Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn które odstawiły tabletki

27.07.05, 13:53
Jak długo nie miałyście okresu po odstawieniu tabletek?Wpisujcie sie dziewczyny.Ja pierwsze dwa okresy dostałam z kilku-kilkunastodniowym opuźnieniem,teraz czekam ponad 60 dni.Boje sie isć do lekarza zeby mi znowu hormonów nie chciał przepisać..
Obserwuj wątek
    • saba76 Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 27.07.05, 14:10
      1x jak przerwalam po cilescie czekalma 1,5miesiaca ,nie pamietam dokładnie ,ale
      bylo jakieś 2tyg poźniej niz zawsze ( cykle mialma co 30dni).
      2x jak przerwalam ,nie stety nie wiem bo zaraz w 1 cyklu zaszłam w ciaze z 2
      corka.

Okres po odstawieniu ma prawo spóźniać sie nawet do 2-3tyg ,jeżeli jest to
      dluzej niż 3mc nalezy sie zglosić do lekarza-ulotka
    • ilona797 Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 27.07.05, 15:33
      A jak długo brałyście tabletki?Ja teraz tez czekam na pierwszy okrez po 6,5roku
      brania tabletek bez przerwy!I też zastanawiam sie jak długo mam czekac i
      długość brania tabletek ma wpływ na to?
      • saba76 Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 27.07.05, 17:17
        ja pierwszą przerwe mialam po 1roku a 2ga po 3latach( i byl ,wynika z urodzenia
        corki- krotki cykl,albo plodnośc byla znacznie szypciej niz w normalnym cyklu.
    • metnia Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 28.07.05, 18:07
      Bralam 5 lat Cilest i teraz, w pierwszym miesiacu przerwy dostalam elegancko okres po 28 dniach. to, czego najbardziej sie balam w przerwie to to ze dadza mi hormony na wywolanie okresu. nie ciesz sie zbytnio, bo w kolejnych miesiacach moze byc roznie, mniej kolorowo smile a tak bardzo juz bym chciala wrocic do mojego Cilestu!
    • nadinka_nadinka Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 29.07.05, 16:52
      odstawilam logest po 2 latach [strasznie chudlam po nimindifferent] i okres mialam
      normalnie, bez opoznien przez mniej wiecej rok, bo taka mialam przerwe.
      • amelka231 Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 29.07.05, 20:17
        ja odstawiłam harmonet po ok 2 latach zazywania i dostalam okres prawidłowo po ok 28 dniach,przez nastepne poł roku takze przychodzil w kazdym miesiacu w mire regularnie,obecnie znowu wrocilam do tabletek poniewaz za bardzo boje sie ciazy
        • venus83 Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 02.08.05, 22:21
          Harmonet odstawiłam 1,5 miesiaca temu, a pierwszy okres dostałam po 31 dniach
          (wczesniej moj cykl trwał 28dni)
          • venus83 Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 02.08.05, 22:23
            zapomnialam dodac ze brałam je prawie 2 lata smile
      • marta130283 Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 04.08.05, 22:07
        napisalas ze chudlas po logescie,mam pytanie, czy chudlas od razu po
        rozpoczeciu zazywania czy dopiero po jakims czasie, ja ostatnio chudne i
        wlasnie szukam przyczyny, ale logest zazywam juz 2 lata wiec nie wiem czy to po
        nim, bo gdyby to mialo byc po nim to chyba bym chudla juz wczesniej
    • tootiki6 Re: Do dziewczyn które odstawiły tabletki 03.08.05, 10:36
      bralam rok harmonet, odstawilam i dostalam okres za 25 dni.
      przez ten rok przytylam, a teraz chudnę i częściej mi się chce kochać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka