Dodaj do ulubionych

WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie

• sylpha Re: WSZYSTKO O YASMIN - o hormonach 05.04.06, 09:40
      Hej!

Polecił mi je endokrynolog. Miałam zbyt wysoki poziom kortyzolu, a konkretnie
      nazwał to hiperkortyzolemia, miałam też lekko podwyższona prolaktyna. Stąd mimo
      iż chodziłam na aerobik 3x w tyg nie chudłam zbyt szybko, no i przed miesiączką
      byłam straszna...bardzo mi to przeszkadzało (nie tylko mi z resztą)
      I pytanie do Was, czy którejś z Was na podwyższony kortyzol lekarz zalecił
      Yasmin? Jeśli tak to jak to wytłumaczył?

sylpha

• miracle8844 Re: WSZYSTKO O YASMIN - o hormonach 06.04.06, 12:00
        teraz juz wiem ze nic nie wiem! rano w jakiejs gazecie przeczytalam ze yasmin
        taki super i polecaja szczegolnie jak przy innych tabletkach sie troszke tyje,
        juz sie napalilam ze od nastepnego opakowania zamienie harmonet na yasmin ale
        po Waszych wypowiedziach nie wiem co robic?! czemu piszecie ze w zadnym wypadku
        nie powinno sie palic przy yasminie? przy harmonecie pale.... a moze sa jeszcze
        jakies inne lepsze tabletki ktore nie powoduja zatrzymania wody w organizmie i
        pomagaja schudnac a nie przytyc?!
        • bo.tak do miracle8844 25.04.06, 12:05
          Palenie nie jest wskazane przy tabletkach, bo niestety moze przyspieszyc
          zakrzepice. Dodatkowo - ogólnie nie jest zbyt zdrowe..
          aefekt tycia na prawde zalezy od organizmu.
    • poznanianka6 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 08.04.06, 09:11

do biorących yasmin - jak to jest ze śuzem przy tych tabletkach ...
      • agusia_1988 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 08.04.06, 10:48
        ja akurat nie zwracam uwagi na sluz.jaki jest, taki jest.wczoraj bylam
        wiglotna, co po czesci przeszkadzala w stosunku, ale byla przynajmniej
        nawilzona.
        • ewka69 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 23.04.06, 09:49
          Witam
          od 12 dni biorę Yasmin. Od wczoraj rano dretwieje mi prawa ręka. Nie moge
          dodzwonić się do mojego gina...Po przeczytaniu tych strasznych rzeczy o Yasmin
          jestem przerażona..
          Czy mogę odstawić już te tabletki? Czy musze dokończyć opakowanie?
          Dodam,że kochałam się wczoraj wieczorem..Pomóżcie!!!
          • agnieszkaa9 Trądzik torbielowaty dzięki zażywaniu Yasmin! 24.04.06, 13:22
            Chciałam podzielić się swoim, niestety przykrym doświadczeniem związanym z
            Yasmin.Nigdy nie miałam problemów z cerą,od czasu do czasu tylko jakaś mała
            krostka.Pół roku temu ginekolog przepisał mi yasmin.Po tygodniu brania
            zauważyłam pogorszenie stanu skóry twarzy.A potem było już tylko
            gorzej.Diagnoza lekarza-trądzik torbielowaty.Po kilku kuracjach antybiotykowych
            pozostała już tylko jedna możliwość - roaccutane(Ci, którym trądzik nie jest
            obcy pewnie słyszeli o tym leku), w skrócie, kuracja prawie roczna,koszt 2000-
            3000 tys zł,no i liczne efekty uboczne.Tak skończyła sie moja przygoda z
            yasmin, któremu zawdzięczam to z czym walcze już 6 miesięcy..
          • bo.tak Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 25.04.06, 12:03
            Jezeli kochałas sie wczoraj, to nie jest wskazane odstawiac teraz tabletek...
            Nie czytaj wiecej tekstów o Yasmin, bo moze sie tylko nakręcasz, a ręka boli cie
            z innego powodu.
            Tak czy siak, uspokój sie i sprobuj skontaktowac z ginem.
            • monicab2 Hej! 25.04.06, 17:33
              Hej! Biorę Yasmin juz drugie opakowanie, przy pierwszym czulam sie dziwnie,
              mialam typowe objawy(bóle piersi,lekkie mdłosci), przy drugim jest lepiej , ale
              pojawily sie nowe jak suchosc i nerwowosc. To sa moje pierwsze tabletki
              antykoncepcyjne i zastanawiam się czy moze nie powinnam sprobowac innych? Bylam
              u dwóch róznych ginekologów i obydwaj twierdzili ze Yasmin jest najlepszy, tylko
              ze w poczekalniach nie dało się nie zauważyc kalendarzy i ulotek Yasmin a w
              gabinecie innych jeszcze róznych giftów ww marki. Wy również piszecie że lekarze
              z Waszych miejscowosci propaguja Yasmin, ta firma farmaceutyczna musi niezle
              inwestowac na Polskim rynku, moim zdaniem to nieco dziwne, bo dobry produkt nie
              potrzebuje az takiego rozgłosu i promocji.
    • lusia79 Czy można tyć zażywając yasmin? 26.04.06, 12:54
      Kobitki!! Można, czy nie można? Nie jem wcale więcej (w ogóle jem mało), ruszam
      się przeca, bo biegam za moim ruchliwym 18 miesięczniakiem. Właśnie skończyłam
      brać 2 opakowanie Yasmin, a czuję się jak wieprz sad Uda mi okropnie zgrubły i w
      talii też się zwiększyło. Ramiona mam jakieś takie niemoje. Ostatni raz tak
      wyglądałam jak byłam w ciąży i odkładała mi się woda. Nie mieszczę się w moje
      ciuchy sad((
    • ejfi Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 27.04.06, 17:09
      cześć dziewczyny od miesiąca biore yasmin wcześniej brałam stediril 30, póżniej Diane, Nowynete i nie wiem czy te jasmin równiez nie będe musiała odstawić bo po tych tabletkach które już brałam miałam okropne bóle głowy, drętwienie prawej ręki i kłopoty z widzeniem mój lekarz powiedział że jeżeli po tych tabletkach tez wystąpią takie objawy musze je odstawić i po prostu nie moge więcej brać żadnych tabletek.czy któraś z was też już miała takie objawy jak ja?? może pomogły wam inne tabletki??
      • asiku Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 28.04.06, 12:21
        WITAM CHciałam sie podzielic przykrymi relacjami z brania preparatu yasmin. Otóz jestem w połowie drugiego opakowania ale odstawiam to lekrza mi kazał odstawic. I teraz czeka mnie szereg badan. Otóz zdretwiały mi kompletnie rece i nogi ja ich poprostu nie czuje , zygac mi sie chce i słabo sie cuzje. Na początku tak nie bło ale juz sie zaczełow połowie pierwszego opakowania jak zaczeła mi reka dretwiec. I wtedy przeczytałam ulotke i pisze ze moze to doprowadzic do inwalidztwa . I dzizys boszz ja sie truje takim gównem tylko po to zeby miec lepsza cere a przeciez sa inne metody , zaznaczam cera mi sie nie porpawiła nic dobrego z teog nie wyszło. Mam niedowłady a to jest okropne
        • ewka69 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 16.05.06, 21:01
          witam,cos chyba musi byc nie tak z tymi tabletami skoro wszyscy narzekaja..
          jak juz pisalam wcześniej drętwienie ręki doprowadzilo do tego że odstawiłam yasmin.
          Następnie udałam się do gina po poradę.Pani po wysłuchaniu moich obaw,
          spytała:"Czego pani ode mnie oczekuje?" Wytłumaczyłam pani dr,że drętwienie ręki
          to nie jest nic normalnego.Poracdziła mi wizyte u chirurga.Zdębiałam. Poszłam do
          lekarza rodzinnego, który stwierdził,że to pewnie od kręgosłupa i przepisał mi
          leki przeciwzapalne(na reumatyzm!)Brałam je przez tydzień.
          Na szczeście już przeszło ale co ja się strachu najadłam..
          Przez klika lat brałam Mercilon i nie miałam skutków ubocznych..
          Zostało mi półtora opakowania dla zainteresowanych.
          pozdrawiam
          • 4luty ewka69 17.05.06, 08:22
            napisałam do ciebie
        • kirki Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 13.09.06, 09:59
          Ja tak miałam po Cileście, myślałam, że zasnę i się nie obudzę, nie miałam
          czucia w rękach i nogach. Musiałam cały czas je sobie rozmasowywać - co przy
          zdrętwiałych dłoniach było kosmiczne. Wszystkie żyły na wierzchu i twarde.
          Bałam się spróbować nastęnych pigułek, mimo że lekarz powiedział, że trzeba do
          skutku. Ja po tym jednym próbowaniu leczyłam się przez rok u neurologa i
          internisty: ciągłe drętwienia, tycie, bóle w okolicach wątroby, tony leków.
          Wtedy nie odważyłam się spróbować kolejnych, ale teraz o tym myśle, dlatego
          trafiłam na to forum.
    • roboteria [...] 08.05.06, 11:11
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • nefrii Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 11.05.06, 22:56
      ja jestem w polowie 3 opakowania i nie jest najgorzej, tzn przez pierwsze 2 nie
      odczuwalam praktycznie zadnych skutkow ubocznych (no moze poza wzrostem libido
      hihi), a teraz jest troche gorzej, przez kilka dni mialam chwilowe mdlosci (na
      szczescie zniknely), obecnie mam rano wzdecia i moj zoladek "gada", ale mam
      nadzieje, ze to rowniez przejdzie
      • nalusia1 co z okresem???????????????????? 16.05.06, 15:16
        ja mam pytanie biore 3 opakowanie yasmin wszytsko jest w porzadku ale w ciagu
        przerwy jeszczenie dostalam okresu zawsze dostawalam w trzeci dzien po
        odstawieniu to jest piaty czy to jest normalne???czy ktoras z waS tak miala??
        • tusia247 WAZNE PYTANIE KOBIETKI:) 17.05.06, 17:24
          Biorę Yasmin od niedawna. Tzn wzięłam pierwszą tabletkę, tak jak powinnam czyli
          w pierwszym dniu krwawienia. Dzisiaj mam za sobą 13 tabletkę, czuję się dobrze,
          ale krwawienie do końca nie ustało. No może ktrwawienie to za duże słowo, ale
          cały czas mam upławy. Ktoś coś wie na ten temat?? Pomóżcie...
          • norka84 Re: WAZNE PYTANIE KOBIETKI:) 22.05.06, 10:19
            Ja po Yasminie czuje się dobrze, pierwsze 3 miesiące nie były zbyt fajne ale
            podobno trzeba się przyzwyczaić. Teraz jest świetni, nie mam żadnych skutków
            ubocznych. Chyba się przyzwyczaiłam. smile Teraz wogóle nie czuję, że biorę
            pigułki. Pozdrawiam.
        • orchidea11 Yasmin tanio w Warszawie 29.05.06, 14:47
          najtaniej w Warszawie Yasmin znalazlam w Aptece Rodzinnej na ul.
          Marszalkowskiej 85, kosztuje 38,98. A w aptece na ul. Abrahama (Goclaw)
          kosztuje 40 zl.
          • kasia0802 Re: Yasmin tanio w Warszawie 30.05.06, 16:36
            orchidea11 napisała:

> najtaniej w Warszawie Yasmin znalazlam w Aptece Rodzinnej na ul.
            > Marszalkowskiej 85, kosztuje 38,98. A w aptece na ul. Abrahama (Goclaw)
            > kosztuje 40 zl.

ja ma po 35,58 Wawa
    • danab71 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 24.05.06, 17:17
      czy ktos moze mi poradzic, podpowiedziec...
      biorę juz kolejne opakowanie yasmin - chciałabym przesunąc okres - ostatnia
      pigulkę z opakowania wezmę we wtorek, od srody powinnam czekac na okres, ktorego
      tym razem nie chce miec w tym czasie - czy w związku z tym juz w srode powinnam
      zaczac nowe opakowanie pigulek, brac je do konca, czyli wszystkie pigulki z
      opakowania a potem postępwoac tak jak zwykle czyli zakonczyc we wtorek, od srody
      czekac na okres? czy na tym polega przesuniecie okresu ? byc moze pytanie
      banalne, ale potrzebuje podpowiedzi, po prostu... jak rozumiem ochrona przed
      ciaza jest tak jak zwykle, czyli pomimo ciaglego brania, bez okresu i przerwy
      nadal pigulki działaja tak, jak powinny, czy tak ? - prosze o kilka słów...
    • dor234 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 29.05.06, 15:38
      Witam
      Biorę pierwsze opakowanie Yasmin, w zasadzie czuję się po nich dobrze.Martwi
      mnie natomiast przedłużjące się krwawienie trwające 19 dzień ,łącznie z
      własciwym okresem(7 dni).Krwawienie jest teraz skąpe .Wiem ze ten temat był już
      poruszany parokrotnie, ale nie znalazłam nigdzie jednoznacznej odpowiedzi czy to
      normalne przy braniu tych pigułek.A jesli tak , to jak długo moze się utrzymywać
      to krawawienie.Czy któraś z Was tak miała.Z góry dziękuje za odpowiedzi.
      Pozdrawiam
      • norka84 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 02.06.06, 21:50
        Ja Yasmin kupuję na ulicy Leszczynowej za 35,90 smile
        Pozdrawiam.
    • aneta9612 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 03.06.06, 19:23
      Witam
      mam pytanie
      Dopiero od dwuch dni biore Yasmin. Zgodnie z zaleceniem tabletkę przyjęłam
      pierwszego dnia cyklu. Czy po zazyciu tabletki krwaweienie powinno od razu
      ustac czy miesiaczka przebiega normalnie kilka dni?
    • kasia0802 [...] 05.06.06, 08:12
      • borowiki [...] 05.06.06, 10:44
        • kasia0802 [...] 05.06.06, 14:07
    • poznanianka6 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 07.06.06, 19:11

czy ktokolwiek zaobserwował u siebie ze przy yasmin śluz sie zmienia
      w trakcie cyklu ?
      • szumszum Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 07.06.06, 20:51
        A czy ktoras z Was podczas brania Yasminu musiala ze wzgledu na jakas chorobe
        zazywac antybiotyki? zaczelam kolejne opakowanie i wzielam antybiotyk na angine
        i teraz troche boli mnie brzuch. zastanawiam sie, czy to ma ze soba jakis zwiazek?
        • asztarte1 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 12.06.06, 19:16
          ja (co prawda akurat podczas brania cilestu) musiałam brać antybiotyki i w
          środku cyklu pojawiło się plamienie, a potem normalny okres. Ginekolog
          potwierdził, że antybiotyki hamują działanie pigułek anty. No i oczywiście
          trzeba w tym czasie zabezpieczać się innymi sposobami. W moim przypadku przez
          te antybiotyki tak mi się rozregulowało, że musiałam na miesiąc odstawić
          pigułki...
    • kasia8888 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 08.06.06, 04:41
      biore yasmin od 3 miesiecy, mam po nich wiekszy biust..mialam D, teraz mam DD..
      i przeszkadza mi to ciagle uczucie napiecia w piersiach. Poza tym cera mi sie
      troche poprawila, a problemy z cera mam od wiekow..waga stoi w miejscu, a po
      innych tabletkach (diane-35, mercilon, marvelon,regulon, cilest) tylam po pare
      kilo i bylam caly czas jak balonik. Od jakiegos czasu( nie wiem czy dokladnie
      od momentu kiedy zaczelam brac yasmin) mam chwilami dolki psychiczne..po prostu
      rycze i rycze i nie wiem dlaczego. Nie wiem czy to przez tabletki czy z innych
      powodow.Czy tez tak macie?
      Zastanawia mnie tez jedna rzecz. Piszecie o tym, ze wycofuja yasmin w wielu
      krajach. W jakich krajach? Skad takie informacje? Weszlam dzisiaj na to forum i
      troche mnie zastanowilo, dlaczego te tabletki sa tak kontrowersyjne? Mieszkam w
      australii i moja pani doktor przepisujac mi yasmin powiedziala ze to bardzo
      dobry lek. Nic mi nie wiadomo zeby go tu wycofywano .Wiadomo ze kazde tabletki
      maja skutki uboczne i rozne rzeczy sie zdarzaja, ale jezeli gdzies wycofuja
      jakis lek ze sprzedazy to musi byc z nim naprawde cos nie tak. Zaczynam miec
      obawy co do yasminu, a nie wiem czy slusznie..
      • czarnawajda Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 08.06.06, 23:38
        witam. ja jestem juz po 5 opakowaniu yasmin. dzis wlasnie bylam u mojego
        lekarza, bo mialam pewne watpliwosci, a mianowicie, poza bolem piersi i ich
        znaczacym przyrostem (co cieszy bardziej mojego narzeczonego niz mnie), zaczelam
        odczuwac dolegliwosci od strony pecherza. moj doktorek uspokoil mnie i zapewnil,
        ze to nie moze byc zwiazane z tabletkam, tzn problemy z pecherzem, ale skierowal
        na badania moczu i kazal przyjsc z wynikiem. co do bolu piersi przepisal
        aspargin, bo byc moze mam za malo potasu..
        powiedzial, ze narazie wstrzymalby sie ze zmiana tabletek, bo to naprawde jedne
        z najlepszych na rynku
        jednym slowem bardzo mnie uspokoil, bo juz zaczynalam sie martwic smile
        tak wiec mam kolejna recepte na 2 opakowania + aspargin .. oby pomoglo!!
        co do plusow yasmin to zaliczam zdecydowanie mniej problemow z
        przetluszczajacymi sie wlosami (co zawsze bylo moja udreka) oraz brak uczucia
        wzdec przy okresie
        nie wiem czy to tabletki, ale widze, ze ty tez o tym wspominasz wiec chyba cos
        musi w tym byc, tzn, chodzi o to, ze ja tez rycze bez wiekszych powodow.. no
        maze sie jak dzieciak i czasami jestem wsciekla, ze taka miekka ze mnie kobieta,
        a moj mezczyzna, to momenami nie wie, co robic (ma istna szkole przetrwania przy
        mnie - buziaczek w jego stronewink
        to by bylo chyba na tyle, odezwe sie jak zaczne kolejne opakowanie i dolacze do
        niego ten caly aspargin.. wtedy bede mogla napisac czy moje piersiatka mniej
        bola i nie sa tak napiete
        pozdrawiamsmile
    • edyta1177 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 08.06.06, 20:43
      prosze o porade od kilku miesiecy bralam Yasmine ale odstawilam z powodu
      pojawiajacych sie zylakow i mam problem bo skaczyla mi sie miesiaczka i po
      kilku dniach zaczelam plamic czy to normalne??
      • ap77 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 11.06.06, 19:56
        newsweek.redakcja.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=15326
        Chodzilo wlasnie o przepisywanie Yasmine
    • airtrim Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 12.06.06, 08:10
      Ja niestety musiałam odstawić. Okropne mdłości przy pierwszym opakowaniu,
      kilkudniowa przerwa i od 5 dnia drugiego opak. wymioty.
      • kasia0802 airtim napisałam na maila 12.06.06, 08:37

• clarise6 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 13.06.06, 11:23
        Witajcie!
        Piszę z zapytaniem do was moje drogie a także z nadzieją, że podpowiecie mi conieco.

Mój problem wygląda tak, iż biorę Yasmin od 15 dni i od właśnie tylu dni
        utrzymuje mi się krwawienie. Wiadomo jednak, że teraz jest to już raczej
        plamienie...ale jest i to mnie nieco martwi...

Moje drogie...czy to normalne???

Pozdrówka,
        Ula
        • clarise6 krwawienie...pomóżcie!!!! 13.06.06, 11:53
        • norka84 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 13.06.06, 12:58
          Normalne, jeśli krwawienie nie ustanie po 3 opakowaniu ( a wydaje mi się że
          ustanie ) to wtedy skontaktuj się ze swoim lekarzem a nóż masz źle dobrane
          pigułki.
          Pozdrawiam.
          • clarise6 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 14.06.06, 09:47
            Dziekujębardzo....
            ....mam nadzieję, że wszystko wróci do normy smile)

Pozdrówka,
            Ula
    • jolecka-22 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 23.06.06, 10:23
      YASMIN to syf !!!!! Przez rok brania tych tabletek byłam non stop chora, a moja
      gin wmawiała mi że zdrowieje i nic lepszego już przpisać mi nie może.
    • czarnawajda Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 24.06.06, 10:26
      witam. to znów jasmile
      obiecałam, że napiszę, jak już minie trochę czasu od kuracji.
      no więc po dawce antybiotyku jaki dostałam od mojego lekarza rodzinnego na ten
      mój nieszczęsny pęcherz narazie wszystko ok:] żadnych problemów, żadnych bóli.
      no i ten cały aspargin naprawdę pomaga - odkąd zaczęłam zażywać zniknął
      uciążliwy ból piersi. więc znów na nowo czuję się naprawdę dobrze. yasmin nie
      jest złym lekiem, jeśli organizm dobrze go toleruje, a mój najwyraźniej nie ma
      nic przeciwko, muszę tylko dodatkowo uzupełniać niedobór potasu i magnezu. no i
      wszyscy mi mówią, że gubię kilogramy.. hehe
      no więc wychodzi na to, że mój lekarz mnie nie okłamał więc dalej spokojnie mogę
      brać yasmin
      pozdrawiam smile
    • panna_joasia [...] 04.07.06, 16:23
    • anjaa6 obudowa do yasmin 07.07.06, 23:51
      ktos załatwił by mi plastikowa obudowe do yasmin?bo u mnie w miescie juz nie
      ma.oczywiscie nie za darmo
      • trivum1 Re: obudowa do yasmin 08.07.06, 11:54
        Jeśli chodzi o Jasmin to ja biorę 4 opakowanie.Podczas 1-ego maiałam plamienia.
        Ogólnie ból głowy i piersi(tylko to chyba z tego powodu,zę mi o cały numer
        urosły ).ALe teraz już mnie tak nie bolą.Czuję się dobrze.Nie mam mdłości,nie
        przytyłam,skóra ok,włosy też.Nie narzekam.
        A tymi wszystkimi informacjami bym ise nei przejmowała,bo praktycznie na
        każdych lekach są wypisane skótki uboczne których jest wiele i nie chodzi mi o
        antykoncepcjię.Należy podejśc do tegoz przymróżeneim oka,bo na prawdę nei warto
        wszystkiego analizować w taki sposób gdybym obawiała sie wszystkich możliwych
        skótków ubocznych w życiu nie brałabym antybiotyków...Pozdrawiam
        P.S.Jedym służą drugim nie
      • magdalena504 Re: obudowa do yasmin 13.07.06, 14:52
        mam obudowe do Yasmin!! Chcesz??
    • natala84 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 12.07.06, 17:47
      hej
      a gdzie w lodzi kupujecie yasmin najtaniej? mam na nie pierwsza recepte i nie
      wiem gdzie by tu ja zrealizowac wink
    • 13111978mar Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 13.07.06, 09:40
      Przez 3 lata microgynom i zadnych problemow.Yasmin-horror!Po 7 tabsach
      kolatanie serca,cisnienie jak smok i dusznosci.Wrocilam od internisty z osmioma
      [!!!!]specyfikami na w.w.problemy.Powidzial mi tez,ze nie ja pierwsza,bo yasmin
      powoduje zaburzenia pracy serca i to czesto.Nigdy wiecej yasmin! Pozdrawiam i
      zycze,by zadnej to nie spotkalo.
    • ee.kasia [...] 13.07.06, 13:58
    • 13111978mar [...] 13.07.06, 14:18
    • maja1113 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 17.07.06, 00:14
      Przez pewien czas bralam Yasmin, po ok. 3 miesiacach od odstawienia przyjelam
      jednorazowo Postinor. Czy któryś z tych leków mógl spowodować masakryczne
      wypadanie wlosów? Wypadaj w bardzo dużych ilosciach !
    • dziunia_231 Re: WSZYSTKO O YASMIN - pytajcie i radzcie 17.07.06, 20:38
      kurde mam problem niby po yasminie sie nie tyje.... a ja przytylam 10 kg po pol
      roku co robic tak samo odzywialam sie przy logescie a przytylam 3 w ciagu roku
      co robic
    • magdalena504 [...] 18.07.06, 20:16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka