Dodaj do ulubionych

Iznowu te płotki montują!

IP: 194.181.129.* 17.11.07, 13:54
Jedne obciachowskie płotki zamontowali na Aleji i Kiliskiego. Jakieś zółte stoją na pół metra, jak to wygląda! Teraz montują kolo Championa . Nie można trochę sie wysilic i zamowić inne np. zielone z delikatną kratką, ładnie wyglądają albo z pleksy. W ogóle może było łańcuchy tam założyć takie z PRL tylko odmalować. Najlepiej to naładowqć zelazstwo. Popatrzeć, jak jest w innych miastach.
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: Iznowu te płotki montują! 17.11.07, 13:58
      Co do łąncuchów, to można znaleźć teraz bardzo gustowne, no ale jesli Ci nie pasują to ok! Co do tych krat, no nie wygląda to zbyt ładnie, no ale coż, tutaj pretensje do zleceniodawców:/
    • dizzy81 Re: Iznowu te płotki montują! 17.11.07, 14:02
      Co sądzisz?

www.procity.fr/pagesprocity_pl/protection/arceaux_a_sceller/arceaux_voirie.htm
      • Gość: Steffan Re: Iznowu te płotki montują! IP: 194.181.129.* 17.11.07, 14:13
        Słabe, poszukałbym Ci lepszych, ale nie mam czasu. Poza tym co do łańcuchw się zgadzam. są piekne, zeliwne, czarne, ale one raczej muszą pasować do otoczenia, czyli koło jakiegoś muzeum, zabytków, rynku itd. a nie koło marketów! Tutaj się nigdy nic nie zmieni!
        • dizzy81 Re: Iznowu te płotki montują! 17.11.07, 14:14
          Ja też bym sobie poszukał lepszych, ale trochę Opera mi się zacina:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka