dorczenzo 10.07.04, 18:46 Czy można zamówić tą książkę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Imie róży 10.07.04, 21:11 dorczenzo napisał: > Czy można zamówić tą książkę ? nie wiem czy GW planuje dodruk - jeśli nie, polecam zwizytowanie antykwariatu.. latach 80-tych PIW wydał w serię "Współczesna Proza Światowa" (m.in. właśnie Eco).. czarna, sztywna obwoluta, koszt jakieś 15 złotych (w stanie b. dobrym) :) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudnica Re: Imie róży 10.07.04, 22:44 Slyszalam od mojego kioskarza, ze byly straszne jaja z rozprowadzaniem "Imienia rozy", tzn. w niektorych miejscach nie bylo jej wcale lub prawie wcale, zas inne miejsca (glownie duze miasta) zostaly nimi zawalone. Kolporter zas czesci ksiazek nie rozprowadzil w ogole. I, ponoc, maja "Imie.." rzucic jeszcze raz, juz nie wiem, czy za darmo (bo w sumie na obwolucie jest napisane, ze egzemplarz bezplatny) czy tez za te 15 zeta... Ale zaznaczam, ze to tylko plotki !! Moze moj kioskarz lubi zmyslac :) Odpowiedz Link Zgłoś