Dodaj do ulubionych

Blachary!!

20.01.06, 17:40
Zastanawia mie jedna mysl!!Gdzie jest wiecej tzw. "blachar"!!W duzych miastach czy w miejszych lub wioskach!!
Obserwuj wątek
    • lilekk Re: Blachary!! 20.01.06, 17:42
      A kim lub czym są "blachary"?
    • lublinianka05 Re: Blachary!! 20.01.06, 17:43
      A jak wyglądają blachary??? chyba nią nie jestem skoro nie wiem :D
    • renatulka Re: Blachary!! 20.01.06, 17:47
      w wioskach, bo tam extra samochod to rzadkosc i nadaje szpanu.
      w miastach kobiety sie juz nauczyly ze nie warto byc blacharą, chociaz wyjatki
      sie zdarzają...:/
      • pch-com Re: Blachary!! 20.01.06, 17:50
        renatulka napisała:

> w wioskach, bo tam extra samochod to rzadkosc i nadaje szpanu.
        > w miastach kobiety sie juz nauczyly ze nie warto byc blacharą, chociaz wyjatki
        > sie zdarzają...:/
        >
        co za piękna odpowiedz dzieki
      • pch-com Re: Blachary!! 20.01.06, 17:53
        Blachara!!Kobieta zazwyczaj bardza pociagająca z urody!!Lubiocą panów z ekstra wózkami i skasą!Posiadających full wypas biżuterie na sobie itd.Odajaca sie jagby za faceta posiadającego sztuczna obloczke atrakcyjnosci itd
        • strusi_ogon Re: Blachary!! 20.01.06, 17:56
          W mieście. Na wsi nie ma solariów, a blachara bez zaawansowanej solariozy to
          nie blachara...
          • renatulka Re: Blachary!! 20.01.06, 18:07
            mysle ze termin "blachara" jak sama nazwa wskazuje dotyczy glownie pociągu
            tychze osobniczek do samochodów (blachy;))
            Blachara to dziewczyna, ktora wsiada facetowi do samochodu, mimo ze ten jej
            nawet nie otworzyl drzwi, wsiada tylko dlatego, bo fajnie sie pokazac w takim
            stuningowanym aucie, no i bedzie miala co opowiadac kolezankom...
            • strusi_ogon Re: Blachary!! 20.01.06, 18:19
              Ale stereotyp blachary jest powiązany też z ubiorem. Włosy blond, białe
              kozaczki, mini do pasa, kilo tynku na twarzy i skóra, która w wieku 30 lat
              zejdzie sama od zbyt częstych wizyt w solarium. I charakterystyczny grzechot
              przy poruszaniu się - jedyna szara komórka obija się o ścianki mózgu.

Do tego blacharze potrzebny jest facet. Taki, który łyka tablety na bicepsy,
              ubrany w fachowe adasie. Reszta ubioru zależy od tego, czy jest to typ
              miastowy, czy wiejski. Wiejski ma spodnie-dresy z paskami na bokach i krzykliwy
              t-shirt. Miejski czasem zamiast adasiów ma dobre skórzane buty, dżinsy i różową
              koszulę rozpiętą na klacie żeby lepiej było widać zarost na klacie i złoty
              łańcuch. Do tego dużo, dużo żelu, który sprawia, że fryzura jest tak twarda, że
              z powodzeniem mógłby głową cegły i pustaki rozbijać.

Parka zgrabnie pomyka w bmw, rzadziej jednośladem (jesli moto, to koniecznie
              przecinak).
              • takamala8 Re: Blachary!! 20.01.06, 18:21
                no to juz wiem ktore to blachary ;) ja na takie panny mowię platiki, ze względu
                na kiczowate, plastikowe ubranka...
              • lilekk Re: Blachary!! 20.01.06, 18:23
                :):):)
                Nic dodać nic ujać... Opis trafiony w 100% :)
      • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 18:40
        na extra fure to każda leci ( nie jest wazne czy to auto czy inny atrybut
        podkreślajacy zamożnośc właściciela). Blachara na 15 letnie bmw lub inego
        oklejonego golfa. te bystrzejsze to nauczyłu sie juz taksować wartośc samochodu
        lepiej od eurotaksu :) i na nich stare zechy nie robia wrazenia.
    • voker Re: Blachary!! 20.01.06, 17:55
      Wszedzie... :-)
      • lilekk Re: Blachary!! 20.01.06, 18:09
        Na niektórych wsiach są solaria;)
        Myślę, ze na to nie ma reguły czy wiecej jest "blachar" na wsi czy w mieście.
        Wydaje mi się, ze takich dziewczyn jest coraz mniej. Teraz liczą sie dla nich
        inne priorytety niż "skóra, fura i komóra". Takie jest moje zdanie:)
        • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 18:10
          Teraz liczą sie dla nich
          > inne priorytety niż "skóra, fura i komóra". Takie jest moje zdanie:)

Chyba się jednak niestety mylisz.
          • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 18:53
            > Chyba się jednak niestety mylisz.

No i masz racje. Zawsze tak było że baby leciały na kasiastych. Tak było jest
            i będzie. Nie wiem tylko dlaczego on sie myli "niestety".
            • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:17
              Nie na kasę tylko na zaradność. Kasa się kojarzy z zaradnością. Czemu? Bo
              musiał wykazać jakieś umiejętności żeby je zarobić. No ale bywa i tak że to
              kasa nie osiągnięta dzięki umiejetnościom co nie przeszkadza własnie blacharom.
              • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 19:37
                modrooka napisała:

>Nie na kasę tylko na zaradność. Kasa się kojarzy z zaradnością. Czemu? Bo
                >musiał wykazać jakieś umiejętności żeby je zarobić. No ale bywa i tak że to
                >kasa nie osiągnięta dzięki umiejetnościom co nie przeszkadza własnie blacharom.

Ja tam pisze co widze. kobiety lecą na kasiastych i już. A teks ze chodzi o
                zaradnośc a nie o kase sama w sobie jest mocn naciagany.
                jezeli by tak było jak piszesz to wiekszość arystokratów i innych facetów
                dziedziczacych fortuny było by tylko w kręgu zainteresowania blachar
                • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:43
                  No dobra masz rację, ale mądra kobieta nie koniecznie leci od razu na
                  kasiastego ale na zaradnego bo ten jeszcze może się dorobić. Blachary tego nie
                  biorą pod uwagę i lecą jedynie na kasiastych
                  • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 19:46
                    modrooka napisała:

>No dobra masz rację, ale mądra kobieta nie koniecznie leci od razu na
                    >kasiastego ale na zaradnego bo ten jeszcze może się dorobić. Blachary tego nie
                    >biorą pod uwagę i lecą jedynie na kasiastych

A z tego tylko wynika to że "mądra kobieta" nie jest tak krótkowzroczna jak
                    blachara.
                    • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:46
                      No tak. To jest jedna z różnic
                • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:50
                  no i temu uwazam ze jestem glupia...bo ja zawsze lece na golodupcow...ale za to
                  jakich slodkich i uroczych:))
                  • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:51
                    > no i temu uwazam ze jestem glupia...bo ja zawsze lece na golodupcow...ale za
                    to
                    >
                    > jakich slodkich i uroczych:))

Kurcze, ja niestety też :)
                    • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:52
                      nooo...a ja sobie tak niedawno doszlma do wniosku ze w zwiazku z niezwykla
                      glupota i naiwnoscia to ja bede musiala sie dorobic:)) ktos w zwiazku wkonu
                      musi zarabiac:))

wznosze wobec tego o podniesienie tematu blacharzy:))
                      • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:54
                        Niestety wygląda na to że jest to jedyny dobry sposób żeby nie przymierać
                        głodem :)
                        • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:57
                          moze i dobrze ze takie blachary istnieja...przymajmniej tych zaradnych i
                          uroczych chlopakow jest wiecej dla naiwnych:))

ciekawe kto potem tylko bedzie plakal...
                    • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 19:55
                      całe to wasze pisanie to tylko babska PROPAGANDA. taka sama jak ta że kobiety
                      lubią sex :)
                      • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:58
                        a nie lubia??
                        pokaz mi taka ktora nie lubi!!
                        • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:02
                          to idz na jakąkolwiek impreze czy innego baru to zobaczysz że jest tam całe
                          mnóstwo chętnych facetów a chętne babki to rarytas ( nie biore pod uwage tych
                          co sa na godzine)
                          • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:04
                            no ale napisales ze to ze "kobiety lubia sex" to propaganda....nie jest to
                            propaganga bo lubia...
                            • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:07
                              > no ale napisales ze to ze "kobiety lubia sex" to propaganda....nie jest to
                              > propaganga bo lubia...

w 90% to jest propaganda do pozostałych 10% zalicza se takze te które pasje
                              połączył z profesją
                              • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:15
                                pokaz mi te 90% kobiet ktore nie lubia sexu....no pokaz

to, ze Ci nie daja to nie znaczy ze nie lubia tylko ze z Toba jest problem:))
                                • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:18
                                  > to, ze Ci nie daja to nie znaczy ze nie lubia tylko ze z Toba jest problem:))

tak i pewnie dlatego mam tak duża konkurencje że z tymi pozostałymi facetami w
                                  barze tez jest cos nie tak.
                                  • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:21
                                    bo widzisz....miedzy kobietami a mezczyznami jest taka roznica ze my nie
                                    stukamy sie z kim popadnie byle sie tyo cos ruszalo....

lubimy i to bardzo...ale tylko w facetami ktorzy na to zasluguja

i jak widac to my wygrywamy w naturze...bo wy skaczecie na "wszystko" a my z
                                    tego waszego oglupienia spochnietyi jadrami mamy ogromny wybor

temu wlansie kiedy najlepsi faceci bzykaja w domu z chetnymi kobietami to
                                    reszta siedzi w barze i wzdycha nad tym, ze kobiety leca na kase
                                    • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:23
                                      piszac najlepszi masz na myśli tych jakbardziej kasiastych oczywiście :)
                                      • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:24
                                        nie...w moim przypadku to tych najbardziej slodziutkich i uroczych:))
                                        • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:26
                                          propaganda
                                          • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:27
                                            prawda...gardze zelami

a pierwszym tematem na jaki po pijaku sprawdzam faceta jest literatura...az
                                            sama sie smieje z tego jakie mam kryteria doboru:))
                                            • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:36
                                              czyli ma być słodziutki i uroczy i znac literature.
                                              a jakim jest kochankiem to nie sprawdzasz bo to mało istotna sprawa ....
                                              przecież sex nie jest najwazniejszy :)
                                              • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 21:30
                                                no jak dojde do wniosku ze facet jest ciekawy i da sie z nim pogadac i fajny
                                                jest i jakis taki "zeswirowany" i nie jest nudny (paradoxalnie tylko
                                                przy "zeswirowanych" facetach potrafie sie uspokoic..inni mnie tylko pobudzaja
                                                do "psocenia" z nudow) to zaczynam sie nim interesowac "blizej"

ale widzisz...od samego sexu jako czynnosci wsuwania i usuwania:) wazniejszy
                                                jest dotyk i wyczucie co kiedy i czym
                                                • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 21:39
                                                  > ale widzisz...od samego sexu jako czynnosci wsuwania i usuwania:) wazniejszy
                                                  > jest dotyk i wyczucie co kiedy i czym
                                                  no to teraz pozostake ci juz tylko przekonać do tego facetów
                                                  • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 22:59
                                                    aj

niektorzy albo o tym wiedza albo maja naturalnie to wrodzone...ale to sie czuje
                                                    czy to doswiadczenie czy naturalne...naprawde sie czuje

a ja trafilam:))
                                                  • teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 14:42
                                                    ja myśle że diabeł mówi troszeczke o czyms innym. Brakuje kobiet wiedzionych
                                                    tylko i wyłącznie chucią. Ale sami jesteście sobie winni panowie. Bo nie daj
                                                    boshe taka sie ujawni to zaraz jej łatke puszczalskiej przypinacie, a ona
                                                    zwyczajnie...lubi seks.
                                                  • swawolny.diabel Re: Blachary!! 21.01.06, 17:49
                                                    teqilaa napisała:

> ja myśle że diabeł mówi troszeczke o czyms innym. Brakuje kobiet wiedzionych
                                                    > tylko i wyłącznie chucią. Ale sami jesteście sobie winni panowie. Bo nie daj
                                                    > boshe taka sie ujawni to zaraz jej łatke puszczalskiej przypinacie, a ona
                                                    > zwyczajnie...lubi seks.

w przyczepianiu takich łatet to kobiety sa mistrzyniami. Nawet niedwno był tu
                                                    taki watek babki co w twarz dostała od faceta bo nazwała jego kobietę suką co
                                                    ja wszyscy mieli.
                                                  • swawolny.diabel Re: Blachary!! 21.01.06, 18:00
                                                    > ja myśle że diabeł mówi troszeczke o czyms innym. Brakuje kobiet wiedzionych
                                                    > tylko i wyłącznie chucią.
                                                    i jeszcze dodam że właśnie to mialem na mysli.
                                                  • asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:04
                                                    swawolny.diabel napisał:

> > ja myśle że diabeł mówi troszeczke o czyms innym. Brakuje kobiet wiedzion
                                                    > ych
                                                    > > tylko i wyłącznie chucią.
                                                    > i jeszcze dodam że właśnie to mialem na mysli.

a w ogole co to za text ze "brakuje kobiet wiedzionych tylko chucia"...
                                                    a co jakies badania byly i wyszlo ze jest zapotrzebowanie :)

cholera no tak juz w zyiu jest ze baby chca domu, dzieci, meza, stabilizacji,
                                                    nie wszystkie oczywiscie, ale z facetami jest tak samo, duz aich czesc tez
                                                    pragnie tych cieplych kapci... wiec moim zdaniem niczego nie brakuje. Jest
                                                    AKURAT.
                                                  • teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 18:19
                                                    Asiulka bądźmy dorośli do dobrego seksu nie jest mi osobiście potrzebny wyciąg
                                                    z jego konta i pierścionek zaręczynowy. O tym własnie mowa.
                                                  • asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:24
                                                    teqilaa napisała:

> Asiulka bądźmy dorośli do dobrego seksu nie jest mi osobiście potrzebny
                                                    wyciąg
                                                    > z jego konta i pierścionek zaręczynowy. O tym własnie mowa.

alez ja doskonale o tym wiem. pisalam o tym z reszta w innym watku.

tylko zastanawialam sie nad co napisalas o tym, ze jest brak kobiet palajacych
                                                    chucia. to zabrzmialo jakby na prawde bylo ich BRAK i jakby stan obecny ( czyli
                                                    to iz wiekszoscia sa kobiety pragnace raczej stabilizacji ) byl niepozadany.
                                                  • teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 18:46
                                                    asiulka81 napisała:
                                                    > tylko zastanawialam sie nad co napisalas o tym, ze jest brak kobiet
                                                    palajacych
                                                    > chucia.

kierujących sie chucią, tzn że zwyczajnie mają ochote na seks a nie potrzebe
                                                    godzinnego wykładu kadzenia jakie to sa piękne i mądre, bo to same doskonale
                                                    wiedzą.

to zabrzmialo jakby na prawde bylo ich BRAK i jakby stan obecny ( czyli
                                                    >
                                                    > to iz wiekszoscia sa kobiety pragnace raczej stabilizacji ) byl niepozadany.

Wyciągasz zbyt pochopne wnioski, próbujesz zrobic z tego jakąs grubsza teorie
                                                    csałkiem niepotrzbnie.
                                                  • dr.rocco Re: Blachary!! 21.01.06, 18:57
                                                    Jest cos w tym , ze czesto w stalym zwiazku kobieta daje swojemu facetowi tyko
                                                    po wyplacie :)
                                                  • teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 20:03
                                                    dr.rocco napisał:

> Jest cos w tym , ze czesto w stalym zwiazku kobieta daje swojemu facetowi tyko
                                                    > po wyplacie :)

swojej? ;)
                                                  • asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:57
                                                    teqilaa napisała:

> kierujących sie chucią, tzn że zwyczajnie mają ochote na seks a nie potrzebe
                                                    > godzinnego wykładu kadzenia jakie to sa piękne i mądre, bo to same doskonale
                                                    > wiedzą.

po tym co napisalas wiem juz ze nie czytasz moich postow, a potem wypowiadasz
                                                    sie przypisujac mi opinie z którymi kompletnie sie nie zgadzam

> Wyciągasz zbyt pochopne wnioski, próbujesz zrobic z tego jakąs grubsza teorie
                                                    > csałkiem niepotrzbnie.

ok. po prostu tak sobie tylko to napisalas, nie mialas nic na mysli.
                                                  • teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 19:26
                                                    asiulka81 napisała:

>
                                                    > po tym co napisalas wiem juz ze nie czytasz moich postow, a potem wypowiadasz
                                                    > sie przypisujac mi opinie z którymi kompletnie sie nie zgadzam

czy musze przeczytac wszystkie Twoje posty żeby dyskutować na tym konkretnym
                                                    wątku? odniosłam sie do Twojej konkretnej wypowiedzi, to wszystko.

>
                                                    > ok. po prostu tak sobie tylko to napisalas, nie mialas nic na mysli.

czasem szukanie drugigo dna jest całkowicie zbyteczne.
                                                    >
                                                  • swawolny.diabel Re: Blachary!! 21.01.06, 18:25
                                                    > a w ogole co to za text ze "brakuje kobiet wiedzionych tylko chucia"...
                                                    > a co jakies badania byly i wyszlo ze jest zapotrzebowanie :)

tak ja takie badania przeprowadziem. zreszta pewnie wiekszośc facetów ma takie
                                                    same jak moje wyniki badan.

> cholera no tak juz w zyiu jest ze baby chca domu, dzieci, meza, stabilizacji,
                                                    > nie wszystkie oczywiscie, ale z facetami jest tak samo, duz aich czesc tez
                                                    > pragnie tych cieplych kapci... wiec moim zdaniem niczego nie brakuje. Jest
                                                    > AKURAT.

duża część z tych facetów o których piszesz wybiera mniejsze zło. to jeszcze
                                                    nie oznacza że tego chcą. A wybór jest raczej marny miedzy:
                                                    uanianie sie za laseczkami i wciskaniem im kitu
                                                    burdele
                                                    rodzina i apie..na nią do usranej śmierci

• asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:30
                                                    swawolny.diabel napisał:

> tak ja takie badania przeprowadziem. zreszta pewnie wiekszośc facetów ma
                                                    takie
                                                    > same jak moje wyniki badan.

a próba aby reprezentatywna była??? :)

> duża część z tych facetów o których piszesz wybiera mniejsze zło. to jeszcze
                                                    > nie oznacza że tego chcą. A wybór jest raczej marny miedzy:
                                                    > uanianie sie za laseczkami i wciskaniem im kitu
                                                    > burdele
                                                    > rodzina i apie..na nią do usranej śmierci

a za to zajebiscie jest siedziec samemu w domu, nie majac do kogo geby otworzyc
                                                    i charowac zeby sobie kupic np nowy model jakies fury... no super atrakcja
                                                    normalnie... a jak czlowiek umrze w domu to moze znajda jego zwloki za miesiac
                                                    jak juz zgnija bo pies z kulawa noga zainteresuje sie starym samotnym
                                                    kawalerem.
                                                  • swawolny.diabel Re: Blachary!! 21.01.06, 18:36
                                                    pieprzysz
                                                  • asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:42
                                                    ale tak bedzie jak dotrwasz np do 50, bedziesz sobie moze mieszkal w luksusowym
                                                    domu albo mieszkaniu ( no bo bedziesz charowal przeciezs tylko na siebie- to
                                                    powinno Cie byc stac ), moze bedziesz mial super auto.... i tak naprawde
                                                    bedziesz mial malo radosci z zycia... wszyscy naokolo beda miec rodziny,
                                                    zapomna o Tobie, a Ty bedziesz sfrustrowany i samotny... a starosc jest
                                                    nieubłagana i bedziesz coraz gorzej radzil sobie z czynnosciami dnia
                                                    codziennego... az pewnego dnia umrzesz sam.

ja tam wierze w to ze czlowiek to istota spoleczna, potrzebuje rodziny, milosci
                                                    i ciepla najblizszych osob i wcale nie pieprze!
                                                  • teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 18:50
                                                    Asiulka moralizujesz, każdy ma sposób na życie. Jak umrze niezauważony to tak
                                                    naprawde co ma to z Toba wspólnego? daj możliwosc wyboru innym, a nie zarzucaj
                                                    że źle postepuje. Ja akurat tez uważam że samotnośc czy tez stan cywilny
                                                    singiel nic dobrego nie przynosi ale nikomu nie bede z tego pwodu suszyc głowy
                                                    i prawic morałów.
                                                  • asiulka81 moja Droga teqilo! 21.01.06, 18:55
                                                    nikogo nie moralizuje, nikomu nie susze głowy, ani nie wciskam swojej wizji
                                                    zycia, napisalam tylko to co ja sadze i pogdybalam sobie o przyszlosci
                                                    samotnego faceta...

poza tym nie mam prawa nikomu narzucac rodzinnego zycia, napisalam ze takowe
                                                    jest lepsze bo tak uwazam, co wcale nie znaczy ze takie prowadze.

wiec odpusc sobie i sama zejdz z moralizatorskiego tonu ktorym mnie obdarzylas.
                                                  • teqilaa Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 19:46
                                                    napisałas co sadzisz o samotnej przyszłości swawolnego.diabła a nie jakiegos
                                                    tam faceta.
                                                    Twój ton wypowiedzi był nakazujący i nie dopuszczający innej wersji zdarzeń i
                                                    to mnie uderzyło.
                                                    Czy zwrócenie uwagi to moralizowanie? ja Ci nie narzucam swoich poglądów,
                                                    pozwalam sie z nimi nie zgadzac.
                                                    Ale co mam sobie odpuścić? to forum, tutaj sie dyskutuje, nie rozumiem Twojego
                                                    zdenerwowania.
                                                  • asiulka81 Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 19:51
                                                    teqilaa napisała:

> napisałas co sadzisz o samotnej przyszłości swawolnego.diabła a nie jakiegos
                                                    > tam faceta.

pisałam ogolnie o samotnych facetach odwolujac sie do przykladu diabelka ( ku
                                                    scislosci)

> Twój ton wypowiedzi był nakazujący i nie dopuszczający innej wersji zdarzeń i
                                                    > to mnie uderzyło.

Czy ten ton wypoiwiedzi jest nakazujący :

"moze mieszkal w luksusowym
                                                    domu albo mieszkaniu ( no bo bedziesz charowal przeciezs tylko na siebie- to
                                                    powinno Cie byc stac ), moze bedziesz mial super auto" ???

Brawa dla teqili za nowatorska interpretacje!!!
                                                  • teqilaa Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 20:02
                                                    jakiego przykładu? co ty o nim wiesz żeby brac go za przykład? nie można brac
                                                    na przykład cos co sie jeszcze nie zdarzyło a być może nigdy nie zdarzy.

wyrywanie z kontekstu, w dodatku swoich wypowiedzi, jest dla mnie typowym
                                                    przykładem braku argumentów.
                                                    A jaka interpretacja jest jedynie słuszna? Twoja? o wybacz żem sie z nia nie
                                                    zgodziła.

Nie podburzaj, bo jeszcze ktos zaklaszcze i bedziesz zazdrosna.
                                                  • asiulka81 Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 20:07
                                                    teqilaa napisała:

> jakiego przykładu? co ty o nim wiesz żeby brac go za przykład? nie można brac
                                                    > na przykład cos co sie jeszcze nie zdarzyło a być może nigdy nie zdarzy.

Kobieto nie bierz wszystkiego na swoja modłe, to było gdybanie! dotarło??? tryb
                                                    był przypuszczający! Uczyłas sie chyba polskiego, co?

> A jaka interpretacja jest jedynie słuszna? Twoja? o wybacz żem sie z nia nie
                                                    > zgodziła.

jeszcze raz powtarzam , to było zwykłe gdybanie na temat samotnosci ( meskiej,
                                                    ale i w pewnym sensie kobiecej bo i ja mam szanse umrzec sama w swoim pieknym
                                                    mieszkanku )

> Nie podburzaj, bo jeszcze ktos zaklaszcze i bedziesz zazdrosna.

A tego zdania kompletnie nie rozumiem. Bralas cos, ze Cie tak nosi???
                                                    Przeinaczasz fakty i manipulujesz nimi dostosowujac je do swojej chorej
                                                    imaginacji.

nie odpisuj bo juz nie mam ochoty z Toba dyskutowac. Bez odbioru.
                                                  • teqilaa [...] 21.01.06, 20:15
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • asiulka81 Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 20:18
                                                    teqilaa napisała:

> Ostatnie Twoje zdanie potwierdza wszystko co wyżej napisałam ha ha ha ha

z trudem powstrzymuje sie od tego aby Tobie ublizyc ha ha ha ha jakie to
                                                    smieszne......

bye
                                                  • teqilaa a to juz przegiecie 22.01.06, 12:12
                                                    Admin wyciał mój post choc napisałam dokładnie to samo co Asiulka w ostatnim
                                                    zdaniu swojego posta. Sa równi i równiejsi?.
                                                  • teqilaa Re: a to juz przegiecie 22.01.06, 12:14
                                                    "Bez odbioru" dokładnie chodziło mi o to, żeby nie było niedomówien.
                                                  • sofitel sa dawacze i wciskacze 22.01.06, 12:17
                                                    do ktorej grupy nalezy nasza kochana Asiulka?;))))
                                                  • b.pascal Re: a to juz przegiecie 22.01.06, 12:18
                                                    Wątpliwości wyjaśniam mailowo, skargi też przyjmuję tylko tą drogą. :)
                                                  • teqilaa Re: a to juz przegiecie 22.01.06, 12:19
                                                    to ja poprosze o szczegółowe wyjasnienie dlaczego moje posty zostały usuniete.
                                                  • agent_towarzyski Re: Blachary!! 21.01.06, 20:20
                                                    Niestety ale masz rację.

Taki scenarusz pojawiał się i w mojej głowie.

Ale ja widzę bardziej optymistyczny. Rozpierdulę się na motorze
                                                    tak koło 30-tki. Tak, że nawet nie będzie czego sprzątać.
                                                  • asiulka81 ale kto ma racje??? 21.01.06, 20:21
                                                    he?
                                                  • agent_towarzyski Re: ale kto ma racje??? 21.01.06, 20:24
                                                    Niestety Ty :(

W każdym bądź razie nie pozwolę żeby mnie pies kuter-noga podgryzał.
                                                  • asiulka81 Re: ale kto ma racje??? 21.01.06, 20:27
                                                    agent_towarzyski napisała:

> W każdym bądź razie nie pozwolę żeby mnie pies kuter-noga podgryzał.

:))) bardzo łądnie napisane :))) działaj :)
                                                  • agent_towarzyski Re: ale kto ma racje??? 21.01.06, 20:33
                                                    Irytuje mnie to, ze w treści jest: "agent towarzyski napisala" tak
                                                    jakbym był babą :/ Ale sam sobie przez nieuwagę ten los zgotowałem.)
                                                    Niemniej działam, bo zgrzybieć w samotności nie zamierzam. Ostatnio
                                                    nawet na kursy salsy chodzę :) Przy okazji patrzenia na uwodzicielsko
                                                    poruszające się panie zgłebiam tajniki tańca towarzyskiego, czyli łączę
                                                    przyjemne z pożytecznym :)
                                      • pch-com [...] 21.01.06, 22:06
                      • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 20:01
                        Tja, my kobiety nie lubimy seksu, zakupów, mężczyzn :)
                        • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:03
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=35336209&a=35344161
                          • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 20:07
                            Ale czy to wg Ciebie oznacza że kobiety nie lubią seksu? No proszę, przecież
                            jesteś inteligentny
                            • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:10
                              modrooka napisała:

> Ale czy to wg Ciebie oznacza że kobiety nie lubią seksu? No proszę, przecież
                              > jesteś inteligentny

tak to dokładnie to oznacza. I nie trzeba być geniuszeb by wiedzieć ze jak
                              ktoś dla pżykładu lubi pływać to chodzi na basec , inny lubi czkolade to ją je.
                              Natomiast kobiety lubią sex tylko we własnej propagandzie
                              • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:16
                                no no...to skad sie biora dzieci skoro kobiety nie lubia sexu i nie uzywaja
                                sobie???

eeee
                                • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:18
                                  no i inne pyatnie...skoro kobiety nie robia tego (bo przeciez jak sie lubi
                                  plywac to sie chodzi na basen!) to z kim robi to 90%facetow ktory lubia sex????
                                  • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:19
                                    tygrysio_misio napisała:

> no i inne pyatnie...skoro kobiety nie robia tego (bo przeciez jak sie lubi
                                    > plywac to sie chodzi na basen!) to z kim robi to 90%facetow ktory lubia
                                    sex????
                                    wielu z pozostalypi 10% po 100zł/h
                                    • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:21
                                      pierdxolisz jak potluczony i dokladnie wiesze ze nie masz racji....
                                      • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:25
                                        tygrysio_misio napisała:

> pierdxolisz jak potluczony i dokladnie wiesze ze nie masz racji....

jasne nie mam racji a burdele sa w każdym wiekszym miasteczu ....
                                • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:22
                                  > no no...to skad sie biora dzieci skoro kobiety nie lubia sexu i nie uzywaja
                                  > sobie???

raz na rok to i kura pierdzi. :)
                                  poza tym co to za lubienie? sexszą sie bo chcą mieć dziecko. Potem rola
                                  faceta to utrzymanie rodziny i sex jak sie dobrze wywiąże z tego zadnia
                                  • modrooka BZDURY BZDURY BZDURYYYY!!!! 21.01.06, 18:56
                                    Jesssssu, ale bzdury pleciesz. To że jakaś kobieta nie robi toego z byle kim i
                                    byle gdzie to nie znaczy że nie lubi seksu. Kobieta może chcieć uprawiać seks
                                    kilkanaście razy dziennie ale z jednym partnere. Czy to tak trudno Ci
                                    zrozumieć.
                                    • teqilaa Re: BZDURY BZDURY BZDURYYYY!!!! 21.01.06, 21:05
                                      a seks grupowy? kobiety tez to robią.
                                      • modrooka Re: BZDURY BZDURY BZDURYYYY!!!! 22.01.06, 12:04
                                        No i?
        • swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 18:49
          > Myślę, ze na to nie ma reguły czy wiecej jest "blachar" .....
          > Teraz liczą sie dla nich
          > inne priorytety niż "skóra, fura i komóra". Takie jest moje zdanie:)

to ja chyba czegos nie rozumiem dla mnie okreslenie "blachara" pochodzi od
          umiłowania do blaszanych wehikułów. Kto to jest w końcu blachara ?
          • swawolny.diabel sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 18:51
            wzrok mi sie cos miesza i jak tu nie wierzyć pojebańcom co twierdza ze
            narkotyki szkodzą :)
            • modrooka Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:18
              A ty jeszcze masz z tym wątpliwości?
              • swawolny.diabel Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:32
                modrooka napisała:

> A ty jeszcze masz z tym wątpliwości?

poszukaj artykułu w serwisie nauka w archiwum o tytule gandzia leczy
                • modrooka Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:33
                  To akurat wiem, tak jak wino. A wiadomo w nadmiarze ja księ wino wypije to
                  głóka boli
                  • swawolny.diabel Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:39
                    dlategpo trzeba zachować umiar w tej kwestii akurat , bo w innych dziedzinach
                    to jestem za rozpasaminem ;)
                    • modrooka Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:40
                      A niby w których?
                      • swawolny.diabel Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:43
                        w tych których nazwy nie można wypowiadać :)
                        • modrooka Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:46
                          Uhmmm :)
                • asiulka81 Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 21:41
                  swawolny.diabel napisał:

> poszukaj artykułu w serwisie nauka w archiwum o tytule gandzia leczy

jaaaaaasne............ ha ha.... a przy okazji zwieksza łakomstwo i człek sie
                  swiniowaty robi :)))
                  • sofitel [...] 21.01.06, 20:51
        • tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:48
          no to inny gadżet..inna nazwa....ale zjawisko to samo
      • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 18:09
        Też mi się tak wydaje. Niestety w i w dużych miastach też występują :)
        • bogulo Re: Blachary!! 20.01.06, 18:55
          ja wiem czy "niestety"
          idealne na jeffersona, potrafia go robic lepiej niz panie z zawodu :P
          • modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:15
            Jak tak na to patrzeć to odwołuję "niestety" :P
    • lenore13 Re: Blachary!! 20.01.06, 19:11
      To nie zależy od liczby mieszkańców w miejscowości, tylko od mniej lub bardziej
      tradycyjnego wychowania. Jak komuś wpojono, że miejsce kobiety, że rola kobiety
      i nie patrz córeczko na gołodupców, bo chłopa seks kręci, a babę poczucie
      bezpieczeństwa podnieca, to będzie lecieć na "poczucie bezpieczeństwa".
      A jak której wbiją do głowy idealistyczne wartości i że kurna studia trzeba
      skończyć i wspólne zainteresowania, itd. to co najwyżej singlem zostanie, chyba,
      że z mózgu głupia i naśladuje głupie koleżanki, albo w ogóle nie trzyma pionu
      moralnego.
    • fajnaret one sa wszędzie i jest ich coraz więcej i wiecej 21.01.06, 17:51
      • modrooka Re: one sa wszędzie i jest ich coraz więcej i wie 21.01.06, 18:34
        Prawdziwa inwazja ;)
    • malinowy.cycek Re: Blachary!! 21.01.06, 18:23
      Nie wziales jeszcze pod uwage zakladow blacharskich umieszczonych w kompletnej dziczy.
    • markus.kembi Re: Blachary!! 21.01.06, 20:26
      Najwięcej blachar jest w lesie. Bo jest takie powiedzonko - "blachary poszły w las".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka