Dodaj do ulubionych

Co robic????

16.08.05, 11:41
znowu te nieszczesne tabletkisad(((Wrocilam do pigulek,Harmonetu, po 3-letniej przerwie.Wlasnie koncze pierwsze opakowanie, a moja ochota naseks niknie z kazda pigulkauncertain kiedys, gdy je bralam mialam niesamowita ochote na seks, doslownie wszedzie!!!Myslalam, ze skoro kiedys juz je bralam, to nie bedzie
zadnego spadku libido, tylko tak jak bylo, tymbardziej ze czuje sie po nich dobrzesmileno i sie przeliczylam, i tak sobie mysle, czy nei zmienic ich na inne juz po pierwszym opakowaniu, bo jesli juz libido spadlo to chyba nei ma co liczyc na cud,ze pojawi sie przy nastepnych opakowaniach?uncertain
Jednoczesnie nei chce rezygnowac z pigulek,prezerwatywa to dla mnei za duzy stres, nie odczuwalam zadnej przyjemnosci, bo po glowie chodzily mi przerozne mysli zw. z zajsciem w ciaze:/tyle, ze jak biore pigulki,to nei mam ochoty i takie bledne kolouncertain
A jesli zaczac brac jakies ziolowe,naturalne "wspomagacze"zwiekszajace ochote?Obilo mi sie kiedys o uszy cos o wiesiolku..wink
Z gory zdiekuje za wszelki odzew i pozdrawiam cieplutkosmile
Obserwuj wątek
    • swku Re: Co robic???? 16.08.05, 11:46
      właśnie libido spadło, ja tez biorę harmonet, dobrze sie czuje ale ochota
      spadła do "0".
      • katja_79 Re: Co robic???? 16.08.05, 17:50
        ja brałam przez 2,5 roku microgynon21, na samym początku moje libido było ok, a
        po 6miesiącach...brrr mogłam żyć bez seksu, cłowania itp. odstawiłam 1 miesiąc
        temu i mam teraz ochotę na okrągło
        • mala_biedroneczka Re: Co robic???? 16.08.05, 20:57
          no to widze ze nie tylko ja mam takie objawy, biore 6 cykl harmonet, a libido
          bardzo mi skacze ,no ale rowna sie o, przed tym jak bralam tabl mialam wielka
          ochote na seks,prawie zawsze...zmieniam tabl tylko obawiam sie ze z innymi moze
          byc to samocrying( sama prezerwatywa to dla mnie za male zabezpieczenie
          • misiaczek184 Re: Co robic???? 16.08.05, 22:33
            smile
            Przeczekam jeszcze jedno opkaowanie i wtedy zobacze:/tyle, ze po innych moze byc jescze gorzej (czy moze byc gorzej?wink i samopoczucie moze sie pogorszyc, a po tych czuje sie dobrze, i z jednej strony nie chce ich zmienaic,ale jaki jest sens, skoro ochota jest mala??
            i jak powiedziec facetowi, ze ochota spadla, moj to zaraz bedzie szukal winy w sobie, ze go nie podniecam itp.a tak nei jest:/i wez ty gadaj z facetem, dziwny gatunekbig_grinpozdrawiam cieplosmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka