aurelia_27 Re: ciaza wykryta w ok 3 miesiacu 07.08.05, 18:50 poszukuje dziewczyn, ktore zorientowaly sie ze sa w ciazy ok 3 miesiace od zaplodnienia. bardzo mnie interesuje jak mijaly u was te 3 miesiace, jak sie czulyscie, czy bralysie tabletki, czy mialyscie @. ogolnie kazda informacja baedzie dla mnie bardzo cenna. Zaczynam powoli wariowac z nerwow!!! Odpowiedz Link
mazuba Re: ciaza wykryta w ok 3 miesiacu 07.08.05, 20:13 hej u mnie wykryto ciaze w 9 tygodniu, ale nie od zaplodnienia tylko od ostatniej miesiaczki bo tak sie liczy tygodnie trwania ciazy. bralam tabletki i nie zorientowalam sie sama. dzidzia ma 4 miesiace (dzisiaj konczy) jesli bedziesz zainteresowana to wiecej napisze na priv. pozdrawiam Odpowiedz Link
aurelia_27 Re: ciaza wykryta w ok 3 miesiacu 07.08.05, 22:17 tak, jestem bardzo zainteresowana. jak mozesz, to napisz cos do mnie wiecej na priv. czekam z niecierpliwoscia !!! Odpowiedz Link
saba76 a robiłaś test ciazowy?? 08.08.05, 09:54 Moja 2ciąza wykryta była w okolo 3mc-8/9tydz Nie martwiłam sie brakiem @ bo mialma i tak rozrególowany cykl( od 30do 60paru dni). Test 1wszy zrobiłam okolo 3-4tyg niby ciazy nic nie wykazal ,ale w 7/8tyg juz były 2kreski. Jak sie czuam- mialam pobolewania jakby jajników i tyle. Dziecko ma teraz 26mc i jest zdrowe mimo scyntografi(choruje na tarczyce) w niby 5tyg ciązy. Odpowiedz Link
aurelia_27 Re: a robiłaś test ciazowy?? 08.08.05, 23:07 Tak, robilam sobie testow kilka (2). niby nic nie wykryly, ale nieraz przeciez jest tak, ze test nie wykryje ciazy. a ja sie stresuje tym bardzo. i nie wiem co robic. do lekarza boje sie isc, na badanie krwi tez. codziennie licze, ze bedzie oki, a ty nic . jak dlugo moze spoznac sie okres? Odpowiedz Link