bmwariat 15.11.05, 11:13 Znacie może jakichś prywatnych przewożników na tej trasie? Czy może jakieś autokary dowożace ludzi do pracy np. w Constarze? Być może od grudnia zmieniam pracę i miejsce pracy dlatego właśnie się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.dk Re: Ostrowiec - Starachowice 18.11.05, 09:13 czyżbyś przenosił się do Ostrowca? dokładnie nie wiem ale podobno są "busiki", sporo osób z Ostrowca dojeżdża do starachowic, z czasem trafisz na kogoś, kto jeździ własnym samochodem, koszty wtedy się rozkładają na kilka osób Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Ostrowiec - Starachowice 18.11.05, 09:25 Tak, przenoszę się do Ostrowca- chcę jak najszybciej:) Rodzine zakładam w przyszłości , bo już mam takie plany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Moniko.. 18.11.05, 09:27 w któryms poście chyba o Broniewskim przeczytałem, że jesteś matura rocznik 2005? Pochodzisz z Ostrowca czy okolic?? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Moniko.. 18.11.05, 09:32 Nie doczytałem " powiedzmy że nie pamiętam":) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: Moniko.. 18.11.05, 09:54 hehe, taka powiedzmy kobieca przewrotność :) a tak, jestem z Ostrowca i zawsze byłam, maiłam tylko 5-letnią przerwę w zamieszkaniu ze względu na studia Odpowiedz Link Zgłoś