15.12.21, 01:02
Jeśli to prawda, to zaszczepieni żyją z wyrokiem.

"Minęło kilka dni odkąd zamordowano niemieckiego chemika dr. Andreasa Noacka. Był absolutnym znawcą grafenu i jego odmian, być może jedyną taką osobą w całej Europie. Jego rozprawa doktorska dotyczyła konwersji tlenku grafenu do wodorotlenku grafenu. Pracował jako naukowiec dla największego na świecie producenta węgla aktywnego w dziale nowych produktów węglowych. Był ekspertem od grafenu i jego odgałęzień, właściwości i zastosowań. Zmarł najprawdopodobniej dlatego, że opublikował film o tym, co powoduje grafen, który jest dodawany do obecnego szczepienia. Według dr. Noacka, cząsteczki mRNA w tzw. inokulacji w większości odwracają uwagę od głównego problemu, jakim jest grafen. Badał materię wstrzykiwaną za pomocą spektroskopii, która rozróżnia materiał według częstotliwości i stwierdził, że nie był to tlenek grafenu, ale wodorotlenek grafenu. Wodorotlenek grafenu jest jednowarstwowym węglem aktywnym, grupy OH i jego elektrony są ruchome. Jest to stabilizowana struktura, która nie ulega biodegradacji. Najodpowiedniejszym zastosowaniem byłyby klocki hamulcowe, ponieważ nigdy by się nie zużyły. Grafen zawarty jest w obecnych inokulacjach w nanocząstkach o grubości 0,1 nm i długości 50 nm. Taką konstrukcję najlepiej porównać do żyletki. Jest bardzo ostrą brzytwą i przecina wszystko, co stanie jej na drodze. Łatwo rozprzestrzenia się w każdym płynie, a gdy przepływa do krwiobiegu, przecina komórki nabłonka, które tworzą powierzchnię naczyń krwionośnych i są bardzo gładkie. Jednak po przecięciu zaczynają tworzyć wzniesienia i zagłębienia, w których łatwo zatrzymują się różne substancje, tworząc w ten sposób przeszkody, grudki i osady. Lekarze i patolodzy nie rozpoznają grafenu. Chociaż wszystkie leki i procesy lecznicze opierają się na chemii, lekarze nie są wystarczająco zaznajomieni z tą nauką.Z drugiej strony patolodzy nie są w stanie rozpoznać cięć grafenu, ponieważ nigdy o tym nie myślą. Jak można odciąć człowieka od środka?! A toksykolodzy szukający trucizn też niczego nie znajdą. Przeprowadzają eksperymenty w naczyniu laboratoryjnym, a ponieważ grafen nie jest żywy i nieruchomy, nigdy go nie wykryje. Grafen jest również zupełnie nową substancją, nieznaną w naturze i niewielu ekspertów ma z nią doświadczenie. Lekarze powinni wiedzieć, z czym wiąże się tzw. szczepienie i co je powoduje, ale jak już wspomniano, ich wiedza chemiczna jest słaba, a ponadto nie wszystko jest określone w treści poszczególnych szczepionek. Wiele składników uważa się za tajemnicę handlową i nie są one opisane w ulotce dołączonej do opakowania. (Może nie po to, żeby zobaczyć, jak bardzo są szkodliwe). Dlatego tak wielu sportowców umiera z powodu chorób serca i naczyń krwionośnych. W sporcie krew płynie szybciej, a im szybciej płynie, tym większe szkody wyrządza grafen. Grafen następnie przecina nie tylko naczynia krwionośne, ale także narządy, takie jak serce, wnika do drobnych naczyń włosowatych w mózgu i powoduje udar. Osoby, które padły natychmiast po wstrzyknięciu lub natychmiast miały napady padaczkowe, dostały bezpośrednio wstrzyknięcie do naczyń krwionośnych, a grafen dostał się do ich krwiobiegu. Gdyby szczepionka pozostała w mięśniu, nie wyrządziłaby takich szkód, ale nie pozostanie tam i prędzej czy później dostanie się do krwiobiegu i wyrządzi nieodwracalną szkodę. Grafen jest praktycznie niezniszczalny. Ci, którzy otrzymali ją w postaci szczepionki, mają go już na zawsze, do końca życia."Możesz przyjąc 50 dawek domięśniowo i pożyjesz jeszcze kilka lat a jeśli lekarz trafi do żyły w ramieniu to powali kogoś nawet 1 dawka preparatu z kodem 02. Bez względu na wiek i zdrowie. Ludzie którzy przyjęli 2-3 dawki i nic im nie ma po prostu dostali w mięsień i mają wyrok odroczony acz ich śmierć będzie przychodziła powoli i będą ją czuli w powietrzu. Stąd były zdjęcia że ludzie kładli magnes i on nie odpadał, ponieważ zostali ukłuci w mięsień i cała zawartość zatrzymała się w tym mięśniu nie rozeszła się po organizmie jak w przypadku ukłucia dożylnego. Ale jak to bywa, podobnie będzie jak z komórką rakową i ta zawartość potrzebuje czasu aby przedostać się do krwiobiegu stąd prognozowane 2-3 lata. Acz częste szczepienie zwiększa ryzyko że któraś dawka bedzie wstrzyknięta dożylnie i potem będzie szybka piłka, szybka śmierć albo najpierw kalectwo i śmierć. To by wyjaśniało czemu każdy człowiek po szczepieniu inaczej funkcjonuje."

wolnemedia.net/nagla-smierc-wybitnego-eksperta-od-grafenu/?fbclid=IwAR3mdgCh1vClx-lEv2DwERzIZozkONWbAOlzxPa0HTkxEZYWf9WklewEpoU
Obserwuj wątek
    • miss_fahrenheit Re: Grafen 15.12.21, 01:09
      Widzę potencjał na nowy serial na Netflixie. Do kunsztu Philipa K. Dicka jeszcze trochę brakuje.
      • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 01:20
        To, że ty widzisz potencjał, to dobrze. Ale prawda jest taka, że ten naukowiec istniał, ujawnił pewne fakty, został aresztowany i teraz nie żyje, co potwierdziła jego partnerka. A czy to prawda, to się szczepany teraz zastanawiajcie. Ja mogę traktować to jak nowy serial na Netflixie, bo czy to się okaże prawdą czy nie, to w sumie mnie to ani ziębi ani grzeje, ale z ciekawością pozbawioną przerażenia będę śledzić jak serial wink
        Gdybym była zaszczepiona, to już ten serial mniej by mnie bawił, a przerażał i śnił się po nocach jak horror.
        • simply_z Re: Grafen 15.12.21, 01:38
          www.politifact.com/factchecks/2021/dec/10/facebook-posts/german-chemist-was-not-killed-government-operative/

atak serca. nie propaguj bzdur
          • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 09:29
            simply_z napisała:

> www.politifact.com/factchecks/2021/dec/10/facebook-posts/german-chemist-was-not-killed-government-operative/
            >
            > atak serca. nie propaguj bzdur

Ha, ha, ha ... fact checking big_grin
          • memphis90 Re: Grafen 15.12.21, 17:01
            No atak, bo mu wstrzyknęli wodorotlenek węgla do żyły i on mu pociął serce. A ponieważ toksykolodzy badaj tylko trucizny będące żywymi organizmami, więc nie mogli wybadać martwego węgla. Czego tu nie rozumieć...?
        • marta.graca Re: Grafen 15.12.21, 08:30
          Horrorem jest dla mnie to, na jak niskim poziomie jest w naszym kraju edukacja i poziom umysłowy społeczeństwa, że ktoś w ogóle powiela takie brednie.
          • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 09:41
            marta.graca napisała:

> Horrorem jest dla mnie to, na jak niskim poziomie jest w naszym kraju edukacja
            > i poziom umysłowy społeczeństwa, że ktoś w ogóle powiela takie brednie.
            >

Poziom umysłowy jest na bardzo niskim poziomie, jeżeli dziś ktoś potrafi linkować fact checking.
            • sumire Re: Grafen 15.12.21, 09:44
              hope_25 napisał(a):

> Poziom umysłowy jest na bardzo niskim poziomie, jeżeli dziś ktoś potrafi linkow
              > ać fact checking.

😂
              A co dopiero powiedzieć o tych, co linkują antynaukowe fejki i liczą, że ktoś je łyknie...
              • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 09:52
                Pomijając fakt że nikt nie zalinkował "fact checking", tylko autorka ani czytać, ani pisać nie umie, dlatego chodzi, kłapie i wkleja. big_grin
            • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 12:53
              hope_25 napisał(a):

>
              > Poziom umysłowy jest na bardzo niskim poziomie, jeżeli dziś ktoś potrafi linkow
              > ać fact checking.

Jezu, chyba to sobie wezmę do sygnaturki. Post roku big_grin big_grin big_grin
              • hope_25 [...] 15.12.21, 13:08
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 13:11
                  hope_25 napisał(a):

>
                  > No weź sobie do sygnaturki, niech ci w końcu wbije się do pustej głowy kto spon
                  > soruje fact chcecking,

Patrzcie, jak się wściekła big_grin
                  Ale porozmawiajmy o niskim poziomie tego poziomuuuu big_grin
                  • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 13:13
                    annaboleyn napisała:

> hope_25 napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > No weź sobie do sygnaturki, niech ci w końcu wbije się do pustej głowy kt
                    > o spon
                    > > soruje fact chcecking,
                    >
                    > Patrzcie, jak się wściekła big_grin
                    > Ale porozmawiajmy o niskim poziomie tego poziomuuuu big_grin

Wściekła? Ależ ty nie umiesz odczytywać emocji w słowie pianym smile
                    • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 13:16
                      hope_25 napisał(a):

> Wściekła? Ależ ty nie umiesz odczytywać emocji w słowie pianym smile

SŁOWO PIANE big_grin
                      Nie, to jest zbyt dobre big_grin
                      Ale że... że ona ma pianę na ust koralach, jak myślicie? big_grin
                      Czy że pieje jak kogut?
                      To by sugerowało mutację. Hmmm...
                      • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 13:19
                        Ja nie wiem czy nie jakaś aluzja do kury...hmmmm
                      • hope_25 [...] 15.12.21, 13:19
                      • alessa28 [...] 15.12.21, 14:33
                      • bene_gesserit Re: Grafen 15.12.21, 20:43
                        Słowo piane wydobywa się z ust tych, którzy niosą krużganki oświaty.
                        Weź ponieś taki krużganek, nawet jeden i nawet przez parę metrów i zobaczymy, mądralo, jakie dźwięki będziesz wydawać paszczą.
                        • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 20:56
                          bene_gesserit napisała:

> Słowo piane wydobywa się z ust tych, którzy niosą krużganki oświaty.
                          > Weź ponieś taki krużganek, nawet jeden i nawet przez parę metrów i zobaczymy, m
                          > ądralo, jakie dźwięki będziesz wydawać paszczą.

Właśnie, a jak krużganek marmurowy, nie drewniany?
                          Każdy by się zapiał z wysiłku.
                          Cofam. Ma dziewczyna rację, że pieje!
                          >
                        • arthwen Re: Grafen 16.12.21, 18:25
                          bene_gesserit napisała:

> Słowo piane wydobywa się z ust tych, którzy niosą krużganki oświaty.
                          > Weź ponieś taki krużganek, nawet jeden i nawet przez parę metrów i zobaczymy, m
                          > ądralo, jakie dźwięki będziesz wydawać paszczą.
                          >
                          Bogowie, bene_gesserit, czyścisz mi monitor!
                • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 13:12
                  a co to jest fact checking? Co to znaczy? Proszę wyjaśnij
                  • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 13:16
                    chococaffe napisała:

> a co to jest fact checking? Co to znaczy? Proszę wyjaśnij

Tak, tak, poprosimy!
                    "Słowo piane" to już jakoś sobie tu zinterpretujemy, nie trudź się big_grin
        • nangaparbat3 Re: Grafen 15.12.21, 18:01
          Hope.
          Milam wczoraj lekcję z chłopakiem, którego mama się nie szczepiła. Miesiąc temu zachorowała, wczoraj słyszałam przez ścianę, jak kaszle.
          Zaszczep się, naprawdę.
          • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 18:49
            nangaparbat3 napisała:

> Hope.
            > Milam wczoraj lekcję z chłopakiem, którego mama się nie szczepiła. Miesiąc temu
            > zachorowała, wczoraj słyszałam przez ścianę, jak kaszle.
            > Zaszczep się, naprawdę.
            >

big_grin

Dziękuję za troskę, nie skorzystam. Preparatów oszustów nie zamierzam sobie podawać.

A wiesz, że ja za ścianą mam zaszczepioną sąsiadkę, która właśnie przechodzi covid? I też słyszę jak kaszle. Odszczep się, mówię ci.
            • nangaparbat3 Re: Grafen 15.12.21, 22:10
              Nie czepiam się. Powiedziałm Ci to raz, powtarzać nie zamierzam. Śpij spokojnie.
        • bene_gesserit Re: Grafen 15.12.21, 20:40
          hope_25 napisał(a):

. Ja
          > mogę traktować to jak nowy serial na Netflixie, bo czy to się okaże prawdą czy
          > nie, to w sumie mnie to ani ziębi ani grzeje, ale z ciekawością pozbawioną prze
          > rażenia będę śledzić jak serial wink
          > Gdybym była zaszczepiona, to już ten serial mniej by mnie bawił, a przerażał i
          > śnił się po nocach jak horror.

Skup się.
          Umierają zaszczepieni, grube miliony ludzi na całym świecie, w niektórych krajach ponad 50% dorosłej populacji.
          Ty zyjesz, o ile nie zabije cię wirus. Bo leczyć nie będzie miał kto (lekarze zaszczepieni w bardzo wysokim procencie, to samo personel medyczny). Bo załamie się handel, rządy, energetyka, banki, internet, dostawa mediów - wszystko, co tworzy cywilizację i twój bezpieczny serialowy świat. W ciągu paru lat nie będzie niczego.

Ja i moi kumple będziemy bezpiecznie nie żyć, ty będziesz musiała każdego dnia szukać czystej wody, aspiryny, podpasek, pożywienia, antybiotyków i czego tam jeszcze, nie mówiąc o poczuciu bezpieczeństwa. Ojojoj, prawie ci współczuję.
    • ludzikmichelin4245 Re: Grafen 15.12.21, 01:32
      "acz ich śmierć będzie przychodziła powoli i będą ją czuli w powietrzu"

A to nawet ładne.

• reinadelafiesta Re: Grafen 15.12.21, 01:37
        Ja uważam, że całość jest piękna.
      • magdallenac Re: Grafen 15.12.21, 04:38
        Jak nigdy nie czytam wątków szczepionkowych, to te brednie o grafenie przeczytałam od deski do deski, rżac w poduszkę😂Moje ulubione cytaty: Jak można odciąć człowieka od środka?! , W sporcie krew płynie szybciej, a im szybciej płynie, tym większe szkody wyrządza grafen, Osoby, które padły natychmiast po wstrzyknięciu, a jeśli lekarz trafi do żyły w ramieniu to powali kogoś nawet 1 dawka preparatu, mają wyrok odroczony acz ich śmierć będzie przychodziła powoli i będą ją czuli w powietrzu, Stąd były zdjęcia że ludzie kładli magnes i on nie odpadał, ponieważ zostali ukłuci w mięsień
        Nie wierzę, po prostu nie wierzę, że ktoś to rozpowszechnia na poważnie, to muszą być jaja.
        • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 09:49
          magdallenac napisała:

> Jak nigdy nie czytam wątków szczepionkowych, to te brednie o grafenie przeczyta
          > łam od deski do deski, rżac w poduszkę😂Moje ulubione cytaty: Jak można odci
          > ąć człowieka od środka?!
          , W sporcie krew płynie szybciej, a im szybciej
          > płynie, tym większe szkody wyrządza grafen
          , Osoby, które padły natychmi
          > ast po wstrzyknięciu
          , a jeśli lekarz trafi do żyły w ramieniu to powali
          > kogoś nawet 1 dawka preparatu
          , mają wyrok odroczony acz ich śmierć będzi
          > e przychodziła powoli i będą ją czuli w powietrzu
          , Stąd były zdjęcia że
          > ludzie kładli magnes i on nie odpadał, ponieważ zostali ukłuci w mięsień

> Nie wierzę, po prostu nie wierzę, że ktoś to rozpowszechnia na poważnie, to mus
          > zą być jaja.

Czepiasz się tłumaczenia. A faktem jest to, że miliony ludzi na całym świecie nagrywały filmiki, gdzie wyraźnie widać namagnesowanie w miejscu szczepionki. Ciekawe z jakiego powodu. A grafen to wyjaśnia. Poza tym na temat grafenu wiemy już od dawna,ujawnili to bodajże hiszpańscy naukowcy. Widziałam też analizy krwi zaszczepionych, które przeprowadziło kilku lekarzy w różnych krajach i wszyscy twierdzą to samo - krew jest zmieniona, znajdują się w niej obce elementy.

A po za tym mało to ludzi padlo od razu w punkcie szczepień czy dostało drgawek? A mało to sportowców nagle upadło z powodu problemów z sercem i już nie wstało? Czy przy uprawianiu sportu krew nie płynie szybciej? Co w tym jest takiego dziwnego i nieprawdziwego?
          • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 09:55
            A nie no jak bodajże hiszpańscy to ma sens. Pewnie ci sami, o których pisałaś ostatnio, "anonimowi eksperci".
            Mam natomiast problem odwrotny-zgubiłam magnes. Serio, kupiłam na prezent i przepadł. Jakieś wyjaśnienie?
            • gama2003 Re: Grafen 15.12.21, 10:01
              No jak. Ktoś z grafenem w mięśniu niechcący zajumał. Zgubiłaś, bo Twój grafen popłynął żyłą ciąć Cię dalej.
              • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 10:22
                A, ok, ma sens.
            • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 10:10
              sąsiad wział 3 dawkę? big_grin
              • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 10:21
                Ja też wzięłam!
            • morekac Re: Grafen 15.12.21, 10:17
              <Mam natomiast problem odwrotny-zgubiłam magnes. Serio, kupiłam na prezent i przepadł. Jakieś wyjaśnienie?

Zajumał ci ktoś z większą liczbą dawek...
              • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 10:21
                Jeszcze większą?! surprised
                • shmu Re: Grafen 15.12.21, 20:34
                  No pewnie ta Włoszka, której wstrzyknęli 6 dawek na raz cię mijała...
                • arthwen Re: Grafen 16.12.21, 18:30
                  Jakiś facet się zaszczepił 10 razy (i to jednego dnia), za kasę, którą płaciły mu antyszczepy, żeby mieć certyfikat.
          • sumire Re: Grafen 15.12.21, 09:55
            Hahahah smile A ty wiesz, że jak się odpowiednio potrze łyżkę, to ci się przyklei do skóry?...
            Namagnesowanie, ech. Dziwne, że po trzech dawkach jakoś jestem w stanie oderwać się od wanny albo lodówki.
            • dzikka Re: Grafen 15.12.21, 10:06
              sumire napisała:

> Hahahah smile A ty wiesz, że jak się odpowiednio potrze łyżkę, to ci się przyklei
              > do skóry?...
              > Namagnesowanie, ech. Dziwne, że po trzech dawkach jakoś jestem w stanie oderwać
              > się od wanny albo lodówki.

Wygrałaśsmile)) Boskiesmile))
              • hope_25 [...] 15.12.21, 10:24
                • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 10:26
                  Dlaczego jesteś niemiła? Wszyscy tu lubią Twoje fantazje i super się bawią, po co obrażanko? big_grin
                  • malenka9 Re: Grafen 15.12.21, 10:42
                    Śmiej się. A my sie śmiejemy z ciebie, ze uwierzylas w ostatnią prostą. I ze masz paszport covidowy oplacony strzalem, łowieczko. Mamy ubaw po pachy!
                    • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 10:56
                      Nie zesrajcie się czasem big_grin
                      • dr.amy.farrah.fowler Re: Grafen 15.12.21, 15:36
                        Za późno, użytkownik hope_25 zesrał się już niezliczoną ilość razy.
                    • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 12:58
                      malenka9 napisała:

> Śmiej się. A my sie śmiejemy z ciebie, ze uwierzylas w ostatnią prostą. I ze ma
                      > sz paszport covidowy oplacony strzalem, łowieczko. Mamy ubaw po pachy!

"Me, myself and I" wink
              • latarnia_umarlych Re: Grafen 15.12.21, 11:11
                dzikka napisała:

> sumire napisała:
                >
                > > Hahahah smile A ty wiesz, że jak się odpowiednio potrze łyżkę, to ci się prz
                > yklei
                > > do skóry?...
                > > Namagnesowanie, ech. Dziwne, że po trzech dawkach jakoś jestem w stanie o
                > derwać
                > > się od wanny albo lodówki.
                >
                > Wygrałaśsmile)) Boskiesmile))

Rżę jak nienormalna przez całą odnogę big_grin
            • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 10:09
              A ja zaczynam mieć obawy..własnie związane z tą lodówką. Ale to musiało byc już przy okazji innych szczepionek, dawno temu
              • kura17 Re: Grafen 15.12.21, 10:34
                > A ja zaczynam mieć obawy..własnie związane z tą lodówką.

no, ja tez chodze co chwile do lodowki cos zrec ... musi byc przyciaga mnie po szczepionkach ...
                • melisananosferatu Re: Grafen 15.12.21, 10:47
                  Eee...zglaszamy nopa? Ja tez to mam..
                  • kura17 Re: Grafen 15.12.21, 10:54
                    > Eee...zglaszamy nopa? Ja tez to mam..

ja zaskarze o odszkodowanie - chce wczasy dietetyczne dabrowskiej!
                    • melisananosferatu Re: Grafen 15.12.21, 10:55
                      Niech nam trenera personalnego zrefunduja, takiego przystojnego!
                    • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 10:57
                      na marginesie - zawsze mnie fascynowało ile trzeba płacić za to, że nie dają ci jeśc wink
                      • kura17 Re: Grafen 15.12.21, 11:03
                        > na marginesie - zawsze mnie fascynowało ile trzeba płacić za to, że nie dają ci
                        > jeśc wink

po opisach tych "wczasow" jestem pewna, ze bardzo szybko zorganizowalabym sobie jakas kontrabande ... chocbym miala kore z drzew zrec!
                      • ginger.ale Re: Grafen 15.12.21, 22:17
                        Stosowniej byłoby napisać "na magnesie"...ja też po 3 dawce, strach przechodzic koło lodówki dobrze, że mam w zabudowie, łatwiej się oderwać 😬
                        • arthwen Re: Grafen 16.12.21, 18:34
                          Cholera, ja mam taką z dodatkowym metalowym panelem chłodzącym... teraz jeszcze nie łapie, ale co będzie po trzeciej dawce?
                  • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 10:55
                    chyba trzeba....niestety odszkodowań chyba nie będzie. Ewentualnie stypendium na zapełnianie lodowki
            • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 12:57
              sumire napisała:

> Hahahah smile A ty wiesz, że jak się odpowiednio potrze łyżkę, to ci się przyklei
              > do skóry?...
              > Namagnesowanie, ech. Dziwne, że po trzech dawkach jakoś jestem w stanie oderwać

Od wanny to jeszcze, choć jak zima przychodzi, to mogę leżeć godzinami.
              Ale od lodówki - coraz trudniej,
              Na szczęście jak się na siłce przykleję do bieżni, to mnie kowalskim magnesem nie oderwą!
              I jakoś sie to wyrównuje...
            • aqua48 Re: Grafen 15.12.21, 13:21
              sumire napisała:

Aaa to ja już WIEM co mnie tak w te stronę lodówki przyzywa!! Myślałam, że banalnie żreć się chce..
            • black.emma Re: Grafen 15.12.21, 16:55
              Ja jestem dopiero po dwóch a ostatnio nie mogę się oderwać od lodówki 🤔 coś w tym jest.
            • memphis90 Re: Grafen 15.12.21, 20:12
              >Dziwne, że po trzech dawkach jakoś >jestem w stanie oderwać się od wanny >albo lodówki.
              Hmm, ja mogę, ale z trudem. Ciągnie mnie najpierw do lodówki, a potem że zdobyczami - do wanny... Z każdą dawką szprycy jakby bardziej mnie ciągnie.
          • magdallenac Re: Grafen 15.12.21, 13:17
            hope_25 napisał(a):

> Czepiasz się tłumaczenia. A faktem jest to, że miliony ludzi na całym świecie n

To może jeśli chcecie siać strach i grozę, popracujcie trochę nad tłumaczeniami. Ten artykuł, zamiast mnie przerazić i wzbudzić trwogę, spowodował serdeczne wybuchy śmiechu. Zupełnie tak samo jakby ktoś groził mi śmiercią po czesku, lub słowacku. Rozumiesz analogię?
            • dr.amy.farrah.fowler Re: Grafen 15.12.21, 15:40
              Dámy a pánové, přichází nezdravý grafen!
              • mizantropka_20 Re: Grafen 02.01.22, 09:11
                Pozor! Vystraha żywota!!!!!
          • 71tosia Re: Grafen 15.12.21, 15:51
            litosci - namagnesowanie miejsc po szczepionce, nawet gdyby w szczepionce byl grafen to bys namagnesowania w wyniku jego obecnosci nie stwierdzila, wiesz jaka jest podatność magnetyczna grafenu lub tlenku grafenu? wink Sa doniesienia ze te materiały moga byc tzw. supermagnetykami ale bardzo slabymi i wcale nie jest to pewne wink
          • shmu Re: Grafen 15.12.21, 20:33
            Miliony? Miliony ludzi nagrywały te filmiki? Nie przesadzasz ocipinke? suspicious
          • nickbezznaczenia Re: Grafen 15.12.21, 22:10
            Ty jesteś głupsza niż ustawa przewiduje. big_grin
          • chemkat Re: Grafen 15.12.21, 23:29
            hope_25 jesteś nie tylko czubkiem, ale kompletnym ignorantem w dziedzinie chemii. Wprowadzasz ludzi w błąd pisząc takie kretyńskie teksty. Będziesz miał czubku na sumieniu wszystkich tych, którzy umarli bo się przestraszyli wypisywanych przez ciebie bzdur.
            • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 23:41
              chemkat napisała:

> hope_25 jesteś nie tylko czubkiem, ale kompletnym ignorantem w dziedzinie chem
              > ii. Wprowadzasz ludzi w błąd pisząc takie kretyńskie teksty. Będziesz miał czub
              > ku na sumieniu wszystkich tych, którzy umarli bo się przestraszyli wypisywanych
              > przez ciebie bzdur.

No nie mów, że umarli, bo bzdur się wystraszyli big_grin

Poza tym, gdzie ja napisałam, że to wiadomość 100% sprawdzona? Napisałam: "Jeśli to prawda" a to różnica, tylko wy czytać nie umiecie.
        • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 12:54
          Magdaleno, uważam, że ten wątek wygrywa komć onejż autorki big_grin
          "Poziom umysłowy jest na bardzo niskim poziomie, jeżeli dziś ktoś potrafi linkować fact checking."
          Iiiii zaorane!
          • magdallenac Re: Grafen 15.12.21, 13:21
            Ja po raz kolejny upewniłam się w swojej decyzji, aby w takie wątki nie wchodzić.
            • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 13:26
              magdallenac napisała:

> Ja po raz kolejny upewniłam się w swojej decyzji, aby w takie wątki nie wchodzi
              > ć.

A ja żałuję że od dawna nie wchodziłam, co za złoto tu leży big_grin
              • magdallenac Re: Grafen 15.12.21, 13:42
                To tombak kochana, to tombak...
                • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 13:48
                  magdallenac napisała:

> To tombak kochana, to tombak...

Tombak tombakiem, a słyszę Twój śmiech ze startera aż tutaj!
                  Niedźwiedzie spłoszysz! wink)
      • sumire Re: Grafen 15.12.21, 08:17
        A ja bym wolała, żeby wszyscy zaszczepieni nagle umarli razem, to już pół populacji teraz. Po prostu idziemy/siedzimy i wtem padamy. Samoloty spadają, pociągi się wykolejają, chirurdzy osuwają się w środku operacji... To byłoby bardziej spektakularne niż jakieś tam powolne czekanie na śmierć 🙂
        • januszekxxl Re: Grafen 15.12.21, 08:31
          sumire napisała:
          > A ja bym wolała, żeby wszyscy zaszczepieni nagle umarli razem, to już pół popul
          > acji teraz. Po prostu idziemy/siedzimy i wtem padamy. Samoloty spadają, pociągi
          > się wykolejają, chirurdzy osuwają się w środku operacji...

Przy takich katastrofach zginęłoby wielu niezaszczepionych.
          • sumire Re: Grafen 15.12.21, 10:19
            Więc właśnie... I to dopiero byłby piękny apokaliptyczny scenariusz.
            • bene_gesserit Re: Grafen 15.12.21, 20:55
              Tak, kolejna netflixowa antyutopia.
              Jak pisałam - zaszczepieni mieliby święty spokój, natomiast niezaszczepieni walczyliby o wszystko, w trybie pospiesznym zamieniając się w istoty sprzed rewolucji neolitycznej, bez neciku i paru jeszcze wytworów cywilizacji, i jak tu żyć?
              • kk345 Re: Grafen 16.12.21, 00:12
                Ja już postulowałam, żeby antyszczepy, ignorujące setki pokoleń naukowców i lekarzy, w pakiecie traciły dostęp do prądu i netu. Negowanie nauki? Ok, ale w całości i konsekwentnie, to nie supermarket, żeby sobie z półki wybierać: "w to wierzę, w to już nie".
                • hope_25 Re: Grafen 16.12.21, 00:18
                  kk345 napisała:

> Ja już postulowałam, żeby antyszczepy, ignorujące setki pokoleń naukowców i lek
                  > arzy, w pakiecie traciły dostęp do prądu i netu. Negowanie nauki? Ok, ale w cał
                  > ości i konsekwentnie, to nie supermarket, żeby sobie z półki wybierać: "w to wi
                  > erzę, w to już nie".

Tej "nauki" rozumiem smile

• tanebo001 Re: Grafen 16.12.21, 00:19
                    Nie szczep się. Ale nie płacz jak zdechniesz pod respiratorem.
                    • hope_25 Re: Grafen 16.12.21, 00:26
                      tanebo001 napisał:

> Nie szczep się. Ale nie płacz jak zdechniesz pod respiratorem.
                      >

A ty się szczep. Ale nie płacz jak zdechniesz pod respiratorem.
                      • tanebo001 Re: Grafen 16.12.21, 00:34
                        OK. Tak zrobię.
                    • arthwen Re: Grafen 16.12.21, 18:36
                      Trupy nie płaczą.
        • shmu Re: Grafen 15.12.21, 20:38
          Jacy chirurdzy? Chirurdzy popadali jak muchy od grzyba na maskach...
      • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 08:33
        ludzikmichelin4245 napisał(a):

> "acz ich śmierć będzie przychodziła powoli i będą ją czuli w powietrzu"
        >
        > A to nawet ładne.
        >
        Biorąc pod uwagę stan naszego powietrza to rzeczywiście śmierć idzie powoli, tylko nie wiem czy to grafen 🤣
        • morekac Re: Grafen 15.12.21, 08:38
          Ale też węgiel...
          BTW: membrany z utlenionego grafenu można wykorzystać do zwiększenia stężenia alkoholu. Może miałoby to jakieś zastosowanie praktyczne?
          • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 08:43
            Jakby się dało zmniejszyć to stężenie alkoholu to bym reflektowała 🤣🤣🤣 ale co mi po zwiększeniu? Do dupy z taką nowoczesnością 🤣🤣🤣.
            A nie wiesz od kiedy grafen jest nowy? Bo to może jakaś nowa definicja, nomen omen, nowości i by mi się parę rzeczy załapało? 🤣🤔
          • gama2003 Re: Grafen 15.12.21, 08:53
            No jak. Suweren powinien to.przeczytać.
            Kupujesz małpkę i nawali się nią stado kumpli ! Flaszka spirytusu znietrzeźwi stadion kibiców !

Tanio będzie ! Co za odkrycie fantastyczne !
            • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 10:04
              A nie można by wybrać opcji wedle potrzeb? Kto potrzebuje to opcja zwiększenia a kto potrzebuje ten zmniejsza? Ty sobie wyobraź, idę na imprezę, piję, piję a potem trzeźwa jak, świnia wracam do domu 🤣🤣🤣
              • arthwen Re: Grafen 16.12.21, 18:48
                Można! Jak prawoskrętny to się zwiększa, a jak lewo to zmniejsza!
            • kk345 Re: Grafen 16.12.21, 00:13
              >Kupujesz małpkę i nawali się nią stado kumpli ! Flaszka spirytusu znietrzeźwi stadion kibiców !

I to jest argument za szczepieniem, trzeba koniecznie zareklamować suwerenowi ten grafen!
      • lilia.z.doliny Re: Grafen 15.12.21, 13:22
        to nawet ładne.
        Takie biblijne

Ja jestem zaszczepiiona, ale wymigam sie od rychlego zejscia prawdopodobnie dzieki dorocznemu zrzuceniu jaszczurzej powloki.
        • bene_gesserit Re: Grafen 15.12.21, 20:58
          Każdy jaszczur tak mówi, ale jeszcze zobaczycie.

Wylinka na grafen nie pomoże. Ewentualnie odrzucenie i wyhodowanie ponowne po kolei wszystkich odnóży, chociaż nie wiadomo, co z tułowiem i głową.
      • primula.alpicola Re: Grafen 17.12.21, 18:04
        To piękny fragment, taki uwznioślony.
        Podoba mi się też ten o sporcie, w którym krew szybciej płynie.
    • fredzia098 Re: Grafen 15.12.21, 01:53
      No i to rozumiem. To się wszystko kupy trzyma. 🥶 Czyli ta teoria, że pewnego dnia jednym przyciskiem wyłączą czipy i wszyscy zaszczepieni padną w jednej sekundzie już jest nieaktualna?
      • mamdomek Re: Grafen 15.12.21, 05:31
        Czasmi śni mi sie niebieski ekran. Już wiem, to sie ten wstrzyknięty windows zawiesza. Mam nadzieję, że jakiś upgrade mi załadują z czwartą dawką i będą mi się raczej filmy erotyczne wyświetlały.
    • fragile_f Re: Grafen 15.12.21, 03:52
      "Stąd były zdjęcia że ludzie kładli magnes i on nie odpadał"

big_grin big_grin big_grin

To jest wynalazek na skalę światową - coś o grubości 0.1 nm i długości 50nm rozpuszczone w tyciej kropelce (czyli ile tego moze tam być?) jest w stanie przyciagąć magnes wielkości kilku cm i to przez 1cm skóry. Powinni to opatentować, mogloby to rozwiązać naprawdę wiele problemow ludzkosci.

A żeby dodać smaczku - grafen, khm, tak jakby jest totalnie niemagnetyczy big_grin big_grin big_grin

EMEJZING!!
      • mysiulek08 Re: Grafen 15.12.21, 03:58
        no, nie, cuda, panie cuda 😎
        nie wiem kto pisze foliarzom te teksty ale srogi towar bierze 🤣
        • alessa28 Re: Grafen 15.12.21, 06:12
          mysiulek08 napisała:

> no, nie, cuda, panie cuda 😎
          > nie wiem kto pisze foliarzom te teksty ale srogi towar bierze 🤣
          >
          Zaden towar nie może się równać z tym co cpaja pro szury wierzące w Wielkie Szczepienia XD
          Jedna dawka, druga, trzecia, czwarta, piąta, szósta 🤣🤣🤣a każda cudowna i absolutnie niezbędna, bo inaczej smierc czai się za rogiem 😂😂😂

• paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 08:35
            No jak na razie czytamy że padniemy od grsfenu który jest zupełnie nową substancją. Ja tam nie wiem ale już dość dawno o tej nowej substancji słyszałam 🤣🤣🤣
            • evee1 Re: Grafen 15.12.21, 09:07
              Ba, ja to ja nawet widzialam prawie cztery lata temu wink.
            • memphis90 Re: Grafen 15.12.21, 20:15
              Ale już więcej nie usłyszysz, bo jedyna osoba znająca się na grafenie została zamordowana przez producentów klocków hamulcowych, jak się okazuje.
              • bene_gesserit Re: Grafen 15.12.21, 21:03
                Wiesz, gdybyś uważniej czytała Internety, nie pisałabyś bzdur po prostu.
                Zamordowany został ten pan przez wielkie korporacje, zajmujące się transportem. Wszystkie teraz pracują nad komunikacją przy pomocy magnesów, to znaczy że podczepiałoby się ludzi do magnesów, które by się przesuwały i tak by podróżowali, co jest tańsze bo bez pociągu albo tramwaju. Najwyżej jakby padało, to by się ich folią kryło na czas magnesotransportu.
                No i te korporacje pracują nad tym patentem, a ten pan im mieszał, więc go zabili, źli ludzie.
                • kk345 Re: Grafen 16.12.21, 00:15
                  Aaaa, to po to ten grafen wstrzykują? Zeby magnes komunikacyjny pewnie cię trzymał podczas transportu? Sprytne!
                  • fragile_f Re: Grafen 16.12.21, 18:43
                    A do przechodzenia przez ulice zrobia takie magnesy ma wysiagnikach jak na zlomowisku. Podchodzisz, cyk, przerzuca na druga strone i juz.
                    • asia.sthm Re: Grafen 16.12.21, 19:08
                      > Podchodzisz, cyk, przerzuca....

A tych z tabliczka Fragile przenosi jak jajko.
                      Pomysł znakomity sam w sobie, ja tylko uzdatniam dla chucherek.
      • morekac Re: Grafen 15.12.21, 09:31
        Grafen z definicji ma grubość atomu...
      • berdebul Re: Grafen 15.12.21, 09:33
        Po prostu tego grafenu wstrzyknęli dużo wink że wielki magnes się trzyma. Rżę od jakiegoś tygodnia. Ba, nawet obejrzałam różne swoje kawałki pod mikroskopem i nie znalazłam grafenu, a zajmuję się nim zawodowo, więc przy okazji mogłam coś wciągnąć.
    • mia_mia Re: Grafen 15.12.21, 04:07
      Gdzież ty byłaś jak cię nie było, na oiomie? Dawaj dalej, bo słyszałam ostatnio, że u sąsiadki siostry ciotecznej kuzynki mojego męża po szczepieniu cała piękna orchidea uschła😂
      Obiecuję, że poszukam u syna w pokoju magnesu i sprawdzimy czy dostaliśmy prawdziwy eksperymentalny preparat w fazie testowania czy ten dla lekarzy i polityków. Błagam niech ktoś spisze wszystko co szury piszą o szczepionkach w internecie, ten filmik będzie miał klikalność jak żaden inny🤣
      • alessa28 [...] 15.12.21, 06:05
        • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 07:44
          Ej ale napisz jej jeszcze że nie ma chłopa ani udanego dziecka. Dawno nie jechałaś tym nadrzędnym argumentem.
        • gama2003 Re: Grafen 15.12.21, 08:58
          A coś upewniającego nas naukowo z kwestii poruszonej w tekście startowym ?.

Przecież niemozliwym jest, by tylko jeden taki o grafenie pean naukowy był.
          Więcej tej wiedzy poproszę ! Zaczyna mi się to sklejać !
        • alessa28 Odp 15.12.21, 12:36
          Ojoj szury minusuja a pro modki lapy pełne roboty 🤣🤣🤣
          Tak jakby to cokolwiek zmieniło xd
      • hope_25 [...] 15.12.21, 09:54
        • gama2003 Re: Grafen 15.12.21, 10:03
          No i kurde sama sobie psujesz i odwiarygadniasz taki rokujący wpis startowy !

Wygląda na to, że jesteś po mojej stronie barykady i zajmujesz się teraz ośmieszaniem naukowych teorii z dudy. W sumie dobrze Ci idzie, szacun !
    • katie3001 Re: Grafen 15.12.21, 04:59
      Wysmieją Cię. Ja widziałam sporo zgłoszeń smierci po szczepionce serii EJ6795. I co?
      • mia_mia Re: Grafen 15.12.21, 05:27
        I nigdzie tego nie zgłosiłaś? !
        • alessa28 [...] 15.12.21, 06:08
      • asia_i_p Re: Grafen 15.12.21, 07:33
        My jej nie wyśmiewamy, to tylko ulga, że to był wodorotlenek grafenu a nie wodorotlenek diamentu. Śmierć po tym drugim jest dużo bardziej bolesna.
      • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 09:30
        Gdzie ty pracujesz??? big_grinbig_grinbig_grin
    • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 06:08
      Polecam tego forumowicza. big_grin
      Od czasu pamiętnego wpisu z odkryciami (cyt.!) "anonimowych ekspertów" staram się nie przegapiać jej (od)twórczości. Bawię się znakomicie.
      • reinadelafiesta Re: Grafen 15.12.21, 13:12
        Ja to zgłosiłam do wątku roku, uważam, że perełka bijąca na głowę nawet bony.
        • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 13:14
          reinadelafiesta napisała:

> Ja to zgłosiłam do wątku roku, uważam, że perełka bijąca na głowę nawet bony.

Zgadzam się, silny kandydat big_grin
          >
    • alessa28 [...] 15.12.21, 06:09
    • szarsz Re: Grafen 15.12.21, 06:14
      A te klocki hamulcówe to jak mają przetrwać ciagle cięcie żyletkami rozpuszczonymi łatwo w każdym płynie?
      • gama2003 Re: Grafen 15.12.21, 09:03
        Normalnie. Nie mają żył to przetrwają.
        A grafen musi najpierw w żyłę trafić.
        Dopiero pozniej zaczyna ciąć i latać wszędzie.
        Warunkiem startowym jest danie w żyłę ( szczepionki ofkorse).
        Klocki hamulcowe nie mają też mięśni, więc przetrwają lata.
        Bo i jak ten grafen taki latający to pewnie zabija mechaników samochodowych, weź tu chłopie takiego klocka w rękę ! Przez skórę przelezie i koniec na miejscu.
        • morekac Re: Grafen 15.12.21, 09:33
          To Japończyki dali mnie wybrakowane klocki, skoro się zużyły....
          • reinadelafiesta Re: Grafen 15.12.21, 13:20
            No jak Ci dali niezaszczepione klocki, to reklamujsmile))
            • morekac Re: Grafen 15.12.21, 16:44
              Mówili, że dobre som. Te klocki. A tu taki zonk.
              • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 16:58
                Może one miały być dobre W TE klocki 🤣🤣🤣
              • memphis90 Re: Grafen 15.12.21, 20:18
                A były takzwane inokulowane czy zwykłe? Bo muszą być inokulowane, w dodatku takzwane, bo zwykłe inokulowane nie wystarczą.
          • dzikka Re: Grafen 17.12.21, 08:46
            morekac napisała:

> To Japończyki dali mnie wybrakowane klocki, skoro się zużyły....
            >
            To nie tak. Po prostu ten grafen się przebił iuważaj, bo za pośrednictwem pedała hamulca mógł przeniknąć w twój organizm. Potem to już zrozumiałe ,zaczęłaś przyciągać kolejne cząstki grafenu, które pewnie sieja spustoszenie w twoim organizmie. Jessu, dobrze, że jeszcze możesz sama z samochodu wysiąść, bo jak przeniknie w pełni to koniec, przyssie cię do karoserii jak nic.
            • morekac Re: Grafen 18.12.21, 12:28
              To jest wyjaśnienie, dlaczego jadąc do pracy z reguły pakuję dupsko w samochód, zamiast pójść z buta (niedaleko mam...).
    • asia_i_p Re: Grafen 15.12.21, 06:20
      Ja bym pragnęła zaprotestować - podobno wyrok był roczny i miałam zemrzeć w lutym, a tu nagle 2-3 lata. Jak tak to będziecie przedłużać, to sobie potem doliczycie do wyników moją śmierć w wieku lat 80.
      • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 06:51
        Oczywiście że doliczą. Już mówią o "skutkach za kilka lub kilkadziesiąt lat". Absolutnie każdy zgon zaszczepionej osoby w ciągu najblizszych x lat będzie wynikiem szczepień, nawet się nie kryją z tym światłym tokiem rozumowania.
      • latarnia_umarlych Re: Grafen 15.12.21, 11:24
        asia_i_p napisała:

> Ja bym pragnęła zaprotestować - podobno wyrok był roczny i miałam zemrzeć w lut
        > ym, a tu nagle 2-3 lata. Jak tak to będziecie przedłużać, to sobie potem dolicz
        > ycie do wyników moją śmierć w wieku lat 80.
        >

Oni są jak świadkowie Jehowy, którzy ciągle przesuwają datę końca świata.
        • lilia.z.doliny Re: Grafen 15.12.21, 13:26
          Prolongaty koncow swiata i zgonow poszczepiennych sa wpisane w statut. Bo nic tak nie mobilizuje do zwiekszania dotacji.jak strach i ochlapy w postaci kolejnej szansy na przebudzenie
      • memphis90 Re: Grafen 15.12.21, 20:20
        Mów mi jeszcze- ja wzięłam i rozpirzylam gigantyczny kredyt na pierdoly, a teraz wychodzi, że nie ma umierania, tylko trzeba kolejne 3lata spłacać! Oszustwo wielkie i tyle!
    • szarsz Re: Grafen 15.12.21, 06:27
      No i weźcie się zdecydujcie na jedno.
      • gama2003 Re: Grafen 15.12.21, 09:05
        To ratunkiem jest zestaw głośnomówiący !
        Ocali życie !
        • reinadelafiesta Re: Grafen 15.12.21, 13:21
          A co teraz z rezonansem magnetycznym? Odpada?
          • sumire Re: Grafen 15.12.21, 13:23
            Totalnie odpada.
            Podróże też, bo cię przyssie do bramki na lotnisku.
            • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 13:24
              O zesz w mordę, jutro mam rezonans, i to GŁOWY 😮😮😮😮.
              🤣🤣🤣
              • melisananosferatu Re: Grafen 15.12.21, 13:34
                #paskudekwnaszejpamiecinazawsze😢
              • morekac Re: Grafen 15.12.21, 13:35
                Ematka też chyba odpada, bo wtedy będzie zakrzep w ręce!
              • disco-ball Re: Grafen 16.12.21, 15:36
                Miałam rezonans po drugiej dawce.

I nic!!!
                • paskudek1 Re: Grafen 18.12.21, 12:50
                  disco-ball napisała:

> Miałam rezonans po drugiej dawce.
                  >
                  > I nic!!!
                  Ja po trzeciej, też nic 🤣🤣🤣
            • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 13:30
              Podróże też, bo cię przyssie do bramki na lotnisku.

big_grin
            • arthwen Re: Grafen 15.12.21, 20:39
              Wcale nie odpada, tylko trzeba robić od nóg! tongue_out A potem, jak się już skumuluje w stopach, to będziesz mogła chodzić po metalowych konstrukcjach bez zabezpieczenia - tyle, że wyłącznie na bosaka, ale coś za coś wink
          • melisananosferatu Re: Grafen 15.12.21, 13:25
            Eee...slaby jakis ten grafen z Ire bo maz mial w pazdzierniku (zaszczepiony druga dawka) i nic. Nic a nic#felernygrafen.
            • melisananosferatu Re: Grafen 15.12.21, 13:25
              *mial rezonana
              • melisananosferatu Re: Grafen 15.12.21, 13:26
                *rezonans

Ps. Ej...u mnie jest...
      • 71tosia Re: Grafen 15.12.21, 16:04
        nie wiem kim jest pan Pawel Krak- mam nadzieje ze jednak nie studiowal fizyki ani chemii bo wstyd dla uczelni ktora go wypuściła bylby ogromny wink
      • kk345 Re: Grafen 16.12.21, 00:21
        Decydenci zbrodni! Płaczę...
    • ichi51e Re: Grafen 15.12.21, 06:29
      🤣🤣🤣
    • zerlinda Re: Grafen 15.12.21, 06:32
      Ten tekst przekonał mnie ostatecznie. Jesteś niespełna rozumu.
      Niestety społeczeństwo jest głupie i nie wykształcone. Wystarczy trochę bredni i szury łykną wszystko.
      • alessa28 Re: Grafen 15.12.21, 07:34
        zerlinda napisała:

> Ten tekst przekonał mnie ostatecznie. Jesteś niespełna rozumu.
        > Niestety społeczeństwo jest głupie i nie wykształcone. Wystarczy trochę bredni
        > i szury łykną wszystko.

Pochwal się doktoratem 🤣🤣🤣
        Wszystkie pro szurki na forum to co najmniej doktorat, w realu z ledwością matura albo wystekana magisterka na zadupiu
        • asia_i_p Re: Grafen 15.12.21, 07:41
          Naprawdę nie trzeba doktoratu, żeby zrozumieć, jak bzdurny jest ten tekst. Starczy dojść gdzieś tak do drugiej licealnej, po której już wiesz, dlaczego nie ma związków diamentu ani grafitu, tylko są związki węgla, a potem starczy doczytać w encyklopedii, co to jest grafen.
          • alessa28 Re: Grafen 15.12.21, 08:02
            asia_i_p napisała:

> Naprawdę nie trzeba doktoratu, żeby zrozumieć, jak bzdurny jest ten tekst. Star
            > czy dojść gdzieś tak do drugiej licealnej, po której już wiesz, dlaczego nie ma
            > związków diamentu ani grafitu, tylko są związki węgla, a potem starczy doczyta
            > ć w encyklopedii, co to jest grafen.

Ale to już nie chodzi nawet o tekst. Ośmieszacie się same ta slepa wiara w szczepienia, negacja skutków ubocznych, tym ze juz przeciętnie inteligentny człowiek widzi ze to dobrze przemyślany biznes.
            >
            • alessa28 Re: Grafen 15.12.21, 08:04
              I ja to nawet rozumiem bo skoro ktoś uwierzył ze szczepienie to ostatnia prosta i ze otrzyma masę przywilejów i status nieśmiertelnego, to wypiera jakiekolwiek wątpliwości xd
              • demono2004 Re: Grafen 15.12.21, 08:47
                alessa28 napisała:

> I ja to nawet rozumiem bo skoro ktoś uwierzył ze szczepienie to ostatnia prosta
                > i ze otrzyma masę przywilejów i status nieśmiertelnego, to wypiera jakiekolwie
                > k wątpliwości xd

Nie otrzymają i co najgorsze, do normalności tez juz nie wrócą. Mogą sie pozegnac na zawsze z zyciemk, ktore wiedli przez 2020 rokiem.
                I niech lepiej obserwują to, co sie dzieje na zachodzie Europy. Choćby u naszych sasiadów bo na nich wzorują sie nasi politycy. To wszystko , co teraz ma miejsce tam , bedzie mialo miejsce w Polsce. Póki co, Polacy śpią, albo udają, ze wszystko jest ok. Niestety, nie jest.
                • sumire Re: Grafen 15.12.21, 09:14
                  Haha, bullsh*t.
                  Nie wiem, czy wiesz, ale z ogłaszanych z początkiem grudnia obostrzeń rząd już w większości się wycofał albo "zapomniał" je umieścić w projekcie rozporządzenia. A projekt ustawy o prawie do sprawdzania certyfikatów jest ponoć tak napisany, że nic z niego nie wynika. Tak że tego. Straszenie Austrią u nas nie wyjdzie, nawet przy 660 zmarłych rządowi bardziej zależy na słupkach, które nabijają mu AV.
            • asia_i_p Re: Grafen 15.12.21, 08:06
              W tym wątku zdecydowanie chodzi o ten tekst.
            • mid.week Re: Grafen 15.12.21, 16:41
              alessa28 napisała:

> asia_i_p napisała:
              >
              > > Naprawdę nie trzeba doktoratu, żeby zrozumieć, jak bzdurny jest ten tekst
              > . Star
              > > czy dojść gdzieś tak do drugiej licealnej, po której już wiesz, dlaczego
              > nie ma
              > > związków diamentu ani grafitu, tylko są związki węgla, a potem starczy d
              > oczyta
              > > ć w encyklopedii, co to jest grafen.
              >
              > Ale to już nie chodzi nawet o tekst. Ośmieszacie się same ta slepa wiara w szcz
              > epienia, negacja skutków ubocznych, tym ze juz przeciętnie inteligentny człowie
              > k widzi ze to dobrze przemyślany biznes.
              > >

Gorzej, wariaci wierzą w kulitość planety!
            • little_fish Re: Grafen 18.12.21, 08:48
              Nie chodzi o tekst? Znaczy zwolennicy szczepień się ośmieszają, bo wierzą w szczepienia, a przeciwnicy się nie ośmieszają wiarą w takie idiotyzmy???
        • zerlinda Re: Grafen 15.12.21, 16:44
          Doktoratem się nie pochwałę bo nie mam. A ty alesska dalej męczysz ten licencjat na płatnej gównianej uczelni? Całe forum wie jak kiepsko ci idzie. A teraz te szurskie teorie. Wstyd.
        • anorektycznazdzira Re: Grafen 15.12.21, 19:29
          Przy takim steku bredni w zupełności wystarczy pochwalenie się egzaminem 8klasisty.
          • arthwen Re: Grafen 15.12.21, 20:42
            To ja odpadam, nie pisałam egzaminu 8klasisty. Mogę jednak zrobimy wyjątek dla matury albo dyplomu ukończenia studiów?
            • anorektycznazdzira Re: Grafen 16.12.21, 09:14
              Dzisiejszy egzamin 8klasisty spełnia dokładnie tę samą rolę, co kiedyś gimnazjalny a wcześniej egzaminy wstępne do średniaka. Skoro masz maturę, to coś z tego wygrzebiesz smile
              • arthwen Re: Grafen 16.12.21, 11:21
                Nołp. Nic z tego nie pisałam.
              • little_fish Re: Grafen 18.12.21, 08:50
                Jesu, całe szczęście, bo ja ani egzaminu ośmioklasisty, ani gimnazjalnego, ani nawet szóstoklasisty na koncie nie posiadam. 😱
                • anorektycznazdzira Re: Grafen 18.12.21, 17:52
                  Trudno- Wy będziecie matura machać tongue_out
        • memphis90 Re: Grafen 15.12.21, 20:25
          >, w realu z ledwością matura albo wystekana >magisterka na zadupiu
          Napisała ta, ktorej dotychczas nie udało się zrobic nawet tej magisterki na zadupiu i żyje na garnuszku rodziców...
    • iziula11 Re: Grafen 15.12.21, 06:45
      Z tym magnesem i grafenem to świetne odkrycie. Można je zastosować do statków kosmicznych by wytworzyć sztuczną grawitację.
      Rewelacja!
      • kryzys_wieku_sredniego Re: Grafen 15.12.21, 07:01
        Moim marzeniem jest zobaczyć start zalogowego statku na Marsa, ehhh.
        Może dożyje nim grafen się zbryli 😄
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Grafen 15.12.21, 06:53
      Ha, ha, ha ...
    • la_mujer75 Re: Grafen 15.12.21, 06:53
      OMG!
      Nie wiem nawet, jak to skomentować!
      Totalny odlot!
      • demono2004 Re: Grafen 15.12.21, 07:23
        la_mujer75 napisała:

> OMG!
        > Nie wiem nawet, jak to skomentować!
        > Totalny odlot!
        >
        >

Odlot to bedziesz miala, jak wprowadza to samo, co w Austrii, czyli maseczki w domu i nie bedziesz mogla z domu wyjsc, nawet jesli jestes szczepiona. Rzadzący inspiruja sie Austrią i kto wie, co im walnie do łbów.
        • asia_i_p Re: Grafen 15.12.21, 07:32
          Dlatego trzeba pisać w internecie bzdury, jak najwięcej bzdur. To powstrzyma rządzących.
          • demono2004 Re: Grafen 15.12.21, 07:42
            asia_i_p napisała:

> Dlatego trzeba pisać w internecie bzdury, jak najwięcej bzdur. To powstrzyma rz
            > ądzących.
            >

Gdzie JA pisze bzdury? Sam Niedzielski przyznal ostatnio, ze czerpią pomysły/inspirują sie tym, co sie dzieje w Niemczech czy w Austrii a jak tam jest, widzimy. Wszyscy będą mieć przewalone, niezaleznie od tego czy i ile dawek wzieli. To sie dzieje w całej UE i nas to szaleństwo nie ominie. Pytanie, kiedy ludzie w koncu sie połapią, ze tu wcale nie chodzi o ich zdrowie, tylko o wprowadzenie na dobre certyfikatów, od których będzie zależało chyba wszystko.
            • asia_i_p Re: Grafen 15.12.21, 07:51
              Nie piszesz bzdur, tylko usprawiedliwiasz bzdury pisane przez autorkę postu startowego - że nie ma się co z niej śmiać, bo jeszcze nas pozamykają jak w Austrii. No sorry, jeżeli na poważnie uważasz, że dzieje się coś złego, to pierwsza powinnaś się starać, żeby takie teksty jak ten o grafenie zniknęły z narracji publicznej.
              • demono2004 Re: Grafen 15.12.21, 08:12
                asia_i_p napisała:

> Nie piszesz bzdur, tylko usprawiedliwiasz bzdury pisane przez autorkę postu sta
                > rtowego - że nie ma się co z niej śmiać, bo jeszcze nas pozamykają jak w Austri
                > i. No sorry, jeżeli na poważnie uważasz, że dzieje się coś złego, to pierwsza p
                > owinnaś się starać, żeby takie teksty jak ten o grafenie zniknęły z narracji pu
                > blicznej.
                >

Nie usprwiedliwiam bo nie pisze nawet o grafenie. Jestem realistką, twardo stąpam po ziemi i obce są mi teorie spiskowe. Podoba ci sie to, co sie teraz dzieje? Zdajesz sobie sprawe z tego, ze tu nie chodzi o nasze zdrowie? Widzisz siebie w masce w domu i sprawdzającego cię urzędnika? Wiesz, ze u nas tez to wejdzie ?
                Najbardziej mnie rozwala, ze dzialania PIS popieraja te same osoby, ktore zawsze na ta partie psioczyły.
                Zdrowia i powodzenia zyczę. Bedzie ci ono bardzo potrzebne.
                • tanebo001 Re: Grafen 15.12.21, 08:27
                  Jak widać niektórym peron odjeżdża. A co powiesz na to co działo się w 53' we Wrocławiu? Miasto okrążone przez wojsko, plądrowane sklepy. Tak się niestety dzieje podczas epidemii. Jedyne co możemy zrobić żeby temu zapobiec to zaszczepić się. Ale niektórym pojebom oryginalność i zajebistość na to nie pozwala...
                  • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 08:29
                    63
                  • demono2004 [...] 15.12.21, 08:32
                  • morekac Re: Grafen 15.12.21, 09:38
                    Tanebo, z całym szacunkiem dla ofiar - covid nie ma śmiertelności ospy prawdziwej, więc nawet przy braku jakichkolwiek obostrzeń i braku szczepień takie scenariusze są mało prawdopodobne....
                    • mid.week Re: Grafen 15.12.21, 16:50
                      To nie była ospa tylko wirus zmieniający ludzi w zombie, dlatego Wrocław był odizolowany, otoczony wojskiem i zamknięty. Wszystko jest dokładnie opisane w "Szczurach Wrocławia"
                • asia_i_p Re: Grafen 15.12.21, 08:28
                  Weszłaś w wątek o grafenie, zatytułowany "Grafen". La_mujer75 uznała, że tekst jest odlotowy, no bo zdecydowanie jest, a ty uznałaś, że to, co ona mówi, jest warte zdecydowanej reakcji negatywnej, a tekst o grafenie nie. To, gdzie piszesz i w jakie drzewko się wpisujesz, też jest ważne, nie tylko to, co piszesz.

Jeżeli będę zakażona bardzo zakaźnym wirusem, który dla moim domowników mógłby być niebezpieczny, to owszem, widzę się w masce w domu - a to zalecenie, jeszcze nie obowiązek prawny, w Austrii, dotyczy osób zakażonych. Co więcej, ja widziałam taką osobę w masce w domu - moja ciotka pielęgniarka, kiedy miała grypę i bardzo nie chciała zarazić swoich sióstr.

Nie twierdzę, że wszystkie zalecenia są sensowne, ale jak się pojawią bezsensowne, to będę się opierała bezsensownym, a nie na wszelki wypadek wszystkim.
                  • demono2004 Re: Grafen 15.12.21, 08:42
                    asia_i_p napisała:

> Weszłaś w wątek o grafenie, zatytułowany "Grafen". La_mujer75 uznała, że tekst
                    > jest odlotowy, no bo zdecydowanie jest, a ty uznałaś, że to, co ona mówi, jest
                    > warte zdecydowanej reakcji negatywnej, a tekst o grafenie nie. To, gdzie piszes
                    > z i w jakie drzewko się wpisujesz, też jest ważne, nie tylko to, co piszesz.
                    >
                    > Jeżeli będę zakażona bardzo zakaźnym wirusem, który dla moim domowników mógłby
                    > być niebezpieczny, to owszem, widzę się w masce w domu - a to zalecenie, jeszc
                    > ze nie obowiązek prawny, w Austrii, dotyczy osób zakażonych. Co więcej, ja widz
                    > iałam taką osobę w masce w domu - moja ciotka pielęgniarka, kiedy miała grypę i
                    > bardzo nie chciała zarazić swoich sióstr.
                    >
                    > Nie twierdzę, że wszystkie zalecenia są sensowne, ale jak się pojawią bezsensow
                    > ne, to będę się opierała bezsensownym, a nie na wszelki wypadek wszystkim.
                    >

No i co z tego, ze weszlam? W wiele wątkow wchodzę. Ty tez weszłaś i co z tego? Nie pasuje ci to, co napisalam? Twój problem. Nie musisz mnie czytać. Wygaś mnie najlepiej i po sprawie.
                    • iwles Re: Grafen 15.12.21, 09:41
                      demono2004 napisała:

>
                      > Wygaś mnie najlepiej i po sprawie.

och, zeby wygaszenie ciebie było jednoznaczne z wygaszeniem z przestrzeni publicznej głupot, które rozprzestrzeniasz - to byłoby piękne !
              • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 10:02
                asia_i_p napisała:

> Nie piszesz bzdur, tylko usprawiedliwiasz bzdury pisane przez autorkę postu sta
                > rtowego - że nie ma się co z niej śmiać, bo jeszcze nas pozamykają jak w Austri
                > i. No sorry, jeżeli na poważnie uważasz, że dzieje się coś złego, to pierwsza p
                > owinnaś się starać, żeby takie teksty jak ten o grafenie zniknęły z narracji pu
                > blicznej.
                >

No łudź się dalej, że grafenu nie ma, też bym tak robiła, gdybym go sobie dała wstrzyknąć big_grin
                • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 13:05
                  Hiihhi big_grin big_grin
                  hope_25:
                  > No łudź się dalej, że grafenu nie ma, też bym tak robiła, gdybym go sobie dała
                  > wstrzyknąć big_grin

Też hope25:

"Poziom umysłowy jest na bardzo niskim poziomie, jeżeli dziś ktoś potrafi linkować fact checking."

KOCHAM TEN WĄTEK!
                  Oraz potwierdzam, grafen JEST big_grin
                • mid.week Re: Grafen 15.12.21, 16:54
                  hope_25 napisał(a):

>
                  > No łudź się dalej, że grafenu nie ma, też bym tak robiła, gdybym go sobie dała
                  > wstrzyknąć big_grin

Nie no, my wiemy, że grafen jest. Juz od paru lat. Serio.
                  • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 17:11
                    mid.week napisała:

> hope_25 napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > No łudź się dalej, że grafenu nie ma, też bym tak robiła, gdybym go sobie
                    > dała
                    > > wstrzyknąć big_grin
                    >
                    >
                    > Nie no, my wiemy, że grafen jest. Juz od paru lat. Serio.

Kolejna, która nie umie czytać.

Więc jeszcze do swojej wiedzy sprzed lat dodaj tą, że jest w szczepionkach.
                    • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 17:13
                      hope , tyle osób cię prosi - wytłumacz nam co to jest fact checking
                    • kura17 Re: Grafen 15.12.21, 18:02
                      > Więc jeszcze do swojej wiedzy sprzed lat dodaj tą, że jest w szczepionkach.

wykazalo to podobno jedno nieopublikowane (w powaznym czasopismie) badanie zrobione i opisane po hiszpansku. nie zostalo to przez nikogo potwierdzone. wiesz, co to jest eksperyment naukowy? i ze jedna z jego "must-have" jest powtarzalnosc? inaczej tego sie nie da obronic. tak wlasnie jest z tym wystepowaniem gryfenu w szczepionkach.
                      • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 18:46
                        kura17 napisała:

> > Więc jeszcze do swojej wiedzy sprzed lat dodaj tą, że jest w szczepionkac
                        > h.
                        >
                        > wykazalo to podobno jedno nieopublikowane (w powaznym czasopismie) badanie zrob
                        > ione i opisane po hiszpansku. nie zostalo to przez nikogo potwierdzone. wiesz,
                        > co to jest eksperyment naukowy? i ze jedna z jego "must-have" jest powtarzalnos
                        > c? inaczej tego sie nie da obronic. tak wlasnie jest z tym wystepowaniem gryfen
                        > u w szczepionkach.
                        >
                        >

To teraz odpowiedz sobie na pytania dlaczego Pfizer sfałszował badania swoich preparatów i dlaczego broni się przed ich ujawnieniem i chce utajniać na 55 lat. Na pewno dlatego, że jego badania są super rzetelne i nie ma nic do ukrycia big_grin
                        • kura17 Re: Grafen 15.12.21, 19:01
                          > To teraz odpowiedz sobie na pytania dlaczego Pfizer sfałszował badania swoich p
                          > reparatów i dlaczego broni się przed ich ujawnieniem i chce utajniać na 55 lat.
                          > Na pewno dlatego, że jego badania są super rzetelne i nie ma nic do ukrycia :-
                          > D

a sfalszowal?
                          przeciez do tej szczepionki maja fizyczny dostep setki tysiecy, jak nie miliony ludzi - naprawde tylko jedna grupa hiszpanow potrafi pokazac ten gryfen?
                          to teraz Ty sobie odpowiedz na pytanie, dlaczego oni sfalszowali ten wynik.
                          • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 19:17
                            kura17 napisała:

>
                            > a sfalszowal?
                            > przeciez do tej szczepionki maja fizyczny dostep setki tysiecy, jak nie miliony
                            > ludzi - naprawde tylko jedna grupa hiszpanow potrafi pokazac ten gryfen?
                            > to teraz Ty sobie odpowiedz na pytanie, dlaczego oni sfalszowali ten wynik.
                            >

A co - obudziłaś się dzisiaj?

www.bmj.com/content/375/bmj.n2635?fbclid=IwAR14bjgEECo4cHPE9Xwv7_RCbk2F1N_sAX_m83dli7CS3U8aP-pVL3yWbpw
                            "Dyrektor regionalny, który był zatrudniony w organizacji badawczej Ventavia Research Group, powiedział BMJ, że firma fałszowała dane, odślepiała pacjentów, zatrudniała niewłaściwie przeszkolonych szczepiarzy i powoli podejmowała działania następcze po zdarzeniach niepożądanych zgłoszonych w kluczowym badaniu III fazy firmy Pfizer. Pracownicy, którzy przeprowadzali kontrole jakości, byli przytłoczeni ilością znalezionych problemów.

Jeden z nich otrzymał „ustną poradę dotyczącą zmiany danych i nieodnotowywania

Uczestnicy nie byli monitorowani przez personel kliniczny
                            Brak terminowej obserwacji pacjentów, u których wystąpiły zdarzenia niepożądane
                            Szczepionki nie są przechowywane w odpowiednich temperaturach
                            błędnie oznakowane próbki laboratoryjne

„Nie sądzę, żeby to były dobre, czyste dane” – powiedział pracownik o danych, które firma Ventavia wygenerowała na potrzeby próby Pfizera. „To szalony bałagan”.

Dowód proszę, że sfałszowali.
                        • fragile_f Re: Grafen 15.12.21, 19:09
                          Szkoda, ze zniknal watek w którym ci udowodniłam, że łżesz - badania oczywiscie nie sa utajnione, tylko wydawane w transzach co miesiąc, z bardzo praktycznego powodu- dokumentacja to kilkaset tysiecy stron, w ktorych trzeba m.in. ukryc dane osobowe (recznie)
                          • hope_25 Re: Grafen 15.12.21, 19:12
                            fragile_f napisała:

> Szkoda, ze zniknal watek w którym ci udowodniłam, że łżesz - badania oczywiscie
                            > nie sa utajnione, tylko wydawane w transzach co miesiąc, z bardzo praktycznego
                            > powodu- dokumentacja to kilkaset tysiecy stron, w ktorych trzeba m.in. ukryc d
                            > ane osobowe (recznie)
                            >

Hłe, hłe, hłe ...

Na szczęście nie będą utajnione, bo Sąd odrzucił ich wniosek. Nie zapomnij, że na podstawie tej dokumentacji wydano w trybie błyskawicznym warunkowe dopuszczenie do obrotu, czyli jednak dało się przebrnąć w krótkim czasie przez te kilkaset tysięcy stron, nie potrzeba na to 55 lat big_grin
                    • gama2003 Re: Grafen 15.12.21, 20:38
                      Mam jeszcze jedno pytanie.

Bo w tych szczepionkach są płody i grafen. Oraz wirus i mRNA.

Czy coś jeszcze ?

Fascynujące, w takiej kropelce tyle cudów.

• fragile_f Re: Grafen 15.12.21, 20:53
                        O czipach zapomnialas! Takich z wifi i 5g.
                      • chococaffe Re: Grafen 15.12.21, 21:44
                        Bo w tych szczepionkach są płody i grafen. Oraz wirus i mRNA.

Czy coś jeszcze ?

Może retionol?
                        • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 22:03
                          chococaffe napisała:

> Bo w tych szczepionkach są płody i grafen. Oraz wirus i mRNA.
                          >
                          > Czy coś jeszcze ?

>
                          > Może retionol?
                          A nie mógłby być botoks? Zaoszczędziłabym na kosmetyczce no i strach mniejszy. Tak normalnie to się boję a tak proszę, trzy dawki weszły 🤣🤣
                          • dzikka Re: Grafen 17.12.21, 08:51
                            paskudek1 napisała:

> A nie mógłby być botoks? Zaoszczędziłabym na kosmetyczce no i strach mniejszy.
                            > Tak normalnie to się boję a tak proszę, trzy dawki weszły 🤣🤣
                            >
                            zaproponuj, zrobisz furorę, zarobisz krocie a wyszczepialność będzie 100% smile
        • morekac Re: Grafen 15.12.21, 08:26
          Tak, maseczki w domu są zabawne - w sensie odgórnego nakazu - bo kto niby miałby tego pilnować?
          "Na jednego mieszkańca jeden szeryf przypada, jeden szeryf na jednego mieszkańca".
          • demono2004 Re: Grafen 15.12.21, 08:28
            morekac napisała:

> Tak, maseczki w domu są zabawne - w sensie odgórnego nakazu - bo kto niby miałb
            > y tego pilnować?
            > "Na jednego mieszkańca jeden szeryf przypada, jeden szeryf na jednego mieszkańc
            > a".
            >

Ja bym sie nie zdziwiła, gdyby montowali ludziom kamery w kazdym pomieszczeniu. Obym sie myliła, ale to co sie zaczyna dziac, jest chore.
            • morekac Re: Grafen 15.12.21, 08:32
              A kto te kamery zrobi, zapłaci za nie i kto je będzie monitorował? Pomyślałaś?
              • demono2004 Re: Grafen 15.12.21, 08:40
                morekac napisała:

> A kto te kamery zrobi, zapłaci za nie i kto je będzie monitorował? Pomyślałaś?
                >

A co ich to obchodzi? Nie słyszalas o karach grzywny/wiezienia, za to, ze ludzie nie chcą/boja sie szczepić? Nie czytałaś o tym, ze chcą, by Austriacy opłacali sobie celę i jedzenie w wiezieniach? Ty naprawdę myslisz, ze ludzie kogoś obchodzą? Być moze beda musieli płacić za kamery ze swoich pieniedzy. Pozyjemy, zobaczymy co wymyślą.
                Jesli to przedzie tam, przejdzie wszedzie. Nawet w Polsce bo miłościwie nam panujący będą przepychac wszystkie ustawy a Lewica będzie imn przyklaskiwać.
                Obyś kiedyś nie musiala przyznawać mi racji bo do normalnosci to juz nigdy nie wrócimy.
                • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 08:45
                  Drzwi jeszcze mieli spawać! "Zobaczycie, zobaczycie, będą spawać". No i tak czekamy...
                  • demono2004 Re: Grafen 15.12.21, 08:54
                    35wcieniu napisał(a):

> Drzwi jeszcze mieli spawać! "Zobaczycie, zobaczycie, będą spawać". No i tak cze
                    > kamy...
                    >

Jesli sie nie mylę, to w Chinach spawali...
                    • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 09:01
                      No właśnie! A u nas grzmieli "Zobaczycie, będzie tak i u nas, zobaczycie, skoro tam tak jest to będzie i u nas, zobaczycie!"
                      I rozczarowanko.
                • morekac Re: Grafen 15.12.21, 09:14
                  Żeby montować kamery, trzeba je zamówić i zrobić jakieś Narodowe Centrum Monitoringu. No sorry, kilkuset respiratorów nie potrafili załatwić, to nagle kamerki ogarną w liczbie kilkuset tysięcy czy nawet milionów?
                  Co innego zrobienie na tym kasy przez kolejnych instruktorów narciarstwa, co innego - zrealizowanie...
                  • morekac Re: Grafen 15.12.21, 09:18
                    Że spawaczami też krucho...
                    Nowi po branżówkach i 3 latach edukacji zdalnej tacy mało wprawieni są...
                    • mid.week Re: Grafen 15.12.21, 16:57
                      Ja sie szykuję do kursów TIG. Jak wejdzie zarządzenie to cały Wrocław zaspawam, a po pandemii bedę już tylko leżeć i wachlować się banknotami smile
              • kk345 Re: Grafen 16.12.21, 00:29
                morekac napisała:

> A kto te kamery zrobi, zapłaci za nie i kto je będzie monitorował? Pomyślałaś?
                >

No proszę cię, dziecinne pytanie... Jak to kto? ONI!
          • asia_i_p Re: Grafen 15.12.21, 08:31
            Ale czytałaś o co chodzi z maseczkami w domu? To jest dokładnie to, co u nas sugerowano na samym początku pandemii - że jeśli chory nie jest w stanie się izolować od domowników, to żeby w kontakcie z nimi nosiła maseczkę. To, co osoby chore na grypę czy inne tego typu świństwo, a mające domowników, dla których dana zaraza byłaby niebezpieczna, już robią. Nakazu nie ma, jest rekomendacja resortu zdrowia, żeby taki nakaz wprowadzić.
            • morekac Re: Grafen 15.12.21, 08:33
              Mój szwagier nosił. Chory był tylko on.
              • memphis90 Re: Grafen 02.01.22, 10:31
                Ja też nosilam w domu, kiedy miałam covid, kiedy miałam kontakt z innymi członkami rodziny. Rodzina nie zachorowała.
        • la_mujer75 Re: Grafen 15.12.21, 10:05
          Spoko, nasi nie wprowadzą, bo ich suweren na taczkach wywiezie.
          I co mają durne przepisy do powielania takich .... nie wiem jakie słowo powinno zostać użyte, aby oddać poziom tych bzdur!
          Trzeba mieć totalnie zryty beret, być totalnym ignorantem, aby w coś takiego uwierzyć.

P.S. a w ogóle to nadaję z zaświatów, bo przy II dawce -pielęgniarka wbiła się tak, że krew sikała ze mnie, czyli wbiła się w żyłę, czyli grafen mnie zabił. Wierzysz mi, że pisze z zaświatów?
          • marta.graca Re: Grafen 15.12.21, 10:20
            Super, byłaby lipa, gdyby z zaświatów nie dało się pisać na ematce smile to dzięki tym grafenom i nowej technologii.
          • bene_gesserit Re: Grafen 15.12.21, 21:25
            No niestety, będziesz jeszcze żyła 55 lat. Nie wiem, skąd ci ludzie w Pfizerze to wiedzą, ale na tyle lat skneruski chcą utajnić dane. To nie jest przypadek.
            • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 22:04
              bene_gesserit napisała:

> No niestety, będziesz jeszcze żyła 55 lat. Nie wiem, skąd ci ludzie w Pfizerze
              > to wiedzą, ale na tyle lat skneruski chcą utajnić dane. To nie jest przypadek.
              >
              TAK DŁUGO? Kurcze, emerytura mi się mała szykuje, ja nie chcę tak długo. No chyba że ten grafen będzie mnie podtrzymywał w pionie i powoli tańczyć 🤣🤣
              • little_fish Re: Grafen 18.12.21, 08:57
                Będziesz mogła tańczyć na rurze - grafen cię przyciągnie 😁
                • chococaffe Re: Grafen 18.12.21, 16:27
                  Czy grafen przyciąga też złoto?
        • leosia-wspaniala Re: Grafen 15.12.21, 19:36
          >Rzadzący inspiruja sie Austrią i kto wie, co im walnie do łbów.

Póki co raczej tą z lat 30.
      • iuscogens Re: Grafen 15.12.21, 20:53
        Sprawa dla Miksera i Scully!!
        • iuscogens Re: Grafen 15.12.21, 20:54
          Muldera!!!
          • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 22:05
            iuscogens napisał:

> Muldera!!!
            >

Mikser też ładnie brzmi 🤣🤣
    • sumire Re: Grafen 15.12.21, 07:38
      Coś pięknego. Jeśli ktoś nakręci horror sci-fi o tym grafenie, to totalnie będę oglądać.
      Niemniej zmartwię - niezaszczepieni też żyją z wyrokiem. Jak każdy. Dnia ani godziny. Memento mori. Miłego dzionka i smacznej kawusi!
      • alessa28 Re: Grafen 15.12.21, 08:07
        sumire napisała:

> Coś pięknego. Jeśli ktoś nakręci horror sci-fi o tym grafenie, to totalnie będę
        > oglądać.
        > Niemniej zmartwię - niezaszczepieni też żyją z wyrokiem. Jak każdy. Dnia ani go
        > dziny. Memento mori. Miłego dzionka i smacznej kawusi!

Oho. Jak na forumowa kreacje pt media worker to słabo.
        Ziarno wątpliwości zasiane i teraz każdy symptom u zaszczepionych będzie oznaką rychłego końca xd co za koszmar.
        Można sobie wmawiać ze szury, ze foliarstwo ale cień wątpliwości zostaje gdzieś z tyłu głowy xd
        Smacznej kawusi ze smietanka 🙋‍♀️
        • sumire Re: Grafen 15.12.21, 08:11
          Co ty masz z tym media workerem? Już któryś raz mnie tak tytułujesz.
          Anyway, ziarno wątpliwości to ja mam, odkąd w ogóle zdałam sobie sprawę, że człowiek w końcu umiera. Antyszczepy liczą chyba, że im się upiecze i dociągną do dnia, w którym Słońce eksploduje...
      • kura17 Re: Grafen 15.12.21, 10:42
        > Coś pięknego. Jeśli ktoś nakręci horror sci-fi o tym grafenie, to totalnie będę
        > oglądać.

jest na netflixie serial SF "altered carbon", czy cos takiego - niezle ciacha w nim ...
        • gryzelda71 Re: Grafen 15.12.21, 10:43
          Prawda.
        • annaboleyn Re: Grafen 15.12.21, 13:04
          kura17 napisała:

>
          > jest na netflixie serial SF "altered carbon", czy cos takiego - niezle ciacha w
          > nim ...

On grał w jakimś kryminalidle, był tam taki żulowaty, a w "Węglu" - nooo, nie powiem wink
          >
          >
          >
          • la_mujer75 Re: Grafen 15.12.21, 14:13
            O, tak!
            Grał w serialu : "The Killing" . Nawet tam mi się podobał.
    • tanebo001 Re: Grafen 15.12.21, 07:49
      natemat.pl/388433,koronawirus-w-usa-co-mowia-media jak zwykle zarabiają na idiotach...
    • morekac Re: Grafen 15.12.21, 08:05
      Już czuję, jak mi rozrywa tętniczki....
      Klocki hamulcowe zużywają się jak najbardziej. Ostatnio mi wymieniali...tzn nie mnie, tylko samochodu...
      • fitfood1664 Re: Grafen 15.12.21, 09:23
        i pewna jesteś że twoje klocki są z grafenu....
        • morekac Re: Grafen 15.12.21, 10:24
          Pewnie nie,ale też nie słyszałam, że grafen się nadaje nadaje na klocki hamulcowe .
          W klockach hamulcowych nie chodzi bowiem tylko o wytrzymałość, ale przede wszystkim - o tarcie. Akurat przy grafenie udało się w niektórych przypadkach to tarcie wyeliminować prawie całkowicie. Śliski jest po prostu... Taki to poziom tego ”artykułu” naukawego jest...
          • memphis90 Re: Grafen 15.12.21, 20:36
            No ale tnie wszystko, więc z felgi zostaną strzępy i auto się zatrzyma. A jak nie , to kolejny do pocięcia będzie asfalt...
    • gaskama Re: Grafen 15.12.21, 08:16
      Moderacjo droga, przecież granice absurdu zostały przekroczone.
      Kosz!
      • asia_i_p Re: Grafen 15.12.21, 08:19
        Żaden kosz, protestuję! Niech wisi na wieczną rzeczy pamiątkę, może autorzy podręczników do chemii się ogarną, że coś jednak nie działa.
        • la_mujer75 Re: Grafen 15.12.21, 14:21
          Popieram.
          Niech wisi i obrazuje poziom przeciwników szczepionek!
          Jak jeszcze do tej pory pojawiały się te niby "naukowe" artykuły, to nawet byłam wstanie zrozumieć, że zwykły człowiek jest wstanie się nabrać. Ble..ble... mądre słowo...ble, ble...mądre słowo.
          Coś tak zamącone, że zwykły człowiek, mający wiedze sprzed ponad 20 lat ( gdzie głównie w liceum uczył się rozmnażania ameby i podziału pantofelka, a z chemii to pamiętał, że są sole, kwasy i alkohole, bo już zasad nie pamiętał) , aby się nie przyznać przed samym sobą do braku wiedzy, dawał się nabrać na ten psudonaukowy bełt.
          Ale to?
          To jest tak głupie, że aż piękne!!!
          • iwoniaw Re: Grafen 15.12.21, 15:35

> Jak jeszcze do tej pory pojawiały się te niby "naukowe" artykuły, to nawet była
            > m wstanie zrozumieć, że zwykły człowiek jest wstanie się nabrać. Ble..ble... mą
            > dre słowo...ble, ble...mądre słowo.
            > Coś tak zamącone, że zwykły człowiek, mający wiedze sprzed ponad 20 lat ( gdzie
            > głównie w liceum uczył się rozmnażania ameby i podziału pantofelka, a z chemii
            > to pamiętał, że są sole, kwasy i alkohole, bo już zasad nie pamiętał) , aby si
            > ę nie przyznać przed samym sobą do braku wiedzy, dawał się nabrać na ten psudon
            > aukowy bełt.
            > Ale to?
            > To jest tak głupie, że aż piękne!!!
            >

No, "wodorotlenek jest węglem aktywnym" to zaiste czyste zloto. Wręcz kamień filozoficzny! 🤣🤣🤣
      • mamamisi2005 Re: Grafen 16.12.21, 15:40
        No co ty, jaki kosz, granice absurdu są już dawno przekroczone, ale akurat ten grafen to forumowy diament.
        Proszę nie kasować, już prędzej przypiąć.
      • elenelda Re: Grafen 18.12.21, 18:45
        Żaden kosz. Toż to wątek stulecia jest!
    • woman_in_love Re: Grafen 15.12.21, 08:23
      #nikogo
    • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 08:31
      Że pozwolę sobie posiłkować się pytaniami zadanymi w filmie z innego wątku i co prawda na temat glinu ale niech będzie grafen - czy ustalona jest toksyczna dawka śmiertelna i czy wiadomo JAKA dawka, o ile w ogóle, jest w tych szczepionkach? 🙂🙂🙂
      • 35wcieniu Re: Grafen 15.12.21, 08:37
        Każda. Mikrocząsteczki przecinają wszystko co napotkają na swojej drodze. big_grin
        Co do glinu nie wiem jakie ma supermoce.
        • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 08:58
          Ale w sumie śmierć pt serce przecięte grafenem... Sama przyznaj jakie to romantyczne 🤣🤣🤣
        • marta.graca Re: Grafen 15.12.21, 10:22
          Ma takie supermoce, że możesz się skaleczyć aluminiową puszką smile
        • bene_gesserit Re: Grafen 15.12.21, 21:28
          35wcieniu napisał(a):

> Każda. Mikrocząsteczki przecinają wszystko co napotkają na swojej drodze. big_grin
          > Co do glinu nie wiem jakie ma supermoce.

Ojaniemogę, co ty robiłaś w podstawówce?
          Glin to po polsku aluminium. A aluminium jest lekkie. Im więcej ci wstrzykną, tym mniej ważysz. Rozumiesz teraz?
          • paskudek1 Re: Grafen 15.12.21, 22:06
            bene_gesserit napisała:

> 35wcieniu napisał(a):
            >
            > > Każda. Mikrocząsteczki przecinają wszystko co napotkają na swojej drodze.
            > big_grin
            > > Co do glinu nie wiem jakie ma supermoce.
            >
            > Ojaniemogę, co ty robiłaś w podstawówce?
            > Glin to po polsku aluminium. A aluminium jest lekkie. Im więcej ci wstrzykną, t
            > ym mniej ważysz. Rozumiesz teraz?
            >
            >
            >
            >
            Kurwa znowu mnie oszukali? Dali mi szczepionkę bez glinu 🙈🤣. Świnie
            • oldrena1 Re: Grafen 16.12.21, 17:35
              paskudek1 napisała:
              > Kurwa znowu mnie oszukali? Dali mi szczepionkę bez glinu 🙈🤣. Świnie

Się ciesz, że ołowiu nie dodali. Mnie podali z ołowiem i po 6 miesiącach nie mieściłam się w lustrze.
          • daniela34 Re: Grafen 15.12.21, 23:49
            A aluminium jest lekkie. Im więcej ci wstrzykną, t
            > ym mniej ważysz. Rozumiesz teraz?

Ja rozumiem. I żądam tego glinu. Gdyż się obżarłam dzisiaj jak prosię
            • picathartes Re: Grafen 16.12.21, 12:04
              > Ja rozumiem. I żądam tego glinu. Gdyż się obżarłam dzisiaj jak prosię

Też żądam.
              Zneutralizuje paczkę fistaszków (niełupanych, do własnoręcznego łupania) i paczkę pistacji (niełupanych, niesolonych)?
              Inaczej jak nic będę musiała na szczyt wzgórza ze dwa razy wejść, by neutralizować, a tak bardzo mnie się nie chce...

big_grin
              • annaboleyn Re: Grafen 16.12.21, 12:12
                Daj Ty spokój, przy tym łupaniu człowiek się tak zmacha, że żadnego wzgórza już nie trzeba.
                • arthwen Re: Grafen 16.12.21, 21:43
                  A ja mam łupane pistacje... (ale niesolne).
              • daniela34 Re: Grafen 16.12.21, 13:50
                picathartes napisał(a):

> Inaczej jak nic będę musiała na szczyt wzgórza ze dwa razy wejść, by neutralizo
                > wać, a tak bardzo mnie się nie chce...

Ja mam gorzej, ja nie mam wzgórza, nie mam też żadnych orzeszków do łupania i nawet nie mam kiedy się ruszać dzisiaj, bo siedzę przykuta łańcuchem do biurka. Nie mam też najwyraźniej tego glinu, może chociaż ten grafen mi się trafi smile
              • little_fish Re: Grafen 18.12.21, 09:02
                Jakie wchodzenie na wzgórze? Oszalałaś? Krew ci przyśpieszy i grafen cię potnie natychmiast 😱
                • picathartes Re: Grafen 18.12.21, 12:23
                  😱
                  Przekonałaś mnie.
                  Zamiast wzgórza wciągnęłam jeszcze żelki... Wciąż żyję smile
                  • little_fish Re: Grafen 18.12.21, 12:57
                    Żelki są w porzo. Oblepiają grafen i on taki mniej tnący jest wtedy
    • katarrynka Re: Grafen 15.12.21, 08:34
      Dobrze, że przeczytałam to rano a nie na noc, bo bym się bała bardziej xD a wczoraj właśnie dostałam trzecią dawkę tego okropnego pfizera i ciągle mam gorączkę. Chyba się żyłki przegrzewają żeby ostatecznie pęknąć czy coś...
    • sabek81 Re: Grafen 15.12.21, 09:00
      smile))))))))))), dobre!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka