Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić książkę

IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 23:52
Gdzie kupić książkę pt. Ginące rzemiosło. Śladami poznańskich introligatorów. Wydana pod koniec roku 2011, prze Wielkopolskie Towarzystwo Przyjaciół Książki w Poznaniu.
Obserwuj wątek
    • jarka63 Re: Gdzie kupić książkę 23.02.12, 17:24
      Zapytaj tu: wtpk@bracz.edu.pl
    • Gość: Marek Re: Gdzie kupić książkę IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.12, 13:14
      Z tego co ustaliłem to książkę "Ginące rzemiosło. Śladami poznańskich introligatorów", nie można jej kupić ponieważ był to nakład limitowany, 500 numerowanych egz.
    • margala Re: Gdzie kupić książkę 12.03.12, 22:01
      Książka nie trafiła do sprzedaży.
      • Gość: Karol Re: Gdzie kupić książkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 10:39
        "Ginące rzemiosło. Śladami poznańskich introligatorów", jest udostępniona tylko w bibliotekach w kraju, wg. WTPK cały nakład książki przekazano nieodpłatnie dla osób zasłużonych w środowiskach kulturotwórczych.kilka dni temu na falach radia Merkury, była audycja związana z tą książką, która znalazła się wśród nominowanych do nagrody im. Józefa Łukaszewicza. Prezes WTPK pan Krawiarz w Radio Merkury poinformował że książką "Ginące rzemiosło. Śladami poznańskich introligatorów", zainteresowała się Biblioteka Kongresu Stanów Zjednoczonych, którą następnie przesłano tej Bibliotece. Może ta książka w końcu znajdzie się w sprzedaży?
    • Gość: Piotr Re: Gdzie kupić książkę IP: *.icpnet.pl 16.03.12, 19:49
      Odnośnie książki pt. Ginące Rzemiosło - śladami poznańskich introligatorów, której autorem jest Leonard Rosadziński - badacz i pasjonat historii rzemiosła introligatorskiego, można żałować że nie znalazła się w sprzedaży. Miałem krótką okazję zobaczyć tą książkę i muszę stwierdzić że dawno nie widziałem tak dobrze edytorsko wydanej publikacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka