mimose
11.03.12, 14:53
Czesc dziewczyny. Chcialabym sie Was poradzic.
Plastry stosuje juz 8 miesiac. Na poczatku przez pierwszy miesiac mialam plamienia tak jak na poczatku okresu, po miesiacu przeszlo. Wszystko bylo okej, raz tylko zdarzylo mi sie, ze po kapieli plaster sie odkleil. Przez kilka miesiecy zawsze przy koncu pierwszego plastra biust stawal sie obolaly az do konca trzeciego plastra, potem okres i biust przestawal bolec i malal (wiadomo, woda) . Ale w ciagu ostatnich 2 miesiecy moj biust w trakcie stosowania raz boli, a raz nie, np. 2 dni mnie boli, potem na kilka dni przestaje a potem znowu, albo cale piersi albo np. tylko brodawki sutkowe mnie bola. Macie tak?
Druga sprawa to sluz - jak wiadomo w trakcie cyklu mozna zaobserwowac rozny jego wyglad, no i to troche dziwnie bo niby plastry zapobiegaja uwalnianiu komorki a ten sluz jednak jest - plodny, nieplodny. Zazwyczaj moglam te etapy rozroznic, ale tez od okolo 2 miesiecy nie potrafie tego zrobic, raz mi sie wydaje ze np. jest plodny pare dni przed miesiaczka, a teraz od poczatku pierwszego plastra jest go malutko i nie zmienia swojego wygladu. Mialyscie sie cos takiego?
Podzielcie sie swoimi spostrzezeniami.