Gość: tagarea IP: *.multimo.pl 29.04.10, 13:35 www.youtube.com/watch?v=dYlGwR9lWrk Rewelacja. Chyba nikt wcześniej takich rzeczy w Polsce nie robił, nie? Były jakieś inne zwiastuny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autumna Re: Widzieliście kiedyś tak zrobiony trailer ksią 29.04.10, 13:45 Owszem, w ździebko innej kategorii literackiej - był teledysk do "Poczekajki" Katarzyny Michalak. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Widzieliście kiedyś tak zrobiony trailer ksią 29.04.10, 14:19 nie wiem, czy tak, bo nie obejrzałam zareklamowanego przez Ciebie do końca, ale tak, widziałam trailer "Moich Indii" Jarosława Kreta na youtubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tagarea Re: Widzieliście kiedyś tak zrobiony trailer ksią IP: *.multimo.pl 29.04.10, 16:27 Obejrzałam właśnie te "Moje Indie". Proszę Cię, ten film to jakaś totalna amatorszczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks652 Trailery Książkowe 30.04.10, 10:54 Jeśli chodzi o Polskie książki to rzeczywiście książkowe trailery strasznie kuleją. A ten naprawdę zachęca do sięgnięcia po książkę. Dawno nic tak kolorowego i pięknie w sensie plastycznym zrobionego nie widziałam. A książka podróżnicza ma nie tylko prawo ale i obowiązek zachęcać obrazami. Niestety widać to, że stoi za tym spore zaplecze, a więc pewnie i kasa. Trailery książek pojawiają się w Polsce już od jakiegoś czasu ale większość wydawnictw żałuje na to kasy. Ostatnio siedząc nad Odrą rozmawiałam z koleżanką jak pięknie mógłby wyglądać trailer do Świętego Wrocławia Orbitowskiego. Ten, który funkcjonuje to amatorski filmik, który raczej odrzuca niż zachęca:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rada Re: Trailery Książkowe IP: *.multimo.pl 30.04.10, 16:16 Niestety zgadzam się, kuleją strasznie. Dobrze że coś zaczyna się dziać. A ktoś zna tego Michniewicza? Odpowiedz Link Zgłoś