Dodaj do ulubionych

Pytanie...

12.02.10, 10:54
Byłam na imprezie urodzinowej i troche wypilam alkoholu jednak bez przesady nie duzo. Ale zmecznie brak snu w osttanim czasie itp. robi swoje, a tym samym na 2 dzien zle sie czulam. Tego dnia wypadalo, ze zaczynam koejne opakowanie tabletek anty (Cilest). Wzielam tabletke z 2 godzinnym opoznieniem. Wzielam tez tabletke od bolu głowy (ibuprom). Zjadłam banana bo nie czulam sie na silach cokolwiek innego zjesc i po jakims czasie, to chyba jakies 30 moze 50 minut- zwymitowalam ale malo w tym widzialam ze na pewno ibuprom, nie bylam pewna ale zalozylam ze tabletke anty tez zwymiotowalam w tym czasie. Po godzince/ dwoch doszlam do siebie zjadlam snaidanie i wzielam tabletke anty.
Moje pytanie brzmi czy wlasciwie postapilam? W ulotce bylo napsiane ze niby tak ale jakos wole sie dopytac smile
Poza tym czy ta historia wplywa ujemnie na zabezpieczenie? I wychodzi na to ze tak jakby zawsze juz bedzie mi brakowalo jednej tabletki w opakaowaniu, ale to zadna tragedia prawda? Raczejw tym przpadku normalna sprawa... ?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Pytanie... 12.02.10, 11:16
      dobrze zrobiłaś.
      zabezpieczenie jest.
      to opakowanie dokończ, nie bierz 21 z nowego blistra.
      zrób normalna przerwę, tylko o dzień wcześniej zaczniesz i dzień wcześniej
      skończysz. zacznij nowe opakowanie i tyle.
      • maggiora Re: Pytanie... 20.02.10, 19:54
        Dziekuje za odpowiedz smile
        Pzdr smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka