Dodaj do ulubionych

Przecinanie wstęgi

18.12.07, 17:37
Musze powiedzieć, że strasznie mnie to irytuje! Nie wiem po co takie uroczystości, pięciu do nożyczek, ksiądz z kropidłem, ech, tak jakby taka kłądka w Denkowie nie mogła normalnym trybem wejść do użytku!?

I teraz się zastanawiam, czy zatoczki pod Careforuem również będą uroczyście otwierane? Wszak ta od strony Majora jest już gotowa od dłuższego czasu, a autobusy tam nie wjeżdzają, niedawno skończono od strony superkamrketu i stoi, czyżby szykowano wielką imprezę na koniec roku i uroczyste otwarcie zatoczek autobusowych? A może rozbić to na dwie uroczystości (dwie zatoczki, dwie impry)?
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:00
      Po co takie uroczystości? Po to samo, dlaczego od 2000 lat istnieje nudny rytuał
      mszy w kościele. To ma nie być delikatny i łatwo przyswajalny pokaz, to ma być
      ciężki, nawalony pseudo emocjami pokaz powagi. Ma pokazać, że ludzie
      przecinający wstęgę są taaacy ważni. Niedostepni dla reszty plebsu za barierkami.
      • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:18
        Jesteśmy narodem, który nie potrafi za cholerę świętować czegoś radośnie i
        wspólnie. Zawsze jest podział na TYCH na ambonach i na tych na dole. Mentalnie
        jeszcze jesteśmy w czasach socjalizmu. Och zapomniałem. Mam plan. Składam
        WNIOSEK i PISMO, aby na spotkaniu wigilijnym najpierw przeciąć wstęgę, potem
        wybrać metodą głosowania komisję rewizyjną, a potem - po mszy świętej -
        napie..ć się wódą.
        • dizzy81 Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:21
          Wniosek przyjęty przez aklamację. Wnoszę wniosek formalny o włączenie do dzisiejszego punktu obrad debaty oraz głosowania odnośnie rodzaju wódki, a także procentowej partycypacji w jej zakupie poszczególnych członków jawnych i niejawnych niniejszego forum
          • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:31
            Chciałbym jeszcze dodać petycję, aby wódka była święcona i zimna. To zapobiegnie
            nudnościom następnego ranka.
            • dizzy81 Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:33
              Po przecięciu wstęgi, przed spożyciem wódki, proponuję przeciąć banderolę!
              • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:36
                Och wódka kupna napewno napełni kieszeń zgniłych ludzi z zachodu. Będziemy pić
                bimber. Zero banderoli. Banderoli powiedzmy srodze: NIE.
              • vasny Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:37
                Przepraszam - nie jestem w temacie
                Czy to chodziło o tę megainwestycję, o której kiedyś GO pisała?
                • dizzy81 Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:39
                  Nie wiem, już nie czytam
    • dizzy81 Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:36
      Od nich tzreba się uczyć!!!:

www.um.ostrowiec.pl/kronika/zdjecia/kladka120071218_l.jpg
      • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:37
        Ten chłopczyk po lewej na samym dole w czerwonej czapce odróżnia sie od RESZTY.
        Napewno pali narkotyki. Zabić!!!!!!
        • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:42
          Obok chłopczyka jest zbita gromadka LASEK. Same niezłe sztuki. Dizzy, podbijamy
          do nich?
          • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:42
            Mają jazzy nakrycia główek.
            • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:45
              A obok chłopczyka stoi Pan w niebieskiej kurtce. Za nim taki wygięty stoi
              jeszcze jeden osobnik płci samczej. To chyba BUKSY.
              • dizzy81 Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:47
                Sławek, ja się nie znam na fotografii, ale Ci vice od wstęgi wyglądają tak, jakby ktoś ich dokleił do tego zdjęcia, oni tacy wyraźni a reszta wiesz, no nie wiem, może mi na oczy padło
                • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:50
                  A po co reszta miała dobrze wyjść? Przeca to tylko farsz.
                  • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 18:55
                    Hehe wogóle to panowie po prawej stojący za "nożyczką" mają gdzieś doniosłość
                    chwili. Gadają se o swoich sprawach. Co za tragedia:)
                    • neti69 Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 19:14
                      Dobrze, że nie było na dodatek orkiestry "Szlaka paka"
                      • lachien Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 19:20
                        Wstęga powinna być poświęcona, tak samo nożyczki. Podczas przecinania wstęgi
                        moim zdaniem grać musi orkiestra. Potem tylko przemarsz wojsk i pokaz wyszywania
                        organizowany przez Koło Maryjne.
                        • neti69 Re: Przecinanie wstęgi 18.12.07, 20:02
                          Po wnikliwym przemyśleniu tej kwestii, stwierdzam, że masz rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka