kkatarynka 03.06.14, 14:53 Mam kupić piątą książkę Clarkson Jeremy z opisem "ta brązowa", probelm w tym że żadna nie jest brązowa więc prosze was o pomoc- która jest chronologicznie piąta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Clarkson Jeremy - która piąta książka 03.06.14, 17:01 może się dowiedz, o czym ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Clarkson Jeremy - która piąta książka 03.06.14, 21:42 wszystkie sa o tym samym... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Clarkson Jeremy - która piąta książka 04.06.14, 20:09 mruwa9 napisała: > wszystkie sa o tym samym... no dobra, ale może chociaż minimalnie się różnią Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: Clarkson Jeremy - która piąta książka 04.06.14, 05:44 Może chodzić o "Nie zatrzymasz mnie", której okładka jest ciemnopomarańczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu kocham Clarksona 05.06.14, 00:30 czytam wszystkie felietony w papierowym Top Gear, oglądam audycje na kilku kanałach, przepadam za jego poczuciem humoru, doceniam osobowość telewizyjną, mam sentyment do współpracowników, kwiczę ze szczęścia gdy testują przyczepy, szydzą z aut, śmieją się z samych siebie....ale... ale książkę kupiłem tylko jedną... To niestety nie jest literatura. Produkt z papieru... :-( jeep Odpowiedz Link Zgłoś