Dodaj do ulubionych

pierwszy raz

04.06.05, 09:11
Mam 21 lat i jestem jeszcze dziewica, ale zamierzam juz w bardzo bliskim
czasie zacząć współzyc z moim chłopakiem. Boje sie troszkę, boje się bólu i
takich spraw technicznych bo mój facet jest juz doswiadczony i obawiam się,
ze nie będe wiedziała co robic i to będzie troszke krepujące.
Moze cos mi poradzicie i podzielicie sie jak u was to wyglądało?
I czy u wszystkich przerwanie błony dziewiczej powoduje krwawienie i ból?
Obserwuj wątek
    • theday Re: pierwszy raz 04.06.05, 12:48
      słuchaj- jesli jestes naprawde gotowa i twój mężczyzna naprawdę cię kocha to
      nie będziecie mieli żadnych problemów, no wiadomo pierwszy raz jest nieco inny
      niż wszystkie pozostałe ale.....zawsze wiele zależy od gotowości i chęci obojga
    • asia-jedza Re: pierwszy raz 04.06.05, 22:16
      JEŚLI BEDZIE SIE ZBYRNIO PRZEJMOWAŁA TO NIC Z TEGO NIEBEDZIE. SKONCZY SIĘ NA
      BÓLU. I WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE smile
      • borneo_b Re: pierwszy raz 04.06.05, 22:19
        Nastepny post zboczenca na ten temat hehehe ile juz ich bylo,ciekawscy...
    • ooaneczkaoo Re: pierwszy raz 08.07.05, 12:40
      mój pierwszy raz był trochę bolesny,na początku tak bardzo mnie bolało że
      chciałam przerwać ALE dokończyliśmy to..było troszkę krwi ale dało się
      przeżyć..za drugim razme też była krew,ale znacznie mniej..mimo tego bólu nie
      żałujęż to zrobiłam!
      • jukki Re: pierwszy raz 08.07.05, 15:47
        Zróbcie to i juz, kiedyś bedzie trzeba, jak on jest doświadczony to nawet
        lepiej on bedzie wiedzial co i jak, ból zawsze jest raz mniejszy raz wiekszy.
        • niepewna5868 Re: pierwszy raz 09.07.05, 22:21
          nie masz co sie martwic o bol i krew. Jezeli kochasz swojego chlopaka a on
          Ciebie to bedzie to dla was najpiekniejsze wspolne przezycie...
          U mnie nie bylo krwawienia a bol byl tylko na poczatku ale taki dzieki ktoremu
          zdajesz sobie sprawe ze wlasnie polaczylas sie ze swoim ukochanym. Pozdrawiam
    • vendetta82 Re: pierwszy raz 13.07.05, 00:30
      ja nie byłam zestresowana, a i ból był uncertain tak, że musieliśmy przerwać..
      Ale za drugim razem się udało - też z bólem i lekkim krwawieniem
      A teraz spoko
      Więc powodzenia!
      Zacisnij zęby i już smile
      • mala07 Re: pierwszy raz 13.07.05, 15:57
        he he smile powiem tak: moj 1 raz tez byl w wieku 21 lat a moj facet
        doswiadczony! bol był b.nie miły niestety mimo uczcia i milosci nas łaczacej
        pozniej lepiej ale krwi nei bylo! powiedz mu ze to twoj 1 raz i bedzie sie na
        100% staral zeby bylo jak najmniej bolu TYLKO NIE MYSL O BOLU! powodzenia
    • popea1 Re: pierwszy raz 16.07.05, 21:23
      a mnie nie bolało...krwi niewiele, ale nie wiem, od czego to zależy.
      pozdr.
    • petit_lapin Re: pierwszy raz 16.07.05, 21:34
      moja mama mowila, ze jesli pierwszy raz kochasz sie z facetem, ktory cie kocha
      i ktorego ty tez kochasz, i jesli naprawde czujesz sie na to gotowa, to nie
      boli. I miala racje. Dawno to bylo, z owym facetem juz daaaaawno sie rozstalam,
      ale piekne wspomnienie pozostalo smile Powodzenia, nie stresuj sie i nie mysl o
      bolu, bedzie ok wink Zabezpieczcie sie tylko (!) i korzystajcie big_grin Pozdrawiam!
      • vendetta82 Re: pierwszy raz 17.07.05, 15:55
        wiesz nie zgodzę się z Tobą do końca - ja mojemu facetowi ufam, byłam w 100%
        przygotowana, rozluźniona, nie ma mowy o braku uczucia między nami, a bolało i
        krwawiło big_grin
        Więc reguł nie ma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka