Dodaj do ulubionych

Ile srednio na m-c wydajecie na kobiete ???

IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 22:17
Ile powinien facet wydac miesiecznie na dziewczyne, zakladajac ze zarabia i
stara sie o jej wzgledy ??
Obserwuj wątek
    • macant Re: Ile srednio na m-c wydajecie na kobiete ??? 27.06.03, 05:58
      raz na tydzien puszka orzeszkow za $1.99, pudelko ciastek za 0.99 centow,
      czasem puszka Coca Coli. Acha, mile widziane sa dwa rozne owoce na kazdy dzien
      weekendu. To jest prawie $5 na weekend a korzystam tak z 5 razy, czyli
      wychoodzi ponizej dalara za numerek. Czy nauczyles sie czegos? Pamietaj,
      najlatwiej to rozpaskudzic prezentami.
      • Gość: bruno555 Re: Ile srednio na m-c wydajecie na kobiete ??? IP: *.proxy.aol.com 27.06.03, 08:59
        macant ty swinio,nie stac cie na kobiete dlatego koze w domu trzymasz a i nawet
        ona cie nielubi.
        • Gość: majka46 Re: Ile srednio na m-c wydajecie na kobiete ??? IP: *.kom-net.pl 27.06.03, 14:02

Ciesz się ze jest jeszcze dziewczyną (którą bardzo kochasz, a miłość nie ma
          ceny), jak się ożenisz to zobaczysz ile wydaje się na żonę o dzieciach to już
          nawet nie wspomnę, a jak będziesz podstarzałym amantem (proszę nie mylić z
          filmowym), to ile będą kosztowały młode panienki żeby się czuć dowartościowanym.

Pozdr. Majka46
          • macant majka i bruno 27.06.03, 16:05
            bruno: czy wiesz z pierwszej reki ze koza je tanie orzeszki solone?

Majka, twoje uwagi sa prawdziwe z punktu widzenia przeszlosci. Jestes widac
            osoba w sile wieku i mocno doswiadczona i dlatego wierze w twoje obserwacje.
            Prawda jest ze nie tak dawno, w malym miescie byla jedna dajewska i wszystkie
            zony ja 'blokowaly' zeby sie mezowie nie spuscili z lancucha. Ale wiesz, tak
            sie fajnie zlozylo, ze nastapila EMANCYPACJA. I widzisz, ta emancypacja
            uwolnila cale rzesze dajewskich kore sa wszedzie i za kazda cene w tym za
            artykuly jak powyzej... Dziekuje za sugestie, korzystam z niej kazdej mozliwej
            okazji i cieplo mysle o tobie i wszystkich emancypantkach. Chcialyscie tego
            wiec to macie a ja mam tania zone co weekend.

Straszysz mnie dziecmi i zona. Wiesz, ja te sprawy mam dobrze za soba i powiem
            ci ze to nie bylo warte. Robi czlowiek na taka zdzire, ktorej czeresnie za
            czerwone, dywan za krotki i do tego zaczyna chorowac zaraz po slubie nie majac
            sie w co ubrac. I zarob tu czlowieku na taka ktorej jedynym atrybutem jest
            nedzny kawalek kiszki. Przyznasz ze to bardzo malo. A o dzieciach nawet nie
            warto wspominac. Biedny nie jestem...
            • Gość: majka46 Re: MACANT ale z Ciebie pacant IP: *.kom-net.pl 27.06.03, 20:40
              macant napisała:

> bruno: czy wiesz z pierwszej reki ze koza je tanie orzeszki solone?
              >
              > Majka, twoje uwagi sa pramalym miescie byla jedna dajewska i wszystkie
              > zony ja 'blokowaly' zeby sie mezowie nie spuscili z lancuchawdziwe z punktu
              widzenia przeszlosci. Jestes widac
              > osoba w sile wieku i mocno doswiadczona

- Tak mam 100 lat, ale u nas jest świetny klimat, więc czuję się na 40, a
              wyglądam na 20.
              - Natomiast co do doświadczenia to mam bardzo duże, przez 23 lata małżeństwa
              dostaję trzy razy dziennie po głowie, a jeść tyle co spadnie z pańskiego stołu
              (spada bardzo mało ponieważ gotuję bardzo dobrze bo inaczej dostawałabym cztery
              razy dziennie), a ciuchy donaszam po teściowej bo w ciuchlandzie są za drogie,
              gożej z butami w zimie chodzę w trampkach mąż robi onuce z gazety którą
              przeczyta jest oszczędniej i praktycznie, a w lecie chadzam boso to dobrze robi
              na ukrwienie organizmu,(to tak na marginesie gdybyś nie wiedział).

> Prawda jest ze nie tak dawno, w . Ale wiesz, tak
              > sie fajnie zlozylo, ze nastapila EMANCYPACJA. I widzisz, ta emancypacja

i cieplo mysle o tobie i wszystkich emancypantkach.

- dozgonne dzięki, jestem bardzo rada że chociaż Ty, niech Ci Bozia
              wynagrodzi . I jeszcze jedno ja nie jestem emancypantką (unikam wszystkich
              dziwolągów na kilometr, natomiast cenię sobie zdrowy rozsądek).

> Straszysz mnie dziecmi i zona.

No i wreszcie znalazłam prace, o takiej marzyłam - baba jaga, pozwolisz, że się
              jeszcze zastanowię nad tą posadą.

> ci ze to nie było warte. Robi czlowiek na taka zdzire,

- następnym razem proszę nie bierz zdziry.

której czeresnie za
              > czerwone, dywan za krotki i do tego zaczyna chorowac zaraz po slubie nie
              majac
              > sie w co ubrac. I zarob tu czlowieku na taka ktorej jedynym atrybutem jest
              > nedzny kawalek kiszki. Przyznasz ze to bardzo malo. A o dzieciach nawet nie
              > warto wspominac. Biedny nie jestem...

- oj jesteś, jesteś bardzo biedny (tylko udajesz, że tak nie jest) i do tego
              beznadziejny, tak się składa, że przedkładam intelekt nad forsę.

Bee, co za cep.

Majka46

majka46

• Gość: noc Re: majka i bruno IP: *.server.ntli.net 01.07.03, 23:04
              macant napisała:

> bruno: czy wiesz z pierwszej reki ze koza je tanie orzeszki solone?
              >

No to ta Twoja koza za wybredna nie jest.
              No coz, jaki pan taki kram.
    • Gość: ania ile wydaje dziennie na faceta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 14:03
      zalozmy ze mam randke. fryzjer. 50 euro, makijaz(jesli samaumaluje sie
      wlasnymi) gdzies zmarnuje kosmetyki na 10 euro. nowa sukienka 150 euro, buty
      100 euro. bielizna 100 euro.czyli czyli 410€ i co dostane w zamian ? bilet do
      kina i cole. a i on jeszcze wymaga ze bede dla niego mila i bede go zabawiac i
      najchetniej jesli pojde z nim do lozka. wieszcie mi mi wiece kasy i wysilku
      wkladamy w spotkania z wami
      • Gość: ll Re: ile wydaje dziennie na faceta!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 14:19
        wiesz mi :) - my nie zauwazamy roznicy pomiedzy makijarzem za 100 euro i za 10
        euro. jak masz za duzo kasy to nikomu nie wyrzucaj ze ja wydajesz dla wlasnej
        proznosci!!!
        • Gość: a Re: ile wydaje dziennie na faceta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 14:35
          nie powiesz mi ze faceci wola umowic sie z laska w przetluszczonych wlosach i
          brudnym palszcz??
        • Gość: noc Re: ile wydaje dziennie na faceta!!! IP: *.server.ntli.net 01.07.03, 23:10
          Gość portalu: ll napisał(a):
          > wiesz mi :)
          *ciach*
          > makijarzem

Przygadal kociol garnkowi ;-)
          LOL
      • Gość: Y Re: ile wydaje dziennie na faceta!!! IP: 62.233.175.* 27.06.03, 14:46
        Gość portalu: ania napisał(a):

> zalozmy ze mam randke. fryzjer. 50 euro, makijaz(jesli samaumaluje sie
        > wlasnymi) gdzies zmarnuje kosmetyki na 10 euro. nowa sukienka 150 euro, buty
        > 100 euro. bielizna 100 euro.czyli czyli 410€ i co dostane w zamian ? bile
        > t do
        > kina i cole. a i on jeszcze wymaga ze bede dla niego mila i bede go zabawiac
        i
        > najchetniej jesli pojde z nim do lozka. wieszcie mi mi wiece kasy i wysilku
        > wkladamy w spotkania z wami
        Na kazde spotkanie nowe butki, bielizna i ciuszki? Niezle. Musisz albo
        zarabiac nieprzyzwoite sumy albo sie dosyc rzadko spotykac;-)))
        • Gość: A Re: ile wydaje dziennie na faceta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 15:03
          jedno i drugie;)
      • macant Re: ile wydaje dziennie na faceta!!! 27.06.03, 16:11
        Fajnie piszesz Aniu. 410 euro? Jezeli tyle bys wydala na randke to jestes
        powaznie rabnieta. Nie iwem co ci inni moga dac ale ja bym ci dal to co podalem
        powyzej plus wspomnienia takie ze sama mysl o seksie ze mna buzilaby cie w nocy
        z wrzaskiem na ustach. Wydalabys wiedzej na terapeute zeby cie na nowo
        poskladal. Nie warto. Zaoszczedz nte 41o euro, nie bierz sie za moje manu,
        zaloz cieple majtki na dupe i won na bujak pod rozwalajacy sie piec. Szydelko
        byloby mile widziane.

Ty oczekujesz pierscienia brylantowego za $1000? A czy ty wiesz jaka jest
        konkurencja? Sppobuj czytac mniej babskich czasopism bo wyladujesz w domu
        wariatow do konca roku!
        • Gość: a Re: ile wydaje dziennie na faceta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 17:02
          niczego nie oczekuje, ale jesli faceci placza , ze tyle ich kosztuzjemy, to
          iech wezmie te 5 dolcow i idzie z kumlpem na piwo
          • Gość: tripper Re: ile wydaje dziennie na faceta!!! IP: Kasza.gjpoland.com.pl:* / 172.16.16.* 27.06.03, 17:46
            aniu droga, pytanie, czy 410 euro wydajesz dla faceta, czy dla siebie

czy poza randkami konsekwentnie straszysz wygladem?

a swoja droga ten temat jest gupi i do bani.
            • Gość: a trriper IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.03, 18:14
              no oczywiscie ze nie mowie to doslownie i powaznie, ale jesli facet uwaza ze
              to takie straszne kupic dziewczynie ciastko za pare dolarow, to niech wie ze
              mnie stac sama na to i nie poto sie umawiam z facetem aby mnie finansowal
              tylko zeby milo spoedzic czas
              • macant Re: trriper 01.07.03, 04:19
                ciebie stac ale nie z kazda tak jest. Generalnie kobiety nie maja pieniedzy i
                dlatego pozwala to facetom z forsa ($5) dokonywac niebywalych cudow o
                minimalnym koszcie jednostkowym. To tylko rozwydrzone Polki nie szanuja dolara.
                Prawdziwa dziewczyna z kazdego innego kraju poza Polska docenia ten koszt i
                potrafi sie ladnie zrewazowac... Przeciez my mamy potrzeby a wy macie problemy
                z podaza wiec musimy was jakos motywowac, nie? Polki sa za bardzo rozwydrzone.
                proponuje proste cwiczenie, bardzo popularne na zachodzie: dziewczyna/kobieta
                planuje sobie posilki na nastepny tydzien poprzez umwaianie sie z innym facetem
                na kazdy dzien tygodnia. Mnie to nie przeszkadza ale dobrze wiedziec jezeli
                nalega na takie lokal a nie inny. Oczywiscie resztka obiadu jest zapakowana na
                nastepny dzien na sniadanie... Z takimi cwaniarami, kieruje je na lunch
                (taniej) fo chinskiej restauracji (duzo taniej). A kupa bialego ryzu robi
                wrazenie w pudelku wynoszonym z knajpy jako resztki na potem. Takie jest zycie
                seksualne samotnych mezczyzn i nie macie sie co stare rury rzucac. Mialyscie
                szanse 40 mlat temu. Teraz zalozcie sobie cieple majty i na bujak pod piec.
                Albo popisac sobie na forum. A nazwanie mnie cepem nie zmienia faktu ze mam
                zycie seksualne uregulowane lepiej niz zonaty. Koze zaczalem trzymac tak na
                wszelki wypadek.
                • Gość: majka46 Re: trriper IP: *.kom / 10.103.2.* 01.07.03, 23:07
                  . Koze zaczalem trzymac tak na
                  > wszelki wypadek.

Oj przyda się, przyda - nadal uważam, że jesteś, jaki jesteś.

Majka 46
    • amanda22 Re: Ile srednio na m-c wydajecie na kobiete ??? 02.07.03, 00:15
      Gość portalu: Robin Schudl napisał(a):

> Ile powinien facet wydac miesiecznie na dziewczyne, zakladajac ze zarabia i
      > stara sie o jej wzgledy ??

Na mnie facet jednorazowo wydaje jakies 150 dolcow. kolacja w dobrej
      restauracji + drobny upominek na przywitanie (za jakies 10-20 $) a potem spacer
      po alei i ewentualnie kontynuacja wieczoru w piano barze i bezalkoholowy
      coctail. rozstajemy sie na parkingu, kazdy jedzie w swoja strone :)) Moje
      koszta sa nieco mniejsze, choc tez w siebie inwestuje ale miesiecznie jakies
      200-300 dolcow tj fryzjer, jakis ciuch, fitness i karty telefoniczne + czasem
      upominki dla tych bardziej zasluzonych :))
    • bettra Re: Ile srednio na m-c wydajecie na kobiete ??? 04.07.03, 19:00
      gorzej jak faceta utrzymuje kobieta i robi to z pełnym przekonaniem,
      NEVERMORE!!!
      • kropeska Re: Ile srednio na m-c wydajecie na kobiete ??? 05.07.03, 23:20
        bettra napisała:

> gorzej jak faceta utrzymuje kobieta i robi to z pełnym przekonaniem,
        > NEVERMORE!!!

a bo malo to takich naiwnych..?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka