sahteene 19.04.04, 10:57 odsprzedam dwa opakowania, bo zmienilam pigulki i mi zostaly zbedne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pssotteczka Re: harmonet 19.04.04, 14:32 skontaktuj sie ze mna na adres pssotteczka@interia.pl Napisz skad jestes, jaka jest data waznosci tych tabletek i proponowana przez Ciebie cena. Odpowiedz Link
madzior2 Re: harmonet 26.07.04, 13:20 CZESC MAM PYTANIE, DLACZEGO ZMIENIASZ HARMONET NA INNE? BO JA TEZ GO BIORE. Odpowiedz Link
sahteene Re: harmonet 26.07.04, 23:07 Hello madzior2 Bralam harmonet jakies 7 miesiecy (moje pierwsze pigulki). Najpierw zaczely mnie meczyc mocne mdlosci ale myslalam, ze to od antybiotykow (bo bralam wtedy dosc duzo). Poza tym przy drugim opakowaniu tak mnie zaklulo w brzuchu ze szlam zgieta w pol i az zrobilo mi sie slabo. No ale wtedy pomyslalam, ze to pecherz bo po furaginie i nospie w koncu przeszlo....ale po kilku miesiacach sie zaczelo powtarzac i to zawsze tak samo: przez pierwsze 2-3 dni nowego opakowania. Bylam u lekarki ale zbadala mnie i stwierdzila, ze wszsytko w porzadku. Troche stracilam do niej zaufanie kiedy mi powiedziala ze nie wie co to, ale "no tak to pewnie od tabletek". Moj facet naciskal na wizyte u innego lekarza twierdzac, ze wyraznie cos jest ze mna nie tak i nie ma powodu dla ktorego mialabym sie meczyc. W koncu zaczelo mnie kluc cos w piersiach wiec sie nastraszylam i poszlam do innego lekarza. Tez stwierdzil, ze nie ma pojecia skad biora sie u mnie te objawy klucia w dole brzucha ale kazal przestac brac harmonet, zeby nie ryzykowac. Zrobilam badania, wyszlo wszystko ok, stwierdzil, ze to najprawdopodobniej od gestodenu zawartego w harmonecie, ktory czesto wywoluje zle skutki uboczne. Zmienil mi na mercilon. Biore 5 miesiecy i do tej pory wszsytko bylo super - zadnych boli, mdlosci, zupelnie nic, psychicznie czuje sie tez o wiele lepiej. No ale teraz znowu nie wiem czy nie bede musiala zmieniac, bo ostatnio dostalam okres tydzien wczesniej........nie mogliby w koncu wymyslic pigulek ktore by nie komplikowaly nam tak zycia???? To tyle o mojej rezygnacji z harmonetu - ale nie pzrejmuj sie tym co ja, bo kazdemu potzrebne co innego wiec jednym nie odpowiada, a innym dziewczynom sluzy idealnie. Pozdrowienia Odpowiedz Link
madzior2 Re: harmonet 27.07.04, 10:06 DZIEKUJE CI BARDZO ZA LIST. MASZ RACJE ZE KAZDA POTRZEBUJE CZEGOS INNEGO. JA PO TYM HARMONECIE CZUJE SIE DOBRZE, ALE I TAK ZMIENIE NA MINISISTON BO TAK MI POLECIL LEKARZ. ZOBACZE JAK BEDZIE, POZDROWIENIA. Odpowiedz Link
dagmaroki Re: harmonet-też sprzedam 12.08.04, 12:57 Ja też chętnie sprzedam dwa opakowania harmonetu. D. Odpowiedz Link
l0vely Re: harmonet-też sprzedam 16.08.04, 20:34 Pisąłam na priva, ale odpowiedzi jeszcze nie mam. Jaka jest ich data ważności i za jaką cenę? Odpowiedz Link
dorcia-b Re: harmonet-też sprzedam 15.09.04, 19:38 Czy to jest jeszcze aktualne ? Jaka cene proponujecie i jaka jest waznosc ? I skad jestescie ? Odpowiedz Link