Gość: miśkov IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 27.08.04, 16:59 czy wie ktoś, co stało się z tą książką w "Kolekcji"? wydawało mi się, że miała się ona pojawić wraz z Gazetą... a teraz nie ma jej w spisie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spinkaa Re: "Sto lat samotności"? 27.08.04, 17:55 Ja nie widziałam jej w spisie "Kolekcji", więc chyba nie została przewidziana do sprzedazy podczas tej własnie akcji. A wielka szkoda, bo jest to jedna z najwazniejszych ksiązek, jakie zostały napisane. pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitka Re: "Sto lat samotności"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 20:27 Widocznie żle patrzałaś, bo "sto lat samotności" było z pewnością, i zniknęły z tej listy w niewyjaśnionych okolicznościach, podobny los spotkał też "Opowiadania". Przydała by się agentka Scully i agent Mulder. Może oni wyjaśnily by te tajemnicze zniknięca, skoro GW nie kwapi się czy cokolwiek w tej sprawie tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek_k Re: "Sto lat samotności"? 27.08.04, 18:20 była przewidziana, i zdziwienie wywołane jej zniknięciem pojawiło się na tym forum już kilka razy, wyjaśnienie zresztą też. Prosze poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
cecyl Re: "Sto lat samotności"? 27.08.04, 23:09 Wyjaśnienie "GW" się pojawiło na forum? Bo w radiowej reklamie kolekcji nazwisko Marqueza cały czas pada jako jedne z pierwszych, więc najważniejszych... z punktu widzenia konsumenta to, wobec dokonanych zmian, przynajmniej nadużycie jeśli nie oszustwo. Pal licho zreszta Sto lat... bo na rynku jest kilka wydań (fakt, iz w innej cenie), ale opowiadań Iwaszkiewicza żal, bo tych na rynku )poza antykwariatami) nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek_k Re: "Sto lat samotności"? 27.08.04, 23:30 oczywiście że GW nie kłopota sie tłumaczeniem sie ze swoich decyzji. Pisząc "wyjaśnienie" miałam na mysli Twoje cecylu wyjaśnienie, które podałeś na którymś wątku, a wydało mi się sensowne.Oczywiscie powinnam była napisać np."prawdopodobne wyjasnienie". Mój błąd. Powołałam sie na nie, bo troche mnie denerwuje, że co chwila pojawia sie wątek o zmianach kolekcji GW. - Odpowiedz Link Zgłoś