Dodaj do ulubionych

a co po zerwaniu?

12.07.06, 21:34
hmm jak myślicie, można utrzymywać kontakt ze swoim byłym? tak normalnie na
stopie czysto koleżeńskiej? wypada? nie wypada? hmm bo ja bym chciała bo go po
prostu lubie, bo jak skorpion kogos polubi od samego poczatku, tak od razu to
chocby nie wiem co sie mu zrobilo, to lubienie pozostaje:)
Obserwuj wątek
    • asiunia311 Re: a co po zerwaniu? 12.07.06, 21:57
      Zależy, w jaki sposób się rozstało. Jeśli z wielkim hukiem, to ciężko potem
      grzecznie się uśmiechać na powitanie znienawidzonej mordy;-)) Jeśli chodzi o
      mnie, to preferuję rozstania w kulturalnej atmosferze, w taki sposób, by na
      ulicy można było potem pogadać o dupie maryni. Nie znoszę osób, które spotkają
      się gdzieś potem i udają, że się nie znają ( ale rymuję;-))). Mają żal, że się
      im z danym partnerem nie ułożyło?... Trochę to dziwne, jak dla mnie. Jak świat
      światem, ludzie rozstawali się i będą rozstawać; sztuką jest więc mieć zachować
      się normalnie po tym rozstaniu.
    • heart_of_ice Re: a co po zerwaniu? 12.07.06, 21:59
      ile ty masz lat? 12???
      "jak skorpion kogos polubi to tak zostaje" :DDDDDDDDDDD

poza tym co to znaczy wypada/nie wypada?
      jesli chcesz i on chce to utrzymuj, skad my mamy wiedziec? zwlaszcza, ze nie
      wiadomo, w jakich stosunkach sie rozstaliscie?

Pauli
      --
      Mężczyźni są z Marsa,a kobiety ze... Snickersa;)
      • patryg1 Re: a co po zerwaniu? 12.07.06, 22:24
        Ja tam tez nie ejstem zwolennikiem "palenia mostów" ze swoją byłą normalnie
        gadamy, choć na poczatku ciezko było :)
      • fisztka Re: a co po zerwaniu? 12.07.06, 22:29
        wiecej:0 to raz, dwa jak chcesz mnie ganic to papapa pytam po prostu:) a co do
        skorpionow, prowadze obserwacje;d
    • agunia_29 Re: a co po zerwaniu? 14.07.06, 00:37
      bo jak skorpion kogos polubi od samego poczatku, tak od razu to
      > chocby nie wiem co sie mu zrobilo, to lubienie pozostaje:)

a to po częsci prawda. też jestem skorpionem, uparta jak cholewcia. jak coś
      sobie postanowie to tak ma być ;-) też mam takiego kolege z którym kiedyś byłam
      ale nam nie wychodziło. tak z pare razy rozstawaliśmy sie i wracaliśmy. troche
      przy tym rozgoryczenia było. ale zawsze byliśmy przyjaciółmi i jakoś do tej
      pory nam zostało. mamy swoich partnerów teraz i ich kochamy wiec te relacje
      koleżeńskie nie są groźne. ja jestem zakochana po uszy w kimś innym i nie ma
      żadnej opcji odkochania i powrotów do byłych ;-) mamy wspólne wspomnienia, jest
      fajnym kolegą, znamy sie od 6 lat i to najzupelniej wystarczy.
      pozdrawiam
    • modliszka724 Re: a co po zerwaniu? 14.07.06, 00:42
      to zależy jak sie rozstaliście czy wrogo do siebie nastawieni czy po
      przyjacielsku,jesli to drugie to tak, dlaczego nie ,tylko musisz go traktować
      jak przyjaciela nie jak swojego faceta bo on juz oewnie nalezy do innej,pogadaj
      z nim co o tym mysli jesli jeszcze tego nie zrobiłaś,jeśli nie będzie chciał to
      nie rób nic na siłę...
    • chijana Re: a co po zerwaniu? 14.07.06, 08:38
      fisztka napisała:

> hmm jak myślicie, można utrzymywać kontakt ze swoim byłym? tak normalnie na
      > stopie czysto koleżeńskiej? wypada? nie wypada? hmm bo ja bym chciała bo go po
      > prostu lubie, bo jak skorpion kogos polubi od samego poczatku, tak od razu to
      > chocby nie wiem co sie mu zrobilo, to lubienie pozostaje:)

nie utrzymuje kontaktu z bylimi...po co? przeciez sa byli
    • maalwinka Nie!! 25.07.06, 20:20
      Nie da się. W końcu nadejdzie taki czas,kiedy jedna ze stron się wyłamie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka