Gość: * IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 16:16 Jaka maszynke do golenia moglibyscie polecic, gillette, wilkinson czy jeszcze jakies inne,no i dlaczego :) Nie znam sie na tym wiec pytam ekspertow od takich spraw:)Dzieki z gory:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frisky2 Re: Pytanie do facetow:) IP: 62.233.139.* 13.12.02, 18:04 Najlepiej gillette i bez ruchomej glowicy. Inne szybko sie tepia i nie gola dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Pytanie do facetow:) IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 23:33 Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pytanie do facetow:) IP: *.nat.otvk.pl 15.12.02, 19:27 Polecam wilkinson z trzema ostrzami jest niezawodna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pytanie do facetow:) IP: *.abo.wanadoo.fr 15.12.02, 21:57 Od 10 lat używam wyłącznie gillette. Zmieniam modele jak tylko się pojawiają. I nigdy się nie zawiodłem. Jest po prostu ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Pytanie do facetow:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 22:15 czyli mam juz dwie niezawodne maszynki, hmmmm....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Pytanie do facetow:) IP: 62.233.139.* 16.12.02, 14:08 Gość portalu: * napisał(a): > czyli mam juz dwie niezawodne maszynki, hmmmm....:) Zalezy jaki zarost ma facet. jesli twardy, to sie obawiam, ze tylko gillette da mu rade. Ja sie dalem kilka razy naciac na reklame wilkinsona i gorzko tego zalowalem juz po 1 goleniu ta maszynka. Musialbym chyba zedrzec skore, zeby sie nia w koncu porzadnie ogolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Pytanie do facetow:) IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 23:01 Kupilam dzis Gillette 3Mach, z wygladu wydaje mi sie taka troszke duza, ale podobno to wygodniejsze:)spodoba mu sie:)dzieki za porady, bardzo sie przydaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Ani Gilette ani Willkinson IP: *.polcard.com.pl 17.12.02, 09:36 Gość portalu: * napisał(a): > Jaka maszynke do golenia moglibyscie polecic, gillette, wilkinson czy jeszcze > jakies inne,no i dlaczego :) Nie znam sie na tym wiec pytam ekspertow od > takich spraw:)Dzieki z gory:) I jedne i drugie są tak naprawdę niczym w porównaniu z jednorazówkami BIC-a. Polecam zdecydowanie zielone. To naprawdę najlepsze, najostrzejsze maszynki do golenia jakie są (albo były, bo w coraz mniej sklepów je sprzedaje) na polskim rynku. Powiem tyle: mam twardy zarost. Jedna jednorazówka BIC-a wystarcza mi na ok. 20 goleń. Tak więc i koszt jest niewielki, bo ok. 3 PLN miesięcznie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szalawila Re: Pytanie do facetow:) 20.12.02, 17:19 Golarka elektryczna Philshave - Philips. Trzy ostrza obrotowe. Służy mi już 5 lat. Raz wymieniałem ostrza (20 zł każde) Odpowiedz Link Zgłoś