Gość: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 10:16 Czy ktoś zna tytuł i kiedy ma się pojawić ? Ja słyszałam, że wiosną, ale nie wiem dokładnie kiedy ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mazer Re: Nowa Trylogia(?) Sapkowskiego IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.03.02, 12:26 Wiem, że tytuł ma brzmieć "Narrentum". Kiedy jednak się ukaże i czy bedzie to trylogia, nie wiem, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Nowa Trylogia(?) Sapkowskiego IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 10:38 Gość portalu: mazer napisał(a): "Narrentum". No właśnie, zapomniałam. Dzięki !!! Czy trylogia, to ja też nie jestem pewna ?! Wiem, że pisanie ma mu zająć 2-3 lata. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik@ Re: Nowa Trylogia(?) Sapkowskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 18:59 pamietam ze pod koniec 2000 roku(!) byl wywiad z Sapkowskim w Polityce i wtedy ta ksiazka miala juz juz wychodzic...a od pewnego czasu NIC o niej nie slysze...!dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krra Re: Nowa Trylogia(?) Sapkowskiego IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 19:36 Podobno miala byc o husytach, ale z elementami fantastycznymi. A Sapkowski bylby swietnym pisarzem historycznym.Przydalby sie nam taki, bo po Bunschu, Gołubiewie, Malewskiej, Brandstetterze i Parnickim jest posucha na powieści historyczne made in Poland.On by to umiał. Odpowiedz Link Zgłoś