wertyks 22.07.10, 13:14 Firma w której pracuję przy Ul. Robotniczej 1a brama nr 8 prowadzi wyprzedaż książek w godzinach od 9-16. Zapraszamy wszystkich zaineteresowanych, w ofercie są także podręczniki szkole. Pozdrawiam wszystkich forowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Wyprzedaż książek 22.07.10, 15:50 Domyślam się, że każdy zainteresowany ma sobie sam wykoncypować w jakim mieście znajduje sie ta ulica? Odpowiedz Link Zgłoś
wertyks Re: Wyprzedaż książek 23.07.10, 11:56 Zgadza się każy może przyjść i kupić, a najlepiej jeszcze powiadomić swoich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_dora Re: Wyprzedaż książek 23.07.10, 12:41 Rewelacyjna odpowiedź! Tylko, jakie było pytanie? To do Wertyks. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Wyprzedaż książek 23.07.10, 13:13 eeela napisała: > To chyba jakiś bot :-D > ja bym chciała, żeby ta ulica była na Krecie, można tak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiownik Re: Wyprzedaż książek 23.07.10, 13:49 > ja bym chciała, żeby ta ulica była na Krecie, można tak?:) Chyba mozna, skoro "kazdy moze przyjsc i kupic" :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Wyprzedaż książek 23.07.10, 13:52 > ja bym chciała, żeby ta ulica była na Krecie, można tak?:) A ja mam nadzieję, że nie ma jej w Belfaście, bo jestem dokumentnie spłukana i nie mam na fryzjera :-( Na wszelki wypadek nie będę jej szukać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hawela Re: Wyprzedaż książek 23.07.10, 14:10 Lubię wyprzedaże, więc lecę. Tylko proszę choć o małą wskazówkę, czy mam lecieć na północ, południe, wschód czy zachód? Dodam, że mieszkam przy ul. Portowej, numer 23. Brama taka zielona Odpowiedz Link Zgłoś