lady.godiva 03.02.09, 09:08 Panowie, co byście chcieli dostać na Walentynki zakładając, że coś miło by było wam dostać. I że nie mają to być serduszka, czekoladki ani różyczki, a jednak ma to być wyraz naszych uczuć do was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: Co na Walentynki? 03.02.09, 09:10 lady.godiva napisała: > Panowie, co byście chcieli dostać na Walentynki zakładając, że coś miło by było wam dostać. < dwie fajne, namiętne, blond tipsiary nimfomanki Odpowiedz Link Zgłoś
kiniolka17 Re: Co na Walentynki? 03.02.09, 10:58 lady.godiva - w dniu walentynek wyślij swojemu facetowi na gg kartke. Na pewno sie ucieszy!:) Ja przygotowalam dla mojego taka z zdjeciem i wierszykiem: www.wrytmietictac.pl/zobacz/qmmnbrpplfibted Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamagdagalka Re: Co na Walentynki? 03.02.09, 21:11 Ciekawe pomysly na prezenty znajdziecie na stronie styleman.de/ niestety moze byc pomocne tylko dla ludzi znajacych jezyk niemiecki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Co na Walentynki? 03.02.09, 21:29 Nic. Chociaz gdybym dostal czekoladki to bym sie ucieszyl. Ale nie musza byc tylko na Walentynki. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Co na Walentynki? 03.02.09, 21:56 Mój dostanie sobotni wieczór bez dziecięcia. Ale za to w niedzielę pójdziemy z moim potomkiem do teatru na przedstawienie dla dzieci od lat 5. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Co na Walentynki? 09.02.09, 13:56 A ja nadal nie wiem, nie chciałabym wysyłać po prostu zwykłej kartki... Odpowiedz Link Zgłoś
skywalker2002 Re: Co na Walentynki? 09.02.09, 14:55 Wiertarko-wkrętarkę akumulatorową. Powinien być zadowolony. Ja bym był. Ostatecznie Ty możesz być dla niego prezentem. Jeśli wiesz co mam na myśli. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Co na Walentynki? 09.02.09, 15:11 www.lachanson.pl/p/pl/000120/cornette+bokserki+walentynki-+turtles.html ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jarty Re: Co na Walentynki? 13.02.09, 10:59 fajne są słodycze... zwłaszcza te w kształtach sfer erogennych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś