martulka27 18.11.09, 19:41 --Cześć dziewczyny podczas brania trzeciego opakowania Yasmin,po 4 tabletce zrobiłam przerwę ,dostałam @ w 5 dniu,co teraz czy zacząć nowe opakowanie po 7 dniach,czy czekać miesiąc na następną @,pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: yasmin-problem co dalej? 18.11.09, 21:10 ja bym poczekała do następnej, cykl już masz rozwalony, a tak czy siak zabezpieczona nie jesteś.. Odpowiedz Link
doral2 Re: yasmin-problem co dalej? 18.11.09, 21:11 chociaż nie, po namyśle dochodzę do wniosku, żeby jednak wziąć po tych 7 dniach przerwy, ale zabezpieczać się dodatkowo.tak chyba będzie mniejsze rozchwianie organizmu.. Odpowiedz Link
claratrueba Re: yasmin-problem co dalej? 19.11.09, 06:48 Zacząć brać jak najszybciej. Nie ma co liczyć, że organizm jakoś się ureguluje w ciągu miesiąca. Ja bym nawet tych 7 dni nie robiła- im wcześniej weźmiesz, tym wcześniej jesteś zabezpieczona. A @ i tak uregulują tabletki. Tak kazał mi zrobić lekarz, kiedy musiałam tabsy odstawić na 10 dni (interakcja z lekami). Odpowiedz Link