mi_sia 15.04.05, 13:41 wpisujcie! www.antykoncepcja.com.pl/ www.antykoncepcja.pl/ www.npr.prolife.pl/antykoncepcja.htm (NPR) free.med.pl/wrochna/ (NPR) www.mediweb.pl/sex/vad02.php www.plodnosc.com.pl/pd/antykoncepcja/ macie wiecej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didok1 Re: polecamy strony o antykoncepcji 01.06.05, 16:59 www.antyforum.pl zajerzyste forum!! Odpowiedz Link
olek.bandro Re: www.szansaspotkania.net 24.08.05, 07:43 www.szansaspotkania.net www.lmm.pl/forum/ Antykoncepcja za darmo!!! Bez skutków ubocznych. Wymagana mniejsza dyscyplina niż przy tabletkach. I tak mi nikt nie uwierzy... Odpowiedz Link
ajanaa Re: www.szansaspotkania.net 17.11.05, 12:10 "naturalne" metody maja spore skutki uboczne. Wierz mi, bo nie jestem nastolatka, ktora jeszcze nic nie wie, co i jak dziala w organizmie. Najpowazniejszym skutkiem ubocznym jest to ze Ci niemowlak moze zakwilic po paru miesiacach. To jest skutek uboczny, ktory utrzymuje sie przez okolo 20 lat! Ja probowalam rok tej "bezplatnej" metody: Przez 11 miesiecy ograniczalam wspolzycie, ale prezerwatywy i tak kosztuja. To jest nic, bo w 12 miesiacu ciaglego strachu przed niezapowiedzianymi skutkami guma nie wytrzymala tego nacisku... Mowie Ci: sa powazne skutki uboczne. Odpowiedz Link