałym i bezkompleksowym :-) PS. zresztą ogólnie, statystycznie rzecz biorąc (bo wyjątki są wszędzie), to im większe kobiety mają doświadczenie seksualne, tym są bardziej pasywne, dostrzegają to nawet kobiety-dziennikarki: w "TWIST" (czasopismo dla nastolatek) jest artykuł z poradami AKTYWNEGO podrywu w "COSMOPOLITAN" (dla 20/30 kilkulatek) jest artykuł o BIERNYM podrywaniu Odpowiedz Link Zgłoś