linka234 02.03.06, 12:09 nie wierzę....:P i chłopka ma problem z głowy:)-pochwa odcięta:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: wycieli pochwę... 02.03.06, 12:15 a wydepilowali ją chociaż przedtem? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: wycieli pochwę... 02.03.06, 12:17 to ona owłosiona była?? kuuuuuuuuuuuuuuuuuurczeeeeeeee, nie dziwię się facetowi- już teraz jest dla mnie wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: wycieli pochwę... 02.03.06, 12:36 kiedyś był genialny wątek o depilacji pochwy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: wycieli pochwę... 02.03.06, 12:38 masz tu ten rodzynek :DDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=24898212&a=24902114 Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: wycieli pochwę... 02.03.06, 12:41 a tu kolejne cudo kalinki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=24898212&a=24903303 normalnie sikawka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 12:23 Kobieta moze zyc bez pochwy. Ale mezczyzna , to nie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 12:43 ak to może żyć...no-może, ale co to za życie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 12:48 linka234 napisała: > ak to może żyć...no-może, ale co to za życie...:P Jak to co za zycie? Piekne zycie, pieknej Syreny... Chcialbym taka miec... Ale tylko w Akwarium :) www.kristinroberts.com/images/Destinations/Poland/syrena.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 12:54 > Ale tylko w Akwarium :) no i co?? jednak nie jesteś taki odważny...:P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 13:00 linka234 napisała: > no i co?? jednak nie jesteś taki odważny...:P Pewnie, ze nie :) Jedzenie dla rybek do tego akwarium podsypywalbym jej tylko lyzeczka, a nigdy reka... Balbym sie, ze ze zlosci palca mi jeszcze odgryzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 13:02 palca??? ja bym sie o swoje zdrowie psychiczne martwiła raczej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 13:04 linka234 napisała: > palca??? ja bym sie o swoje zdrowie psychiczne martwiła raczej...:) Od kiedy to glupi martwi sie o swoje zdrowie psychiczne? Od tego to ma sie zone :) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 13:05 > Od kiedy to glupi martwi sie o swoje zdrowie psychiczne? > Od tego to ma sie zone :) > bez pochwy...hahaha:P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 13:07 linka234 napisała: > > > bez pochwy...hahaha:P Co Ty - nie stac mnie na trzymanie zony w akwarium. Tam trzymam tylko syrenke. Zone posylam do roboty, zeby zarabiala na nas oboje :) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 13:08 > Zone posylam do roboty, zeby zarabiala na nas oboje :) tzn. na Ciebie i syrenkę...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 czyzbys? 02.03.06, 13:16 facettt napisał: > Zone posylam do roboty, zeby zarabiala na nas oboje :) czyzbys chcial powiedziec, ze skoro zona ma pochwe, to moze troszczyc sie o siebie sama? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: czyzbys? 02.03.06, 13:26 new_l napisała: > ktos z pewnością powinien się zatroszczyć ;) no tak :) ___________________________________________________ Ktos musi czuwac, aby spac mogl ktos. (Churchill) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: a jakże... 02.03.06, 13:52 new_l napisała: > i pracować, by odpoczywać mógł ktoś Wypada temu facetowi pozazdroscic zarowno zony, jak i Syrenki. Niezle sie gosc ustawil :) Odpowiedz Link Zgłoś
new_l Re: a jakże... 02.03.06, 13:56 zaradny facet, to skarb, czyz nie ? :) Ja pozwolę sobie zazdrościć jedynie Syrenki. W miniaturowej wersji ładnie by mi pokój ozdabiała. Odpowiedz Link Zgłoś
new_l Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 14:08 facettt napisał: > Co Ty - nie stac mnie na trzymanie zony w akwarium. > Tam trzymam tylko syrenke. .......Panie F. czy wchodzi w gre sprzedaż Syrenki ? Razem z koleżanką z wątku zazdrościmy jej Panu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Sprzedaz nie wchodzi w rachube, ale... 02.03.06, 14:13 new_l napisała: > .......Panie F. czy wchodzi w gre sprzedaż Syrenki ? Razem z koleżanką z wątku zazdrościmy jej Panu ;) Nie watpie :) Lecz sprzedaz nie wchodzi w rachube. Natomiast chetnie ja zamienie na Zlota Rybke (te od trzech zyczen) :) Odpowiedz Link Zgłoś
new_l Re: Sprzedaz nie wchodzi w rachube, ale... 02.03.06, 14:18 facettt napisał: > Natomiast chetnie ja zamienie na Zlota Rybke (te od trzech zyczen) :) ......miałam Ci ja rybkę, co ją złocić chciałam, bo bała się być na szaro zrobiona :) A Ty taki chętny do pozbycia się Syrenki, oj nie chciała bym ja być Twoją Syrenką... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Sprzedaz nie wchodzi w rachube, ale... 02.03.06, 14:22 new_l napisała: > A Ty taki chętny do pozbycia się Syrenki, oj nie chciała bym ja być Twoją > Syrenką... > Ladna ta Syrenka wpawdzie jezd, ale ona nie ma tego, co najwazniejsze, wiec ilez czasu tej jej urodzie mozna sie przygladac w tym akwarium i jeszcze dokarmiac za frico? :) Co innego Zlota Rybka. Ta mi zrobi wszystko, o co ja poprosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
new_l Re: Sprzedaz nie wchodzi w rachube, ale... 02.03.06, 14:27 facettt napisał: > Ladna ta Syrenka wpawdzie jezd, ale ona nie ma tego, co najwazniejsze, .....cóż jest to owo najważniejsze ? > Co innego Zlota Rybka. Ta mi zrobi wszystko, o co ja poprosze :) .....och, jakim, ze ja jestem interesownym. Ona zrobi dla Ciebie ? A Ty czym zechcesz się odwdzięczyć ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Sprzedaz nie wchodzi w rachube, ale... 02.03.06, 14:35 new_l napisała: .....cóż jest to owo najważniejsze ? - idz na F. Romantica, dziewcze moje nadobne, tak Poeci Ci to "doglebnie" wytlumacza :) A myslalem, z na FM udzielaja sie tylko Panny juz "przeszkolone" , eeh...:) > .....och, jakim, ze ja jestem interesownym. - ale do tego milym i szczerym :) > Ona zrobi dla Ciebie ? A Ty czym zechcesz się odwdzięczyć ? :) - bede dozgonnie podziwial jej dla mnie laski :) Odpowiedz Link Zgłoś
new_l Re: Sprzedaz nie wchodzi w rachube, ale... 02.03.06, 14:45 facettt napisał: > tak Poeci Ci to "doglebnie" wytlumacza :) .....dogłębnie ? Juz się boję ;) > A myslalem, z na FM udzielaja sie tylko Panny juz "przeszkolone" , eeh...:) .....czy fakt przeszkolenia odbiera mi prawo upewniania sie czy Twoje myśli biegną we właściwym kierunku ? > - bede dozgonnie podziwial jej dla mnie laski :) .....Twój podziw Panie...Kuszące, ale czy aby wystarczająco dla rybki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
letizia5 Re: Wycieli pochwę... - to poruta dla mezczyzn :) 02.03.06, 12:46 frostinio napisał: > Kobieta moze zyc bez pochwy. Ale mezczyzna , to .......nie chciałby nigdy żyć bez, ale się zdarza. Okrutny los ;) Odpowiedz Link Zgłoś