robgoblin 06.03.02, 16:38 O ile udało mi się kupić "Rycerza nieistniejącego", to bardzo trudno jest o takie pozycje jak "Baron drzewołaz" i "Wicehrabia przepołowiony". Może ktoś widział je w jakimś antykwariacie? Bo "Rycerz ..." jest pyszny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianeq Re: Calvino 06.03.02, 17:36 Rycerz miał wznowienie w latach 90-tych, ale Barona i Wicehrabiego jeszcze nie wznawiali. Szukam tych wydań (chyba w serii Nike), ale nigdzie nie ma. Może wyjdą w serii PIW-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Calvino IP: *.dwi.uw.edu.pl 11.03.02, 10:05 jesli nie razi Was kopiowanie ksiazek na ksero to sluze Wicehrabia. a Barona mam tylko po wlosku nie wiem czy Was interesuje w kazdym razie polecam sie ehhh@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Calvino 11.03.02, 16:56 Wielkie dzięki za info. Osobiście wolę czuć w ręku książke - najlepiej kiedy jest jeszcze moją własnoscia, tak więc w tym przypadku nawet omijam biblioteki. :) Takie zboczenie... PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Calvino IP: *.dwi.uw.edu.pl 12.03.02, 17:12 :-))) doskonale rozumiem ja tez wole miec ksiazke i tez wole miec wlasna ale sa sytuacje, jak wlasnie ta z baronem i wycehrabia, kiedy nie ma szans na zdobycie a ja nie bede czekal piecset lat na ponowne wydanie a nie mam czasu na polowania w antykwariatach :-/// moire, moje namiary juz przeciez podalem powtorze - ehhh@go2.pl i jeszcze tylko sprecyzuj czy chodzi Ci o wersje polska czy wloska :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moire Re: Calvino IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 21:31 Gość portalu: kubu napisał(a): > jesli nie razi Was kopiowanie ksiazek na ksero > to sluze Wicehrabia. > > a Barona mam tylko po wlosku > nie wiem czy Was interesuje Interesuje i to bardzo!! Może jakieś namiary na siebie? Pozdrawiam, Moire > > w kazdym razie > polecam sie > > ehhh@go2.pl > Odpowiedz Link Zgłoś
robgoblin Re: Calvino 14.03.02, 14:24 Włoski nie wchodzi w grę, ksero też nie bardzo ... ale dzięki za gotowość :))) Odpowiedz Link Zgłoś