sa-lix 21.06.05, 15:24 No własnie.. które lepsze, bezpieczniejsze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sa-lix Re: Durex czy Unimil?? 21.06.05, 21:04 Słyszałam ostatnio coraz wiecej opinii ze jesli chodzi o Unimil to znacznie czesciej pękają. Moglibyscie napisac czemu akurat Durex wam odpowiada. Czy z tego powodu o ktorym wspomniałam czy tez moze jakis inny.Dziekuję Odpowiedz Link
idka20 Re: Durex czy Unimil?? 22.06.05, 15:37 porownywalne nigdy jeszcze zadna mi (a raczej Jemu) nie pekla, bo dobrze zalozona nie ma prawa peknac ostatnio odkrylismy Contex i wydaja nam sie najlepsze Odpowiedz Link
kbart Re: Durex czy Unimil?? 23.06.05, 15:13 polecam durex. unimil jest uczulające strasznie Odpowiedz Link
virgin_black Re: Durex czy Unimil?? 23.06.05, 17:32 durexy sa najwytrzymalsze (przynajmniej z naszego doswiadczenia) no i maja takie fajne kształty, wypustki i inne bajery Odpowiedz Link
arkadiuszmajewski Re: Durex czy Unimil?? 25.06.05, 15:39 Tylko i wyłącznie Durex.Choć ostatnio jedna zrobiła mi przykrość i pękła. Odpowiedz Link
m4lutka Re: Durex czy Unimil?? 30.06.05, 23:53 Unimil przez 2 lata stosowania nie pekla ani jedna;] nigdy nie zawiodly Odpowiedz Link
macrataj Re: Durex czy Unimil?? 02.07.05, 11:47 Wg. mnie to jesli chodzi o mozliwość peknięcia to zalezy to tylko od prawidłowego założenia. Zapewne % tyle samo peka jednych i drugich. Których używac ? To już zalezy od upodoban, a potem tez od przyzwyczajeń. Dla mnie tylko Durex, jak najcieńszy i najbardziej wilgotny. Precz z innymi tabletkami itp. Odpowiedz Link
julkkkaaa Re: Durex czy Unimil?? 02.07.05, 15:55 ja zdecydowanie durex extra safe jeszcze nie zawiodly, raz pekla nam gumka z durexa ale to bylo za pierwszym razem,gumka nie wytrzymala spotkania z blonka,byla to zapachowa durex, ale durex ekstra safe nigdy niezawiodla, a mam pytanie czy uzywacie z globulkami czy same? pozdrawiam Odpowiedz Link
sadelko_pimpka Re: Durex czy Unimil?? 02.07.05, 16:19 Obydwie marki porownywalne tylko Unimil kilka razy tansze ( ja uzywam Carres ).Na samym poczatku uzywalam i Unimili i drogich Durexow(czesciej Durexow) i obydwie prezerwtaywy rownie czesto pekaly( mam problem z suchoscia).Moja kolezanka polecila mi krem nawilzajacy dla kobiet(feminium)- odkad zaczelam go kazdorazowo uzywac nie pekla mi juz zadna gumka(bezwzgledu na marke). Odpowiedz Link
antosia05 Re: Durex czy Unimil?? 04.07.05, 19:59 No wiesz one nie roznia sie w zaden sposob bezpieczenstwem. Jedynie konfortem w trakcie stosunku. Moim zdaniem stawiam na durexy bo z unimilem mialam nie jedna nieprzespana noc bo zawsze sie zsuwaly. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link