nie_fanka 14.08.04, 22:30 Isabel Allende Przeczytałam już połowę ale właściwie nie wiem dlaczego to dalej czytam. I nie wiem czy odpowiada mi ta książka czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabalek Re: "Dom duchów" 14.08.04, 22:34 Gdy się takie dwie myśli biją wybrałabym ...........spacer Odpowiedz Link Zgłoś
hrabalek Re: "Dom duchów" 14.08.04, 22:43 Spróbuj skonsultować z kierowcą!Niech przejrzy parę stron ........pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: "Dom duchów" 15.08.04, 12:17 mi sie 'dom duchow' podobal. mile czytadlo, jak i inne powiesci allende. Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p Mi tez sie podobala ksiazeczka.... 20.08.04, 05:02 Allende trzeba lubic...Jak ktos nie lubi takiego klimatu to niech da sobie spokoj. A do autorki watku - wiesz..nie wiesz... masz jakies hustawki emocjonalne?? Moze odloz Isabel na polke i siegnij za pare lat jak dorosniesz. Do luny - a czytalas "Corke Fortuny" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: Mi tez sie podobala ksiazeczka.... IP: *.devs.futuro.pl 20.08.04, 11:51 Hmm...Ale jak od razu dorośniesz do Ciorana, to gwarantuję ci, zrozumiesz dlaczego ci się taka pisanina nie podobała...Nuda, jak w serialu brazylijskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: "Dom duchów" IP: *.p-s-inter.net 20.08.04, 11:39 No to ja bym się na Twoim miejscu nie męczył. ale ksiązka jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś