swiezynka77 29.05.24, 09:44 nie seriale. kryterium: dobre i nie dołujące. nie muszą być nowe. nieważne gdzie dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danaide2.0 Re: polećcie filmy 29.05.24, 11:02 Jak udało ci się wybrać film do oglądania w czasach przed forum? To ja napiszę: Dama w vanie. Pierwszy z brzegu. Mnóstwo innych dobrych filmów polecałam na tym forum. Inne osoby też. Jeszcze inni polecają filmy na portalach filmowych. O SM nie wspomnę, nie bywam. Krytyków w gazetach też już nie czytam, a przecież i oni polecali. I co? Nic? Wszystko widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: polećcie filmy 29.05.24, 11:04 Ponieważ ponieważ tu mnie zjadą dodam: tak sformułowane zapytanie jest dla mnie objawem skrajnego lenistwa intelektualnego. Nie popieram. Wręcz skrajnie nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: polećcie filmy 29.05.24, 11:47 Rozważna i romantyczna zaraz znikną z Netflixa. Tego typu odpowiedzi oczekiwałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: polećcie filmy 29.05.24, 12:46 czytam program tv i co mi się podoba z opisu to nagrywam. najczęściej z Ale kino lub Tv kultura. ale teraz wyjeżdżam w miejsce gdzie nie ma tv, dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
czere-mcha Re: polećcie filmy 29.05.24, 12:05 Ja ostatnio w końcu wzięłam się za Jaka matka taka córka i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: polećcie filmy 29.05.24, 18:07 Idź sobie do kina na "Jutro będzie nasze". Petarda! Odpowiedz Link Zgłoś