occasion Re: facet w okularach 16.05.06, 14:05 może oprawki masz źle dobrane, hę? okulary i do tego dobrze skrojony gajer potrafia zdziałać cuda:) Odpowiedz Link Zgłoś
phelka5 Re: facet w okularach 16.05.06, 14:19 spotykam się tylko z okularnikami, a w zasadzie z jednym :) Odpowiedz Link Zgłoś
lea3h Re: facet w okularach 16.05.06, 16:40 facet w okularach jak każdy inny, niektórym tylko w nich do twarzy, zwłaszcza jeśli to noszenie współgra z intelektem, i w dodatku nie tym unoszącym się ambicją; widziałam kiedyś na zdjęciu cudownie wyglądającego mężczyznę w okularach, był podobny do Becketa (Samuela), ale nie przeżył wojny i nie mogłam go nawet szukać; ale pamiętam go doskonale i jego cudowne spojrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
panna.migotka777 Re: facet w okularach 16.05.06, 18:19 Ja lubie facetów w okularach, są według mnie bardziej męscy niż ci bez szkiełek :) Odpowiedz Link Zgłoś
1983_nowa Re: facet w okularach 16.05.06, 18:31 Mi osobiscie nie podobaja sie faceci w okularach. Kojarza mi sie z mieczakami i facetami typu "cieple kluski", oczywiscie to tylko moje skojarzenia, z pewnoscia nie kazdy facet w okularach musi taki byc. Byc moze moje skojarzenia wynikaja z faktu, ze tylko takich facetow w okularach poznalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolczuga Re: facet w okularach 16.05.06, 23:03 ja uważam, że blondynki są głupie, spotkałem w życiu 4 i wszystkie były głupie;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
keiosu Re: facet w okularach 16.05.06, 18:35 w okularach? a co to szkodzi? może dlatego że mam wadę wzroku (noszę na codzień soczewki kontaktowe, nie okulary)to ja takiego biorę:) jak tak sobie powspominac to większośc moich chłopaków nosiła okulary Odpowiedz Link Zgłoś
kiciokasia Re: facet w okularach 16.05.06, 19:28 Sama jestem okularnicą i do okularników też mam słabość :) - of course jak mają dobrze dobrane oprawki. Nawet A.Osiecka napisał piosenkę pt. "Okularnicy" :) Pozdrawiam wszystkich. Kaśka :) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia202 Re: facet w okularach 16.05.06, 19:30 Wiesz co jestem prawie kobieta(mam 20 lat) i pomimo tego podzielam Twoje zdanie! Czasem wydaje mi sie ze my chcemy po prostu zbyt wiele nie liczac sie z druga strona. Myslimy egoistycznie,ale to wszystko jest przeciez dla "Was". Kobiety mylsa jednak innymi kategoriami-i temu nie mozna zaprzeczyc! Co do facetow w okularach to powiem ze mnie osobiscie bardzo sie oni podobaja! Kulary dodaja klasy co mnie bardzo pociaga(tylko bez zlych skojarzen). Wiecej wiary!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bielinka Re: facet w okularach 16.05.06, 19:43 Dopiero po Twoim pytaniu zastanowiłam się nad tym ... I doszłam ja po prostu nie zauważam facetów w okularach ... Jedyny moj "okularowy" kochanek z reguły uzywał soczewek i tylko chyba raz, przypadkowo widziałam go w okularach ... A moze Was - okularników jest po prostu mało? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Re: facet w okularach 17.05.06, 01:24 Uwaga kobiety ! Noszę okulary ! :-))) P.S. Dobrze dobrane chyba są ... w końcu ma się brata optyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: facet w okularach 17.05.06, 10:42 A co tu można sądzić o kimś kto ma wadę wzroku. No chyba, że ma tak głupią wadę jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: facet w okularach 17.05.06, 11:44 Okularnicy? Osobiście mam do nich wielką słabość.. :) bryt Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: facet w okularach 17.05.06, 13:36 imho nijak na wizuerunek okulary nie szkodzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: facet w okularach 17.05.06, 15:34 Szaleję za okularami u mężczyzn! Niemal każdy wtedy jest w stanie przyciągnąć mój wzrok, uwielbiam zwłaszcza te "minusowe" i o porządnej wartości, nie jakieś szpanerskie zerówki. Krótkowzrokowiec zdejmujący swoje okulary, albo patrzący przez nie to coś, na punkcie czego mam po prostu hopla ;) Sama mam dobry wzrok i cieszę sie, bo sądzę, że mi okulary by nie pasowały. Pozdrawiam wszystkich okularników :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajanek2 Re: facet w okularach 13.06.06, 23:05 Ja zaś szaleję za okularami u kobiet! Szczególnie za mocnymi plusami. Sam takie noszę od wczesnego dzieciństwa i zapewne stąd mam poczucie, że sa jakby częścią ciała, bardzo ważną i wrażliwą częścią - pozwalają widzieć, kontaktować się z innymi.... Pozdrawiam wszystkie okularnice Odpowiedz Link Zgłoś
fortuitous_girl Re: facet w okularach = CIACHO ;) 13.06.06, 23:19 Mam nieziemska slabosc do facetow w okularach.. Oczywiscie fajnie,by byly odpowiednio dobrane i "eleganckie". Draznia mnie co prawda osoby (obojga plci) w nazbyt ekstrawaganckich okularach, ale moze to u mnie sie bierze z braku przyzwyczajenia do tego typu oprawek. Hmmm, moj prawie kazdy facet byl okularnikiem. Jak patrze "w tłum", to wyłuskuje wzrokiem najpierw okularników.. Mialam kiedys kumpla, zawsze traktowalam go jak tylko kumpla, bo znalismy sie wieki. Mial niesamowicie duza wade wzroku i nosil 'nieciekawe' oprawki. Jak zmienil je w koncu na nowe i lepiej dobrane, to od razu wygladal korzystniej i o niebo przystojniej:). Kto by pomyslal ze okulary zmienily go w mezczyzne;). Oczywiscie troche sie 'nabijam' z tego teraz. Inne cechy sa wazniejsze niz wyglad, ale mniej wiecej tak to wyglada pozdr OKULARNICA:) Odpowiedz Link Zgłoś
yeti30wr Re: facet w okularach = CIACHO ;) 14.06.06, 10:33 A masz jakies preferencje jezeli chodzi o szkielka (plusy,minusy,slabsze,mocniejsze) ? Pzdr okularnik i wielbiciel okularnic :) Odpowiedz Link Zgłoś
fortuitous_girl Re: facet w okularach = CIACHO ;) 14.06.06, 11:57 Specjalnie nie mam. Jednak z racji tego, ze swoj ciagnie do swego jakoś mialam 'szczescie' do minusow. I jak na razie zatrzymalam sie na nich;). Zreszta jakie to rozbrajajace jak zdejmujesz swojemu facetowi okulary,a on mruzy oczy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
yeti30wr Re: facet w okularach = CIACHO ;) 14.06.06, 12:51 Ha, to zupelnie tak jak ja, najbardziej podobaja mi sie minusiki i to w mocach niemalych (tez mam do nich sczescie osobiscie), a jak cudownie wyglada jak kobieta przeciera sobie szkielka i mruzy oczka by zobaczyc czy juz sa czyste :) Nie zyja okularnicy plci objga Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti30wr Re: facet w okularach 14.06.06, 10:34 Ja z kolei otaczam szczegolna czcia minusiki u kobiet, i to takze te mocniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
emm.em Re: facet w okularach 14.06.06, 00:03 ja osobiście uwielbiam facetów w okularach :) dodają im charakteru i podkreślają inteligencję. jest to jedna z pierwszych rzeczy, na które zwracam uwagę u mężczyzny, taki fetysz prawie. jaki kształt? mnie się najbardziej podobają czarne grube oprawki, podkreślające rysy twarzy - swiadczy to, o zdecydowaniu i o tym, że facet ma charakter. przykład; marcin leśkiewicz zanim zmienił oprawki na obecne plastikowe de facto bez oprawki wyglądał bosko. teraz chciałam nawet do niego pisać maila, zeby wrócił do tamtych oprawek, ale dałam 'se siana'. dla jasności dodam, że u kobiet preferuję właśnie 'oprawki bez oprawki' (sama takie noszę), bo są delikatne i idealnie można je dopasować do kształtu brwi. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti30wr Re: facet w okularach 14.06.06, 10:25 Czasami nosze okulary na wlasnym nosie i uwielbiam dziewczyny w okularach, ladnie dobrane oprawki podkreslaja urode, a oczka ukryte za minusowymi szczegolnie szkielkami maja taki niezwykly i tajemniczy wyraz, bardzo podoba mi sie sposob w jaki kobiety poprawiaja sobie okularki zsuwajace sie po nosku, wyglada to bardzo zmyslowo :) Okularnicy i okularnice laczcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi moj nosi okularki i bałdzo go w nich lubię,mam 14.06.06, 13:00 nawet takie małe marzenie:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
immune Re: moj nosi okularki i bałdzo go w nich lubię,ma 14.06.06, 16:19 Moj mezczyzna takze nosi okulary i tez mi sie w nich bardzo podoba...ma takie fajne szkla bez oprawek i z daleka i nawet nie widac:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: facet w okularach 14.06.06, 16:26 Bo Wy jesteście nienormalni... jak na kobiety :* Odpowiedz Link Zgłoś